SÖÖK

üks kohutav(alt) imeline päev

18. jaanuar 2015

Ühel kaunil päeval ütles Triinu-Liis, et tal on mulle kingitus. Pakkigu mina oma piibud ja prillid ühte sumadani kokku, sest tema viib mu vanalinna tüdrukuteõhtule. Tavaliselt oleme me jah peikadega seltsis tsillinud, seega tundus adekvaatne kahekesti linna peale minna ja crashida vanalinna üüritud korteris.

Mõte oli imeline ja ma ootasin seda pikisilmi. Nagu te ehk mäletate, olin ma siin vahepeal vähe haige, aga õnneks ärkasin ma laupäeval fiilinguga, et ma jõuan küll kenasti “õue mängima” minna. Lausa nii hästi tundsin ennast, et tegime kohe Kardoga videogi ja puha.

Siin sai alguse minu sõimu täis päev, sest kohe esimese asjana lendas mulle keegi peale sellise kommentaariga: “Sa naed valja nagu kardo ema. Kardo nagu poisike aga sina oma loualoti ja paksude kaevarte ja joodikuhaalega vanaema Marile”. Mis seal ikka, olen siis olen, ega sinna miskit teha ei saa. Läksin hoopis kiiruga Triinuga kokku saama.

Saime korterivõtmed ja kuna otsustasime, et tegu on patupäevaga, läksime kohe pitsat sööma ja seejärel VS cafesse väikseid drinke tegema. Me ei olnud seal kumbki varem käinud ja mu esimene mulje oli kohe, et no tule taevas appi: kõik ruumid olid torustikuhaisuga (allkorruse WC’s käies mõistsin, et hais tulebki sealt üles), koht oli suht tühi ja kuidagi kõle. Mis seal ikka – olime ju kohale tulnud ja paar jooki tahtsime siiski seal teha. Teenindaja oli väga tore ja sõbralik, soovitas meile kohe kokteile ja uuris enne, kas soovime hapukamat või magusat. Mõtlesime, et me ikka sellised eided, et oleks mõistlik vast magusam võtta, ühtlasi tellisime 8 eurot maksva juustuvaagna.

Saime koksid kätte – need olid megahapud. Kui teenindaja küsis, et kuidas maitseb, siis nii ma ka ütlesin. Kohe vabandati ja neiu tormas väga viisakalt kokteile paremaks tegema. Tagasi sain ma nii magusa kokteili, et silma tõmbas märjaks.

Ma kõlan juba praegu endale seda kirja pannes nagu räme vinguja, seega ei tahtnud ma toredale teenindajale lisavaeva teha ja läbi häda jõin pool klaasikest siiski ära. Triinul oli vist vähe paremini vedanud suhkrukogusega, sest ta sai oma joogi vist isegi peaaegu lõpetatud. AGA vahepeal saabus meie lauda kauaoodatud juustukandik, mis nägi välja selline:

10933993_704713532977442_1093029724129320513_n-3199011

Ma hakkasin päriselt naerma. Triinu veel mainis, et kui muidu ikka mõnikord instagrammid sööke vms, siis seda lausa häbi pildistadagi. Mina muidugi ikka kohe pildistasin, sest muidu äkki keegi ei usugi, et PÄRIS SÖÖGIKOHAS saab sellist asja pakkuda ja selle eest kaheksa eurot sisse nõuda. Okei, kujundus kujunduseks – võibolla töötabki köögis keegi, kes võtab shnitti viieaastastelt vms, aga need juustud näevad välja nagu mingi suurema juustujupi jäänused, need olid soojad, pehmed ja pea söödamatud. Vasakpoolne tumedam juust oli veel enam-vähem, selle pika valge pidin salfakasse sülitama ja taldriku ääre alla panema. Viinamarjad olid hapud ja need imelikud kuivanud paprikatükid olid enam kui naeruväärsed. Oliivid olid vähe kuivad, aga okei, ma paar rohelist sõin siiski ära, aga pildil rohkem kui 4 oliivi vist puudu küll ei ole, kui sedagi.

