KODU Lasteasjad

Pretty please?

24. juuni 2013

Internet on üks kõikvõimas koht ja taaskord leidsin ma sealt midagi, mis mulle meeldib. Selline online poeke NAGUUUS lihtsalt võlus mu ära. Esiteks selle pärast, et mina olen tuline second hand asjade pooldaja. Eriti selliste asjade, nagu titekraam, millest kasvatakse kiiresti välja jne. Just titekraam seal ongi, nii et teisel, keda need asjad ei huvita, vist klikkida ei maksa.

Kunagi aastaid tagasi ma nägin unes, et mul oli imetillukene tita, keda ma hoidsin enda köögis moosesekorvis, sest mul ei olnud talle suuremat voodit ostetud. Ok, ma seda unenägu nii täpselt ei mäleta, aga ma mäletan, kuidas ma panin tita sinna korvi ja vaatasin teda ja mõtlesin, et…nii ilus. Nii ilus korvike, noh 😀 Arvatavasti oli tita ka ilus, aga selle peale ma siis nii väga ei mõelnud.

Ei teagi, kus ma enne sellist korvi näinud oli, et ta mul nõnda alateadvuses välja hüppas, aga nüüd kus ma päriselt rase olin, siis esimese asjana mõtlesin ma, et MUL ON VAJA SEDA KORVI! Teadjad tulid rääkima, et mis sa ikka raha raiskad. Laps saab ju selle sees olla ainult mõned üksikud kuud jne jne jne. Aga ma armastan seda korvi, ja ma vajan seda korvi ja ma tahaks ise hea meelega magada sellises korvis. Kuna minusuguse hiiglase mõõdus neid ei tehta, siis saab minu kallis väikelaps endale sellise kohe kindlasti. Söögu mind või susi!

No vaadake seda nunnudust. 59 euri eest puhast rõõmu.

13719000866-9430018

Või hoopis selline satsiline korvike 65 euro eest?

Muidugi, kui kellelgi mu lugejatest vedeleb selline moosese korvike kodus jalus, siis ma hea meelega olen valmis teid sellest raskest taagast vabastama ja sinna sisse oktoobrikuus oma lapse panema. (Eeeh, hakkasin siin pea aegu nime juba kirjutama, aga sellega ikka ootame uue nädalani, kui mulle tuleb kohale üks pakike. Siis saate teie ka teada. Vihjeks ütlen, et heal lapsel ikka mitu nime!)

Naguuus on ka Facebookis olemas, kuhu nad lisavad uue kauba korral ka pilte kohe oma wallile. Oeh, minu meelest nii armas kohake. Teised, kellel sedasorti kraami vaja, kaege ka!

Muidugi võite mulle anda linke, kust selliseid korve veel leiab, aga minu uurimiste kohaselt olid need Naguuus lehel kõige odavamad. Kes kopikat ei korja, see rubla ei saa. Või midagi säärast.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ann 16. august 2017 at 17:03

  Tean, et see on vana blogi postitus. Kuid ise leidsin ilusad korvid Eesti firmalt Jänku – uued ja müüvad neid ainult 69 euro eest. Kinkisin õe lapsele kes näeb imemugav seal korvi sees.

 • Avatar
  Vasta Ave 26. juuni 2013 at 21:28

  Kullakesed – uurige – ehk on tuttavatel laenata selline mõnus häll. Minu poja oli pesukorvis (mis on tänasel hetkel 107 aastat vana aasta) vaid 2 kuud (korv on ikka võimas) ja kui kätega vehkima hakkab – siis unustage see 2-2,5 kuud peale sündi – korv on nunnu aga printsessi heaolu? 😉

 • Mallukas
  Vasta Mallukas 26. juuni 2013 at 06:15

  Mis mõttes ei ole maainimestel raha? Linnas just kulub teist ju, maal sööd sa oma juurikaid ja raha jääb niisama vedelema 😀

  • Avatar
   Vasta Johanna Maria 28. juuni 2013 at 06:11

   Ma ei ole veel päris täpselt sellest maainimeseks-olemisest aru saanud, noh et kaalikas ja kardulas on maha panemata ja seetõttu me ilmselt vaesed maainimesed olemegi. Et ei saa endale igasugu imevidinaid lubada.
   Samas muidugi põhjus võib olla ka selles, et olen kehv majandaja:S

 • Avatar
  Vasta Johanna Maria 26. juuni 2013 at 05:27

  et siis diil jah? (a sa osta ära, maaininimestel pole raha:D)

 • Avatar
  Vasta Johanna Maria 25. juuni 2013 at 09:15

  😀
  aga ostame kahe peale?

  • Avatar
   Vasta mallukas 25. juuni 2013 at 09:57

   Et minu laps kasutab esmasp- kolmap, sinu oma neljap- laup. Pyhapäeviti las ilus asi tuuldub 😀

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. juuni 2013 at 06:58

  Kas oleks sul nüüd raske kolm-neli kuud enne mind laps saada? Ma ei palu ju palju

 • Avatar
  Vasta Johanna Maria 25. juuni 2013 at 06:18

  Mul on TÄPSELT sama seis selle Moosese asjaga. Ei ole mina aru saanud, et miks seda vaja peaks olema ja mida ta tegelikult teeb, aga ühte ma tean küll. SEE lihtsalt PEAB mul olemas olema. Leidsin kusagilt netist “selle õige” ja kui ma muidu olen ikka jube kooner nende lasteasjade soetamisel, siis selle korvi eest käin ma täitsa vabatahtlikult 150 eurot välja. Nii et silm ka ei pilgu. Ja hing ei mõtle, et selle raha eest saaks ju ühed korralikud kingad.