TESTIN JA ARVUSTAN

proua firmaomanik aka reklaam Malluka blogis

13. august 2014

mallukasoü

Ma sain täna hommikul kirja ja vaatasin, et kirja pealkiri on “menetlustoimingust teatamine”. As usual, arvasin ma, et mind on rattapettuste eest menti antud, Anne Nuudit idioodiks sõimamise eest Harku naistevanglasse määratud või on ehk trussikumiisu eelmise andmekaitseinspektsiooni tulemuse peakohtusse edasi andnud. Ega iial ei tea! Aga hoopis teavitas see e-mail mind sellest, et austet Mariann Kaasik on nüüd osaühing Malluka omanik.

Mina! Firmaomanik!

610144-6996136

Mis firma mul siis on? Ei, ma ei ole hakanud Hiinast endale tselluliidikreeme ja keraamilisi nuge kokku ostma, mida siis 200% juurdehindlusega siin edasi parseldada. Mina otsustasin müüa ainult reklaami. Nagu näha, siis on mu blogilehel juures praegu viis bännerikest, mis võivad kõik olla täis just teie ettevõtete ja firmade logosid ja bännereid. Ühtlasi pakun ka reklaamartiklite ostmise võimalust ja muud sellist.

Aga teie, kallid lugejad, ärge muretsege. Iga kord, kui tuleb reklaamartikkel, märgistan ma selle teie jaoks kuidagi ära, et te teaksite, et ma niisama heast-peast midagi ei kiida või ei laida.

Miks ma leidsin, et mu blogi võiks reklaami müügiga lisaraha teenida? Hakkasin lihtsalt mõtlema, et miks peaksid kõik firmad minu enda blogi pealt tulu teenima, peale minu? Siis meenus, et nojah, mul pole ju firmatki ja niisama ei ole tegelikult seaduslik firmadelt raha vastugi võtta. Ma isegi ei tea, kuidas päriselt nende kingitustega on, mis mulle saadetud on, aga kuna need nii väärtuslikud ei ole, siis ma usun, et pole väga hullu. Ja mul on ju vaja järgmiseks suveks pulmaraha kah kõrvale panna…Nõnda lõin ma oma OÜ ja esimesed tellimused laekusid mulle juba siis, kui OÜ tegemine veel menetluses oli. Ju siis on firmaomanikele 18 000 klikiga kohake päevas üks magus reklaamitegemise koht.

Millised firmad võiksid ennast siin reklaamida? Ma kätt ette panna ei tahaks, aga enamasti võiks mõelda nii, et valdav osa Malluka blogi lugejatest on 20-35 aastased. Rohkem kui pooltel lapsed, kuid umbes 70% elab siiski pereelu (mehega elamine annab ka pere kokku, eksole). Noored inimesed, valmis kõike proovima, huvitatud uutest innovaatilistest asjadest. Samas miks mitte reklaamida söögikohti, kodutarbeid, kodutehnikat, kultuurielamusi, head-paremat, pulmakaupasid, loomatarvikuid, beebiasju – oeh, ma ei oska isegi edasi mõelda.

Pöördu minu poole, kui tahad:

  • Bännerit Mallukas.com lehele
  • Reklaamartiklit oma huvitavast tootest koos loosimisega (garanteerib sulle rohkem sõpru firma FB’i lehel)
  • Kutsuda mind uudistama enda uut söögikohta, kunstisaali, matkarajale, mida iganes, et ma siis seda teistele tutvustaksin
  • Saata Marile midagi uudistamiseks, et ma siis seda hiljem teistele tutvustaksin
  • Saata kassidele/Milvile midagi uudistamiseks, et ma siis seda hiljem teistele tutvustaksin
  • Et ma korraldaksin lihtsalt sinu firma loosimise enda blogilugejate seas
  • Öelda mulle, et ma olen imekaunis

Niiet kõik kallid sõbrad, kes on firmaomanikud – kirjutage mulle ja teeme mõnusa diili! mariannkaasik@gmail.com. Need sõbrad, kes firmaomanikud ei ole, siis minge tööle ja mainge kindlasti ülemusele, et eriti mõnus reklaamimise koht on avanenud siin ilmas. Ja kui sul firmat ei ole ja tööd ka ei ole, siis mine tsilli oma lapsega, sest suure tõenäosusega sul on laps. Ja kui sul firmat pole ja last pole ja tööd pole, siis on küll vist aeg natukene patja tihkuda ja mõnda Malluka loosimist oodata, et vähemalt midagi siin ilmas su hinge soojendaks.

