SUHETEST

nii lihtsalt on

25. november 2012

Et teinekord tuleb lihtsalt nentida, et asjad, mis sul on, on mega head. Ma ei tea, kust ma saaksin oma silmaga kaeda veel tublimat ja abivalmimat ja naljakaimat ja kuumemat ja mõnnamat peikat, kui mul on.

Õnneks ei ole mina ainuke, kes arvab, et üks meist mõnna on. Ükskord seletas K. mulle pikalt, kuidas ma olen sama mõnna, kui pärast pikka päeva megatööd ja jamamist saad lõpuks voodisse teki alla minna ja seal mõnuleda 😛

Ja mina arvan, et ta on vähemalt nii hea, et he makes me want to be a better person ja kuigi ta vahepeal nii hullu juttu ajab, siis tuleks ju tunnistada, et mina ka. Seetõttu ta nii pöörfi ongi- ajame mõlemad oma soga ja leiame, et see on üsna naljakas.

Ja siis kudrutame, mmmm!

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Keiu 26. november 2012 at 11:44

  Me likey. 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. november 2012 at 11:51

   preili kihlunu, muidugi sa laikid 😀