Rasedus

uus rubriik “Mallu märatseb”

6. august 2013

grinds-1511617

Te ei kujuta ette kui tihti ma loen/kuulen/näen midagi, mis ajab mind lihtsalt ERIKURADIMA NÄRVI! Otsustasin, et kuna kõikidel mu lugejatel on ainult õigus näha asju meie ümber, mis väärivad taunimist, siis pean algatamagi uhiuue rubriigi “Mallu märatseb”. Esimest sissekannet on raske teha, sest ma ei suuda valida kõikide nende sadade asjade seast, mis mind üle keskmise rohkem närvi ajavad.

Ometigi lähtun ma enda tänase päeva meeleolust ja esimese rubriigi sihtmärk on TEISED RASEDAD NAISED!

Ma võin täiesti ausalt öelda, et ma tean umbes kahte rasedat naist, kes mind närvi ei aja, teised suudavad seda teha igapäevaselt. Noh, ehk on asi selles, et ma ikka jonnakalt keeldun ära tulemast rasedakommuunist ja siis loen ma üle päeva sellist sitta:

“Omg, ma lõin neli nädalat tagasi põlve vastu uksepiita ära ja nüüd täna hakkasin mõtlema, et kas sellest võis mu kõhubeebile midagi halba juhtuda?? APPI! VASTAKE!!”

Jah.. Ma tahaks vastata. Ma tahaks vastata, et kallis inimene, palun mine tee aborti, sa oled lihtsalt LIIGA LOLL, et sinusugune peaks väärima võimalust emaks saada. Ausalt.

Aga ma ei vasta midagi.

Või siis selline jutt, kus inimene räägib, et tal on sitt olla, tahaks näpud kurku panna, aga ta ei tihka. Lapse pärast muidugi!

Tule mulle jumal appi?! Kas sa kardad lapsele näpud kurku toppida? Või sa lihtsalt oled imbetsill? Ah ma ei tea, mind lihtsalt NII KOHUTAVALT AJAB SELLINE ASI NÄRVI!

Veel häirivad mind sellised “Olen põhimõtteliselt ema Theresa ja maailma parim emmeke oma tulevasele tiburullile”. Mind ajab oksele selline kõnepruuk. Mul hakkab silmadest verd jooksma, kui ma loen, kuidas nad ei tee mitte kui midagi sellist, mis nende tibu võiks kahjustada (a’la tänaval hingamine, sest see heitgaase täis ja loomulikult on nad oma kassi kolm kuud tagasi juba varjupaika viinud, sest muidu võib tita ära surra!) Mu süda plahvatab kildudeks, kui ma mõistan, et nende suurim mure siin elus ongi see, et kas peaks tibulinnule ostma kookosest või tatrast madratsi. Ja ma tahaks oma kõik jäsemed ära amputeerida suurest hämmingust, kui ma mõistan, et poes müüdavaid pesupulbreid kasutavad pärast lapse sündi vaid lapsevihkajad. Sest OTSELOOMULIKULT on need beebile ohtlikud, sest mõni terake võib pesus mitte sulada ja beebi nahale haiget teha. Mis haiget teha, see võib tekitada LAHTISE LUUMURRU!

Chill the fuck out palun! Miks te nii kohutavalt tõmblete ja muretsete ja rabelete ja lolli juttu ajate? Miks te mind nii kohutavalt närvi ajate?

MIKS, OO MIKS?!

Oeh, ma olen lausa rohkem kui rahul oma uue rubriigiga, sest mul on nüüd küll palju parem olla 😀

Jällemäratsemiseni!

Loe ka neid postitusi!

32 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mitsubishi 8. september 2013 at 21:47

    Marko Maiste – ärge selle mehe juttu uskuge kunagi !!!

    • Avatar
      Vasta Mersu 1. aprill 2022 at 00:40

      Marko Maiste ’t ei saa tõesti uskuda. Nõus!!!!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 9. august 2013 at 17:07

    Maailma parim meelelahutus lihtsalt sel õhtusel tunnil… 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 9. august 2013 at 07:24

    Kui vana sa oled muidu?