Kuidas ma saan ka unustada kastet, mis meile kaasa anti. Selle uhke nimi oli VS special kaste ja see koosnes majoneesist ja ketsupist! Jah! Te kuulete õigesti! Meie oma väikses Eestis sellised uhked kastmed välja mõeldud! VS SPECIAL!

Ühesõnaga, me tõusime püsti, maksime oma asjade eest ja läksime ruttu tagasi oma korterisse pitsajäänuseid sööma, sest me ei tahtnud tõepoolest seal enam kauem kui sekunditki veeta. Ma isegi mainisin, et äkki me peaks teenindajale vinguma, aga esiteks me ei tahtnudki seal enam olla ja kui me maksma läksime, oli seal hoopis teine tüdruk, kes meid ei teenindanud. Ausalt öeldes, ei viitsinud saja asja üle vinguda ka, kergem tundus lahkuda.

Nüüdseks on keegi VS meeskonnast seda pilti ka mu facebookis näinud ja seal all hargnes selline vestlus:

  • D*** Tekib küsimus, miks kohapeal
    Ei maininud klient midagi?Internetis on hea kommenteerida! Aga palume klientidelt niipalju julgust, et mainiksite kohapeal, kui midagi teeninduses/toidus/joogis on valesti. Ning kuidas saab kindel olla , et see vaagen on vs
    cafes tehtud!?:/ ning neiu, kes ennem mainis kommentaarides,et tellis kunagi vs-is kana juustutäidisega… Siis see on täielik jama! Vs-cafe menûûs pole kunagi täidisega kana olnud!!!!! Igaljuhul , kui see vaagen on vs-cafes tehtud , vabandan vs-cafe meeskonna poolt ning ootame teid tagasi vs-cafesse , kompensatsiooniks pakume teile MAJA Kulul ôhtusöögi kahele!!!
    • Mallukas Tere. Kohapeal ei öelnud midagi, sest lugu oli selline: tellisime ka kaks kokteili, mis olid alguses liiga hapud ja need tehti meile liiga magusaks hoopis. Kuna teenindaja oli väga-väga tore (mingi tumedapäine tüdruk), siis ei tahtnud saja asja pärast vinguda ja hakata veel selle vaagna üle ka virisema. Olime lihtsalt täiesti shokis, et söögikohas sellist asja pakutakse, et sõbranna veel heitis nalja, et kui muidu ikka instagrammid sööke vms, siis seda lausa häbi pildistadagi. Mina vastasin, et ma muidugi pildistan, et muidu keegi ei usugi, et sellist asja saada võimalik üldse on. Maksime lihtsalt ära ja läksime sealt minema.

      Mis küsimus on see, et kuidas saab kindel olla, et vaagen on VS cafes tehtud? Selles suhtes, et kui te olete VS meeskonnas, siis te peaksite ju kursis olema, millised on teie pakutavad road? Kas siis tavaliselt on juustuvaagen kuidagi teistsugune? Milline see siis olema oleks pidanud?
    • D*** Vs- cafes pole ma kunagi näinud sellist vaagnat, ja sellepärast ka selline üllatus on see meie jaoks! Oleksime väga tänulikud , kui eemaldaksite pildi! Ning endiselt pakume teile ôhtusööki kahele!
    • Mallukas no ma saan aru, et te oleksite tänulikud, kui ma eemaldaksin pildi ja ma ei taha üldse kõlada nagu räige mõrd, aga kui julgete teha, julgege ka tunnistada. kui ütlete, et TAVALISELT see selline ei ole, siis ma võin ju teid uskuda, rääkige oma kokaga ja uurige, miks meie sellise vaimusünnitise saime ja uurige, kuidas teenindajad selliseid asju üldse lauda viisid? Eile meie taga asuvas lauas olid ka kõikidel inimestel taldrikud triiki täis, kui nad sealt lahkusid. midagi on köögis lahti teil ja kui ma nüüd üdini aus olen, siis sööma ma sinna enam küll kahjuks tulla ei taha. edu teile sellegi poolest oma köögijamade lahendamisel!
    • D*** Me juba tegeleme selle probleemiga! Vabandan veelkord! Me ei ole tekkinud olukorras süüdi ning ei näe miks peaksite terve toidukoha mainet rikkuma! Kordan veelkord sellist asja pole varem juhtunud! Ning kui olete môistlik inimese siiis eemaldate selle pildi, môeldes mis kahju te tekitate! Oma Vabanduse meiepoolt Olete te juba saanud! Ning pakkusime Ka kompensatsiooni! Kuid kui teile pakub rahuldust teiste inimeste elude rikkumine siis jätkake Samas vaimus! Väga kahju lihtsalt , et eesti riigis sellised inimesed elavad! Ootame teid siiski perega meile sööma!

