Uncategorized

oii

23. mai 2007

Päriis tegus aeg tuleb. Mingi peaks õppima, aga ei viitsi, ok hakkan ikka. Täna sain valmis keka referaadi, Rein Aunist. Meeldib. Igatahes vene keelt HUI õppisin. Hakkan ikka jaaa. Igatahes, reedel on Joonase sünna. Siis laup. tööle. Mai tea kas pühapäeval ka, arvatavasti. Igatahes. Siis mingi 8 juuni lähme Silluga Romeot ja Juliat vaatama, Samal ajal on teised klassist klassijuhataja juures saarel:( TAHAN KAAAA!!!! Suva, 25i -dal lähme Liisiga vabal ajal Prantsusmaale. Mai tea millal me sealt tuleme, aga üldiselt meeldib. Lähiajal panen juuksepikendused ka,oleneb kui kiiresti ma suudan My’d veenda endale paar tonnikest andma. Okei, üle paari tonni:( Igatahes elu saab olema lustlik ja lillepidune. Tegelt on praegu ka.Täna sai Silluga palju nalja:( Oh teda küll. Käisime idas:( Tegelt hessis söömas ja siis jalutasime ringi ja ma sõitsin kärus ja siis istusime veel kuskil ja shoppasime koduextras:( Siis tulime esimese deidi puhul minukale ja niizama tsillisime. Rikga käisime just liivakasti juures mängimas ka:O Ühesõnaga on maailm pöörfi, aga see oleks pöörfim kui ma viitsiks õppida:

Things I must do!:

 1. Vene keel ptk 16 lugeda
 2. Vene keel ptk 26, ül 1
 3. Vene keel ptk 21 lugeda
 4. Vene keele sõnad
 5. Vene keele sõnad vol 2
 6. Vene keele sõnad telefonikõnede kohta
 7. Vene keele ptk 27 lugeda/tõlkida
 8. Prantsuse keele dialoog vol 1
 9. Prantsuse keele dialoog vol 2
 10. Prantsuse keele KT järgi teha
 11. Prantsuse keele sõnad
 12. Kirjanduse iidsete aegade lood lugeda
 13. Emakeele kirjand
 14. Füüsika töö vol 1
 15. Füüsika töö vol2
 16. Keemia töö vol 1
 17. Keemia töö vol 2

Ja rohkem polegi:O WOOOOWWWWWW!!! Ma hakkan siis kuskilt otsast peale8-)

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar