SÖÖK

kohasoovitus – Cafe Lyon

28. detsember 2013

Päev enne Mari sündi olin ma teel postkontorisse, kui ma järsku tundsin head saialõhna. Siis märkasin ma silti “pagaritooted” vms ja juba jooksin ma sinna poole. Noh, nii palju “jooksin” kui üks 9 kuud rase naine joosta jaksab.

15 tundi hiljem olin ma kohale loivanud ja astusin sisse Lyon kohvikusse. Ma olin ennist nii mitu korda mõelnud, et oh, võiks mul ka kodu lähedal mingi mõnus koht olla. See näeb nii kena ja hubane välja!

Muidugi on mul suht maja kõrval see Pullike ja talleke, aga mina seal oma söögiga rahule ei jäänud ja hinnad on seal kah röögatud.

Ühesõnaga, esimene kord Lyonis ostsin ma endale mingit seenequiche’i (või kuidas seda kirjutatakse…) ja croissante. Juhtus aga nii, et kuna nad olid too hetk ESIMEST PÄEVA avatud, siis ei olnud neil kõiki asju veel arvutisse sisestatud ja nõnda andsid nad mulle mu seeneasja täitsa tasuta. Ma olin nii meeldivalt üllatunud :))

20131009_163444-300x225-4102682

                             Minu tasuta seeneasi 🙂

Teist korda sattusin ma sinna siis, kui mõtlesime Kardoga kohtinguõhtule minna. Kuna ma veel seal Lyonis veinitanud polnud, siis tuligi plaan just sinna minna ja ma ei kahetse. Mugavad toolid, imehea vein, suurepärane juustuvalik ja kõik jumala normaalse hinnaga. Minu meelest oli veinipudel u 12 euri? Juustuvalik alla 8. Midagi säärast. Meil oli seal igatahes imehea kohting 🙂

788505e6521111e3a5de124d5d1cc970_8-6680785

Nagu näha, lõbutsesime me täiel rinnal 😀

Ja kuna kolm on kohtuseadus, siis läksin sinna ka kolmandat korda koos Sandriga. Võtsime lapse ka kaasa ja no JÄLLE sama nali – imeline teenindus ja toit. Kuna istusime kõlari all, pandi last nähes kohe muusika vaiksemaks, toodi meile värsket saiakest, kuni oma sööki ootasime ja oldi lihtsalt NII sõbralikud. Ainukeseks miinuseks oli see, et ei saanud kaardiga tippi jätta, seega on mul nüüd häbi, et nõnda toredad inimesed tipita jäid ainuüksi seetõttu, et minul sularaha kaasas polnud 🙁 Järgmine kord võtan kindlasti kaasa, sest ma 100% lähen sinna kunagi veel. Mõtlesin isegi korraks, et ehk peaks oma sünnaistumise seal korraldama. Et te siis kõik teaksite, juba veeburaris on minu sünnipäeva oodata 😀

Enivei, mis ma siin kaua ikka heietan, minge ise Lyoni ja tsekkige koht üle! Nende FB’i lehe leiad SIIT.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eeps 30. detsember 2013 at 12:31

    Käisin ka nüüd reklaami peale 🙂 Ütleme nii, et küpsetiste pärast võib teinekordki minna… õhtusöögiplaanidega aga enam mitte – ei olnud üleüldse minu maitse masti valik ja portsud nii pisikesed, et nälga võib jääda. Hinnad aga samas üsna kallid 🙁

  • Avatar
    Vasta kaur 29. detsember 2013 at 10:23

    Talleke ja Pullike on tuntud kui linna odavaim liharestoran, wdym “röögatud”? Oleneb muidugi, mida sa sealt otsima lähed. Aga see Lyon tuleb siis järele proovida, aitäh viitamast.

  • Avatar
    Vasta Eva 28. detsember 2013 at 20:01

    Kuule aga räägi miks sa Pullikeses ja Tallekeses rahule ei jäänud? Ma juba pikalt mõelnud, et veaks ema-isa ja Siimu sinna.
    .

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. detsember 2013 at 13:28

      Minu mereanni asi ei olnud nii hea, et ma oleks tahtnud seda isegi lõpuni süüa. Kõik oli overcooked ja…imeliku maitsega. Kardo sõi mingit lambaasja ja ta jäi vist samas rahule. Ma ei tea, see Lyon meeldib kindlasti rohkem.

  • Avatar
    Vasta Pisi 28. detsember 2013 at 15:27

    Meil samal ajal sünnipäevad. Peab vist sammud sinna seadma. Nüüd tean, kuhu mehega istuma minna.

  • Avatar
    Vasta kiku 28. detsember 2013 at 15:08

    Me tegime jõuluistumise seal naistega, väga hubane ja mõnus.Nüüd ekleerisõltuvus mul.

  • Avatar
    Vasta cucara 28. detsember 2013 at 14:49

    Kuulsin sellest kohast juba siis, kui see veel avatud polnud ja nüüd selliste kiidusõnade tõttu tahan sinna kindlasti minna:)