Siinkohal ma lõpetasin hetkeks kirjutamise ja lugesin Kardole selle loo ette ja küsisin, et kas ma olen siis jube inimene, kui ma oma blogilugejatele ka sellest stoorist räägin ja seda pilti maha ei võta. Ta arvas, et ei ole, sest kuidas saab inimene väita, et see ei ole nende süü? Kelle süü siis? Minu süü, et ma seda tellida julgesin? Ja no muidugi see osa, kuidas lausa kahju on, et minusugused Eesti riigis elavad. Teate, minul on kahju, et teil eile kööki ilma ülemuste teadmata viieaastane kokkama saadeti. See pole ausalt minu süü. See, et mina pilti maha ei võta ja sellest blogis ei räägi, et tee teie toidukohta paremaks ka. Ausalt.

Siinkohal ootan kõikide lugejate arvamust, kas ma olen halb inimene, et seda infot ka teiega jagan? Kas see on douche move? Ja veel küsiks huvi pärast inimestelt, kes VS cafes on käinud, et kuidas on olnud teie kogemused selle kohaga?

Ma kavatsesin tegelikult seda postitust jätkata teemal, kuidas me pärast edasi klubis käisime, kuidas mind ühe õhtuga v***näoks sõimati, klubist välja visata ähvardati, kuidas ma nägin ühte dude’i, kes kunagi täiega mu südame purustas ja kuidas see olukord lahenes nii imeliselt, et paha hakkas, kuidas mind põlema pandi, kuidas mult uuriti, et kas ma olen mees või naine ja kuidas ma hommikul kell kuus vana mehe shlongi nägin, aga sellest kõigest juba homme, sest see kohvikujutt läks nii pikale ja ma tahaks praegu hoopis selle üle arutada 😀

Loe ka neid postitusi!

70 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaiaa 7. jaanuar 2019 at 16:04

    Kas ma saaksin palun lingi, et selle poatituse järge lugeda?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2019 at 16:08

      mis järge sa sellele ootad? 😀

      • Avatar
        Vasta Kaiaa 8. jaanuar 2019 at 03:35

        Kõige viimases lõigus mainid nii: ” Ma kavatsesin tegelikult seda postitust jätkata teemal, kuidas me pärast edasi klubis käisime, kuidas mind ühe õhtuga v***näoks sõimati,..”. Noh et loeks edasi mis sai 😀

        • Avatar
          Vasta Kaiaa 9. jaanuar 2019 at 14:42

          Palun!

  • Vasta sitt turundus või nii - Mallukas Mallukas % % 7. jaanuar 2019 at 14:17

    […] meenub veel üks kunagine kehva kogemus, mille me VS Cafest saime (kirjutasin sellest SIIN). Ka seal hakkas keegi töötaja plõksima, et meil ikka tavaliselt nii pole ja võta pilt maha ja […]

