Uncategorized

the whisper challenge

5. jaanuar 2015

Ühel kaunil päeval detsembrikuus, tulid meile külla Triinu Liis ja tema peika. Pidasime nn jõuluõhtut. Meile ilmselgelt meeldib jõuluõhtuid pidada, sest paar päeva hiljem käisime ka jõuluõhtut nende juures tähistamas, aga see selleks. Meie juures otsustasime me Triinuga teha mingisuguse blogivideo ja nõnda me selle whisper challengi ära tegimegi.

Tegelikult on siia lähiajal veel videosid tulemas. Näiteks kuidas me teisel jõuluistumisel Triinu Liisi pool aliast mängisime ja mina mega närvi läksin nagu mingi aliasehitler. Mul lihtsalt see värk, et ma olen aliasekunn ja ma ei saa aru, kuidas inimesed võivad teinekord nii aeglased olla 😀 Ei tasu vist öeldagi, et mina võitsin!

Ja üleeile tegin ma ka siiski valmis sellise algelise “trenn lapsega” video, mille ma varsti valmis saan ja siis sellegi siia üles riputan.

Aga muidu täna, mil ma juba liikuda saan, kavatsen ma palju teha! Mul juhtus nii, et pärast reedest jõusaali pingutasin ma vist üle ja eile ärgates avastasin ma, et ma lihtsalt ei saa käia. Lonkisin maja peal nagu keegi, kellel on sitt püksis JA puust jalad. Täna on juba parem, seega kavatsen ma Mari tuba edasi nokerdada. Okei, ega mina miskit nokerda, kasuisa paneb seal parketti ja ehitab garderoobisisemuse. Minu töö on Mari asju sinna sisse sorteerida ja mulle isegi tundub, et ehk saab tänasest esimene öö Maril enda toas veeta.

Mis ma siin ikka kaua soiun, tulin tegelikult ainult videot üles panema. Nüüd tuleb hakata hommikusööki tegema ja siis tegudele!

Lõpetuseks küsiks lugejatelt, et mis videosid ma veel lähiajal teha võiks ja ühtlasi, et mis grandioossed plaanid teil nüüd nädala esimeseks päevaks on?

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta E. 5. jaanuar 2015 at 22:25

    vaatasin seda päeval bussis. see oli väga vale tegu 😀 itsitasin oma ette ja kõik vaatasid mind imelikult. aga super ägedad olete. meelita Triinu tagasi blogi lainele 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. jaanuar 2015 at 22:28

      ma meelitan täiest jõust 😀

  • Avatar
    Vasta Ave 5. jaanuar 2015 at 19:03

    Kust sellised topsid said? 🙂

  • Avatar
    Vasta Mfai 5. jaanuar 2015 at 12:45

    Kust selliseid purke saaks?? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. jaanuar 2015 at 15:23

      Tigerist 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 5. jaanuar 2015 at 11:13

    Kas olete Triinu Liisiga ammused tuttavad?Kuidas te tutvusite?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. jaanuar 2015 at 11:19

      Me tutvusime tegelikult umbes sügisel (?) või millal iganes toimus Loomakaitse seltsi pop up poe üritus. Ega me väga peale sedagi ei suhelnud, aga siis pöördus Triinu minu poole ühe projektiga ja siis viisin talle kassipojad ja siis…mai tea, jäime teineteist visiteerima 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. jaanuar 2015 at 11:06

    Ülimalt grandioossed plaanid on järgmised 3 eksamit ära teha. 😀 😀 Ja ohjeldamatult õppida. 😀

    • Avatar
      Vasta Laura 5. jaanuar 2015 at 12:54

      Mul täpipealt samad plaanid 😀 Mmm, nii ootan 😀