SPORDIJUTUD

9 inimtüüpi spordiklubis

4. november 2014

Olles nüüd varsti juba kuu aega usinalt trennis käinud, otsustasin ma koostada sellise väikse naljakate inimtüüpide listi, keda mina trennis käies kohanud olen. Teised trennitajad, kas mõni neist tundub sulle tuttav?

  1. Salasheiver! Astud duširuumi, näed, kuidas üks naisterahvas on kookus oma alakeha suunas, ise raevukalt sheivides. Kohe, kui ta sind näeb, peidab ta oma karvajamismasina nuustiku taha ja teeskleb, et tema küll üks nendest matsidest pole, kes ennast spordisaali riietusruumis raseeriks. Ise muidugi samal ajal jalaga oma karvu äravoolu poole sudides.
  2. Uhke sheiver! Astud pesuruumi, näed, kuidas üks naisterahvas on kookus oma alakeha suunas, ise raevukalt sheivides. Kohe, kui ta sind näeb, ei tee ta absoluutselt mitte midagi muud, kui raseerib ennast raevukalt edasi. Jalgevahe, jalad, kaenlaaugud. Ega ta mingi mats pole, kes karvasena ringi joosta tahab!
    irdc-7737282
  3. Saunataja! Lähed trenni, saunataja astub sauna. Tuled trennist, saunataja istub saunas. Lähed sauna, saunataja istub saunas. Lähed koju – saunataja istub saunas. Ei ole tegelikult kursis, kas saunataja ka trennis käib, või käib ta lihtsalt saunas, aga seal käib ta küll kohe nii palju, et tunneb ennast laval hirmus koduselt. Näiteks vedeleb seal jalad harkis ja puhkab jalga. Ei tea, mis saunataja järgmine kord teeb, kui ma trenni lähen? Riputab sauna oma perepilte üles?
    tumblr_m8xjfn74m11qfggsro3_250-6900272
  4. Meigipiff556! Ei ole kuigi ebatavaline näha naisi peale trenni ennast üles löömas, aga on ausalt ka neid, kes teevad seda enne trenni minekut! Üks selline riietus hiljaaegu minu kõrval. Pani kõigepealt trenniriided selga, siis koukis trennikotist välja üüratu meigiarsenali ja hakkas pihta. Primer-jumekas-ripsmetušš-põsepuna-päiksepuuder-kulmupuuder-juukselakk. Lõpuks pritsis ta endale mingit vedelikku näkku, ma ei tea, kas see oli mingi meigikinnistaja vms? Igatahes niimoodi uhkelt läksime me trenni. Mul oli parasjagu jõusaali päev, tema ka seal usinalt siiberdas masinate vahel ja selle asemel, et nägu rätikuga kuivatada, tegi ta sellega enda näo ees tuult. Nagu daam!
    e1b6f_flawless-3592193
  5. Puu! Sellele inimtüübile juhtis mu tähelepanu minu eratreener. Nimelt on jõusaalis palju mehi, kes tulevad sinna eesmärgiga saada endale suured musklid. Noh, nagu Kardogi. Ja nõnda pühendavad nad kogu oma energia ülakeha treenimisele ja jalgu ei treeni üldse. Nagu Kardogi! Lõpptulemus on see, et nad on ülevalt ilgelt laiad, aga jalad on nagu viieaastasel poisil.
  6. Puhkija! Arusaadav, et treener õpetab, kuidas trenni ajal pingutada, aga mõni inimene võtab selle kohe endale südameasjaks ja puhib sama intensiivselt, nagu ta vähemalt sünnitaks. Kui oled rühmatrennis, kus muusika üürgab, siis ei ole eriti vahet, kas inimene su taga puhib või mitte, aga ükskord pilateses, kus meid oli kokku KOLM ja me olime haudvaikses ruumis, hakkas lõpuks imelik küll, et MIDA ta puhib? See ei olnud isegi pingutust nõudev trenn mitte…Tema aga puhkis ustavalt oma 55 minti ära. Pidin terve selle aja tema hingeõhku sisse hingama.
    iru62yrgjdunw-5366083
  7. Pussutaja! See on muidugi hullem kui puhkija, sest siis sa ei pea vähemalt kellegi teise peeru sisse hingama. Pussutaja on salakaval ja teda võib kohata riietusruumis, duši all, rühmatreeningus või jõusaalis. Lihtsalt istub ja laseb salapussu, ning treenib südamerahuga edasi.
    giphy-7090318
  8. Häbeneja! Tundub ju loogiline, et pessu minnes võtad paljaks ja kui riideid vahetad, siis võtad ka paljaks ja mitte kui kedagi ei huvita ja keegi ei tule sulle näpuga näitama, et haha, sul on naljakad tissid, paks kõht või raseerimata jalad. Mõned trennitajad on aga nii häbelikud, et riideid vahetades otsivad nad kõigepealt kõige varjulisema koha riietusruumis, siis ehitavad endale mingi imeliku barrikaadi käterätikust ja kapiuksest ja siis üritavad niimoodi ruttu riided ära vahetada, et keegi jumala eest jupikestki nende ihu ei näeks.
    lena-dunham-hannah-horvath-girls-gif-dont-look-at-me-7692783
  9. Pesupelgaja! Tuleb siis kena neiu trennist, ise higist leemendades. Avab kapi, võtab riided seljast, paneb uued riided selga, meigib ja läheb koju. Võib-olla korraks raputab enne higi maha, ma ei tea.
    tumblr_n40m4eew2g1smcbm7o1_500-5173605