  • Avatar
    Vasta teresa 8. august 2013 at 10:25

    Ma tunnen kaasa sinu tulevasele lapsele , sest sinusugune värdjas ema ei hakka teda kunangi hellitama ja topib ta nurka seisma.

  • Avatar
    Vasta Triin 8. august 2013 at 08:19

    Manni, sul on täiesti õigus. MÕNED lapsed tõesti 🙂
    Ja kindlasti sünnitad sina, Manni, kena roosa lapse, kusjuures ei ole sul kogu sünnituse käigus ühtgi valu. Voh kui tore oleks ju nii 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 8. august 2013 at 07:26

    Kallis noor tulevane ema.
    Kurb lugeda, et sul nii ebameeldivad kogemused on. Kui see kõik nii nõme on, siis oleks vist targem masohhistiks olemine lõpetada ning mitte lugeda selliseid postitusi, mis sind närvi ajavad 🙂
    Või siis meeldib sulle end käima tõmmata, neid kommentaare lugedes?
    Vanemaks olemine ON raske töö ja mure lapse pärast paneb teinekord ka kõige lollimaid küsimusi küsima. Palun ürita sellest aru saada. Ehk jõuab see kõik kohale alles siis kui see pisike, ligane, sinine tegelane sulle rinnale pannakse. Loodan siiralt, sest mittemuretsemine ei ole ka lahe.
    Kena raseduse jätku ja meeldivaid tunde valutamise seltsis 😉

    • Avatar
      Vasta Manni 8. august 2013 at 07:41

      Khm… palun ette vabandust oma küsimuse pärast, aga millist eesmärki kannab endas rasedate hirmutamine stiilis “meeldivaid tunde valutamise seltsis”? Mõned, muide, ei valuta tundide kaupa. Seega pole ju mõtet ette muretseda, või mis?

      Lisaks on minu tagasihoidliku arusaama kohaselt siinse lehe puhul tegemist blogiomaniku isiklikku arvamust väljendava veebipäevikuga. Seega… “Kui see kõik nii nõme on, siis oleks vist targem masohhistiks olemine lõpetada ning mitte lugeda selliseid postitusi, mis sind närvi ajavad :)”

      Ahjaa, lihtsalt tõe huvides, et mõned lapsed on sündides täiesti kenasti roosad!

      • Avatar
        Vasta Kelli 8. august 2013 at 07:49

        Looda Sa, et ilma valudeta hakkama saad, hihihi.

  • Avatar
    Vasta Manni 8. august 2013 at 07:13

    Oh, ma tunnen ennast nendes postitustes ära 🙂 Aga jah, nagu Kaur siin kommenteeris, siis võin sind lohutada – aina hullemaks läheb! 😉
    Mis aga kassi liivakasti puhastamisse puutub, siis kui sa tegid seda juba enne rasedaksjäämist, siis on sul niiehkteisiti juba tekkinud antikehad toksoplasmoosi vastu. Seega ei ole tarvis ei kassi ära anda ega ka tal väljaheidete sisse uppuda lasta.
    Lisaks, mingi teooria kohaselt on allergiad just liigselt puhta ja steriilse keskkonna tagajärg. Minu järeltulev põlvkond, allergiavaba, lutsutas sõiduteel kive, maitses kuivanud koerajunni, sõi mulda jne. Tundub, et mõjus positiivselt.
    Vähem muretsemist, armsad lapsevanemad! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 8. august 2013 at 06:53

    Aga miks sa üldse seal rasedate foorumis oled? Loodad, et seal ei räägita rasedusega seonduvatest muredest? Jah mõni on “veidi” liialdav oma teemadega. Oma märatsemise rubriiki kirjutaks peale Sinu postituse lugemist just sellest, et kuidas sellise kõnepruugiga inimene üldse mehe sai ja rasedaks jäi?! Öelda, et inimene kes on rumal, sest muretseb üle peaks aborti tegema Sinusugune küll ei tohiks. Üks asi on märatseda ülemuretsevate rasedate pärast. Jah, mõistan..kuid, kallis neiu, olen ise ka alles noor ema, mitte vanemat sorti naisterahvas ja isegi mind paneb su sõnavara imestama.

