SÖÖK

kompu värk

30. detsember 2014

Ma käisingi täna tublisti trennis ja õhtusöögiks kokkasin veiseliha salatiga. Muidu lõpetaks ma sellise söömaaja mõnusa kommikoti või magusate saiakestega, aga täna meenus mulle üks snäkk, mida ma hiljuti kübarakohvikus proovisin ja palusin Kardol mulle poest seda tuua.

kompu-3746334

Tegemist on Loodusväe tootega ja neid on ka teistsuguseid, kui see õuna oma. Teisi ma maitsnud pole, nii et kui keegi on, siis soovitage. Kas on teised sama head?

Kodukas väidab igatahes nii:

Kodumaistest puuviljadest käsitööna valminud õuna kompu on suurepärane alternatiiv tavalisele kummikommile. Hüva maiust, mis pakatab õunte väest ja värskusest, võib hea tundega nosida, palju soovid. Mahe roosuhkur lisab täidlust ja muudab õuna kompu suupäraseks nii suurtele kui väikestele! Naudi looduse puhast maitset!

– Gluteeni- ja laktoosivaba

– Kodumaine loodustoode

– Ei sisalda aroom- ja värvaineid, seaželatiini

Mina ostsin ühe paki Kübarakohvikust ja teise Bio4You’st, mujal ma nagu tähele pole pannud. NII HEAD! Nüüd tahaks, et mul neid rohkem oleks, kui üks pakk. Paraku maksab see päris palju (üle kolme euri) niiet sellega priisata ei ole. Väikse tüki andsin Kardole, Marile loovutasin natuke ja ülejäänu on mulll-lll-eee!

Kas kellelgi on veel ideid, mida snäkkida ja mis ei ole kommid või saiakesed?

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 31. detsember 2014 at 10:33

    Lisaks Õuna kompudele on väga head ka Pohla kompud, soovitan proovida! 🙂 Ise ostsin neid Solarise toidupoest.

  • Avatar
    Vasta Laura R 30. detsember 2014 at 22:20

    Mul on sügavkülmas mustikaid (suhkruta), ülimõnus neid niimoodi poolkülmunud peast näksida 😀 🙂

  • Avatar
    Vasta mannu 30. detsember 2014 at 22:00

    Mulle endale meeldivaf need neljavilja kr6buskid ja kamapallikesed mida hommikuhelveste juures müüakse, kaloreid on küll nagu seal omajagu aga kindlasti tervislikum kui komm v krõps 🙂

  • Avatar
    Vasta asdfgh 30. detsember 2014 at 21:56

    http://foodpower.eu/?post_type=product Need küüslauguga linaseemnekrõpsud eriti head. 🙂 Hind on väikse paki kohta päris krõbe, aga minu meelest tasub proovida küll. Marjarullid on ka muidugi head.

  • Avatar
    Vasta mari 30. detsember 2014 at 21:21

    Õunu saab edukalt ahjus ka kuivatada

  • Avatar
    Vasta lenka 30. detsember 2014 at 21:21

    Kujuta ette,et näksid 10 õuna järjest sisse. Suht vastik olla pärast ja kena kaloripomm. Nüüd mõtle,kui mitu õunakest ja puuvilja sa kuivatatud kujul ära süüa suudad. Palju rohkem. See on ammu teada tuntud teema,et kuivatatud puuviljad on eiei variant sellele kes trennitab ja keha trimmib.

    • Avatar
      Vasta Vaike 31. detsember 2014 at 13:45

      Jep, hunnik kiireid süsivesikuid. Omal kohal oleksid need päevast päeva füüsilist tööd tegeva inimese menüüs või siis pärast rasket trenni taastumiseks. Sellist trenni Mallu füüsiline konditsioon aga suure tõenäosusega veel teha ei luba.
      Eriti “nunnu” on muidugi tootja lubadus, et võid süüa, palju tahad. Ühtegi asja ei või süüa, palju tahad, kui isud on tasakaalustamata toitumise tagajärjel paigast ära ning liiati veel soov rasva põletada.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 30. detsember 2014 at 21:14

    Minu väiksed õed armastavad Pähklinäpp pähkleid. Tõesti ülihead 🙂 Saab näiteks Kaubamajast ja vist ka Konsumist 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri-Helena 30. detsember 2014 at 21:13

    Tõenäoliselt on see paras süsivesiku pomm. Pigem siis juba kodus ise kuivatatud kodused õunad. Mul on näiteks valmis tehtud üks paberkoti täis. Aga muidu soovitan veel näiteks, et viiluta toores punapeet, purusta pipart peale ja pista ahju (maitsev on ka siis kui paned kitse või fetajuustu peale aga siis pole see enam nii süütu).

  • Avatar
    Vasta Piia 30. detsember 2014 at 21:12

    Balscnacki krõbuskeid hea nosida, sobivad ka hommikusöögiks piima, jogurtiga jne. Neid palju erinevaid sorte ja müügis kõigis suuremates ja ka väiksemates toidupoodides. Tervislikud igatahes on kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Mann 30. detsember 2014 at 21:09

    Järgmisel suvel-sügisel ole hoolas kodukana ja kuivata ise marju-puuvilju. Ma viimased 4 aastat olen kümmekond kilo õunu ja mõned marjakilod dehüdraatorist läbi lasknud ja näkitsen neid talv läbi. Erilised lemmikud on kirsid ja mustad sõstrad 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. detsember 2014 at 21:10

      Ma mäletan, et mu vanaema kuivatas iga aasta õunu. Mingit dehüdraatorit tal ei olnud, minu meelest kuskil aknalaua peal 😀

      • Avatar
        Vasta Katri-Helena 30. detsember 2014 at 21:14

        Mina kuivatasin ahjus aga võib ka radiaatori või saunalava peal.