SPORDIJUTUD

Malluka trenniõhtu!

13. jaanuar 2015

Kuna mina usun, et Sparta on kõige lahedam spordiklubi ja Janika on kõige lahedam treener, siis kuidas ma saan seda kõike endale hoida ja oma lugejatega mitte jagada? Ei saagi! Just sellepärast toimub juba sel reedel Sparta spordiklubis selline üritus, nagu Malluka trenniõhtu!

logo-6052029

Malluka trenniõhtu algab kell 18.00 ja kestab kui poole kaheksani õhtul, ning seal toimub igasuguseid lahedaid asju. Näiteks räägib minu treener Janika Koch-Mäe meile treenimisest, näitab ette harjutusi, mida on lihtne kodus teha, tutvustab meile jõusaali aparaate (mulle tundusid nad alguses nii keerulised – täpselt niikaua, kuni ma neid esimest korda proovisin :D).

Lisaks saame kõik naha märjaks, sest teeme kiire TBA treeningu.

Ühesõnaga – üritus on algajale spordihuvilisele, kes otsib motivatsiooni ja tõuget, et hakata trennis käima. Usu mind, kui sa sinna üritusele endale koha sahkerdad, siis sa saad sellise motivatsiooni, et ma ei imestaks, kui sa koos minuga nädalas 4x trennis hakkaksid käima. Üritusele on kutsutud 10 inimest.

Kui ma sulle IKKA veel ei ole Malluka spordiõhtu ideed maha müünud, siis lisaks juhtub ka järgnev:

  • Kõik 10 osalejat saavad endale tasuta Sparta 10x treeningkaardi väärtusega 59 eurot.
  • Kõikide osalejate vahel loosime välja ühe Figura-Line lümfimassaaži 12x kaardi väärtusega 166 eurot.
  • Kõikide osalejate vahel loosime välja ühe “nullist sajani” aastase treeningprogrammi hinnaga 199 eurot.
  • Kõikide osalejate vahel loosime välja ka Adidase trenniriiete komplekti, mille võitja võib hiljem Adidase esindusest ise välja valida!
  • Personaalne toitumisnõustamine Janikaga!

Kahe blogijana olen üritusele kutsunud Kätu ja Triinu-Liisi, aga see tähendab ju seda, et kaheksa kohta on veel vabad ja üks nendest kaheksast kohast võib olla sinu! Sul ei tarvitse teha mitte midagi muud, kui jagada seda postitust oma wallil ja jätta mulle kommentaariks põhjus, miks just sina tahad tulla Malluka spordiõhtule. Võitja loosin välja JUBA HOMME, et tal oleks aega ennast reedeks valmis panna.

sport-3709350

Loe ka neid postitusi!

84 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta Nädala kokkuvõtte: 8.-15. jaanuar | 15. jaanuar 2015 at 16:24

    […] võitsin pääsme Malluka trenniõhtule, mis toimub juba homme. Usun, et kirjutan selles mõne päeva pärast […]

  • Avatar
    Vasta Liis 15. jaanuar 2015 at 12:32

    Siin ma olen. Teist nädalat oma valutava seljaga. Arstid laiutavad käsi ja soovitavad trenni teha, et lihaspingetest vabaneda. Kuna viimane jõusaalikogemus jääb umbes 10 aasta taha, siis lükkan seda esimest sammu tervema mina suunas koguaeg edasi. Mida ma seal jõusaalis peale hakkan, milliseid harjutusi peaksin ja üldse tohiksin hetkeolukorras teha jne?! Koos targematega alustada oleks parim variant!

  • Avatar
    Vasta K Kaljurand 14. jaanuar 2015 at 12:40

    Väga lahe loos! Hetkel motivaatsion 0, vaja hädasti energiasüsti, et jõuaks 2 rüblikuga sammu pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiu 14. jaanuar 2015 at 12:29

    Mina tahaksin oma mehe sulle trenni saata! 🙂 Tema on meie peres see, kes oma toitumist jälgib ja tahab trenni teha. (Mina olen meie peres see pehme, et tasakaalus oleks kõik. Pealegi, ma olen ka vormis – ümar on ju ka vorm! 😉 ) Lihtsalt seda … pihta hakkamise tõuget oleks tal vaja 🙂 Pluss tal pole aimugi, kuhu klubisse peaks minema ja sedasi saaks Spartat proovida. Ja siis oleks mõlemad sood sul seal esindatud! Nii palju häid põhjuseid!

  • Avatar
    Vasta Janeli 14. jaanuar 2015 at 12:27

    Ma põhimõtteliselt toitun spordist (ja küpsistest, seetõttu pean ka sporti tegema). Mul on pisut kummaline hobi. Ma võtan iga aasta jaanuaris ühe spordiklubi kuukaardi, treenin nagu metsik loom ja siis kirjutan oma blogis sellest (ja kõigest muust). Ning see TBA on megaahvatlev. Ning jõusaali atribuutika tutvustus, et ma julgeks ka midagi muud peale 4-5 masina kasutada ilma häbist nutmata. Iseenesest oleks imeline nüüd Sparta ka läbi proovida ning kui see teekond kodust Spartani mulle lõpmatusse ei tundu just.. äkki võtan Sparta millalgi ette.
    Igatahes oleks ma meelitatud kui ma saaks oma pehmust koos teistega võdistada ning lõpmatuseni igausuguseid harjutusi ja näpunäiteid läbi elada.

  • Avatar
    Vasta Ann 14. jaanuar 2015 at 12:17

    Mina olen juba pool aastat võidelnud 5 üleliigse kiloga, mis kuhugi kaduda ei taha. Nüüd tegime kutiga diili, et pean need veebruari lõpuks maha saama või muidu ei ole ma enam naine vaid nõudepesumasin järgmised pool aastat :D. Väga tahaks teada, mis ma teen valesti ja see reedene trenn sobiks nii hästi siia sessi lõppu!

  • Avatar
    Vasta Kerttu Prin 14. jaanuar 2015 at 11:08

    Vot! Vot see loosimine! Vot see auhind! Vot, seda ma tahan!
    Samas mõtlen, et äkki võidangi ja ei teagi kas on nii palju julgust ja pealehakkamist. :)) ‘
    Uue aastaga hakkasin ise kodus treenima ja see on väga keeruline kui seitsme kuune proovib mööda su jalga ennast püsti hoida ja kahe aastane pilub küsimustega “emme, mis sa teed” “emme mis sa nüüd teed”
    Kuigi vormi tahan saada. Kuigi eesmärk oleks olla tervislik ja tugev. Hea figuur oleks hea ka enesehinnagule ja sellest sõltub ju kõik!
    Kaks last ja mugavus on teinud oma töö. Peeglisse ei taha vaadata aga õnneks jah, riided peidavad kõik. Jumal tänatud riided eks 😀
    Ja noh, jõusaalis ei ole ma ka kunagi käinud.
    Sheeritud ja värki!

  • Avatar
    Vasta Vivian 13. jaanuar 2015 at 23:30

    Mina olen üks nendest, kelle uue aasta lubaduseks on korralikult trenni teha ja toituda, et suveks vormi saada. Seetõttu oleks see üritus täpselt rusikas silma auku ja hindaksin seda väga! Igatahes vahva üritus ja isegi kui ei võida, siis soovin, et kõik sujuks hästi!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa Laine 13. jaanuar 2015 at 23:09

    Suvest saadik olen pidevalt mõelnud trennile. Paar nädalat sai ka jälgitud, mida söön ja palju treenin, kuid motivatsiooni ja tahtejõu puudusel jäi see asi poolikuks. Kuid mulle meeldib peale trenni tunda seda väsimust, päev hiljem lihaste valu, et ma pingutasin ja tegin kõik, mis suutsin, see rahulolu tunne. Ja kui ei liiguta, ei treeni, siis on halb tunne, justkui oleks iseennast alt vedanud. Kui mina oleksin 1 8st, siis see annaks tahte teha trenni ja motivatsiooni ja tahtejõudu, sisemist kindlust ja rõõmu, et ma teen midagi enda jaoks ja ma naudin seda, mida teen!

  • Avatar
    Vasta Kaisa Laine 13. jaanuar 2015 at 23:02

    Suvel otsustasin, et hakkan korralikult trenni tegema ja toitumist jälgima. Kui tahtmist ja motivatsiooni piisavalt ei ole, siis ununeb see kiirelt. Samas mulle meeldib see tunne kui oled midagi enda heaks teinud ja sa tunned, et oled väsinud. Seega, see treening annaks kindlasti motivatsiooni ja tahet pürgida oma eesmärkide poole!

  • Avatar
    Vasta Mann 13. jaanuar 2015 at 22:14

    Oii, kus tahaks osaleda ja jagada miljon korda, et suurt motivatsiooni süsti saada ,oma 5 aastat vanadest beebikilodest vabanemiseks 😀
    Edu kõigile ja toredat trenniõhtut ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Caroly 13. jaanuar 2015 at 21:58

    Soovin osa võtta eelkõige seetõttu, et tihtipeale on motivatsiooni endal kodus istudes raske leida – tee treeningsaalini tundub pikk, kaob mitu tundi päevast ja tuleb mõte pigem homme minna, mis muidugi teoks ei saa. Ehk siis, sooviksin leida motivatsiooni regulaarse treenimise jaoks ning samuti tundma õppida jõusaali masinaid, sest kerge on ju käia jooksulindil ja teha paar tuntumat kõhulihaste harjutust, kuid ega eriti ülejäänud masinatega kogemust ei ole. Samuti tundub päris ahvatlev TBA-treening, sest ma ei ole kursis Sparta rühmatreeningutega ning minu trenni tegemise eesmärgiks ei ole otseselt kaalu kaotada, see on suhteliselt korras, küll aga enesetunde parandamiseks ja vormi saamiseks.

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. jaanuar 2015 at 20:56

    Miks ma tahan sinuga trenni tulla!? Sest ma otsustasin jaanuarist trennitamise käsile võtta aga seltsis segasem ja ma olen totaalne nuub masinate osas.
    Ja kõige naljakam osa on see et ma pole rühmatrennide fänn põen veits seda tähelepanu enda peal 😀 aga samas tahtmine on suur seepärast hetkel omaette jõukas rattal väntan ja niisama matil lihaseid teen 🙂 pealegi ma pole sind miljon aastat näinud ja kellega veel parem koos trenni teha ja leida aega kohtuda kui kaugeks jäänd sõbrantsiga 😀

  • Avatar
    Vasta kadri 13. jaanuar 2015 at 20:35

    Tahan, tahan, tahan noh! Tahaaan! Vaja motivatsioonilaksu ja alustust, sobiks ideaaalselt! Pole elu sees nii palju kaaulunud, kui hetkel. Vajan! Tahan! 😀

  • Avatar
    Vasta Merlin 13. jaanuar 2015 at 19:57

    Selline trenniõhtu annaks selle hädavajaliku motivatsioonilaengu ehk mullegi!

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. jaanuar 2015 at 19:27

    Ma tahan veel lisada seda, et Spartasse ma veel jõudnud ei ole ja see oleks suurepärane võimalus näha, kas see keskkond sobib mulle! Lisaks tunnen jõusaalis käies end veidi oivikuna, sest ma üldjuhul teen masinatel harjutusi nagu nad masina peal illustreeritud on, aga kindlasti on teatud nippe ja asju, mida peaks tähele panema kindlaid harjutusi tehes. Üksinda trennis käies pole kedagi, kes tagant ka pushiks või tuletaks meelde, et trennipäev on. Kui ikka midagi väga valutab, siis üksinda on lihtne trenn üle lasta, trennikaaslasega aga mitte. Tahaks avastada mõne sümpaatsema spordiklubi enda jaoks ja usun, et selline seltskondlik trenniõhtu võimaldaks mul “silmad avada”, seda siis igas mõttes.
    Suveks trimmi!!!

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 13. jaanuar 2015 at 19:22

    Sooviksin v6ita, sest praegu puudub täielik motivatsioon trenni tegemiseks. Pole küll “paks”, aga tahaks rohkem pringimat keha ja enesetunne oleks ka ehk parem! Jaa toitumisest ei hakka rääkimagi, k6ik mis hea ja mille järgi isu on, tuleb ka osta, sest koguaeg m6tlen, et homsest enam ei söö rämpsu ja hakkan liigutama…aga ilmselt see homme ei j6ua nii pea minuni kui motivatsiooni ei leia.

  • Avatar
    Vasta Laura Jane Katriina 13. jaanuar 2015 at 18:20

    Tere! Mina sooviksin nii-nii väga osa võtta trenniõhtust seetõttu, et Sparta on ka minu arust kõige lahedam spordiklubi ja kahjuks ei ole kaua aega mitte mingisugust motivatsiooni olnud end kohale vedada. Olen seal varemgi käinud, kuid nüüd pole juba pool aastat trenni teinud ja tean, et vaid paarist esimesest lahedast trennist piisaks, et motivatsioonilaks täie rauaga sisse saada! Varasematest kordadest saavutatud tulemused on kahjuks täitsa ära oleskletud ja see on minu jaoks igapäevaselt suur probleem, kui peegli ette satun… Jõusaalis olen samuti käinud, aga ausaltöeldes pole enamus masinate juurde söandanud minna, kuna ei ole ka päris kindel mis seal teha tuleks ja issand jumal, on ju alles maailma lõpp kui mõni tark nina kõrvalt vaatab kuidas ma täiesti tagurpidi seal masina otsas olen, ise jube targa näoga??
    See trenniõhtu oleks üks imetore kogemus ja kickstart minu 2015 aasta lubaduse ühe osa täitmisele – viia oma kauaaegsed nurka visatud unistused ellu ja lõpetada üks kord see kohutav laisklemine! (ja suvel rannas kuum välja näha)

    • Avatar
      Vasta Laura Jane Katriina 13. jaanuar 2015 at 18:22

      btw, paremini FBs jagada seda ei osanud, kui et seda linki uude postitusse pannes 🙂 loodan, et see ka sobib

  • Avatar
    Vasta helina 13. jaanuar 2015 at 18:00

    Sest suvi juba paistab ja väsimus aina kasvab. Oleks vaja väga head energiasüsti igasse päeva ! 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 13. jaanuar 2015 at 17:57

    Oeh, kahju et ma haapsalus elan 🙁

  • Avatar
    Vasta Krislyn 13. jaanuar 2015 at 17:25

    Aastatega kogunenud kilod peaks tõesti maha saama, aga siiani on see “peaks” jäänudki ainult mõtteks. Ehk saaksin sellelt õhtult stardipaugu ja motivatsiooni laengu ning mõne trenni-sõbra! Toitumis alane nõustamine ei jookseks ka mööda külge maha :))

  • Avatar
    Vasta Greta 13. jaanuar 2015 at 16:34

    Et miks just mina? Aga miks mitte 😀
    No esiteks olen ma totaalne võhik, aga huvi trennitegemise vastu on olemas. Motivatsiooni suhtes loodan sinu peale Mallukas 😀
    Ja kilosid on omajagu, millest peaks lahti saama. Ja kaugel see kevadki enam on 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai 13. jaanuar 2015 at 15:03

    Olen aastaga juurde vötnud ligi 20 kilo. Tahan seda muuta ja ennast hästi tunda – just see oleks see töuge, mida vajan!

  • Avatar
    Vasta Annela 13. jaanuar 2015 at 14:26

    Elades ühikas ja süües siis kui aega on, olen kaotanud igasuguse “ayee, ma tunnen end enda kehas nii hästi”-suhtumise. Ma ei võta istudes enda alla kolme tooli, aga mugavalt ma end ei tunne.
    Sellel aastal olen hakanud tervislikumalt toituma. Hommikusöök on ikka hommikusöögi ajal, mitte peale kooli ning õhtusöögiks pole ainult Selveri valmistoit, vaid midagi tervislikumat. Kuigi toitumisel on suur tähtsus, vajab see ka väikest trenniga täiustamist. Tahaksin väga mõne spordiklubi uksest sisse astuda ja trenni minna, aga miski nagu takistaks. Puudub julgus? Oskus? Mu peas on lihtsalt miljon ja üks küsimust, millele vastust tahaks ning trenniõhtu aitaks mind väga palju edasi.

  • Avatar
    Vasta EliiseM 13. jaanuar 2015 at 14:16

    Mina sooviksin tulla trenniõhtule, kuna on olemas tahe ja soov, kuid oleks vaja veidi motivatsiooni juurde saada 🙂 Jõusaali polegi julgenud ennem minna, kuna ei oska seal midagi teha 😀 Masinad on nii erinevad ja eks veidi piinlik ka kui seisad käed kõrval ja ei oska midagi teha 😀 Samuti ka sooviks teadmisi toitumise koha pealt. Olen varem tegelenud tantsimisega ja trenniga kuid rühmatreeningutes pole otseselt käinud, kambaga oleks julgem minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Angeelika 13. jaanuar 2015 at 13:53

    Ma ei ole kunagi eriline kommenteerija olnud, kuid see pani juba mõtlema :).
    Kuni keskkoolini käisin aktiivselt tantsutrennis.
    Tallinnasse raamatupidamist õppima tulles jäi kogu treening katki. Kuna töötan ka kooli kõrvalt raamatupidajana.
    Nüüdseks jookseb juba kolmas aasta ilma trennita ning iga päev rohkem kui 8 tundi istumist ei ole kehale mitte kuidagi hea. Peale kooli või tööd koju minnes istun teleka ette ja see ongi kogu minu liigutamine. Ei liigu päevas vist poolt tundigi kokku.
    Kuigi otseselt ei ole ma paks, siis siiski on kehaline aktiivsus väga tähtis hea tervise olemasoluks, olenemata ülekaalust.
    Varsti ei jõua ma enam trepist üles kõndida, ilma et hingeldama hakkaks :D.
    Seega füüsiline aktiivsus tuleb igati kasuks ja tuleks lõpuks hea meelega trenni :)!

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. jaanuar 2015 at 13:24

    Ooo, selline pakkumine! Tavaliselt ma osaleda ei viitsi igasuguse tilu-lilu loosimises, aga see tõmbas küll käima! Just MINA peaksin saama Malluka spordiõhtule, sest mul on h ä d a s t i motivatsiooni juurde vaja trenniskäimiseks! Ja oskusi ja julgust, et jõukas mässata, sest praegu olen nii äpu, et ei julge jõukasse minna 🙁 Käin ainult rühmakates.

    • Avatar
      Vasta Kristina 14. jaanuar 2015 at 09:37

      Ja ma olen jälle just täpselt SEE nädalavahetus, kaasaarvatud reede TLN, nii et see on saaaaatuse märk! 😀

  • Avatar
    Vasta Saale 13. jaanuar 2015 at 13:07

    Niii-nii väga tahaks võita seda!
    Ei ole paks, aga tahaks ennast vormi ajada ja siiani on need jõusaaliaparaadid hirmutavalt keerulised tundunud. See oleks ideaalne võimalus ennast selles suhtes harida ja annaks palju motivatsiooni juurde. Muidugi oleks hea lihtsaid koduseid harjutusi ka teada, kui pole võimalust spordiklubisse minna!

    Super üritus tundub olevat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoline 13. jaanuar 2015 at 12:59

    Tahaksin niii väga kaasa tulla, sest ma arvan, et nüüd on õige aeg ennast liigutama hakata ja oleks vaja mingit ergutavat süsti enda ellu. Koguaeg on olnud mõtted kuskil käima hakata, aga pole kellega minna pealehakkamist on väheks jäänud.

  • Avatar
    Vasta Sandra J 13. jaanuar 2015 at 12:47

    Kuigi ma paks ei ole ja süües kama kaks mida, ikka paksuks ei lähe, siis trenni vöiks ikka teha

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. jaanuar 2015 at 12:46

    Kurat küll, täiega tahaks tulla! Aga jõuan alles 17.30 Tartust Tallinnase (käin Tartus eksamit tegemas tol päeval). Sucks 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 13. jaanuar 2015 at 12:45

    Mina tahan Malluka trenniõhtule tulla sest otsin endale Tallinnas just spordiklubi (kolisin just Saaremaalt). Olen juba kaks nädalat pingsalt Sparta treeningplaani jälginud, kuid trenni pole jõudnud. Koos on julgem ka.

  • Avatar
    Vasta Kati 13. jaanuar 2015 at 12:42

    Trenni tahan sellepärast, et iseendal parem hakkaks! Pole ei paks ega peenike, lihtsalt vormitu ja lodev. Tuttavatest keegi minuga trennis käia ei viitsi, äkki siis tulevased tuttavad viitsivad paremini?

  • Avatar
    Vasta SIku 13. jaanuar 2015 at 12:39

    See tundub nii hea võimalus! Tahaksin saada endale trennirütmi kätte, lisaks algteadmisi toitumisest. Just viimasest ei tea ma mitte-e-e-e midagi! Ning kõik need loositavad asjad tunduvad nii head 🙂
    Kuna ma tahaksin kevadisel reisil hea välja näha, mitte vaal, siis seda enam üritan endale trenniskäimist harjumuseks saada. Loodan, et sinu abiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 13. jaanuar 2015 at 12:38

    Ma pole vist kunagi tahtnud rohkem ühtegi Malluka loosi võita kui seda! Mina tahaksin tulla väga sinna, kuna sügisese haigusega võtsin juurde 5 kilo oma niigi 7’le ülekilole peale sünnitust ja nendest pole üldse kerge lahti saada nagu välja tuleb ning pigem tuleb neid juurde.. 🙁 Muidugi pole ka jõusaalikaardid odavamate killast.. Samuti tahan ära mainida ma et selline trenniõhtu on väga lahe ja vinge mõte. 🙂
    (Nüüd hoian 24h pöidlaid kõvasti pihus et just mina oleksin see õnnelik kes sinna ka saab:) )

  • Avatar
    Vasta Petra 13. jaanuar 2015 at 12:16

    Ma lihtsalt ei jaksa enam kogu seda pekki kaasas vedada, aga kodus treenimisega on nii nagu on ja kuigi spordikeskused on eelnevalt aidanud eesmärkide poole püüelda, on need ka üpris kulukad ja teades seda, et varsti kaob mot ja raha lihtsalt tiksub tühja, oleks mul sellist sportlikku raputust igati vaja.

  • Avatar
    Vasta Anna 13. jaanuar 2015 at 12:03

    Soovin võita põhjusel, et kindlasti oleks see suureks motivatsiooniks taas regulaarselt trenni tegema hakata ning samuti pole ma kunagi Spartas käinud ning tahaksin väga proovida. Jõusaalis olen ma alati ka masinatega end pisut võhikuna tundnud, seega oleks suurepärane sellest trenniõhtust osa võtta ja nende kohta juurde õppida. Lümfimassaaži tahaks ka proovida, üldse kõik variandid on väga ahvatlevad 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 13. jaanuar 2015 at 12:00

    Hakkasin korralikult jooksmas käima 2014. kevadel ning see hakkas väga meeldima. Sügisel külmade ilmadega sain aga väljas jooksmise tõttu põiepõletiku (39 palavik, iiveldus, söögiisu puudus jms kaasnev). Pärast seda pole ma kordagi trenni teinud, sest puuduvad sobilikud riided (ka väljas treenimiseks) ja seetõttu kardan jälle külmetuda. Seega, miks mitte hakata käima jõusaalis või saada vähemalt uued trenniriidedki 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 13. jaanuar 2015 at 11:25

    Mina peaksin saama koha treeningõhtule, sest ma lihtsalt armastan trennis käimist ja 10x kaart ei jääks kohe kindlasti kasutamata. Tegelikult käiks Spartas ka rohkem, kui suudaks kahte treeningklubi kaarti maksta. Spartas on lihtsalt nii palju erinevaid treeninguid ja mul on paljud alles proovimata.

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. jaanuar 2015 at 11:16

    Tere

    Mina soovin samuti olla üks kaheksast, sest olen sellel aastal võtnud nõuks kaotada kehakaalu kuni 10kg. Lisakilode põhjus on lihtne. Olen kahe lapse ema ning aasta tagasi otsustasin peale paljusid aastaid lõpetada suitsetamine ning seetõttu olen järjest ainult kilosid lisanud. Lisaks ei meeldi mulle minu peegelpilt ja olen hakanud oma keha häbenema. riideid valida ei oska, kuna kõik istuvad seljas valesti ja koledasti ning selle tagajärjel olen pidanud hakkama ravima ka depressiooni, mis omakorda jällegi põhjustab lisakaalu teket. Seetõttu olen otsustanud ravida haiguse alget ning võtta tõsiselt ette enda tervis.
    Olen sel aastal võtnud end kokku ja hakanud käima hoogsalt trennis ja jõusaalis, aga kahjuks ei tunne jõusaali ei tehnikat ega riistvarasid. Seega oleks see täpselt minu jaoks mõeldud õhtu, kus saan kõikidel eküsimustele vastuse, selleks et täita oma eesmärk.

  • Avatar
    Vasta Kristiina R 13. jaanuar 2015 at 11:14

    Miks ma arvan, et mina võiksin olla üks kaheksast õnnelikust on see, et see oleks õhtu ja võimalus iseendale. Käin hetkel koguaeg koos lapsega erinevates beebi-/lapsetrennides ning ise saan trenni teha vaid siis kui olen lapse lõunaunne pannud ning minu päralt on tund-poolteist, et kodus pilatest teha. Sooviksin korraks ka koduseinte vahelt trenni minna üksi.

  • Avatar
    Vasta Lisett 13. jaanuar 2015 at 11:07

    Sparta on väga mõnus koht hea asukohaga ning seega on liikmekaart umbes nädal aega juba olemas ja seega soovikski just seda jõusaali poolt paremini tundma õppida, ei julge sinna nagu peata kana minna. Kuna lõpetan kevadel ülikooli, siis tahaks väga väga selleks ajaks vormi saada, suvi ka ju siis veel ees. Olen hädas just toitumise paika saamisega, seega kuluks professionaalne abi väga väga ära. Uute spordisõprade saamine tuleks ka kasuks, sest koos on motivatsiooni rohkem ning seltsis segasem.
    🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. jaanuar 2015 at 11:03

    Vaikselt teen küll trenni, just suvel, siis olekski see hea võimalus tutvuda jõusaalimasinatega ning suveks pisut ettevalmistada end. Rutiini treenimises veel ei ole, kuid loodan selle siiski lähiajal saavutada, selle üritusega lendaks motivatsioon lakke ning saaks ka suveks vormi. Lisaks mees vingub pidevalt, et ma nii paks 🙁

  • Avatar
    Vasta Hele 13. jaanuar 2015 at 11:00

    Tere Mallukas!
    Mina soovin olla üks neist kaheksast õnnelikust. Ma ei suuda kunagi leida motivatsiooni, et minna trenni või siis kui ma ka selle leian, siis ma ei taha üksi minna, ja jääb jälle minemata. Selle asemel istun ma kodus, vaatan telekat ning õgin krõpse. Õudne. Kuna mulle ei meeldi üksi käia, sest kardan endast jõusaali masinate juures tobedat muljet jääta, siis loodan, et pärast võitmist (hoian kõvasti pöidlad peos! :D) saan sellest hirmust üle. Väga kasulik oleks minu puhul ka toitumisalanenõustamine, kuna minu hemoglobiinitase on alla miinimumi. Äkki trenni ja korraliku söömisega läheks see tagasi normi.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. jaanuar 2015 at 10:56

    Ma võtan pidevalt hoogu, et trenni minna, sellist kindlat rutiini veel välja töötatud pole. See olekski ideaalne võimalus motivatsiooni sajaga lakke lennutada ning sünnipäevaks ja suveks kenasti keha vormi saada. Lisaks mees vingub pidevalt, et olen nii paks 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. jaanuar 2015 at 11:03

      on ikka siga mees!!

      • Avatar
        Vasta Kätlin 13. jaanuar 2015 at 11:04

        Tegelikult on ta väga hea mees, lihtsalt tögab pisut

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. jaanuar 2015 at 10:55

    Olen valmis tegema muutusi enda elus, et ikka pürgida parema ja ilusa keha poole. Tahan saada sellest üritusest motivatsiooni kauemaks ja püsivaks.
    Olen valmis end proovile panema

  • Avatar
    Vasta Ma 13. jaanuar 2015 at 10:46

    MIna tahaks väga seda võitu, kuna soovin nüüd hakata uuesti pärast puusaoperatsiooni trennis käima, aga olen pisut kartlik, kuna mul ei ole personaaltreenerit ja ma ei oska ise aimata, milliseid harjutusi ja millises mahus ma teha juba võin. Sooviksin saada head nõu ja veeta üks lahe õhtupoolik mõnusas seltskonnas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. jaanuar 2015 at 10:46

    Johhaiidiii! Mulle ei meeldi kunagi midagi jagada ja võita (või noh, võita meeldib aga ma ei viitsi selleks oma seina risustada) aga see on küll selline asi, mis igati ära kuluks 🙂 Senimaani võitlen pea 15 lisakiloga, mis beebsu endaga kaasa tõi ja kuigi toitumist juba jälgin ning tasapisi kaal ka langeb, siis just selline sportlik stardipauk ongi mul veel ideaalsest vormist puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. jaanuar 2015 at 10:43

    hmm, ei mingit mölutamist??

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. jaanuar 2015 at 10:40

    Tere Mallukas!

    See oleks minule suurepärane võimalus ennast vormi viia minu esimeseks maratoniks. Nimelt osalen sellel aastal Võhandu maratonil, mis tähendab, et peaksin esimest korda kanuutama 100km! No kui ma nüüd trenni ei tee, siis ilmselt suren seal või teeb mu sõbranna kanuus rohkem tööd kui mina 😛 Ja lihtsalt ilus seal kanuus ma ka olla ei taha!
    Boonusena oleks osalemine trenniõhtul päris hea sünnipäeva kingitus 🙂

    Parimat!
    Evelin

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. jaanuar 2015 at 10:36

    Kuradi jama, et see reedel on kui ma tööl olen 🙁

  • Avatar
    Vasta Kaja 13. jaanuar 2015 at 10:35

    Mina ka tahaksin osaleda! 🙂 Ma olen trennilainelt täitsa maas ja kõik need masinad seal jõusaalis on minusugusele algajale nagu tuumafüüsika.

  • Avatar
    Vasta Kristiine 13. jaanuar 2015 at 10:32

    Ma siiralt vajaks seda motivatsioonilaksu. Käisin eile lõuna paiku proovitrennis zelluloosis, kuna ma tunnen end nii ebamugavalt kui ümber on nii palju vormis naisi, siis sellep valisingi päevase aja, polnud seal suht kedagi.
    Üritan end edaspidi ka trenni vedada päevasel ajal, aga ei tea veel millisesse spordiklubisse, aga vedama pean end kindlasti. Olen poole aastaga KÜMME KILO juurde võtnud.
    Oleks siis vabanduski olemas, et olen rase vms, aga ei, lihtsalt olen masendusest õginud 🙁

  • Avatar
    Vasta Rane 13. jaanuar 2015 at 10:27

    Tere. Kuna olin rase vahepeal ja hetkel 6 kuuse beebiga kodune, siis sooviksin väga motivatsiooni, et end jälle liigutada ja tore oleks sellest kodusest rutiinist vaheldust saada

  • Avatar
    Vasta Kelli S 13. jaanuar 2015 at 10:26

    Mina vajaksin seda, sest lubasin end uuel aastal käsile võtta ja see oleks suurepärane algus sellele teekonnale. See näitaks mulle, kas, kuidas ja millest peaksin alustama. See oleks suurepärane kingitus mulle ja tugev motivatsiooni laks.
    Siis käiks ehk peast läbi ka see plõks, et aeg oleks end muutma hakata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit Keskra 13. jaanuar 2015 at 10:25

    Loodan võita, sest eestlasena leian minagi, et tasuta asjad on väga toredad ning sellise auhinna võitmine motiveerib rumalad mitte-treenimise-vabandused jätmast ja end lõpuks kätte võtma! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 13. jaanuar 2015 at 10:24

    Mina ka väga tahaks uuesti algust teha. Üksi on raske alustada, ja super vägev oleks kui saaks veel spartas teha sellise toreda õhtu ja saada uut motivatsiooni uue elu alustamiseks. Suurima heameelega tahaks osaleda. Ja ehk leiab mõne trennisõbragi!

  • Avatar
    Vasta Anu 13. jaanuar 2015 at 10:21

    Mina ka väga tahaks uuesti algust teha. Üksi on raske alustada, ja super vägev oleks kui saaks veel spartas teha sellise toreda õhtu ja saada uut motivatsiooni uue elu alustamiseks. Suurima heameelega tahaks osaleda.

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. jaanuar 2015 at 10:10

    Oleks vaja motivatsiooni ja starti, sest vabatahtlikult uuesti trenniga alustada on päris raske 🙂

  • Avatar
    Vasta syl 13. jaanuar 2015 at 10:08

    Tahan väga võita,sest soovin trenniga uuesti ree peale saada. Hetkel on hull motivatsiooni puudus ning sada põhjust miks ei saa trenni minna.(ehk oleksin ka siis nii tubli et käiksin lausa 4x nädalas spordiklubis) Vaese üliõpilasena ei saa hetkel omale kallist spordiklubi, ilusaid uusi trenniriideid ,lümfimassaze jne lubada. Mitmed tuttavad on selles lümfimassazis käinud ning toimis-seega tahaks ka jubedalt proovida.
    Jagasin samuti!! 🙂

  • Avatar
    Vasta sylva 13. jaanuar 2015 at 09:59

    Tahan võita,sest on vaja seda tõuget mis aitaks taas trenniga ree peale saada(täielik motivatsiooni puudus,ehk hakkan ka 4x nädalas trennis käima) ja superlahe oleks kui treener lõpuks näitaks ette kuidas jõuka masinad toimidad . Vaese üliõpilasena ma ise ilusaid trenniriideid, kallist spordiklubi jne endale hetkel lubada ei saaks. Tahaks hullult ka seda lümfimassaazi;paaril tuttaval aitas see väga hästi. Jagasin ka:))

  • Avatar
    Vasta E. 13. jaanuar 2015 at 09:55

    Tahaksin väga Janikaga kohtuda, olen pikalt planeerinud temalt personaalset toitumiskava tellida 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. jaanuar 2015 at 09:55

    Peale pikka puhkust oleks vaja taas liigutama hakata:) Selline üritus oleks ideaalne algus !

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 13. jaanuar 2015 at 09:54

    Mina tahan võita, nii reedesele trenniõhtule tulekut kui ka “nullist sajani” treeningprogrammi 😀 Nii väga oleks vaja end jälle kokku võtta, sest et ma olin kunagi nii ilus ja vormis, nüüdseks on kõik kadunud ja ma olen hoopis salapaks 🙁 Seega, Sparta trenniõhtu, jään sind ootama! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 13. jaanuar 2015 at 09:42

    Sest tahaks väga jõusaalis käia, aga ma ei tea mida nende aparaatidega peale hakata ja see oleks hea võimalus nendega tutvuda 🙂 Samuti kuna mul on põlv haige, siis äkki oskab treener ka juhenda, mis harjutusi teha võinn ja mida mitte. Kükke ma tean isegi, et ma teha ei tohi, aga mis veel ja mida teha võiks, et jalad ka mingi koormuse saaks.

  • Avatar
    Vasta Viire 13. jaanuar 2015 at 09:38

    Mina tahaksin tulla, kuna reedel plaanin niikuinii trenni minna, siis miks mitte Sparta üle vaadata.
    Väike trenn ja nõuanded ei jookse kellelgi mööda külge maha 🙂

  • Avatar
    Vasta Naabrieit 13. jaanuar 2015 at 09:37

    .. ma ei taha sünnipäeval nigu vaal välja näha :(((

  • Avatar
    Vasta Mariin 13. jaanuar 2015 at 09:36

    Vot see on küll üritus, kuhu tahaksin tulla. Seda peamiselt põhjusel, et seal leidub keegi, kes seletaks ära, kuidas kõik need monstrumid seal jõusaalis töötavad ning ma saaks end lõpuks ka jõusaali kohale vedama hakata. Siiani olengi lihtsalt selle pärast selle katki jätnud, kuna põen sed, et ei oska nende aparaatidega miskit pihta hakata.

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. jaanuar 2015 at 09:34

    Oleks aeg üle saada jōukahirmust! Ja pekivolte ei viitsi enam kaasas kanda.

  • Avatar
    Vasta ave r 13. jaanuar 2015 at 09:34

    Tahaks, sest 1) pekki on väga põletada vaja ja 2) äkki võidan kasvõi 10 korra kaardi, emapalk otsas ja endal raha ple 🙂

  • Avatar
    Vasta Marija 13. jaanuar 2015 at 09:33

    Mulle meeldiks jus erinevate masinate kasutust kuulda 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 13. jaanuar 2015 at 09:30

    Andsin ka uusaastalubaduse sel aastal ilusti vormi saada. Jõusaali minnes midagi peale jooksulindi väga kasutada ei oska seega oleks mul väga seda masinate koolitust vaja, sest kuigi On jõusaalis ka need treenerid vahel, siis olen alati olnud pigem selline, et üritan ise hakkama saada. Aga tegelikult vist ikka ei saa kah, seega jääb ainult võidu peale loota.

  • Avatar
    Vasta Eveli 13. jaanuar 2015 at 09:28

    Kindlasti saaks sellise toreda üritusega motivatsiooni suure kuhjaga. Lisaks tahaks saada üle sellest nö algaja hirmust. Selle taha on jäänud minu minekud ka rühmatreeningutesse. Kindlam enesetunne kuluks väga ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 13. jaanuar 2015 at 09:19

    Mina tahaks võita, sest ma olen spordiga juba sina-peal, mistõttu ei oleks kindlasti see 10x kaart mahavisatud 😀 ja uusi teadmisi/harjutusi selles vallas võtaksin heameelega vastu.

    Eelmine kord oma võidetud nodi kätte ei saanudki, ehk seekord õnnestub paremini 😀

  • Avatar
    Vasta A 13. jaanuar 2015 at 09:16

    kust leida seda Triinu-Liisi blogi?

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. jaanuar 2015 at 09:09

    Uuel aastal alustasin uue hooga ja kuna olen harjunud trenni pigem üksinda tegema, siis seltsis oleks ikka segasem! Pole ammu midagi võitnud ka…

  • Avatar
    Vasta Jaana 13. jaanuar 2015 at 09:07

    Mina niii tahan! Kuna ma ei tea kas tuli siia kirjutada või Facebooki siis kirjutan mõlemasse. 😀
    Kuna plaanisin niikuinii hakata Spartas jõukas käima, siis kuluks 10x kaart ja üldine tutvustus väga ära.
    Lisaks kuna lähen laupäeva hommikul kell 9 haiglasse uuringutele siis oleks see hea reede õhtune tegevus kodus passimise asemel. 😀

  • Avatar
    Vasta terts 13. jaanuar 2015 at 09:00

    Kuna ma ka ise allee trenniga pihta hakkasin kuliks marjaks ära kuidas ja kust alustada ja jöuka masinad on jummala kadunud maa mu jaoks!!! Ja töö töttu ma väga tihti ei saaks trenni minna(max 2- 3x nädalas) seega kodused head harjutused oleks imeline ära öppida.Nii et kuluks igati marjaks ära selline üritus!

  • Avatar
    Vasta merli 13. jaanuar 2015 at 08:57

    tere .põhjus miks just mina voiks 8-sast kohast üks olla on lihtne .kui paljudvsoovivad kaalust alla saada ja vormis olla siis mina sooviksin just juurde kaalust saada pluss ka muidugi lihaswud lihaseid . see oleks hea tõuge kuna votan koguaeg julgist et trenni minna 🙁