  • Avatar
    Vasta ei imesta 5. veebruar 2015 at 03:51

    Jah, tegu on ühe koha omanikest, Sten-Erik Jantsoni, elukaaslasega. Olles ise kunagi VS’i siseringis viibinud ja mõlema inimesega isiklikult kokku puutunud, ei imesta nendepoolse suhtlusviisi üle paraku mitte üks raas. Samuti mitte selle õnnetu välimusega juustuvaagna üle, kahjuks. Eelmise aasta kevadeni/suve alguseni töötasid köögis 2 kokka, kes olid seal asutuses olnud aastaid ning kelle söögid tõesti maitsvad olid. Kuude viisi maksmata jäänud palkade tõttu läks kõigepealt minema üks kokk, mistõttu järelejäänud kokapoiss pidi töötama iga päev, 12h-seid vahetusi nädalate kaupa… Ilma rahata! Sest tallegi oldi juba kuude viisi palka võlgu. Antud koka sõnul oli VS eelnevaltki raskeid aegu näinud, seega lootis ta lojaalselt olukorda ära kannatades siiski lõpuks oma rahad kätte saada. Nädalad hiljem said lojaalsus ja kannatus siiski viimaks otsa. Seega nii nagu keegi facebook’i kommentaarides spekuleeris, lahkus eelmine kokk tõesti päeva pealt – põhjuseks KUID maksmata olnud palgad, tühjad lubadused ja üleolev suhtumine. Päevast, mil nimetatud kokk enam VS’i tasuta tööd tegema ei ilmunud, hakkas ta tööle teises toitlustuskohas, kus tehtud töö eest ka teenitud tasu sai. Olles seda teada saanud, läks härra Sten-Erik veel samal päeval kokapoissi tema uude töökohta sõimama, ähvardama, tõukama (stiilis “kuidas sa julged ette teatamata lihtsalt päeva pealt ära minna, meil kliendid ootavad?!”). Häbenemata, kõigi tolle söögikoha klientide nähes/kuuldes. Olgu mainitud, et Sten-Erik on korvpallimängija mõõtu samal ajal kui Indialasest kokapoiss ikka TUBLISTI lühema&väiksema kehaehitusega.

  • Avatar
    Vasta mm 21. jaanuar 2015 at 22:48

    Üks pühapäeva lõuna käisin seal wrappi söömas. Koht oli väga räpane. Diivani taga aknalaual vanad nätsud ja juuksekarvad. Lisaks oli üleval tugev pesuvahendi hais, mis ilmselt tuli WCst. Ühes lauas istus kamp purjus soomlasi, kes viinapitse jõid. Ükshetk mehed lahkusid ning nendest jäid lauale pooleldi täis viinspitsid. Teenindaja võttis need laualt, läks leti äärde ja valas pitsid viinapudelisse tagasi. Söögiisu oli räpasusest niigi läinud ja seda nähes wrappe enam ei soovinud. Suure tõenäosusega tehakse toiduga seal midagi sarnast.

    • Avatar
      Vasta A4 22. jaanuar 2015 at 15:03

      Oled sa täiesti kindel, et valas pitsid pudelisse tagasi. Kuna inventuuriga tuleks asi välja. Ma pigem kahtlen, kuid samas ei imesta siin riigis lokkava teenindus kultuuri ja pakutavate toitude osas.
      Muidugi elementaarne viisakus tänapäeva noorte teenindajate poolt puudub. Võib aimata, et kodune kasvatus puudub või siis on katkistest peredest pärit, kus jääb mingist osapoolest väheseks aga see selleks.

  • Avatar
    Vasta Morgie 21. jaanuar 2015 at 21:06

    No üldiselt on ikka tõsi, et esimese asjana oleks pidanud kohe kohapeal häält tõstma, et kmoon, kas see on teie ettekujutus juustvaagnast.
    Ja kui selle peale normaalset tagasisidet ei tule, alles siis pildi üles panema.
    Aga mis seal ikka enam.

  • Avatar
    Vasta kaseke 20. jaanuar 2015 at 22:32

    v.b üritati just muljet avaldada. Kui teise külje alt vaadata siis on taitsa lovi. Siis ka seletatav miks need juustud nii kõverad on – selleks, et lakka rohkem meenutaks.
    See mis valesti tehti oli just see hilisem kõnelus. Enne oleks pidanud uurima miks ja mida. Siis alles vastama antud pildile. Ilusti ära seletada ja probleem lahendatud:)

    Eks kokteilidega on nii ja naa iga ininese maitse on ju erinev :).
    Lõvi on taitsa ilus kahjujs kui vaadata ei oska ei saanud pildilt arugi.