Ma mingi aeg räägin täpsemalt ka, et kuidas seda firmat teha ja mida tuleb teada ja meeles pidada ja välja uurida. Niikaua võtan aga vastu õnnesoove ja juubeldusi mu firma üle ja päeva kommentaariks tahaks uurida teiste käest, et mis firma teil on? Kuidas selle idee peale tulite? Või kui veel ei ole, millisest firmast unistate?

Hääd päeva jätku teile,

proua firmaomanik!

Loe ka neid postitusi!

57 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. august 2014 at 12:07

    Kui ettevõtte loonud, tuleks kohe ka mõelda raamatupidamisele. Ja üldiselt kõigele muule taolisele.. 🙂 Kas/mis on sinu kulud. Kas hakkad endale palka maksma jne? Kõik need tuleks raamatupidajaga läbirääkida. Kui ei ole mingeid kogemusi, siis kindlasti ei soovitaks ise teha….Aitaks sind ise, aga asun kahjuks teises linnas 🙂 Et võid fännidelt/lugejatelt abi küsida.. 🙂

    OÜ ei tee kindlasti rikkaks, pigem annab veel enam tööd juurde 🙂

    Mida mina – sinu asemel teeksin. (tundub, et su raamat on suhteliselt populaarne), seega tasuks uus teha. Nt DIY – kodustel teemadel 🙂 Ma ei tea muidugi, mida sa veel peale reklaami müümise plaanid, aga see oleks üks alternatiiv arendada asja…

    Aga kui algseid küsimusi raamatupidamises on – peaksid nägema mu e-maili – saad kirjutada 🙂 Lisaks vaja erinevaid vorme – nt raamatupidamise siseeeskiri, kui tööle vormistad end, siis erinevad juhendid… 🙂 Oh neid asju on palju… Põhimõtteliselt säti just paberimajandus endal korras 🙂

    Ettevõtluskogemus minul 3 aastat, mille jooksul olen suutnud juba 4 firmat käivitada ja töös hoida 🙂 Ütlen asualt, kui saaks normaalse palga eest lihtsalt 9 – 17 tööd teha, teeksin seda… Sest minul nt tööpäevad kella 6 – 22ni ja nii 6 päeva nädalas. (lapsi ei ole hetkel).

  • Avatar
    Vasta Meelis 14. august 2014 at 08:49

    Kes reklaamidega hädas, siis AdBlock on ainus lahendus tõesti nagu siin öeldi.

    Saadaval ka Android-telefonile.

    https://adblockplus.org
    https://adblockplus.org/en/android-install

    Eesti meediamaastikule sobivad reklaamikeelu filtrid leiad siit: http://sepp.offline.ee/tavaline/2006/08/adblock-plus-sinu-sadelev-sober/

  • Avatar
    Vasta S 14. august 2014 at 00:39

    Aiii, see “firma” ja “firma”!!! Kuna ma õppisin selle valdkonnaga seonduvat eriala, siis jääb see aegunud ja valestikasutatud sõna nii valusalt silma (õiguse ja ettevõtlusteemaga vähem kokkupuutunud inimestele on see ilmselt täiesti ükskõik). “Firma”=ärinimi. “Ettevõte”! 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 13. august 2014 at 22:33

    Äritegemine jms on täitsa ok, ainult sellest ma ei saa aru, miks blogipidajad ei kirjuta sellest, mis neile päriselt meeldib, vaid on vaja pöörduda ettevõtete poole, et tasuta asju saada? Minu ettevõtmise poole on pöördutud sadu kordi, aga koostööd teen vaid ühega, kelle ise kunagi leidsin ja ta mulle sümpatiseerima hakkas. Ainult nii leiab pärleid ja saab hoida salapärasemat eksklusiivsemat hõngu;) Need reklaamiga täidetud blogid mulle isiklikult ei jäta enam usaldusväärset ja erapooletut muljet, kuna neid on lihtsalt niiiiiiii palju. Tundub, et selles nähakse taaskord eestlaslikku kiirelt rikkaks ja kuulsaks saamise viisi…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. august 2014 at 01:01

      Mina kirjutan küll ainult asjadest, mis mulle meeldivad. St teinekord ka asjadest, mis ei meeldi, aga see on juba mu oma virin ja vingumine ja ei puutu nn reklaampostitustesse.

      Rikkaks ja kuulsaks pole kah veel saanud, ju siis teen midagi valesti 😀

  • Avatar
    Vasta Pia 13. august 2014 at 21:47

    Tänu sinu blogile nüüd nii telefonis kui ka arvutites mõni kuu juba adblock peal, ja tõesti on mõnusam lugeda nii, kui see reklaam ei vilgu igal pool!

  • Avatar
    Vasta A 13. august 2014 at 20:22

    Ma ka mingeid bännereid ei näe, mul ad-block peal (brauser Mozilla) ja usun, et paljudel. Aga postitustes, kus oled tutvustanud mingeid asju (näiteks neid lahedaid juuksevärve), siis on küll huvi tekkinud.

  • Avatar
    Vasta Karin 13. august 2014 at 17:57

    Aga paku oma lehte ka proffidele veebimüüjatele, adnet on väga suur tegija eestis ja nende kaudu ostavad väga paljud ettevõtted veebireklaami. Paljud ettevõtted ei hakka ise otsima, vaid neil püsilepingud just selliste ettevõtetega.

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. august 2014 at 17:11

    Mina näen kahte reklaami ja üks täitsa vahva – kutsutakse Eesti klassikalist kunsti vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina :) 13. august 2014 at 16:55

    Mul ka firma loomise mõtted peas. V siis pigem OÜ mõtted. Eelmine aasta jäi kahjuks katki, sest töötukassa hakkas minu elu korraldama. Saatsin nad viisakalt pimedasse paika ja kasutasin oma võimalust olla lapsega kodune. Nüüd hakkasid aga mõtted jälle peas keerlema 🙂 Eks tuleb vist hoogu anda ja tegutsema hakata. Ennem tuleb laps jalust ära saada (loe: lasteaeda panna) Siis saan keskenduda ja endale ise leiva lauale ja sooja tuppa tuua 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. august 2014 at 15:50

    Palju õnne ja edu!!!
    Sul võiks mingi taoline meiliaadress ka olla info@mallukas.com vmt;)

  • Avatar
    Vasta kuus kopikat 13. august 2014 at 14:56

    Äriregistris on juba mõnda aega väga hea raamatupidamisprogramm saadaval, E-arveldaja. See teeb raamatupidamise kõigile väga lihtsaks. Lisaks esimene aasta firma jaoks täiesti tasuta.
    Kõlab nagu reklaam, jah, aga lihtsalt ise võtsin selle kuu aega tagasi kasutusele ja olen igati häppi. Enne maksin raamatupidajale 65 eurot kuus; nüüd näen, et eriti palju polegi teha, heal juhul paar tundi nädalas, ja puhta maha visatud raha tundub tagantjärele.

  • Avatar
    Vasta Kriss 13. august 2014 at 14:47

    Mul on OÜ üle aasta, enne olin FIE. Kirjutan, toimetan, aitan kõikvõimalike pr-tekstidega. Mõtlesin ka, et mis värk küll hakkab olema raamatupidamisega, sest pole üldse numbri-inimene. Tegelikult aga teen nii, et kogun kõik kuludokumendid kokku, aasta lõppedes annan kogu info pulga peal raamatupidamisfirmale, kes paneb kokku aastaaruande. Igakuiste TSDde esitamisega ja korraks palgaprogrammis käimiseks pole vaja raamatupidajat.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. august 2014 at 14:29

    Kuidas sul see raamatupidamise pool korraldatud on, teed ise, otsid mõne tuttava?
    Ma ise olen ka OÜ loomise mõtet ikka veeratanud siit ja sealt nurgast ja oleks mõistlik teha aga pole kahe lapse kkõrvalt suutnud/jõudnud raamatupidamise poolde süveneda, just alustamnise osas.

    Aga see app-i mõte on küll hea, mis siin kommentaaridest läbi käis

  • Avatar
    Vasta manni 13. august 2014 at 13:30

    Hey Mallukas. Lugesin siin kommentaare ja ühel neiul täpselt minu mõte – tee omale Malluka äpp! See oleks nii cool, niii mugav ja käiksid meiega koguaeg kaasas ja uued postitused jõuaksid kiirelt meieni ja ülevaade su elust oleks meil ka metsas tuiates või rannas vegeteerides. Ma juba unistan sellisest asjast 😀 Jah, praegu saab google chrome lahti võtta ja su lingi kirjutada ja ka olemas.. aga see pole ikka sama asi. Mõtle selle peale sest noh.. mugavus eelkõige 😉

  • Avatar
    Vasta K 13. august 2014 at 12:51

    Õnneks või kahjuks on ka minul AdBlock peal ja nii pole ühelgi lehel neid tüütuid reklaame minu jaoks. Väga ebamugav ja ebameeldiv on, kui kõik kohad reklaame täis.

  • Avatar
    Vasta Karin 13. august 2014 at 12:37

    Ma kutsun üles lugejaid bänneritel klikkima,isegi kui asi ei huvita. Teeme Mallukale korraliku pulmaeelarve:D see pole eriti raske ja enamasti makstakse klikkide eest. Väike teene nii huvitava lugemise eest.

    • Avatar
      Vasta Liisi 13. august 2014 at 13:16

      Väga hea mõte!
      Toetan igati, aitame Mallukal saada unistuste pulmad 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 13. august 2014 at 12:22

    Väga äge, see on ettevõtetele ideaalne reklaamikoht, nagu ma ka fb ütlesin, näitels vitamin well peaks püstiõnnelik olema,et Sa ta loosimisest osa võtsid ja sellega nende loosimise kordi tulusamaks muutsid. Go girl! Äge vaadata noort ettevõtlilku naist!

  • Avatar
    Vasta aile 13. august 2014 at 11:46

    Palju õnne!
    Minust sai oü omanik jaanuaris. Olin juba kaua unistanud oma pilatesestuudiost, aga lapsepuhkus andis viimaks vaba aega ja raha, et korralik äriplaan EASile kirjutada, ning asi ära teha.
    Ja ma ei kahetse hetkekski…nii hästi läheb 🙂 !

  • Avatar
    Vasta Mairit 13. august 2014 at 11:19

    Hei,

    Palju ònne oma firma loomisel!

    Mina annaks idee teha Malluka äppi, nii mugav oleks nii blogi lugeda, ning teavitaks kohe kui midagi uut oled kirjutanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Jama lugu 13. august 2014 at 11:11

    mul siin ka muidu blinkimas ainult 2 bannerit. Ma ka viite ei näe jumal tänatud….:D kuigi mul pole mingeid blokke omateada installitud.

  • Avatar
    Vasta Kristlin 13. august 2014 at 10:41

    Suured-Suured õnnitlused! Arvan, et see oli Sul üks väga hea mõte! Reklaamindus töötab 😉

  • Avatar
    Vasta Simone 13. august 2014 at 10:40

    Reklaamide vastu aitab Chrome´is selline mõnus vidin nagu ADBLOCK. Lihtsalt tõmmake alla ja te ei pea never mingeid reklaame taga ajama 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 13. august 2014 at 10:37

    Informatsiooniks neile, kes tulihingeliselt bännereid ja reklaame vihjavad. Ma näiteks ei saanud jupp aega aru, mis “viiest olemasolevast bännerist” see Mallu siin jutustab ja siis taipasin, et mul on Google Chrome’i installitud niisugune asi nagu Adblock, mis ilmselt teeb oma tööd imehästi, sest mina ei näe ühtegi reklaami. 🙂
    Mitte, et ma Mallule siin paha tahaks, aga lihtsalt, et niisugune vidin on olemas ja väga tõhus saitide puhul, mis on väga massiivselt reklaame täis, aga mida siiski rahulikult lugeda tahaks.

  • Avatar
    Vasta meow 13. august 2014 at 10:34

    Minul on ad-block peal ja ei näe ühtegi bännerit su blogis. Ma arvan, et päris paljud kasutavad seda. Loodetavasti see su bisnessile halvasti ei mõju 😉

  • Avatar
    Vasta C. 13. august 2014 at 10:23

    Jaa Mallukas, kirjuta jah kuidas see asi siis ikkagi käib. Mul on isegi fb leht olemas aga kuna pole registreeritud siis nagu väga hetkel ei tegutse. Nimelt koon mütse, kindaid, sokke, salle, beebitekke. Ei ma ei ole vanaema kõigest 23. Aastane 😀

    Aga palju õnne firma omanik 🙂

  • Avatar
    Vasta terts 13. august 2014 at 10:19

    Saadan sulle kohe screenshoti telefoni versioonist, kui ennem oli ilusti täisleht blogi avades siis nüüd on maru imelik suumi ja mölla et lugeda saaks!:D

    Ps!! Paljuönne provva firmaomanik!:)

  • Avatar
    Vasta Olga 13. august 2014 at 10:11

    Oh jummel, ma vist pean lõpetama blogi lugemise, kuna mingid reklaamid hüppavad ette ja ma tõesõna ei viitsi neid reklaame lugeda. 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. august 2014 at 10:17

      See reklaam on juba neli kuud ette hüpanud, seega sa oleks pidanud ammu lõpetama 🙁

      • Avatar
        Vasta konkreete 13. august 2014 at 12:22

        ma näiteks eile ei saanudki lugeda, telefoniga, sest reklaam oli u.80% ekraaniulatusest teksti peal ja risti, kust seda kinni panna, ei olnud. Mõni teinekordon jällegi ainult rist, reklaami ennast pole 😀

    • Avatar
      Vasta Merili 13. august 2014 at 12:18

      Kuule Olga, ole tark ja tõmba omale ad-blocker brauserisse ning ei hüppa sulle ühtki reklaami enam ette 😀

  • Avatar
    Vasta Smurf 13. august 2014 at 09:56

    Minu mõtted on oma firma/OÜ suunas liikunud juba aastaid. Omandasin juuksuri eriala ja tahtsin ka oma putka püsti panna .. Kahjuks elan väikelinnas, kus igal 3ndal sammul uus ilusalong näkku vahib.. Ka on näha kuidas need, ”pärast vihma kasvanud seened” ,aasta möödudes asju kokku pakivad..

    Sulle aga palju õnne ! :).

  • Avatar
    Vasta Alli 13. august 2014 at 09:51

    Ma ise ettevõtja ei ole, küll aga minu teine pool juba vist kümmekond aastat. Rikkaks ei ole saanud, aga tuba on soe ja kõht täis. Tegutseb tehnikavaldkonnas. Kõrvalt vaadates olen aru saanud, et ettevõtja elu mulle ei sobi ja selle unistuse matsin maha. Tema on jälle väga rahul sellise elustiiliga. Noh, ei pea bossilt igakord luba küsima, kui hambaarstile tahab minna jne.

    Ahjaa, see haakub ainult küll kaudselt teemasse, aga traffic buidimise mõttes vast ehk ikka. IOSi safariga mallukas.comi lehte vaadates on selle kujundus natuke metsas. Blogitekstid on vasakus nurgas nii 1/5 lehe peale kokku pressitud ja ülejäänud 4/5 on täis neid kontuurkasse, mis taustapildiks.

    Edu uue algusega!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. august 2014 at 09:59

      kas sa saaksid screenshoti teha ja mulle meilile panna, et ma saaks näidata inimesele, kes mul sellega tegeleb? mariannkaasik@gmail.com

      • Avatar
        Vasta Alli 13. august 2014 at 10:40

        Jees, nüüd on ok. Äkki see peabki nii olema, aga igaks juhuks ütlen, et iPhone’iga vaadates on mallukas.com ka kenasti popupi, banneri jm kommertsivaba.

        Siis selline asi ka, et Windows ie-ga (ei viitsi versiooni nrit vaadata, ei saa) paremas servas olevaid popupe sulgeda. See kinnipanemisristike on täpselt scrollbari peal ja brauser võtab seda ristile vajutust kui käsku lehe üles kerimiseks, mitte reklaamiakna sulgemiseks. Väga ei sega, aga kohati natuke ikka.

    • Avatar
      Vasta Jama lugu 13. august 2014 at 11:06

      Vot mul on samamoodi telefoniga täpselt samamoodi 😀 suht niru lugu…

  • Avatar
    Vasta jama lugu 13. august 2014 at 09:51

    Need bännerid on üks jube kräpp. Vihkan neid igalpool. Muudkui otsi neid riste et neid kinni toppida. Ja just eile avastasin et su blogi ei tööta telefonis enam normaalselt. Pool ekraani on ainult seda kasside tausta täis. Algul arvasin et ju on mu telefon lolliks läinyd aga nüüd saan aru et ilmselt nende samade bannerite pärast sest need on ilusti täispikkuses näha ja kõik muud lehed toimivad mul telefonis ideaalselt. Igaljuhul jah tore et ettevõtlik oled ja lisaraha teenida saad aga blogi lugemisele see küll mitte kuidagi positiivne pole.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. august 2014 at 09:58

      Ei usu, et inimesed nii massiliselt selle pärast lugemata jätaksid siiski. Pop upid on minu meelest tunduvalt tüütumad kui need, mis on lehte sisse ehitatud. Harjumise asi 🙂

