SUHETEST

eksindus

18. august 2014

Ärge muretsege, ma ei hakka täna jutustama trussikumiisust ega üldse mitte ühestki Kardo eksist. Miskil imelikul kombel ei ole ta pärast TM (trussikumiisu) intsidenti tundnud vajadust minuga jagada ühtki seika eksidega.

Mina seevastu jagan tihti Kardoga lugusid enda eksidest ja eksidega. Ma küll kuskilt Cosmost lugesin, et mehed ei taha kuulda su eelmistest meestest, aga minu poolest nutku ja kuulaku. Kuidas ma saaks mitte sõnagi rääkida inimestest, kellega ma aastaid koos olin? Või kuidas mul saaks mitte meenuda teinekord mõni naljakas seik ja seda mitte Kardole rääkida? Ega ta ei ole öelnud ka, et see teda häiriks, aga ma pole kindel, kas ma küsinudki olen…Noh, ma siinkohal siis EELDAN, et ei häiri, sest ega ma ööd päevad läbi ainult oma eksidest jahu. Aga teinekord natukene juttu ikka teen.

Nüüd võiks küsida, aga mis tunne sul oleks, kui Kardo oma eksidest sulle räägiks. Esiteks – ma ei tea, sest ta ju lihtsalt ei räägi. Ehk luges tema ka seda sama Cosmo artiklit aga erinevalt minust suudab nõuannetest kinni pidada? Ei tea. Teiseks isegi kui räägiks, siis mul oleks üsna suva. Mul on temaga laps, me oleme kihlatud ja me abiellume,  the fuck mind peaks kuidagi riivama, et ta kolm aastat tagasi mingi Pillega piknikul käis?

Aga inimesed on erinevad. Mõnda ehk riivaks? Ei tea.

Minu tänase teema point on hoopis tegelikult mitte eksides, vaid ekside praegustes prutadest/peikadest. Nimelt ei lähe ma täna õhtustama ja veinitama ei kellegi teisega, kui oma kalli eksi praeguse prutaga. Miks ometi? No…Ma ei tea. Asi sai alguse sellest kassisaagast (ta leidis need kassid, kellele oli hädasti vaja kedagi, kes neid toidaks) siis me jäime suhtlema ja nüüd mõtlesime #yolo, minna välja siis inimese kombel sööma ja jooma ka.

Nagu ta ütles: “Peikade eksidega on hea suhelda, nendega on alati palju ühist!”.

Eks vast ole jah, kui juba ühe sama mehe otsa koperdad, siis peavad vast sarnased iseloomujooned olemas olema? Vaene eks muidugi ise ei saa üldse aru, miks me peame kokku saama ja tema elu keeruliseks tegema. Vannun käsi südamel, et kavatsused ei ole kurjad ja tema elu ei taha keegi keeruliseks elada. Lihtsalt kaks inimest, kes on netis suhelnud, tahavad kokku saada. Inimesed ABIELLUVAD niimoodi tutvudes ja meie ei tohi nüüd väiksele veinile minna? Gosh!

5hs2bbl-5773784

Aga kas teie suhtlete oma eksidega? Kuidas suhtuksite sellesse, kui peika tuleks koju ja ütleks, et jou, ma lähen nüüd su eksiga õlle jooma? Kas ise tahaksite oma eksi praegusega suhelda?

Loe ka neid postitusi!

35 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Edith 19. august 2014 at 21:48

    suhtlen oma eksiga (mul ainult 1 ongi) ja tema praeguse naisega ja kõik on väga tore 😀
    eksiga saan ikka palju paremini läbi kui koos olles

  • Avatar
    Vasta Mannu 19. august 2014 at 16:01

    Mina ei suhtle ka enamiku oma eksidega kuid ühega saime pärast mõlema tunnete mahavaibumist pea bestikateks. Reaalselt, me räägime kõigest ja toetame nii nõu kui jõuga. Ma ei arvanud kunagi, et selline asi saab võimalik olla, et mõlemad siiralt tahavadki teisele head ja ei tõrju teist oma elust välja. Meibi, et see suhtlus kaob, kui ta uue naise leiab (hetkel ta vallaline, kuigi eelmise naisega koos olles suhtlesime küll :)). Minu kaaslane seevastu usaldab mind ja asjas probleemi ei näe 🙂 samamoodi ei näeks probleemi siis kui tema eksiga nii tihti suhtleks, me siiski oleme koos põhjusega ja ka selleks on põhjus, miks me kumbki eksiga koos pole, right! 😉
    Kõik on õnnelikud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 19. august 2014 at 08:51

    Kui kunagi oma mehega kokku sain, siis ei teadnud ma midagi sellest, et tema eks on minu sugulane. Kuna ma selle sugulasega läbi ei käinud nii tihedalt, kuigi oleme samaealised, siis ei teadnud ma tema elust ega meestest suurt midagi, elasime erinevates linnades ja ei puutunud kokku, ka pole ta nii lähedalt sugulane, et sünnipäevadel kokku saaks.
    Siis aga ühel hetkel tuli see välja kuidagi ja olin ikka päris üllatunud, aga positiivselt. Hakkasime tänu sellele selle sugulasega ka tihedamalt suhtlema:)) Niiet meestel on naiste suhtes ikka väga kindel maitse, et lausa samast suguvõsast leitakse naised endale.

  • Avatar
    Vasta E. 18. august 2014 at 20:13

    Minul on eksiga siiamaani head suhted, kuna meie suhe sai rahumeelse lőpu. Me olime koos olnud juba aasta ning kőik oli meievahel ilus. Ma pole kunagi olnud koos nii üksühele inimesega nagu tema ning ta oli ikkagi mu parim sőber selajal ja suurim toetaja. Me lihtsalt nägime oma suhte lőppu kuidagi ette ja kuidagi rahumeelselt andsime üksteisele teada. Nädala aja pärast oli ta koos juba oma ekstüdrukuga, kes oli tal enne mind. Eks see oli valus mulle aga pidime kuidagi edasi minema, sest tegime parajasti koostőőd veel tőőelus. Kuidagi sealtmaalt meie suhe jätkus siis parimate sőpratena. Kuu aja pärast kolisin mina kokku hoopis tema korterikaaslasega, kellega olen mina nüüd suhtes olnud juba üle aastakese. Vahete vahel mőtlen küll, et mu praegusele mehele vőib olla raske, et ta mida kőike ta pidi nägema ja kuulma selajal, kui ma veel eksiga koos olin.

    Loo suurim puänt on selle juurel veel, et mina, mu elukaaslane, mu eks ja tema tüdruksőber, kellega ta peale mind siis koos hakkas elama, käime läbi hästi palju ja oleme veel parimad sőbrad omavahel.

  • Avatar
    Vasta nell 18. august 2014 at 19:29

    Kuna eks keeras mulle enne meie lahkuminekut paraja pasa kokku siis kohe kindlasti temaga ei suhtle. Kui ta mulle poes või linnas vastu tuleb siis läheb ta ise teist teed või pöörab pilgu kõrvale. Eksi uus elukaaslane on mu vanast suhtlusringkonnast ning temaga ka ei suhtle. Tütarlaps oli osaline mulle keeratud jamas ning südametunnistus näib teda piinavat. Kui vahel samasse ruumi satume siis väldib pilku ja püsib liikumatult. Praegusel elukaaslasel ja lapse isal on paar naissoost tuttavat/sõbrannat. Suhtleb nendega aegajalt ning mina skandaali ei tee. Mees on mulle rääkinud mis suhted kellegagi on olnud ning usaldan teda.

  • Avatar
    Vasta Carmen 18. august 2014 at 18:48

    Ikka suhtlen eksidega. Kuigi lahku sai mindud nii, et pikalt oli minu poolt mingi viha vms eksi vastu siis hiljem kui see viha vaibus oleme suhtlema jälle hakanud. Tahaks isegi veel rohkem suhelda 🙂 Ma olen ju selle inimesega mingil põhjusel nii kaua suhtes olnud ja koos elanud, järelikult on ta nö minu tüüpi inimene. Ja kui suhtest asja ei saa ja siis kui suudad üle olla mingitest solvumistest või muudest negatiivsetest tunnetest siis võid inimesega lõpuks väga hästi läbi saada.

  • Avatar
    Vasta Merka 18. august 2014 at 15:23

    Interneti vahendusel olen vahepeal oma nn esimese armastusega kirjutanud, suhtest on möödas 4+ aastat ja siis olime väga noored ka, nii et tundub juba kauge minevikuna, mistõttu ongi lihtne suhelda nagu iga teise meessoost tuttavaga.
    Praegune elukaaslane suhtleb oma eksiga, millega ma püüan leppida, aga see on keeruline, sest suhte alguses üritas ta meid lahku ajada . Ei jätnud endast head muljet ja mees ka andis talle toona järgi, et kohtusid ja kirjutas, vastas kõnedele. Raske on usaldada küll, aga kui tulekski jutuga, et tahab temaga kohtuda lapse pärast, siis ei keelaks. Niisama kohtumine aga pole minu arvates õigustatud just nende seikade tõttu, kui me juba lähedamalt suhtlesime.
    Eksi praegustestnii palju, et üks kirjutas mulle sõimukirja, sest orkutist(mida ma ja paljud teised enam ei kasuta), olid kustutamata ühised pildid eksiga, lisaks halvad sõnad minu kohta. Olime varem korra kohtunud, kui ta mu eksiga kaasas oli, siis probleeme polnud. Sellepärast saingi korraliku kõhutäie naerda, et täiesti nagu välk selgest taevast tuli see kiri. 😀
    Nii et parem on igasugu eksidega, kes (või kelle praegused) minevikus kinni, mitte suhelda. Raske ei peaks see olema, sest vähesed jäävad pärast lahkuminekut kohe sõpradena suhtlema, paljud siiski suhtlevad vähe või üldse mitte ja nii saab ka edaspidi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Concrete 18. august 2014 at 14:57

    Me ei keela kummalgi kellegagi suhelda. Mina tema eksiga (ainukesest tõsisemast suhtest) ise ühendust ei võta, tema minuga samuti mitte, mis on väga okei mu meelest. Nemad aeg-ajalt ikka suhtlevad, kui näevad v kui midagi nt küsida vaja, mis teada, et teisel kindlalt on vmt. Elame samas linnas siiski.
    Mul endal mingit kooseluteemat varem pole olnud, seega päris eksideks ei nimetagi kedagi, muidugi mingeid crushe ja mööduvaid teemasid on olnud, eks ma vahel ikka olen maininud midagi sellega seoses. Ja nii mõnegagi neist (praegu meenub 3, aga ma ei mõlguta väga selle üle mõtteid, kellega me suhtlusvõrgustikus väga mingi väike teema on olnud ka :D) on ta täitsa hea sõber.
    Aga eksidest rääkimisega on meil suht samuti, nagu Mallul, elukaaslane põmst kunagi ei maini oma eksi (ja kohe üldse ei tea selliseid, kellega tal on mingi lühem teema olnud), samas kui mina ikka mingeid (mitte küll intiimseid) lookesi jutustan vahest. Sest need inimesed on siiani nii minu kui ka tema sõbrad ikkagi ja ühtlasi vaimustavad inimesed 🙂 Mingit vimma pole meil kummalgi ka oma endis(t)ga, niiet päris pingevaba ses suhtes 😀

    • Avatar
      Vasta Concrete 18. august 2014 at 15:05

      No okei, vaatasin, et päris täiusliku pildi olen maalinud siin oma elust kogemata. Just meenus samas, et elukaaslasel on üks parim sõbranna, kellega mingit päris teemat pole olnud minu teada, aga kes on selline jube füüsiline ja üldse arvab, et on mu elukaaslase hingesugulane vmt, see on vahel ikka veits tüütu olnud ja olen korra isegi käratanud ka nende peale, kui ükskord asi mu taluvuse piire veits ületas. Aga pärast seda on kõik chill olnud ja ise suhtlen tšikiga ka ja ta on täitsa okei tüdruk tegelikult, v-o VEIDI liiga vabameelne ja teiste tunnetega mittearvestav, mis poistesse puutub, aga võimalik, et olin ise vallalisena samasugune nii et kes olen mina, et arvustada 😀 Ja vahel on mul isegi sellest hetkelisest tülist kahju olnud tagantjärgi, sest mu elukaaslane justkui hoiab end nüüd liiga tagasi temaga suheldes, kamoon, nad on yõesti üle 10 aasta sõbrad olnud, muidugi mul pole ülse vaja, et nad nüüd minu pärast vähem suhtleksid :S

  • Avatar
    Vasta Cac Tus 18. august 2014 at 14:46

    Keeruline lugu. Ses suhtes, et ainuke normaalne eks, kes mul oli, tema praegune göörlfrend keelab tal ühegi naissoost inimesega ühendust võtta. Seda enam, et oma eksiga. Mingid paranoiad, ilmselt. Muidugi ei soovi see göörlfrend ka ise minuga ühendust võtta. Kaugel sellest 😀

    Minu enda praeguse elukaaslase eksid on aga kõik veidi omamoodi. Kuigi ühtegi minu pärast maha ei ole jäetud, siis tekkis neil ikkagi mingi kahtlane omandirefleks vms, kui teada said, et nende eksil uus piff on. Üks pidas vajalikuks eksi õele hakata kirju saatma selle kohta, kui inetu ja mõttetu ma olen (oli mind ühe korra linna peal näinud, mitte kordagi suhelnud), võrreldes temaga ja teisel tekkis järsku ei-tea-kust suur soov minu mehega uuesti suhtlema ja kohtuma hakata. Kui mees viisakalt vastas, et tal hetkel on tõesti kiire, siis saadeti mingi väga veidra mõttega kiri: “Eks siis kunagi kellegi matustel kohtume!” Alguses võttis ikka veits kõhedaks küll, et keda ja mida siis täpselt mõeldi 😀

    Igaljuhul, minu pika jutu mõte on see, et pole elus kohanud veel ühtegi normaalset naissoost eksi. Päris tõsiselt.

  • Avatar
    Vasta meow 18. august 2014 at 14:01

    Mm, noh, igapäevaselt ei suhtle küll ühegagi. Kui kuskil peol või linna peal trehvame, siis teretame ikka ja küsime viisakusest kuidas läheb ja nii.

  • Avatar
    Vasta Helena 18. august 2014 at 13:47

    Hmm….meil läks nii, et minu eksist ja abikaasast said parimad sõbrad. Eksil tore pere ja kolm last, meil tore pere ja kolm last ja nii me toredasti kõik perekonniti suhtlemegi. Samas on sellest ülikooliaegsest suhtest möödas üle 15 aasta ja……usun et 99,9% ajast ei mõtlegi keegi enam ammu, et me üldse kunagi ka käisime:)

  • Avatar
    Vasta Maire 18. august 2014 at 13:18

    ei suhtle kellegagi. esimene eks oli selline siga, et kujutan ette et kui näeksin, siis kriibiksin tal auto ära…Nii rumalat meest nagu tema annab otsida. Talle pole olla tänulik mitte millegi eest…no ok…niipalju kohta võib aitäh öelda, et ma tean mida ma mehes leida ei taha 😀 asi seegi onju. ei suhtle ei tema endisega (kes oli enne mind) ja ka mitte nendega kes olid peale mind. head teed tal minna ja taevas hoidku et me kokku ei saaks enam…
    teine eks aga…mm…nokuidasnüüdöelda. kui äpundusest tehtaks film, oleks tema esiäpu. ei oskand ta ühtki asja lõpuni viia, et tööd-tegemist, ega ka muud. lõppkokkuvõttes…hea et lahti sai 😀 tema eksid aga…kui ma ei eksi siis mina olingi tal kõige pikemalt kõrval. muidu otsiti a’la suur-tiss-blond-pea tüüpi tibisid, kellega niisama hängida.
    ei tunne vajadust oma eksidega või ekside eksidega suhelda. esimene eks vist ei tea ise ka palju tal neid olnud on. hea kui mõnel nimegi teab (nagu hiljem selgus, et pani kõike mis kõndis) …
    kuigi…pean au andma neile kes seda teevad. tore kui inimesed saavad omavahel hästi läbi ja miks mitte sõpradeks jääda, kui on mõistetud et omavahel koos elama ei sobi, kuid sõber võib ikka olla.

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. august 2014 at 13:12

    Jumal kui lihtne on elu, kui pole endal ekse ja mehel ekse. Mõne elu on nagu seebiooper siin. 😀

  • Avatar
    Vasta K 18. august 2014 at 12:44

    Täitsa normaalne, meil on suguvõsas paras skeemitamine. 2 täditütart- üks elab koos minu ammuse eksiga ja mina elan koos teise täditütre eksiga ja suhtlus on väga tihe 😀

  • Avatar
    Vasta L. 18. august 2014 at 12:39

    Ma usun, et paljudel on ekside kohta uurimiseks ehk see põhjus, et tahavad teada kui tõsised asjad olid. Ehk ongi mees sarikihluja ja enne pulma lööb araks? Ehk teeb kõiki ekse maatasa oma jutuga ja näedmilline on mehe tõeline pale? Noh, misiganes põhjuseid võib ju olla tegelikult ja on asju mida peaks teadma, kuid mees elusees ise ei ütle.

  • Avatar
    Vasta Orochimaru 18. august 2014 at 12:34

    Ei suhtle oma exidega ega ka nende sõbrannadega. Lihtsalt ei huvita, kuidas inimesed minevikust elavad.

  • Avatar
    Vasta Riina :) 18. august 2014 at 12:32

    Oh dear God! Noway Jose!
    Ei suhtle mitte ühegi eksiga (enda omadega) Ma vist nüsiks võinoaga ennem veenid ka läbi, kui hakkaks nendega suhtlema. Dsiisus…
    Exabikaasa expruudiga saame küll läbi 😀 Meil midagi ühist, mõlemad astusime sama sita sisse. Esimese tõelise armastuse exiga suhtlen ka. Jälle sama teema 🙂 Kõik oleme hetkel õnnelikus suhtes, kes abielus, kellel laps jne. Mehe exiga, põgusalt teretame, elame siiski ühes kandis. Muud ei midagi. Ma ei näe vajadust temaga suhelda. Kui ta oleks normaalselt suhtunud suhte lõppu, mille ta tegelikult ise lõpetas ja poleks hakanud mingit troppi mängima, oleks ehk vb teine lugu. Aga nüüd…ela oma elu ja lase teistel ka elada 🙂

  • Avatar
    Vasta mari (päriselt ka) 18. august 2014 at 12:16

    Mina suhtlen oma eksi eksiga väga tihedalt 🙂 kuna meil on ühe mehega kahe peale kolm last, siis kasvatame neid ikka õdede- vendadena. Mina olen ka tema poiste ristiema ja tema on minu noorema lapse ristiema 🙂 . Praegugi olen pesakonnaga neil pärnus külas ja homme tulevad nemad mulle muhusse külla.

    • Avatar
      Vasta Karin 18. august 2014 at 13:47

      Holyfuck,see süsteem läks küll keeruliseks nagu vaprate ja ilusate kolmetuhandes osa

      • Avatar
        Vasta Concrete 18. august 2014 at 14:46

        😀

  • Avatar
    Vasta Preili Ise 18. august 2014 at 12:07

    Kuna mul ainult kaks eksi kellega olid visiitsuhted ning yhiseid lapsi pole, siis ei suhtle nendega. Kui kusagil kokku juhtuma peaks, sisi tere ytleks, kuid kogu lugu 😀 . Mees oma eksiga suhtleb, kuid neil yhised lapsed ja lisaks kooselu ka oli kaheksa aastat, seega arusaadav. Kuna meest usaldan, sisi probleemi ei näe 🙂