  • Avatar
    Vasta Kaur 7. august 2013 at 09:01

    Kusjuures see rubriik jääb sul ilmselt käima pikaks ajaks, sest see ei piirdu ega lõpe koos rasedusega. Kui sa arvad, et lastesõime, -aia või kooli ajal suudavad vanemad vähem lollide teemadega välja tulla, siis eksid.

  • Avatar
    Vasta Kertu 7. august 2013 at 07:32

    Hahaa 😀 sa ikka suudad …

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2013 at 06:20

      Kuna ma ju Delfile kirjutan, siis on neil õigus enda fotograafi tehtud pilte kasutada. Ausalt ei saa Kardo vennaga last :))

  • Avatar
    Vasta Kairi 6. august 2013 at 21:29

    Tegelikult ma olen vist vales kohas (pole plaanis veel vähemalt 2 järgnevat aastat last saada), aga mulle lihtsalt meeldib kuidas sa kirjutad. Ja minu meelest on ilmselgelt väga nõme kusagil välismaal õppida raamat ühes kaenlas ja titt teises.
    Mitte, et mu lapsevanematest tuttavad juba ei ootaks, et ma nende järglasele pruudi või boyfriendy valmis treiksin.
    Good joob, keep it going!

  • Avatar
    Vasta SV 6. august 2013 at 20:35

    Aga, kas Sul juba valutavad jalad? Aga puusad? Ma küll ärkasin täna sellise valuga, et jube jube, mõtlesingi, et kas Sul ka valutab!? Siis ma veel mõtlesin, et kas Sina KA ilastad magades padja täis? Kas Sa maasikaid naudid?

    Kindlasti tulevad need küsimused Sulle tuttavad ette 😉
    Uskumatu, ma ütlen 😀

  • Avatar
    Vasta Andra 6. august 2013 at 19:13

    Mulle meeldib su mõte, ma peaks ka mingi märatsemisrubriigi tegema. No nii bitchimise jaoks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2013 at 06:20

      No muidugi tee! See on väga terapeutiline 😀

  • Avatar
    Vasta gerly 6. august 2013 at 18:56

    Taitsa n6us!!! Kusjuures ma just pyhap. m6tlesin sama sest mu mehe vennanaine on 6. kuud rase ja ta ei:
    * l2he basseini sest nii saad surmavad bakterid lapsele
    * lenda mereaarde sest lapsele ple see hea
    * jaluta looduses kuna see on liiga v2sitav
    Kindlasti veel miljon asja, millest ma teadlik veel ei ole.

    St mul oli hiigelsuur tahtmine nurka ropsida…kuna nad on 2mmaga identsed ja ka amm otsustas, et jumalaeest ei tohi ka nemad puhkusele minna, kuna ta kohe kindlasti ei saa vaest rasedat yksi jatta…sest taevane arm – ta on ju rase!!!!!
    oeh.. 3 kuud veel

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2013 at 06:19

      Ega see rasedus muud pole, kui üks surmav haigus. Umbes nagu leukeemia…

  • Avatar
    Vasta nell 6. august 2013 at 18:41

    Oo jaa, meie rasedafoorumis on paraku ka paar analoogset kana aga õnneks on rasedus mulle andnud juurde rahulikku närvi ja nii irvitan nende üle omaette ja tsiteerin mehele parimaid palu 🙂 Minu 2 kassi on jätkuvalt tubased, liivakasti puhastan ka ning tänaval käies HINGAN… 😛 Vast õnnestub siiski seda põnni elus hoida, nii hoolimatu ema nagu ma olen….

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2013 at 06:18

      Mina ka tavaliselt loen neid Kardole ette, aga noh, pidin teiega ka jagama 🙂

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 6. august 2013 at 18:15

    Suure huvita tahaks veel näha, mis nendest lastest tulevikus saab. Neile peab tõesti iga asja jaoks vaktsiini tegema, sest hoitakse kõike ülimalt steriilsena, et lapsel jumala eest ei saaks mingit immuunsüsteemi tekkida.