      • Avatar
        Vasta Jama lugu 13. august 2014 at 11:13

        Ega ma ise ka seda usu, lihtsalt kõvasti tüütum on see lugemine kui varem 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 13. august 2014 at 09:50

    Palju palju õnne ning edu! Muuseas tahaks mainida/küsida, et kas ma olen ainus, kes kahe viimase postituse puhul on märganud, et osa teksti läheks nagu kaduma või mõnes kohas on rida puudu ja tekst ei jätku järgmisel real loogiliselt? :/ Ja eriti kummaline on see, et kui ma hakkasin sulle praegu kopeerima näidet ühest lõigust, kus mul on “tühi auk”, siis peale copy-paste vajutamist ma NÄEN seda teksti siin kommentaaris 😀 Ma vist hakkan hulluks minema?!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. august 2014 at 09:57

      kas sa saaks screenshoti teha ja mulle meilile panna? mariannkaasik@gmail.com

      • Avatar
        Vasta Liina 13. august 2014 at 10:09

        Saatsin meilile, loodan, et laheneb 🙂

    • Avatar
      Vasta Cac Tus 13. august 2014 at 09:58

      Mul on täpselt sama jama.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 13. august 2014 at 10:00

        Ma üritan seda jama lahendada, niipea kui keegi mulle sellest screenshoti saadab ja ma selle edastan ekspertidele 😀

    • Avatar
      Vasta Sirli Lump 13. august 2014 at 10:48

      Täheldasin sama jama telefonist postitust lugedes!

      Mis puutub firmasse, siis see on mul olemas küll jah. Aga seda teavad vist kõik, kes minu blogi lugenud on. Tegelen suures plaanis suhtekorraldusega aga nii muuseas vastan pea igapäevaselt meili teel tulevatele ettevõtlusalastele küsimustele ja aitan lahendada probleeme. 🙂

      Kellel küsimusi, siis lihtne… kiri postkasti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Aili 13. august 2014 at 09:43

    Palju õnne!!!
    Me mõlgutame mehega mõtteid firma loomisel. Selleni on ilmselt aga aasta või isegi rohkem veel aega. Pole veel väga arendusega edasi jõudnud, kui et “aga võiks ju teha” 😀

  • Avatar
    Vasta Kaire 13. august 2014 at 09:41

    Proua sa veel pole(aga aasta pärast juba nagunii eks:D), aga igal juhul palju õnne firma loomise puhul! Endal mul firmat pole, olen lapsega kodus hetkel, aga loomulikult olen ka mõelnud oma firmale. Ideid on olnud mitmeid, kuid millist just täpsemalt sooviks, ei tea. Võib-olla miskit turismi seoses.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. august 2014 at 09:50

      Ahjaa, ma seda ei mõelnud jah, et ma olen ju veel siiski preili 😀

      • Avatar
        Vasta M. 13. august 2014 at 11:04

        Minu teada sul siiski õigus, et sa oled ikkagi “proua” – sünnitanud ju! “Proua” staatus omistatakse külge (minu teada) siis, kui oled kas a) emaks saanud või b) abiellunud. Niiet aastakese pärast oled sa topelt-proua, haha! 😀

    • Avatar
      Vasta Gätlin 13. august 2014 at 19:47

      Tegelikult öeldakse, et ka lapsega naine on proua 🙂

  • Avatar
    Vasta triin 13. august 2014 at 09:40

    Ma ka OÜ uhke omanik. Kohe kohe on saamas aasta täis. Küüsi vorbin teha

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. august 2014 at 09:41

      No palju õnne aasta täitumisel 😀

  • Avatar
    Vasta Sirly 13. august 2014 at 09:37

    Tubli tüdruk!

    Ma vist varsti pean sinuga sel teemal ühendust võtma 🙂 Aga veel mitte 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 13. august 2014 at 09:36

    Palju õnne! 🙂 Kindlasti tee täpsem postitus kuidas see firma loomine käib. Mul mõlguvad ka mõtted seal suunas aga tundub nii keeruline majandus olevat 😀 Tahaksin pakkuma hakata kujundusteenuseid.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. august 2014 at 09:36

      Muuseas, ma arvasin ka, et see on ilgelt keeruline, aga tegelikult võttis see mul aega paar tundi ja sellest paarist tunnist poolteist jamasin ma oma ID kaardiga 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 13. august 2014 at 09:34

    Palju õnne firma puhul! 🙂