  • Avatar
    Vasta S 18. august 2014 at 11:52

    Oh jummel, meil siuksed sõjad olnud ekside tõttu!
    Meil on laps ja ta alles pisikene.
    Aga mehe endine ei saa vist aru asjadest, et kui meie pereelu korras on,siis t alati satub helistama mehele. Kutsub öösiti välja kui me kõik juba magame janii.
    Päris vihaseks ajab tegelt ikka. Tean, et mees armastab mind ja meil on laps ja me elame koos ja oleme ka kihlatud aga kurat ikka ajab siinsed parakad peale umbes, et “äkki ikka kui palju suhtlevad siis midagi jälle hakkab susisema neil”.
    Vaata,öeldakse, et ãra tee teisele seda mida sa ei taha,et sinule tehakse!
    Mul endal on ka ekse aga no ainus eks kellega ma suhtlesin oli “firstlove”. Ilmselgelt siuke inimene ,kellest sa kunagi mõtlesid, et olete elulõpuni koos, jääb hinge. Sain perega hãsti läbi tal ja suur osa sõpradest tekkis tänu temale. Aga no jah..ühesõnaga point on selles, et mul keelati temaga suhtlemine ära aga no ma olen leppinud sellega, ei taha oma pereelu ka ära rikkuda eksi tõttu. Aga mees ise suhtleb ikka oma eksiga.nagu et kui helistab öösiti ja kutsub igalepoole siis ja nii, siis nagu ma peaks leppima? No ta muidugi ei lähe kuskile õnneks aga ikkagi. Asi võiks siis võrdne ometi olla , kohe oleks vähem probleeme ja rohkem usaldust. Eks me püüdleme selle poole.. no tema peaks siiski,muidu ma lihtsalt ei kavatsegi abielluda temaga kui välja ei suuda kasvada sellest jamast.

    • Avatar
      Vasta Concrete 18. august 2014 at 14:45

      Ojaa, mina ebavõrdsusega ei lepiks. Aga ma ei lepiks ilmselt ka sellega, et mu elukaaslane keelaks mul kellegagi suhelda, olgu see eks või kes tahes. Meil ei ole selliseid piiranguid küll. Sest olgem ausad, kui in. tahab petta, siis ta leiab võimaluse. Sellised keelamised tähendavad ju tegelikult usaldamatust. Ja kui on usaldamatus, siis pole enam vahet, kas teine on midagi teinud v mitte?

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 18. august 2014 at 11:51

    Mina ei suhtle oma eksidega. Kui paaril peol oleme kokku sattunud, siis paar sõna rääkinud, kuid ei midagi enamat. Mehe ühe eksiga olen ka sattunud mitu korda ühte seltskonda ja vajadusel suhtleme. Aga üldiselt me oma eksidest mitte kumbki ei räägi ja mina olen sellega rahul. Ma ei tahagi teada, kellega koos ta mida teinud on.

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. august 2014 at 11:40

    Enamus eksidega väga suhelda ei soovi, aga samas 1 pubeka aegne love on kujunenud heaks sõpruseks ja naerame olnud suurte tunnete üle, minu armsaim ka aksepteerib teda hästi 🙂

    • Avatar
      Vasta E. 18. august 2014 at 14:51

      Ohoh. Hanna R? 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. august 2014 at 11:37

    Minu ja eksi lahkuminek oli kõike muud kui ilus. (Pettis mind mu oma sõbrannaga).
    Mingi aeg me ei suhelnud üldse, nüüd aga väga tihedalt.
    Tuttavad ei saa küll sellest aru, et miks sa suhtled inimesega, kes sulle nii palju haiget tegi?
    Aga samas miks ma ei peaks suhtlema inimesega, kes oli minu jaoks väga palju aastaid inimene nr 1.
    Praeguseks hetkeks on asi nii kaugel, et käime vaat’ et igapäevaselt läbi eksi ja tema perekonnaga (neil on nüüdseks sõbrannaga 2 last). Ja võin öelda, et ma olen rõõmus, et neil on kõik hästi.
    Ja veelgi rõõmsam olen selle üle, et nendega taaskord väga hästi läbi saan.

    Kuna ma ise suhtlen oma eksiga, siis ei saa mul ka midagi selle vastu olla, kui teine pool suhtleb oma eksiga. Loomulikult sinnamaani, kuni asi on niiöelda normaalsuse piirides. Ja pigem ma ootan, et mulle öeldakse, et ok, ma nüüd saan eksiga kokku, kui et seda mujalt kuulen.
    Inimesed lähevadki eludega edasi ja ma ei leia, et pärast lahkuminekut suhtluse peaks ilmtingimata katkestama.