  • Avatar
    Vasta sh 20. jaanuar 2015 at 02:49

    Minu arust VS müüdi maha teisele omanikule mõned aastad tagasi ja pärast seda on nad väga alla mäge läinud.

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. jaanuar 2015 at 23:46

    Tarbijakaitseamet peale saata sellisele kohale! Las teevad kontrolli köögis veterinaarameti töötajad – juust soe ja hapud viinamarjad!
    Töidukäitlemine on alla igasuguse piiri seal, ma usun! 🙂

    Daana presidendiks!

    • Avatar
      Vasta kes 30. juuli 2018 at 10:36

      Daana ongi sellest nädala vahetusest Väinjärve president.
      Vähemalt ta ise arvab nii.
      Sellist suhtumist korraldajal,t `MiNA OLEN PEAKORRALDAJA` nagu ta endale näpuga vastu rinda tagudes karjus kõigile, annab tahta. Üleolev käitumine külastajate suhtes, üks poiss visati visati välja sest ta tätokad ei meeldinud printsess daanale, teine väänati printsessi käsul/soovil lihtsalt maha ja trambiti jalgadega seljas. Peale pidu käisid turvad ja nende printsess inimesi vägivallaga ähvardades välja ajamas, nagu kogu järv ja rand kuuluks neile.

      • Avatar
        Vasta inimesehakatis 3. september 2019 at 15:31

        Sinu kommentaarile vastan mina täpselt nii nagu mina NEID kahte inimest ise tean. See, et sa väidad Daanat olevat Väinjärve presideniks, kas oled kukkunud? Inimene on seal sündinud, kasvanud. Loogiline asjade käik on on seal ka peakorraldaja. Või kui tahad täpsemalt teada siis on neid kaks: koos abikaasaga teevad seda. Tema suhtumine külastajatesse on super hea. See, et too aasta sealt jõudu kasutati turvameeste poolt, oli sellest tingitud, et külastajad ei anna endale aru mis on lubatud ja mis mitte. Ja kui on ettenähtud mis kellast mis kellani pidu käib, siis inimesed peavad sellega arvestama. Jah on ka selliseid isikuid, kes on ülemääraselt joovastuses ning nad ei tahagi lahkuda, siis ollakse viisakad ja palutakse lahkuda,et pidu läbi. Kui inimene ei saa aru ning hakkab agressiivselt käituma, siis peab ka töötaja kuidagi teisiti reageerima. Tean sellest hästi rääkida, kuna olen nendega koos töödanud pikalt nendel pidudel ja alati pealt näinud olukordi, mis toimub. Mitte, et ma kedagi kaitseksin, aga igal asjal on oma väljavaade, ning teie poolne vaade oli väga negatiivne ning ka täis lugupidamatust

  • Avatar
    Vasta A 19. jaanuar 2015 at 20:25

    Puht turunudslikust huvist lähtudes oleks tore kuulda statistikat, kas Mallukas tõstis VS külastatavust_käivet?! Mõni läheb kontrollima, mõni tahab toitu kommenteerida, kuigi jah… 1kõik kui hea_halb toit – seda tualeti lehas nautida on… veidi masohhistlik?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2015 at 22:47

      Ma ei tea…Kui ma loeks kuskilt, et sitt toit on kuskil, siis mingi “testimise” eesmärgil küll ei viitsiks minna potensiaalselt raha raiskama 😀

  • Avatar
    Vasta Väga kahju 19. jaanuar 2015 at 16:24

    Olen ise aastaid VS-i toite nautinud. Kuigi eelroogasid pole tõesti kunagi tellinud. Chicken Tikka Noraani, naanid mündikastme ja kana wrap – ülimad maitsed.
    Sellist asja sealt poolt kuulata on väga kurb. Teenindustase on viimase 5a väga palju langenud, toidu õnneks siiani selle üle elanud.
    Väga kahju on aga sellest, kuidas ametlik pool olukorra lahendas. Nii halba PR-i ei suudagi meenutada.
    Peab vist nentima,et taheti parimat, aga välja kukkus ikka nii nagu alati.