Loe ka neid postitusi!

43 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liis 8. veebruar 2015 at 17:06

    Olen kaa Sparta liige ja sealne “saunataja” tuli vägagi tuttav ette!! 😀

  • Avatar
    Vasta Mannu 27. november 2014 at 11:32

    Hei Mallukas, kuidas trennid edenevad, siin pikalt vaikus olnud!?

  • Avatar
    Vasta Marija 25. november 2014 at 14:22

    Mina kasutan reisikomplekti trennis käies. Pisikesed pudelid saab kodus vajaliku kraamiga täita ning voila, spordikoti kaal langeb kolinal. Suur vahe ka, kas tassid mitu potsikut 250ml või siis 50 ml.
    Näiteks: http://www.bridalbuds.com/wp-content/uploads/travel-kit.jpg

  • Avatar
    Vasta arvan nii 6. november 2014 at 18:05

    No tegelikult on pesupelgajal ja pesupelgajal vahe sees. Kui sa tõmbad oma trenniriietele mingi dressipüksi ja pusa peale(spets. trenniasjad, et võivad higiseks saada) ja siis koju lippad, et seal pesta, siis on see ok. Mina ei viitsi ka järtsis passida (väikeste spordiklubide probleem) ning kodus saun olemas ka. Raha hoiaks muidugi vee pealt kokku, kui peseks spordiklubis. Mu arust lihtsalt kodus pesemisega läheb kuidagi kiiremini ja on mugavam.
    Sellest ma muidugi aru ei saa, et oled higipall ja siis paned PUHTAD riided peale, meigid ja oled valmis kenaks päevaks..see on lihtsalt räme.
    Pussutaja koha pealt nii palju, et üks mu trennikaaslane on selline. Salapussar. Aga ta ei taju ära, et kuna ta kogu aeg haisutab ja kui tema lähedale sattuda, siis on lõhna veel tunda ning kohe aru saada, kes see rõvetseja on.

  • Avatar
    Vasta Johanna 6. november 2014 at 16:42

    Mina olen ka pesupelgaja 😀 Aga seda ka sel lihtsal põhjusel, mida juba mainiti – sõidan autoga otse koju ja pesen seal. Minu jaoks on tüütu kodust poolt vannituba kaasa vedada. Pealegi, kui lähen nt otse koolist/töölt õhtul trenni ja panen pärast trenni samad riided, millega tulin ning viskan nad enivei kodus pessu, siis minu jaoks vahet pole, sest riideid ekstra nö mustaks ei tee. Küll aga käin kindlasti spordiklubis pesus, kui pärast trenni on kuhugi mujale minek. Kindlasti ei läheks ma nt trennist pesemata otse tööle nagu ülalpool kirjeldati.

