Uncategorized

2. veebruar 2006


Täna oli koolis ülinaljakas. Mingi, Maarjaga ostsime mulle hamburgeri ja see kapsas seal oli nii rõve et ma olin sunnitud selle kahjuks ära viskama.Nuux. Enihau. Mingi arvutiõpetuses saime teada et arvutiõepetuseõpetaja lahkub meie meeldivast seltskonnast kahe tunni pärast. Jeei. Siis hakkavad vabad tunnid. Keemia ajal ma niizama hängasin ja värvisin oma pilte ja panime kokku molekule vms. Lõbus oli. Mu käsi on nõrk ja väriseb jne. See on sellest eilsest võrkpallist. Piretil on ka sjuuke käsike. Igatahes, vabal ajal mu silm kipitab. Enne ajalugu oli ülinaljakas. Piret tegiminust ja Liisist picci, ja ma jäin iivõl näoga, ja Maarja oli musta kampsuniga nagu must taust, ja siis see oli ülinaljakas. Ja kui ma hakkasin oma laua juurde tagasi minema, siis ma jäin uuesti sellise näoga pildinurka, haha. Igatahes, kunstis ma pidin laudu pesema, mis polnud tore. Mu ema ja My minvad täna õhtul Deep Purple konserdile ja ma pean rikiga olema. Aga ennveel lähen ma Liisuga talipäevadele Tartu lähedale. niiet jeeei for us. Me oleme ka SEE nv koos;D Liisu praegu loeb mitmes see on, eks siis ta ütleb mulle ka.

Liisu says: nii Liisu says: kokku oleme me koos olnud 5 nv-d Mari.I’m yours says: issand Mari.I’m yours says: nii kaua Liisu says: pluss aastavahetus Liisu says: aga Liisu says: detsembris olime me koos igal nv-l va. jõulud Mari.I’m yours says: aastavahetus oli kaa nv ju Liisu says: 2-4, 9-10, 16-17, 29-30 Liisu says: jaanuaris 31-1, 20-21 ja 27-28 Liisu says: oih Liisu says: 7 siis
Liisu says:
oh meid
Liisu says:
nüüd oleme me veebruari esimesel nv-l ka koos ning mu sünnip. ajal oleme ka koos

Nii nurm eksolee. Da tahaks Juhanit niizama hetkel. Tegelt ma õpin veits aga enne söön. Mul on homme kirjandusstiilide peale töö jouuuu:PPPPPPPP See pic on mu kunstiteos muuseas, päriselus oli see ilusam8-)

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar