SUHETEST

Kuidas suhtesse vürtsi tuua?

7. august 2013

Anonüümne lugeja tundis muret minu ja Kardo jahtuva suhte üle ja andis mulle suurepärase lingi: http://www.hoochymail.com, kus saad endast ja oma mehest vorpida nii seksika loo, et tuleb hoida ennast kümne küünega kontorilaua taga kinni, et mitte toolilt maha libiseda.

Leht küsib sinu ja peika nimesid, tunnuseid ja selliseid asju nagu lemmiktoit jne. Ma muidugi ei taibanud, et ma võiks need inglise keeles panna, aga noh, mis seal ikka. Ühesõnaga täidad selle ära, paned enda ja peika meili ja siis ta saadab teile mõlemale hirmseksika loo.

Peab tunnistama, et ei ole mina kirjalikult seksikas inimene. Ma ei ole kunagi isegi sextinud! Nii et kui lehekülg küsis mu seksikaimat riideeset, siis pidin vastama ausalt, et mu poole kõhuni trussikud. Sest mul POLE MUID TRUSSIKUID!

Näitan teile siis klipikesi oma seksikast loost:

Putting some rock on the stereo, Mariann began dealing with the more mundane issues, like checking the mail, feeding the cat, getting dinner started. Mariann was in the mood for sai ja seemned, but figured tonight she’d go with Kardo’s favorite, KANA. 

 I guess I could greet Kardo wearing my kõhuni trussikud, she thought. Or maybe something that really shows off my legs. But finally Mariann decided that would just give away the hot surprise she had planned for later. 

Again, Mariann had to smile inside – if Kardo thinks he’s had a hard day, just wait ‘til he sees what kind of “hard” night it’s going to be. 

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta daki 7. august 2013 at 11:12

  I hardly LOL but when I do…

 • Vasta Kuidas suhtesse vürtsi tuua? | POKUNAUTIKA 7. august 2013 at 11:06

  […] asjana pean ütlema, et ma pole absoluutselt originaalne, vaid sain tiivustust Malluka siivutust blogipostitusest. Selles kirjutab ta lähemalt, kuidas sattus veebilehele, mis teeb teie mõlemi jaoks superseksika […]

 • Avatar
  Vasta müü 7. august 2013 at 10:59

  HAHAHAHAHAHAAHAAA! :’-D

 • Avatar
  Vasta Andra 7. august 2013 at 10:48

  HAHAHAHA! KULD!