KARDO

sõbrapäevast

16. veebruar 2014

Reedel oli siis valentinipäev ja kuigi mul sellest päevast tegelikult üsna suva on, siis ei jäta ma iial kasutamata võimalust endale kinke lunida, nõnda ka sellel uhkel pühal. Pean siiski tunnistama, et kui me olime Kardoga kingid ära vahetanud, siis oli mul küll üsna häbi, et ma talle ainult t-särgi olin lasknud teha.

Särgi peal on kiri ka: “Suured sõbrad” vms. Ma ei saa järgi vaadata, sest särk on magamistoas ja Kardoke paneb seal praegu ühte elukat magama. Vanaema on külas :) Nalii, tegelt ikka Mari pannakse magama, selline huumorivend olen.

Aga Kardo kinkis mulle säärase paketi Chillist ja kolmapäeval me sinna lähemegi. Teeme nii palju romantikat, et te ise ka ei usu. Lilli ma aga ei saanud, sest Kardo alles ükspäev tõi siin mulle lilli, mis alles nüüd lahti läksid ja imeilusaks muutusid.

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

10 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Inxu 18. veebruar 2014 at 19:59

  Ideaalis ma võin olla hästi tore lugeja ja ehk isegi transportida teid sõbralikult lennujaamast hotelli :P

  • Reply Mallukas 18. veebruar 2014 at 20:41

   Tänud pakkumast, aga me jõuame nii naeruväärselt vara, et sa siis magad :D

 • Reply Sirli Lump 16. veebruar 2014 at 22:52

  Minu arust super särk! :)
  Ei ole midagi, et ühe kingitus on kallim või muud sarnast. Mõlemad erilised omal moel! :)

 • Reply Liinakas 16. veebruar 2014 at 22:19

  Nr 1212 on odavam vist ;)

 • Reply Viivika :) 16. veebruar 2014 at 22:18

  Ise Saarlane olles ja siin jätkuvalt elades saan õelda, et Grand Rose on mõnus koht :P

 • Reply Riina 16. veebruar 2014 at 21:42

  Pölise saarlasena möönan, et Kardo on väga hea valiku teinud. Saaremaal on mönus!
  Igaks juhuks hoiatan, et lennujaam asub linnast väljas ja mingile linnaliinibussile ei tasu loota (kui sealt üldse midagi käib), seega soovitan taksonumbrid välja otsida ;).

  • Reply Mallukas 16. veebruar 2014 at 22:02

   1300 olevat taksonumber :D

 • Reply Triinu 16. veebruar 2014 at 21:35

  Mmmm… Grand Rose. Ma läheks sinna elama. Eelmine nädalavahetuse just lõõgastusime kallimaga seal, suurepärane puhkus! Loodan, et teile ka meeldib! : )

 • Reply K 16. veebruar 2014 at 21:08

  Grand Rose on väga mõnus koht. Mõnusat puhkust minugi poolt :)

 • Reply Sandra 16. veebruar 2014 at 21:04

  Mõnusat puhkamist teile! ;)