    • Avatar
      Vasta Anonüümne 6. august 2013 at 18:16

      suure huviga ikka:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2013 at 06:18

      Ma varsti teen Delfi beebiblogi sellest, kuidas ma ei kavatse küll oma vastsündinut keemiaga vaktsineerima hakata, vot sellesse ei usu jälle mina üks teps. Las sööb mulda ja tolmu ja kassikarvu, need on vähemalt naturaalsed 😀

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 6. august 2013 at 18:02

    Ja loomulikult pärast sellise küsimuse esitamist kommuunis soovitavad enamus kohe joosta erakorralisse kontrolli ja lasta 10 UH teha(siinkohal mõtlen tõesti mingeid pseudomuresid, tõsise häda korral peab loomulikult minema). Ma mõtlen, et kui ma iga asja pärast sinna jookseks, siis ma võiks raseduse lõpuni sinna elama minna, sest mul suht tihti igalt poolt valutab.
    No ja siis see kassiteema. Mu ämmaemand kategooriliselt keelas liivakasti puhastamise, alguses loomulikult ehmatas ära selline asi(kuulsin esimest korda sellest toksoplasmoosist), aga veits uurisin netist selle kohta ja otsustasin rebel olla ning liivakasti edasi puhastada, sest ega mul eriti muud valikut ei olnud(mees enamuse ajast töö tõttu kodust ära). Kass sellepärast varjupaika anda tundus ka kuidagi eriti idiootne mõte( kui oleks kuskilt foorumist selle kohta nõu küsinud, siis kindlasti oleks kass juba praeguseks loomade varjupaigas vist ). Aga siiani tundub kõik korras olevat.
    Ja jumal issand kui veel suitsuhaisu juhtud väljas olles sisse hingama, no siis on jamasti.(mulle ka suitsuhais ei meeldi, aga ma ei saa sellepärast kõiki teisi inimesi ära tappa või metsa elama minna, et ma rase olen). Just suitsuhais on see põhimure, sest selle peale tulevad vähesed, et iga päev hingatakse ka heitgaase sisse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2013 at 06:17

      Mina vahetasin ka liivakasti siiski enamasti ise. Ikka veel olen preggers (seda ei tea, kas lapsel ikka terve nägu on peas, aga noh, eks oktoober üllatab)

  • Avatar
    Vasta Lis 6. august 2013 at 17:46

    hahahaha appi mis naerukrambid 😀 Aitäh Mallu, et olemas oled 🙂

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 6. august 2013 at 17:32

    Hahahahahaaaa 😀 Ma tundsin ennast nii ära praegu. Ei, mitte nende über-heade emadena, vaid samasuguse ärritujana. Lugesin ise raseduse ajal sarnast tulevaste mammade kommuuni ja mõtlesin, et kuidas need emad ise ellu on suutnud jääda. Sest osteloomulikult on juba tolm eluohtlik lapse jaoks – see tuleb tingimata hävitada. Hävitaks kohe kõige suurema kemikaaliga, mis on olemas – no lihtsalt, et kindel olla selle eemaldumises. Aga ei saa ju!!! Keemia on lapsele täielik surmalõks, No mida selle tolmuga küll teha?!?!?! Pesupulbrist ja kõigest muust rääkimata.Püstihullud on loomulikult veel need, kes looma võtavad siis kui laps majas juba on…. Neilt tuleks tõenäoliselt üldse laps ära võtta.
    Sõna ei võtnud ma seal ise kunagi, enamasti lugesin ja imestasin. Kujutasin ette kuidas minu postituse peale mõni mamma lastekaitsesse helistaks ja mu lapse lastekodusse laseks panna – pesen ju pesu poepulbriga ja laps mängib koeraga! Mis kõige kohutavam – aegajalt neelab kindlasti ka mõne ta karva alla….

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2013 at 06:15

      Palun jäta siia oma aadress, et lastekaitse teaks, kuhu tulla!

  • Avatar
    Vasta Mann 6. august 2013 at 17:02

    Mind täitsa üllatab et teil nii äärmused on. 😀
    Selles foorumis kus ma olen küll sellist asja pole 😀