  • Avatar
    Vasta Leenur 5. november 2014 at 21:05

    Haha! Tunnistan, olen pesupelgaja! Aga vabandan ennast sellega, et ma kas 1. käin enamasti autoga trennis; 2. kui autoga ei ole, siis tuleb keegi järele; 3. kui autoga ei ole ja keegi järele ei tule, siis ma LIHTSALT EI VIIITSI ja tahan kiiresti koju telekat vaatama minna ja sellepärast jätan spordiklubis ennast pesemata 😀

  • Avatar
    Vasta kessu 5. november 2014 at 18:49

    Sheivijaid pole märganud, aga need mitte-pesijad on silma jäänud just pigem sellised, et tuleb trennist (üks tegi näiteks BP ja stepi järjest), pesema ei lähe, siis garderoobis vahetab riided, paneb selga sisuliselt kontorikostüümi või no väga peened riided, laseb natuke sussu peale, meigib ja läheb. Ma kahtlen, et ta koju dushi alla läheb… Tegemist hommikupoolsete trennidega ka. Ilmselt otse tööle. Vuhhhhh

  • Avatar
    Vasta Kai 5. november 2014 at 11:11

    Hah, Mallukas, Sa oled siis piiluja 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. november 2014 at 11:12

      Vist küll jah 😀

  • Avatar
    Vasta Vesper 5. november 2014 at 08:13

    Mina näiteks oma keha ei häbene ja ei karda ka teiste paljast tagumenti, aga olen pesupelgaja – vahetan, sõidan koju ja seal käin duši all. Kui on kuhugi vaja veel edasi minna, siis pole spordiklubi pesula vastu ka midagi, aga oma kodus on lihtsalt mõnusam.
    Võib-olla see oleks rõve, kui oleks mingi suuremat sorti higistaja, aga õnneks seda probleemi nüüd nii hullu ei ole, et tilguks igale poole ja haiseks nagu 2 nädalat tagasi surnud opossum.

  • Avatar
    Vasta Katariina 4. november 2014 at 23:00

    Maitea ma olen vist väga vales spordiklubis käinud aga pole kohanunud nendest ühtegi v.a nr 5 vb 🙂 asi vist selles et ma ei passi ringi seal ega vahi mida nad vehivad,puhivad vōi kaua keegi saunas istub 🙂

  • Avatar
    Vasta Madiken 4. november 2014 at 22:25

    vilksamisi nägin, et siin eespool on juba mainitud, aga strateegline puhkimine on kõhulihaste trenn 🙂 mõnes trennis seda kohe kästaks teha (pilatesed, joogad jne) ja mõnes on mutid ise nutikad.

    ja teiseks et see pesemise asi oleneb ikka, ma olen vist umbes 2x end haapsalus trennis pesnud ja ma arvan, et härra pole üldse kunagi, ja nii teevad meie trennist julgelt üle poolte. oleme sellest rääkinud küll, et kui trenni eest on makstud, siis võiks veekulu ka selle raha eest saada, aga krt, mugavus maksab ka midagi.. ja kodus on ikka paaaalju mugavam pesta, ei pea tassima ja pakkima megakotti trenni kaasa, läheb kiiresti, saab raseerida :D, väikeste asjadeni välja, et meil on ühed ja samad pesemisvahendid kodus (peseme mõlemad ökošampooniga) ja kuidas neid siis trenni minnes kaasa pakkides veel jagada ja bla bla, ja lõpuks valin ikka alati topeltmaksmise mugavuse eest, mõttetu seal eidekarjas oma pudelikesi edasi tagasi kraapida kui saan viie minzaga kodus olla.

    olen käinud tartus ja londonis elades trennides, kust pidin jala v bussiga pool tundi koju kahlama, ja siis tõesti muidugi pesin. aga ikkagi ei tasu mittepesejaid maha teha sest 99,9% tõenäosusega nad sõidavad autoga koju pesema. meikimist higisena pole ma küll näinud, see tundub pigem harv/ekstreemne..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. november 2014 at 23:07

      Ma ei olegi ju kedagi maha teinud. Ma ükskord tulin ise ka pesemata koju, sest ma EI VIITSINUD seal pesta 😀

