KARDO SÖÖK SUHETEST

homme hakkab uus elu

30. september 2014

Hommepäev hakkan ma toituma Kaalustalla.ee lehel programmi järgi “60 minutiga nädalas vormi”. Kurb on ainult see, et ma sain just Auralt kuus kasti mahlasid, mida vist ei soovitata juua? Aga mehusid?

Kuna uus elu hakkab alles HOMME, siis täna kaanin mahla nagu vana mees, söön kahe käega saia, barankasid, pekikuubikuid, komme (ok, kommid ma andsin eile kõik väikevennale juba) ja muud rämpsu.

Tegelikult peaks vist võtma rämpsuga sama suhtumise, mis suitsetamisest loobumisel – ära mõtle, et sa EI TOHI midagi teha/süüa, vaid mõtle, miks on hea, et sa neid asju ei tee/söö. Nõnda olevat lihtsam, sest siis sa ei keela endale midagi, mis omakorda mängib sinu tahtejõul, mida nii paljud väidavad, et neil ei ole. Mina ka väidan, et mul pole.

Igatahes on mul nüüd kavad käes, kus on kenasti puust ja punaseks kümneid erinevaid variante hommikusöögiks, lõunasöögiks ja õhtusöögiks. Kuigi kui ma neid retsepte vaatasin, siis väga palju on seal selliseid asju, mida ma juba nagunii söön. Ainukesed kaks miinust on see, et mõnikord ma ei viitsi süüa teha ja siis ma kas a) ei söö üldse, b) söön magusat/saiakesi.  See peab nüüd siis lõppema!

Ps! Mu eelmises postituses öeldut, võiks ikka naljaga võtta. Te ei pea mulle saatma murelikke kirju turvakodude aadressidega, sest TEGELIKULT ju Kardo ei öelnud mulle, et ma olen paks, surma väärt siga. ESITEKS, ei ole ükski siga surma väärt (tsau Milvi!) ja teiseks olen ma lihtsalt väga suur üle draamatseja.

Kardo sõnad: “Sul oli enne parem tagumik kui nüüd ja üldse sa võiks ka trennis käia, et me saaks koos mega sportlikud olla ja elada saja aastaseks!”.

Mida mina kuulen: “Sa oled nii paks, et ma oksendan iga kord silmadest verd, kui ma su võdisevat perset kuskil nägema pean. Palun tee ühiskonnale teene ja lukusta ennast keldrisse, et su kohutav ülekaal normaalsete inimeste silma riivama ei peaks.”

tumblr_m2wp0iwxso1ruwxcjo1_500-5906460

Samas on päris naljakas see, et kui internetis inimesed mulle anonüümselt kirjutavad, kuidas ma olen maailma kõige lollim, paksem, debiilsem, koledam, värdjam inimene, kelle jalaluud tuleks sodiks peksta, hakklihamasinast läbi ajada ja siis mulle kurku toppida, mõtlen mina vaid:

santana-you-love-me-8738738

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Pisi 30. september 2014 at 13:09

    Sa võiksid mõne hea retsepti ka jagada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 30. september 2014 at 10:22

    Kardo sundis sind kirjutama seda kindlasti, et sa kahtluseid hajutaks ta sind rahus edasi peksta saaks. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. september 2014 at 13:11

      Kurat, vahele jäime 🙁

  • Avatar
    Vasta Pille 30. september 2014 at 10:04

    😀 😀

  • Avatar
    Vasta Mrs T 30. september 2014 at 09:58

    Minge mõnda tantsutrenni ka Kardoga, saate pulmas mingi ägeda etteaste teha esimese tantsuna abikaasadena ja hea tuju kauba peale trennidest! Ise käin swing-tantsu algkursusel praegu. Väga äge on!

    • Avatar
      Vasta Gea 30. september 2014 at 10:20

      super äge idee!

  • Avatar
    Vasta k 30. september 2014 at 09:42

    Mina olen järeldusel jõudnud, et mida rohkem ma inimestele midagi räägin (nt, et hakkan homme kindlasti trenni tegema), seda vähem ma seda teen 😀 😀

  • Avatar
    Vasta K 30. september 2014 at 09:34

    Mida tähendab lause, et sul oli enne parem tagumik? Sul polegi ju reaalselt tagumikku. Mis Kardo veel MINU tagumikust siis arvaks?

    Edu trenniga, võin kinnitada, et see pole nii raske, kui alguses tundub. Kui sa mingi 2 kuud normaalsemalt sööd ja natuke liigutad, siis on võimalik juba 8 kilo alla võtta. Ma võtsin. Ja ma isegi ei üritanud väga palju. Käisin ülepäeviti jooksmas (väga vähe, sest ma olen nõrk, mingi 5-30 minutit) ja lihtsalt sõin VÄHEM. Kooki, saia, limonaadi ei söönud/joonud. Kuidagi liiga lihtne oli isegi. See 2 kuud läheb tegelikult ikkagi kiiresti, eriti siis, kui sa juba mingeid tulemusi hakkad nägema.

    Üks kahetsus mul on – ma ei teinud enne-pärast pilte. Ma arvasin, et ma saan aru, kui mul oluliselt vähem pekki on, aga tuleb välja, et see kadus mu kehalt nii võrdselt, et raske on aru saada. Nüüd küll tahaks vaadata neid pilte, et võrrelda.

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. september 2014 at 09:29

    Proovi ka erinevaid trenne ja leia see, mis Sulle tõesti meeldib ja kuhu Sa hea meelega lähed ka väsinuna ja halva tujuga. 🙂 Trenni ei saa vastu tahtmist minna, see peab rõõmu tegema. 🙂

    • Avatar
      Vasta T. 30. september 2014 at 10:10

      Aga algul ta paratamatult ei tee rõõmu. Vähemalt esimesed 2-3 korda peab end ikka sundima ja võivadki olla piinarikkad, väga vormist ära inimesel ikka paar nädalat. Aga siis on juba harjumus sees ja edasi lihtne!

  • Avatar
    Vasta Liina 30. september 2014 at 09:26

    Inglise keeles ei kirjutanudki? 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. september 2014 at 09:54

      traaaa unustasin, ma pean praegu kodust minema jooksma, aga ma varsti lisan selle ka 😀

  • Avatar
    Vasta Regina 30. september 2014 at 09:16

    No ma ei tea. Jälle üli hea postitus! Tahaks surmani su blogi lugeda:D üli hea tekst ja teemad. Ma ei mäletagi kuidas ma su blogi peale sattusin aga hea oli. Muidu poleks mul igapäev midagi oodata(millal tuleb uus postitus) ja lugeda. VÄÄÄGA VIIS!