    • Avatar
      Vasta Concrete 18. august 2014 at 14:40

      Uhh, mul on ka kord elus olnud seik, kus mu tüüp on mu hea sõbrannaga maganud ja – kui tüübile suutsin andeks anda (sest ma ise andsin põhjust ka selleks ja sel hetkel isegi oleks vist enamvähem okei olnud, kui see tsikk, kellega ta magas, oleks keegi suvaline olnud, mitte minu sõbranna), siis sõbrannast on küll nüüdseks kindel eks-sõbranna saanud. Sest ma tean, kes seal tegelik algataja oli ja tean vahet, kuidas see sõbranna vs tüüp varem käitunud on erinevates situatsioonides. Ja muidugi ma kurtsin oma igast probleemidest suhtes just sellele “sõbrannale”, mis teeb sellest kõigest veel haigema supi. Ja mulle lihtsalt tundub, et kui ma “sõbrannale” andeks annaks, siis ma ei oleks aus ei enda ega maailma vastu 🙂

      • Avatar
        Vasta Maarja 19. august 2014 at 10:15

        Ajapikku olen ma endale selgeks teinud, et eks ma andsin ka põhjust teise juurde minemiseks.
        Kui meil oleks kõik superhästi olnud, siis ilmselt poleks ta ka teise juurde läinud.
        Kuigi see pole mingi vabandus sellisele käitumisele.
        (Don’t cheat. If you are not happy just leave.)
        Ei ole ju tegelikult nii, et ainult üks pool on süüdi. Olin mina süüdi, oli endine elukaaslane süüdi ja loomulikult oli ka sõbranna süüdi.
        Ja ega see tagant järele süüdistamine ei viiks kuskile.
        Peamine, et nüüdseks on kõik oma eluga rahul.

  • Avatar
    Vasta G 18. august 2014 at 11:35

    Ma suhtlen hoopis eksi uutega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 18. august 2014 at 11:25

    Suhtlen tegelikult küll oma 2 eksiga.. Ühega rohkem, teisega vähem.
    Näiteks oma viimases suhtes ma ei saanud just kaua olla, mis oligi hea näide, et vahel siiski avastad, et see suur armumine tegelikult ei olegi nii suur, et siiski oleks võinud seda vähe varem avastada ja kohe sõpradeks jääda. Agaa, mul läks selleks veidike aega ja nüüd oleme õnnelikud, et oma ” pika” suhtega seda sõprust ära ei rikkunud.
    Teisega on vähe keerulisem teema, sest tema praegune naine kirjutab mulle vahel fb, et kas meie vahel on midagi ? Ma olen juba pikalt uues suhtes ja kellegi teise jaoks silmi pole, eksiga nagu ka väga ei suhtle, vahel anname oma eluseisudest teada, et mis kuradi pärast sa uurid? Ma ei tea, mida eks seal kodus rääkida võib, aga mul on vähe imelik küll..

    Ma ei tahaks vist küll, et mu praegune eksiga kokku saaks. Mitte, et ma nüüd arvaks, et , aga natukene.. veider oleks seevastu küll..

  • Avatar
    Vasta Muri 18. august 2014 at 11:17

    Lisaks ühe seiga veel. Peale gümnaasiumi läksin edasi õppima vapustav reaktsioon oli, kui 2 eksi minuga samal kursusel olid: fuck.my.life 🙂
    Pärast olid nad bestikad ka veel. Mul esimesed paar päeva oli imelik loengutel, pärast olime kõik sõpsid. Mõtlesin selle poole pealt,et ma vähemalt tean kedagi kursusel juba- jee ja kõik oli positiivne ja tore. 😀

  • Avatar
    Vasta annika 18. august 2014 at 11:15

    Mina suhtlen väga vabalt oma eksiga. Käime väljas koos ja tema käib külas. Aga meil on ühine laps ka:D Praegusele see variant ei meeldi et koos käime kuskil aga ta ei keela. Saab aru 🙂 Mu eks on üks mu parimatest sõpradest 🙂

  • Avatar
    Vasta Muri 18. august 2014 at 11:15

    Endal sama keiss, lampi hakkasime suhtlema eksi kunagise pruudiga. Tüüp oli üli paanikas alguses 😀
    Et mingit plaani haume kindlalt. Aga ei, niisama tsillime ringi korra kuus v nii. hihi