KODU Lasteasjad Rasedus

alatud valed

6. oktoober 2013

Ma eile suure suuga lubasin, et video tuleb ja puha, aga läks hoopis nii:

Koristasin magamistuba ja avastasin, et Mari asju pole MITTE KUSKILE panna! Läksin soov.ee’sse ja leidsin kolme sekundiga kollase kummuti, mis minu meelest oleks ideaalselt sobinud meile magamistuppa. Kuna kuulutusel numbrit polnud, ainult e-mail, siis ilma suuremaid lootusi hellitamata saatsin meili ära.

Poole tunniga oli mul vastus, et tulge aga heaga kummutile järele, see on teie! No siis ma hakkasin autot sebima. Sander, üllas hing, oli nõus jälle sõitma ja nõnda laenasimegi kasuisa autot ja sõitsime kummutijahile.

Samal ajal sai Kardo kõne oma emalt, kes teatas, et ta on haiglasse viidud. Kell oli aga nii palju, et enam külastada ei oleks saanud ja muidugi väitis Lea, et tal pole midagi vaja ja et me ei peaks üldse sinna minema. Oeh. Tõstsime siis kummuti autosse ja läksime poodi. Esiteks ei olnud meil endal kodus midagi süüa ja Kardo emme palus tal poest kassidele süüa osta ja minna Männikule, et sealt mõned tema asjad kokku korjata (kuna härra Juss on seal muidugi tagasi ja ta varastaks need muidu ära :))

Järve Selveris olin ma kohati kindel, et just seal Mari ilmavalgust näeb, sest mul hakkas NII ebameeldiv olla. Isegi mitte niivõrd valus, vaid nii suur pinge oli kõhus, et tule jumal appi. Nõnda ma siis seal ägisesin ja käru najal shoppasin.

Kui me Männikule jõudsime, siis vooris majast välja mingi kamp töllmökke (Jussi sõbrad) kes läksid rakettidega mängima nagu 10-aastastele poistele ikka kohane. Ega me sinna kauaks jäänud ka. Kardo viis kassitoidu ära, võttis ema asjad ja me tulime koju.

Siis ma hakkasin kokkama. Kardo soov oli saada jõulusööki, nõnda tegin ma ahjukartuleid, ahjuliha ja mulgikapsast. Ja kui lõpuks need kokkamised ja söömingud läbi said, oli kell nii palju, et me EI SUUTNUD mingit videot teha.

Ja täna kui ma ärkasin, siis ma hakkasin kummuteid sättima ja veel peaks pesu pesema ja tube koristama ja Kardo peab minema Männikule, sest üks huviline tahab saunamajakest vaatama tulla ja ühtlasi peab seal boileriga midagi ette võtma, sest see ei tööta. Ahjaa, naabrid helistasid Kardo emale ja ütlesid, et seal oli öösel räme läbu toimunud, seega peaks neid ka natukene paika taguma.

Veel peaks Kardo emmele külla minema ja…ja…ja…ainuke asi, mida ma teha suudan, on lamada ja Kinder Buenot süüa. Ok, tegelikult ma näitan teile oma uut kummutit kah kohe, aga enne ma peaks ennast pesema. Oeh KUI RASKE ON ELADA, KUI MA KOGU AEG NII VÄSINUD OLEN 🙁

2013-08-23-tumblr_m3jk05zqr51qf5smno1_400-8131929

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Cube world download 8. jaanuar 2014 at 12:55

  Downloading Dice entire world typically costs income. I will give you Cube Planet complete edition which you can down load below for
  free. Sure you will be able to engage in Cube Planet in a number of minutes right here for totally free, all you have to do
  is obtain Dice World with the link provided right here.
  We provided Dice Entire world crack so soon after you install Cube Entire
  world Alpha, you can play it instantly. Cube Globe is a 3D motion RPG kind
  recreation that is produced/designed by Wollay and his spouse.
  Cube Planet was started in June 2011 and now, the Alpha variation is out currently.

 • Avatar
  Vasta web site 8. jaanuar 2014 at 11:12

  I feel that is among the most important info for me.

  And i’m glad studying your article. But wanna remark on few basic things,
  The website style is ideal, the articles is in
  reality excellent : D. Excellent process, cheers

  Feel free to visit my web-site; web site

 • Avatar
  Vasta Maarja 6. oktoober 2013 at 15:21

  Ma arvan, et teil Mari päeva-paari pärast olemas, kui Sa nii suurt koristamis- ja korrastamistungi tunned 😀 + Murphy seadus ehk kõik asjad juhtuvad korraga: Kardo ema haiglas, kassid toita, töllmökale vaja koht kätte näidata, üürnikud jnejne …

 • Avatar
  Vasta Sandra 6. oktoober 2013 at 15:20

  Noh ja nüüd mõtle, et varsti oled ka koguaeg väsinud ja VEEL ROHKEM, aga Sul ei ole LUBATUD enam olla väsinud, vaid pead kellegi teise pärast jube tragi olema! 🙂

  Ja Kinder Bueno kohta – raudselt ostsite selle 4-paki Selverist, eks 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 15:21

   Jah, nelipakk indeed 😀

 • Avatar
  Vasta daki 6. oktoober 2013 at 15:16

  Ära pabla, Milal pole senimaani kummutit.

 • Avatar
  Vasta Krr 6. oktoober 2013 at 13:58

  Mõistlik oleks veel mõni kummut vm suurem panipaik hankida, sest Mari asju ei ole varsti jälle kuskile panna – lasteasjad paljunevad meeletu kiirusega:D

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 13:59

   Mul pole enam kodus kohti, kuhu neid kummuteid panna 😀

 • Avatar
  Vasta Andra 6. oktoober 2013 at 13:54

  oota nüüd – varsti on kibekeeled Sul turjal, et rasedana kummutit tassid 😀
  Pea vastu ! :))

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 14:41

   Mina ei tassinud siiski, Kardo ja Sannu said ise hakkama 😀

 • Avatar
  Vasta Kati Orgmets 6. oktoober 2013 at 13:28

  Jaa, tuli minulgi isu peale :P!

 • Avatar
  Vasta Andra 6. oktoober 2013 at 12:57

  Mine pekki oma jõuluroogadega! Ma tahan verivorsti nüüd :((