  • Avatar
    Vasta AA 19. jaanuar 2015 at 14:40

    “Väga kahju lihtsalt , et eesti riigis sellised inimesed elavad! Ootame teid siiski perega meile sööma!”
    😀 😀 😀 Kuidas selliseid lauseid saab üldse kõrvuti kirjutada? Päris piinlik lugu.

    • Avatar
      Vasta oioi 20. jaanuar 2015 at 20:53

      Pluss sinna otsa et “me ei ole olukorras süüdi”. Appi!! Kes siis on? Igaüks, kes võtab sõna oma ettevõtte nimel, esindab oma firmat ja kedagi ei huvita, kes on süüdi või mitte. No nii lapsik. Igaühel ei tohiks küll lubada suud lahti teha 🙂

  • Avatar
    Vasta riin 19. jaanuar 2015 at 09:24

    Ma mõtlesin ka, et sa ise tegid kodus sellise vaagna ja siis naerad enda üle. Või et Kardo Mariga tegi. Pildi kommentaare ei vaaadanudki, ei tulnud selle pealegi, et mingis toidukohas sellist pakutakse. Nagu.. tõsiselt?

    Ma läheks küll nüüd ise sinna kohvikusse ja vaataks üle, mis nalja seal tehakse 😀 Mallukas, kui sa ei taha seda tasuta lõunat, anna mulle 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2015 at 10:42

      Ma kardan, et nad enam ei paku seda mulle ka 😀

  • Avatar
    Vasta kk 19. jaanuar 2015 at 03:44

    Ma ka plaanisin sinna minna millalgi, aga väga hea, et seda postitust lugesin. Kui muidu oleks see veel andestatav, siis see idioodist VSi kaitsja tõmbas täielikult kohale vee peale. Väga väga piinlik oli seda lugeda.
    Taldriku kohta nii palju, et ma oleks kindlalt läinud õiendama, sest selline taldrik ei vääri üht eurot ka mitte. Tegelikult oleks isegi nii väikese kogusega suutnud palju parema asja teha, lõigata juustud vähemalt enam-vähem ühesuguseks ja normaalse kujunduse, aga sellise käkiga saab isegi mu aastane poeg hakkama.

  • Avatar
    Vasta Svea 18. jaanuar 2015 at 22:11

    See juustuvaagen näeb eriti niru välja. Me oleme ALATI seal saanud nii head sööki. Me suupisteid polegi seal võtnud, seega see kogemus puudub. Aga tikka masala, butter chicken ja wrapid on küll seal väga head 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 18. jaanuar 2015 at 22:05

    Nojah, nii viletsat “vabandust” pole mina küll kunagi varem lugema juhtunud. Isegi passive aggressive notes on selle kõrval suht nõrk.

  • Avatar
    Vasta k 18. jaanuar 2015 at 21:32

    Ma olen kyll sulle tänulik, et sellise postituse tegid. Viimasel ajal kuidagi tunne, et kõik restod raha on kõvad nõudma aga kvaliteeti ega teenindust pole ollagi. VS oli 10 aastat tagasi väga hea koht. Nüüd pole enam sinna ammu jakga tõstnud ja nagu näha siis põhjendatult.
    Ps. Ma algul arvasin ka, et ise selle kandiku kodus endale tegite 😀

  • Avatar
    Vasta mm 18. jaanuar 2015 at 21:29

    kuigi teenindus on seal vahel kahtlane, siis toidud- eriti wrap- on nii hea et mine lolliks! aga selle pildi peale mõtlesin, et Sul Kardo tegi mingi suupiste vaagna üllatuskeks koos Mariga vms 😀 aga et VS cafe… huumor.

