Riided TESTIN JA ARVUSTAN

OOTD – Sheinside

12. november 2014

Lõpuks ometi saan mina ka lahe olla ja näidata oma “päeva outfitti”. Tegelikult oli see mu iluõhtu outfit ja jaki panin selga ainult seetõttu, et arvatavasti enam see aasta seda lõbu ei ole.

sheinside1-2155225

Jakk siis ise loomulikult Sheinside’ist. Materjal on nagu ikka, õhukene kunstnahk, aga ilusti on hunnikutes neete ja tavaari peal, nii et kevadel kindlasti mu suur lemmik.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta meow 12. november 2014 at 14:47

  Kuule, ega sa juhtumisi vahepeal uusi pulmakleite pole kätte saanud?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 12. november 2014 at 14:48

   Eee…Ei, Aliexpress pani hullu ja ei saatnud neist enam ühtegi. Üks lõpetas Sillamäel “mulle kätte toimetatuna” ja teised ei tulnud kuskile. 😀

   • Avatar
    Vasta meow 12. november 2014 at 15:28

    o_O mismõttes? Raha kandsid need müüjad ikka tagasi? Igatahes selle Hiinast tellimisega on ilge kammaijaa praegu – 2 kuud on miinimumaeg paki kättesaamisel praegu. Kui just ei telli kulleriga. Ma ootasin oma “kanafileesid” (noh, need kleepuvad silikoonrinnahoidjad) 2 ja pool kuud. Eile sain kätte. Weeeeeeeeeeeee! Hea, et ma ei hakanud üldse oma pulmakleidi tellimisega sealt jebima. Salongist ikka kindla peale minek 😀

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 12. november 2014 at 15:37

     Selgus, et ma saangi õnneks salongist, jejejjee 😀

     • Avatar
      meow 12. november 2014 at 16:15

      Äkki kirjutad üldse mõnipäev lähemalt pulma planeerimisest. Et kusmaal miski on. Ise siin ka nikerdan, tegutsema hakkasin augusti lõpul ja uue aasta alguses on pulmad. Ma ei viitsinud suveni oodata ja talvel just tundubki eksootilisem 😉 lumepildid on nii ilusad, iseasi kas lund tuleb 😀

 • Avatar
  Vasta K. 12. november 2014 at 14:00

  Meie laps ei tahtnud ka kuidagi lutist loobuda. Kuid ema tarkuse järgi (kellel 7 last) tegin nii: päeva pealt kõik lutid korjasin majast ära ja prügikasti. Ühe, tema lemmiku jätsin alles. Kõrvetasin sellelt imemisosa ära, et järgi jäi must tömp ots ja andsin lapsele, pistis korra suhu ja enam ei tahtnud. Esimesed paar-kolm ööd oli rahutu, et miskit justkui puudu, aga see lutt ka ei sobinud ja väga ruttu leppis olukorraga.