  • Avatar
    Vasta Katri-Helena 4. november 2014 at 21:33

    Tõstan kaks kätt üles ja tunnistan- mina ei pese end pärast trenni. Miks? Ma elan spordisaalist umbes 4-5 minutilise tee kaugusel. Myfitness asub Tartu Lõunakas eraldatuna ülejäänud keskusest. Hüppan kohe parklast autosse ja koju. Mul on liitrised shampoonid ja balsamid. Ei hakka tõesti neid kaasa tassima. Mul on ekstra sellised riided, millega liigungi kodu-trenn-kodu. Lohvakad dressid, dressipluus ja vajadusel jope. Muidugi ma ei meigi end ning kui kuskile vaja edasi minna siis pesen. Pealegi ma ei föönita juukseid, mistõttu ma peaks umbes poolteist tundi istuma riietusruumis et juuksed kuivaksid (muidugi võib ka märja peaga välja minna aga noh..) siis ma oleksin 10. trennitüüp- piiluja 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. november 2014 at 18:47

    Minu meelest seal ongi sheivimine keelatud!!! uskumatu, et inimesed seda ikka teevad.

  • Avatar
    Vasta Kristina 4. november 2014 at 16:38

    Muidu ma nagu alati olen sinu postitustega nõustunud, aga see oli küll natuke selline.. solvav? Okei, ma saan aru et need sheivijad, nii sala- kui ka avalikud, on rõvedad ja üleüldse peaks tegelt spordiklubides olema see reegel et ei tohi end seal dušširuumides sheivida. AGA see puhkimise koht oli küll natuke nagu nõme, sest tõesti, on trenne kus õige hingamine on väga tähtis ja samas mõni ei jaksagi teha asju ja trenn ajab ta väga hingeldama. LISAKS olen ma alati olnud see häbeneja ja pesupelgaja, sest lihtsalt olen alati olnud väga ebakindel oma keha suhtes, seda siis võõrastele näitamise suhtes just ja mul on tõesti meeletult ebamugav seal alasti ringi lasta. Pealegi trennist tulles istun enivei kohe autosse ja sõidan koju ja lähen otsejoones pessu, mis vahet seal siis on? Ma ei saa aru, miks see kedagi häirima peaks. Igaüks käib ikka enda arendamise ja treenimise pärast trennis, mitte teisi vahtimas ja arvustamas ja ma pole nagu kunagi selle peale tulnud, et see kellelegi imelik võiks tundida, et ma seal oma tissi ja tussi ei lehvita 🙂 Kõigil on oma veidrused ja hirmud aga see on minu jaoks ikka suht tavaline ja selle pärast ma küll ennast siiamaani ebanormaalseks ei pidanud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. november 2014 at 19:26

      Mind ei häirigi ju 😀 pealkiri pole, et “9 tüüpi idioote trennis” 😀 Muuseas, ma olen mõelnud seda, et need, kellel kehaparakad, peaksid trennis käima – et seal on nii palju erinevaid kehasid, et ebakindlus peaks kaduma. aga näed, kinnitad vastupidist.

  • Avatar
    Vasta Rukkilill 4. november 2014 at 16:21

    Mina olen naiteks see rovedik, kes parast trenni laheb istub autosse ja soidab koju ja huppab seal kohe dushi alla. Miks? Lihtsalt ma ei joua kogu oma tavaari kaasa tassida, siis peaksin suure kohvriga trenni minema> shampoon, palsam, dushigeel, kehakreem, higipulk, lohnaoli, naopesugeel, naokreem, kehakoorija, kateratik kuivatamiseks, platud, foon 😀 Vbl ma olen imelik, aga mulle meeldivad mu parast trenni protseduurid.

    • Avatar
      Vasta Mannu 6. november 2014 at 09:54

      Kui föön välja jätta, on mul sama varustus + kosmeetika kott iga päev trennis kaasas. Liigun ühistransaga ja jala pikki vahemaid, spordikott õlal ja olen ka elus. Mõtlen täiesti sõbralikult, et äkki peaksid ka proovima. If i can do it, u can do it 😀

