KARDO Lasteasjad Mari SUHETEST

On see eluke alles ilus

4. veebruar 2014

Esiteks sain hommikul nii pika ja julgustava kirja õpetussõnadega, kuidas Mari rinnale tagasi saada. Haarasingi härjal sarvist ja kuigi kell on alles seitse, julgen ma heisata, et ei olegi pidanud täna Marile RPA’d andma! Ma pole muidugi iial nii palju Mari nuttu kuulnud, aga see oli seda väärt. Ka see, et ma trussikute väel pallil kargasin, ise Mari rinnale surudes ja supermodellidest isemõeldud laulu lõõritasin, et Mari nutta unustaks ja imema hakkaks, oli seda väärt. Sest ta sõi!!!

Päeva tegid veel ilusamaks minu kallid Sannu ja Meinu, kes tulid mulle külla ja lahkelt transporti Roccasse pakkusid. Säält sain kätte Minuminu bodyd, mis mina disainisin. Kahju, et Mari magab, muidu paneks talle ühe kohe selga:)

20140204_1844561-300x225-1684767Pärast paki saamist viis tee meid Prismasse, kust ostsin kõik lasagne valmistamiseks vajaliku ja kauni pudeli roosat veini. Mõtlesin, et ehk tasuks täna romanssi teha. Samuti sain tehtud veebruarikuu 10€ ost. Läks küll väheke üle 10 euro, aga pole hullu, ma arvan. Siinkohal tuletan kõikidele osavõtjatele meelde, et palun saatke mulle ka pilte enda ostudest, et ma saaksin nendest blogisse kollaaži teha. Meil ikka mariannkaasik@gmail.com.

Ja nagu teleturus öeldakse – SEE EI OLE VEEL KÕIK. Nimelt oli mind ka post24’s ootamas lausa kaks pakki. Esimeses olid imeilusad papud Marile, ühelt nobedate näppudega lugejalt. Kas pole mitte armsad?

20140204_182333-300x225-8751594

 

Ja takka targemaks. Teine pakk oli nii uhkelt ära pakitud, et ma isegi ei teadnud, mida sealt oodata.

sanna-1024x1024-5555468Pood Saana üllatas mind kingitusega. Mis siis, et see oli Marile, rõõmustan ma ikkagi sama palju, nagu oleks endale kleidi saanud. Suur-suur tänu teile, kallis poekene. Ma usun, et Mari hindab seda kleiti kindlasti! Ja mina ka!

(Võin öelda, et ükspäev vedeles laua peal pakk, mille ma kohe lahti kiskusin. Selgus, et Kardo oligi mulle sünnipäevaks selle kollase kleidi tellinud, seega on ka mul selline ja ma saan Mariga paari aasta pärast tänavapildis matchida! Kurb on ainult see, et ma selle lahti kiskusin, sest minu sünnipäevakink on mul nüüd käes. Kuigi ma ei tea, kuhu Kardo selle peitis…)

Lõpetuseks tuli välja, et ka Kardo arvas, et võiks täna romanssi teha ja üllatas mind mu lemmiklilledeg 🙂

 

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaire 4. veebruar 2014 at 22:07

    Nii hea meel kui on hea päev. Küll Mari sulle ka karjutamise andeks annab. Edukat toitmist ja romanssi.

  • Avatar
    Vasta Maile 4. veebruar 2014 at 19:32

    Väga ilus kleit. Me saime ka täna võidetud body kätte. väga äge 🙂 Suured tänud vahvate looside eest 😀

  • Avatar
    Vasta Age 4. veebruar 2014 at 19:11

    Edu teile rinnale tagasi saamisel. Kindlasti pole see kerge aga see vaev tasub ära.

  • Avatar
    Vasta Svea 4. veebruar 2014 at 19:08

    issver, kui ilus kleit! mul oleks ka sellist vaja pesamunale:)