Uncategorized

17 dets siis:D ja 18 ka

18. detsember 2005

iceage-6392582
Khm, päev algas vaimustavalt. Ärkasime üles umbes pool kaks ja siis meikisime ennast:D Ohjah. Siis me niisama hängasime Liisu pool ja sõime ja vaatsime telkut ja ma tegin Jonatanile kiigukiigu.Ja siis ma tahtisn koju tulla ja koristada. Saapas olid mulle päkapikud jätnud komme ( loe Liisu ema. Avv:*) Ja siis ootasin bussikas 20 minta. Mõnna. Siis ma tulin koju ja ema magas ja ma istusin netis ja läksin vanni, ning siis tuli Henri ja õige pea ka Liisu. Ta tõi aliase ja me mängisime seda. Oujea. Siis läks Henri koju ja me Liisuga olime niizama ja siis tuli Juhan ja me hakkasime jääaega vaatama. Kell oli mingi 9 ja mu ema tuli koju. Ta pidi saabuma tund aega hiljem, seega oli köök mu suitsujäänuseid täis. Ma tormasin kööki ( ei karjunud “njööööu:D” ) ja siis toppisin paki tasku. Siis ema ei öelnud midagi. Nurm oli. Liisu läks koju või kuhugi sünnale ja siis me hakkasime Jukiga aliast mängima. Ja jõme veits ..morssi:D Igatahes, siis me vaatasime snätssssi, ja siis mängsime paberiga..tripstrapstrulli ja seejärel ma jälle jäin magama mis oli meeletult kurb ja ma magasin ja magasin ja aina magasin kuni malõpuks ärkasin kell 8 Juki mobla peale mis helises. Ja hommikul vaatasime me mingeid fämiligai klippe ja siis Juki läks muuseumi ja ma jäinmagama uuesti. Kinnisele diivanile, sest keegi oli eriti agar mu voodit ära tegema kui ma sellest 8 sekiks lahkusin:D Igatahes, ma magasin mingi poole üheni, ja kell kaks saime linnas Hendrikuga kokku, ja me rääkisime ja ma tundisin ennast nii hästi et Hardo ütles et ma olen NIRGI näoga:D JEEEEI:D Igatahes sinna tulid veel Juki ja Elise ja siis nad läksid ära ja me olime ikka seal ja muudkui rääkisime. Lõpuks ma hakkasin juba surema ja otustasin koju minna. Hendrik jäi sinna Kerttu ja Lauraga kes olid just tulnud. Ja ma tulin õismäele ja läksin natsaks maarja manu ja siis koju. Ma ei suuda liigutada ja küünarnukk on valus. See on see gripp RÄÄ:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar