SPORDIJUTUD

ära tõusnud

2. aprill 2022

Ma loodan, et need kõik, kes tänase laupäeva puhul kuskil lonti leotavad, mõistavad, et ma olen teist kõigist parem. No kohe ikka jupp maad parem. Sest mina, kallid sõbrad, tulin just trennist. Laupäeva õhtal, võiks lausa öelda, et pea öö hakul, võtsin mina ennast kokku ja sõitsin jõusaali. Sest mu keha on tempel!

Või noh, see osa tegelikult polnud nali, et ma just trennist tulin. Pigem see osa, et ma londileotajatest parem olen. Ega ma poleks muidu täna trenni läinudki, kui poleks seda lonti eile ise nõnna agaralt Amaronesse kastnud. Mulle nimelt tuli eile Katarina külla. Ma mainisin vist ükskord siin või FB-s või jumal teab kus, et alles hiljaaegu leidsin ta blogi ja kuigi ta on juba ühe jalaga hauas ja minu vaarema vanune*, siis sellegipoolest tundsin iga postitusega, et jah. See seal on täitsa minu inimene. Ja mina ei tea, mis tema põhjendus oli, aga ka tema minuga kohtuda soovis, niisiis leppisimegi kokku, et ta tuleb külla ja mekutame natukene veini ja sööme sushit.

Paraku läks nii, et me kogemata keskendusime rohkem veinile ja vähem söögile. Õhtu oli muidugi maru tore. Lihtsalt selline tunne, nagu vana sõber tuleks külla ja juttu jätkus kauemaks ja kõigest. Katkend eilsest:

K: Ma küsin midagi, aga sa ei pea vastama, kui sa ei taha.
Ma: Ma vastan nagunii.
K: Ma tean…

Igatahes jõime ära paraja sortsu veini ja täna oli mul pehmelt öeldes kehva olla. Lebasin kuni kella kaheksani voodis ja proovisin end aeg-ajalt ühele ja teisele küljele rullida, et lamatised mind kätte ei saaks. Aga igatpidi oli kehv ja halb ja lõpuks tekkiski lambist mõte, et mida ma siin ikka halisen ja rullin. Jõusaal on siinsamas, ole ainult meheks ja astu sisse. Mulle nimelt psühholoog soovitas, et ATH-ga oleks väga kasuks nädalas vähemalt 3x trenni teha, aga mitte jõusaali, vaid pigem aeroobset. Olla teine ajule hea või nii. Seega võtsin mina sõna sabast kinni ja trenni mina läksin. Jooksin 20 mintsa masinal. Tegin jalapressi esimest korda 60 kiloga, veits kõhulihaseid, veits planku ja kuulasin täie rauaga muusikat. Tore oli ja tõesti on nüüd parem.

Aga jalapressi mulle teha ei meeldi. Mitte selle pärast, et sellel tegevusel iseenesest midagi häda oleks, aga Kaisa Abner alati vaatab mind seinalt nii põlastava näoga. Ehk sellepärast samas täna 50 kg asemel 60 kg surusin? Aga tolku ei miskit. Kaisa ei olnud ikka rahul. Proovime siis teine kord paremini.

Ega ma muud öelda tahtnudki. Lihtsalt tulin prostalt uhkustama. Jälle see nädal kolm korda trennis kenasti käidud. Niimoodi võib ka veel minust inimene saada… Aga pead panti ei pane.

*Vabandage, trenn tõesti on mind täna väga sassyks muutnud.

Aga mis ise teete? Lont leos jah? JAH!?

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisukas 2. aprill 2022 at 22:33

    Sa oled tegija! Meil oli eile pidu, korralik. Öösel ma magada ei saanud. Mõtlesin ka täna trenni teha, aga tuli hoopis saunaõhtu, mulli, liha ja sefiiritordiga 😁😁😁
    Seega trenn tuleb homme …. kui jaksan 😂

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. aprill 2022 at 22:34

      mmmm, tahaks sefiiritorti!

  • Avatar
    Vasta Tia 2. aprill 2022 at 22:13

    Võib-olla natuke rumal küsimus, aga kuidas saab seda Katarina blogi lugeda? Sinu postituses lingile vajutades jaa, aga hiljem? Kas ainult eraldi netis otsides, mida ma ei viitsiks 😅. Sinuga on hea, kirjutan fbsse mallukas ja klõpsan aga postitusel mis lugemata või siis fb lahti tehes vaatab juba uus postitus vastu😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. aprill 2022 at 22:34

      Ma arvan, et kõige lihtsam on blogi aadress ära salvestada arvutisse bookmarksidesse, ta blogib pea iga päev 😀

      • Avatar
        Vasta Tia 4. aprill 2022 at 07:23

        Ei kasuta arvutit ja olen üldse laisk, kui asi lingina facbookis kätte ei tule, siis otsida ei viitsi ja ei ole tihti ka meeles 🙈 Aga sina oled piisavalt huvitav, et eks piisab ka malluka blogist 😀

  • Avatar
    Vasta T 2. aprill 2022 at 21:52

    Vana Tallinn maitseb hästi 🤷

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. aprill 2022 at 21:57

      Ma pole kunagi aru saand, et millega seda juua, et see hästi maitseks 😀

      • Avatar
        Vasta Flamingo 2. aprill 2022 at 22:39

        Niisama on päris mõnus tbh 👀

      • Avatar
        Vasta T 2. aprill 2022 at 22:47

        Palju jääd ja piima (laktoosivaba 😉 ) 🙂

      • Avatar
        Vasta A4 2. aprill 2022 at 23:10

        Piimaga 😁

      • Avatar
        Vasta Eliis 4. aprill 2022 at 00:28

        Kohvi ja vahukoorega 🤤🤤 ehk shotina 🥲

  • Avatar
    Vasta Mary 2. aprill 2022 at 21:50

    Muidugi!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. aprill 2022 at 21:57

      teadsin!