  • Avatar
    Vasta Anni 4. november 2014 at 16:03

    Mõni nädal tagasi kohtasin üht teistsugust ekseplari. Tegin parajasti hirmsat moodi trenni, niiet higi lahmas ja nägin ikka tõeliselt mehine välja. Aga siis tegi au meile, räpakollidele, daamilik neiu. Kärtspunaste huulte, paksu krohvikihiga, trenniriietes, kulde Guessi käekotiga neiu. Ta tammus ühest ruumi otsast teise 2 korda ja siis mõtles ilmselt, et see masin on mu tagumikule vääriline! Parkis siis kanni maha, sõtkus paar korda ja siis tõusis püsti. Tupsutas salvrätiga filigraanselt oma higitäpikesi näolapikeselt, võttis käekoti pihku ja pani jugama. Oooo what a beautiful day, tahtsin istme sisse häbist vajuda, et mina trenni tehes selline välja ei näe. Olin ju hoopiski nagu Hulk, higistades ja rassides, ilmselt veresoon ka vibreeris otsa-ees 🙁

  • Avatar
    Vasta Madli 4. november 2014 at 15:43

    Mu mees käib Spartas ja räägib ka pärast iga trenni imelisi lugusid. Eriti humoorikad on riietusruumi- ja saunalood.
    Mu üks lemmikutest oli see, kuidas kulturistivälimusega sõbrad teineteist duširuumis kohanuna kohe kallistama hakkasid. Ihualasti loomulikult.

  • Avatar
    Vasta Mannu 4. november 2014 at 14:54

    Ma nimetaksin ka need ära, kes selfitavad ja sõbrannaga niisama trenažööridel pikutades tsätivad ning seadmeid kinni hoiavad 🙂

    Puhkimisega sa harjud varsti kui tõsisemalt pilateses käima hakkad, see ongi väga oluline osa tunnist. Iseasi, kes julgeb, kes mitte.

    Sellest mittepesijate/häbenejatest ma ka aru ei saa, kahjuks on endal mitmeid tuttavaid, kes samuti käituvad (sest häbenevad ilmselt oma keha). Raske mõista, kerge hukka mõista, eksju. Ise ma oma keha ei häbene ja olen pigem see turban-peas-paljalt-ringi-kõndija kuigi keha ei ole ideaalsele või kadestamistväärsele lähedalgi 😀 Kõik algab mõtlemisest, seega tee ise ka trennis trenni mitte ära vahi teisi, kes on sinust erinevad 😀 Ja siis ütle Kardole, et leg-day’d ei tohiks unustada, see on niiii kole!! 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 4. november 2014 at 14:37

    Mulle meeldivad Spartas need, kes eakate trennis käivad. Olen sattunud sinna nii sel ajal, kui neil trenn tunni pärast algamas ja sel ajal, kui neil trenn just lüppenud ja ajal kui neil on trenn tund aega tagasi lõppenud. Suhtun heatahtliku muigega. Seltskond laekub rohkem kui tund aega varem, lobiseb üle riietusruumi ja kah meigivad (ausalt, puuder ja huulepulk enne trenni ikka peale). Kui nende trenn peaks minu arvestuste kohaselt tund aega tagasi läbi olema (sest meil oli samas saalis kohe peale nende trenni), siis on nad ikka veel riietusruumis. Lobisevad kõva häälega, vahetavad numbreid. Meigivad. Sellised tegusad ja nunnud inimesed.

  • Avatar
    Vasta Alli 4. november 2014 at 14:34

    Tüüpi nr 5 nimetan mina peajalgseks: võimsa torso tõttu ei ole neil kaela ja nii tunduvad peenikesed jalad otse peas kinni olevat.

    Tüüp nr 10. on ka. MAML – Middle Aged Men in Latex. Teises nooruses mehed, kes ilmuvad liibuvasse musta spordikostüümi riietatuna jõusaali jooksulindile või velotrenažöörile kuu enne mõnda suurt maratoni või rattarallit ning kaovad kohe peale neid.

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 4. november 2014 at 14:33

    Ma küll ei tunne ennast nii enesekindlalt, et võiksin paljalt saunarätik peas ringi jalutada seal riietusruumis nagu mõned aga nii ebakindel ma nüüd ka ei ole, et ma suudaks peale tõsist trenni tõmmata tavariided selga ning kodu poole lippata. Võib olla on asi selles, et ma käin tavaliselt peale tööd trennis ning siis on koju veel oma 50 – 60 km sõita ning tihti pean ka poest läbi käima, et endale ja lapsele midagi süüa hankida.

    Ma õnneks neid kohutavaid sheivereid ise kohanud pole 😀 ja saunas ma ei viitsi üldiselt käia seal sellepärast, et saun on seltskonnaga ajaveetmis koht minu jaoks 😀

    Ülejäänud on nooh…., mul pole sõnu enam 😀

  • Avatar
    Vasta Kiku 4. november 2014 at 14:31

    Ma ei tea kas tõesti Eestis on siis teistmoodi. Aga mul on jõusaal õnneks umbes 700m kaugusel. Ma panen kodus juba trenniriided selga, lähen jõuka. Käin oma rühmatreeningus või kangi tõstmas ära. Trenniriietega Jalutan või sõidan koju tagasi ja kodus lähen pesema 😛 Vahel olen ka jõukas pesus käinud, kui olen peale trenni kuhugi edasi läinud, aga muidu on nii tüütu kogu seda pesemisarsenali ja vahetusriideid kaasa tassida.

  • Avatar
    Vasta nell 4. november 2014 at 14:29

    Ma ütleks ka Puhkija kaitseks niipalju, et paljudest nn body&mind trennides on õige hingamine oluline ja aitab õigele treenimisele kaasa. Puhkija võibolla lihtsalt tahab trenni tehniliselt õigesti teha. Ja õigesti tehes ei tohiks pilates küll väikest koormust anda, ise ju saad seda reguleerida..
    Neid meikivad piffe olen ise ka riietusruumis kohanud ja minu jaoks on need müstiline tõug. Eriti veel kui neiu teeb täismeiki nt enne BodyCombatisse või sarnasesse hingistamaajavasse trenni minekut.
    Lisaks ühe tüübina veel Tuhmi Ülipüüdliku. See on inimene, kes rühmatrennis sätib end kõige ette treeneri lähedusse aga ei suuda mitte ühtegi harjutust teha nii nagu treener ette näitab. Olen näinud üht naisterahvast kuude kaupa niimoodi kõige ees ülikummalisi poose võtmas. Treener muudkui parandab ja juhendab ja tema järgmisel korral teeb rahumeeli enda omaloomingut edasi. Mulle jääb veidi segaseks, et miks üldse spordiklubi eest maksta kui treeneri näpunäiteid ja harjutusi järgida ei taha.

  • Avatar
    Vasta Ma 4. november 2014 at 14:24

    Mul tekib alati küsimus, MIDA on ühel naisterahval nii väga häbeneda, et ta ei julge end sprodiklubi riietusruumis alati võtta? Seal on ju igasuguseid inimesi – mõni on paks ja lodev, mõni on rõvedate kunsttissidega, mõni on väljaveninud tagumikuga jne jne jne. Enamik neist inimestest ei häbene, sest mitte kedagi ei koti! Jah, ma pean tunnistama, et ma olen vaadanud küll pisut pikema pilguga mõnd paljast naisisendit, aga sel juhul, kui tema keha on nii ilus, et teeb kadedaks ja siis mõtlen endamisi, et mina olen ka ühel päeval selline!

  • Avatar
    Vasta Sandra 4. november 2014 at 14:24

    Nagu what, miks peaks ennast ENNE trenni meikima?! Peale trennigi on nagu piisavalt vastik, just pestud ja väsinud ja nahk niiske ja siis meikida… Aga enne? Higistava näo peal jumestuskreem ja värki? Väkk. Ma võtan alati enne trenni meigi maha, minuarust on nii vastik meigisena trennis olla, peaaegu tunned, kuidas akne lähemale hiilib, kui nahk jumestuskreemi ja muu staffi all higistab. 😀 Lisaks jooksevad siis toredad valged nired ka näo peal, kus jumekas on maha jooksnud. 😀

    • Avatar
      Vasta Helena 4. november 2014 at 14:48

      Ju siis on eesmärk teine, mitte trenni teha vaid mehi lantida:) Pea igas trennis saad piisavalt viilida, et väga ei higistaks 🙂

    • Avatar
      Vasta kati007 4. november 2014 at 17:36

      kui õiget tooni jumekat kasutada,siis ei tohiks valged nired joosta 😀 kui jumekas on naha tooni!

  • Avatar
    Vasta LihtsaltMelon 4. november 2014 at 14:15

    Kuhu peale saunatajate jäid need tibinad, kes lihtsalt käivad ilusad olemas ja trenni kohapeal ei teegi, heal juhul jalutavad lindil või tõmbavad paar korda mõnda kangi? 😀

    Pean tunnistama, et mina olin see häbeneja ja pesupelgaja. Ma lihtsalt ei ole never nõus nõnda teiste ees riideid vahetama. Õnneks mul oli jõusaal konkreetselt majataga nii et saigi trenni riietega hoopis koju pessu lipatud, palju mõnusam.

    • Avatar
      Vasta Liina 9. november 2014 at 21:30

      Neid nimetatakse Spartas “Krigerdajateks”, see nimetus tuleneb hr. Kriegerist, kes on 2+ tundi jõusaalis, suhtleb enam-vähem kõigiga, satub juhuslikult 2-3 masinale, siis läheb pesema, kus kuulduste kohaselt läheb samuti 1-2 tundi, sest kõigiga ju vaja suhelda. Ja nii mõõdubki 3-5 tundi intensiivset trenni! 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 4. november 2014 at 14:01

    Mina olen tihti see viimane rõve variant ehk pesupelgaja 😀 Sest ma ei viitsi ennast pärast föönitada ja mina ei oska ka ilma pead pesemata pesus käia 😀 Esiteks on spordiklubide pesuruumides väga mõttetud föönid ja märja peaga külma ilmaga ei taha ka väga ringi tsillida. Seega, kiirelt riide, kiirelt autosse, koju ja pessu 😀

    • Avatar
      Vasta Ma 4. november 2014 at 14:22

      Aga sa ei tule selle peale, et enda hea föön kaasa võtta ja siis ilusti oma pea ära kuivatada? 😛 Või siis sa ei viitsi enda hea fööniga ka spordiklubis föönitada? 😀

      • Avatar
        Vasta meow 4. november 2014 at 14:30

        Ei viitsi jah, seal on alati nii palju sagimist ja värki. Ma pole suur higikoll ka õnneks 😀 Aga ma ei ütle muidugi, et ma mitte kunagi ei käi pesus spordiklubis, käin ikka 😀

        • Avatar
          Vasta Ma 4. november 2014 at 15:24

          Ma näiteks jälestan seda, kui tulen duši alt, siis hakkan end kuivatama ja föönitama, siis on rämedalt palav ja ebamugav ja umbne. Tõeliselt vastik on, aga märgade juustega ei saa väla minna ka… Ükski variant pole hea. Kõige parem on, kui on hullult palju vaba aega pärast trenni, et logeleda ja aeglaselt juukseid kuivatada jne.

    • Avatar
      Vasta Ann 5. november 2014 at 15:13

      +1. Kodus pärast hommikumantlis vedeleda ja juukseid kuivatada on palju parem kui spordiklubis vaevelda. Pesus käin tõesti ainult juhul, kui pean pärast kuhugi edasi minema. Muidu ruttu-ruttu koju.

  • Avatar
    Vasta Anna 4. november 2014 at 14:00

    Sajaga naelapea pihta!!

  • Avatar
    Vasta katiii 4. november 2014 at 13:59

    Mina olen 8 . Ei ole midagi ilusat mida teistele näidata ja olen iseloomult ka tagasihoidlik ja häbeneja. 🙂

    • Avatar
      Vasta Sigrid 4. november 2014 at 15:51

      +1 😛

  • Avatar
    Vasta Ger 4. november 2014 at 13:44

    Puhkija kaitseks võin öelda seda, et kasutatakse tihti ühte hingamistehnikat mis on ninakaudu nagu puhisemine. Antud hingamist saab ka pilateses kasutada ja seal ongi tähtis õige hingamine saavutada.
    See võib tunduda inimesele kes ei ole palju pilatese ja jogaga tegelenule imelik tunduda kuigi see kohe mitte ei ole imelik.
    🙂

    • Avatar
      Vasta Cac Tus 4. november 2014 at 15:26

      No mina “puhin” ka kõhulihaste tegemise ajal ikkagi korralikult. Imelik, et rühmatrennides räägitakse ju ka seda, et “kui üles tõused, siis hinga välja” näiteks. Nii et sa ilmselt oled ju seda kuulnud? Või tõesti mitte?

      Kui õiges rütmis hingata, siis on lihtsalt jõudlus parem – jaksad rohkem.