  • Avatar
    Vasta roflmao 18. jaanuar 2015 at 20:50

    Nii, minu teooria on see, et nii teenindaja, kui kokk teadsid, kes sa oled. Võis juhtuda, et just oli mingi ”motivatsioonikoosolek”, mis päädis palgakärbete ja samas tööülesannete lisamisega. Kuna kaotada polnud enam midagi, tehti tsipake ”Fight Clubi” restoranitöötajate stiilis toidurikkumist. Me ju ei tea, mis see special component selle kastme sees võis olla 😉 ja loodan, et oled fight clubi lugenud/näinud ja saad referentsist aru 😉 saadeti siis teile see toidudisaini tipptase ja jäädigi blogipostitust v vastukaja v draamatsemist kohapeal ootama. Ühesõnaga, töötajate appikarje.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 20:59

      sul on ikka eriti hea fantaasia 😀

  • Avatar
    Vasta .... 18. jaanuar 2015 at 20:15

    Selle VS neiu nime varjamisel pole erilist mõtet just, kui ta avatarile klikkides ta FB kontole saab…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 20:30

      no ega ma tegelikult seda varjama peagi, sest ta ju kommenteeris avalikult minu lehel oma nime alt, mis on kõigile näha. nüüd ta muidugi kustutas oma kommentaarid ära.

  • Avatar
    Vasta oioi 18. jaanuar 2015 at 20:04

    Väga piinlik lugu ja tundub lausa uskumatu, sest olen selle koha püsiklient ja no sellist nalja pole ma seal küll enne näinud. Vaheärkusena, et üks põhjus, miks kliendid lahkusid taldrikuid tühjaks söömata, võib olla ka see, et seal on lihtsalt megasuured portsjonid.
    Aga kes iganes VS-i nende ebaproffessionaalsete kommentaaridega esindas, tõmbas küll kogu teemale ikka korralikult vee peale. Jube piinlik lugu.

  • Avatar
    Vasta Katri-Helena 18. jaanuar 2015 at 19:15

    Enne kui ma teksti lugesin siis nägin pilti ja mõtlesin, et ju tegite Triinuga mingit vaese mehe juustutaldrikut. Ja siis kui edasi lugesin läks nägu naerule – no ei ole võimalik. See taldrik näeb välja täpselt selline nagu see oleks teisel ringil. Ja kui nad väidavad, et ei ole võimalik tõestada, siis on võimalik võtta arve uuesti välja arvutist (kus on näha, mille eest maksti). Kui vaadata arve kellaaega ja sinu telefonist pildi kellaaega… vaevalt sa käekotist vahepeal oma taldriku välja võtsid, et sellest pilti teha :D.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 19:16

      Ega ju iial ei tea, mida MINUSUGUNE teha võib 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 18. jaanuar 2015 at 19:06

    Minuarust see on väga normaalne, et pilti tegite 😀 … Muidu teevad ilusad toidud menüü ja reklaami jaoks ainult.. Aga mida inimesed tegelikult saavad 😀 .. Vastus vs cafest paneb ka imestama ja kui palju hüüumärke.. 😀 keegi intelligentsem inimene peaks selliste probleemidega tegelema, aga siinkohal inimene on lihtsalt viha täis ja selge see ei oska asju lahendada, “minul on alati õigus! Mina pole kunagi milleski süüdi!”:D.. Ja ma ka sinna peale sellist jama tagasi ei läheks, siis veel näidatakse näpuga “see on see loll kes meid netis väljamõeldistega laimas” 😀 kes teab sülitavad veel toidu sisse ka 😀 ja tõesti vastutagu oma tegude eest ja vea eest aga mitte hakaku end kliendi ees kaitsma ja pm klienti süüdistama (väljamõeldisega):D pole eriti pädev oma tööpostil 😀 nii põnev!! 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 19:12

      Minuni jõudsid jutud, et antud neiu on omaniku naine 😀 Ma pead ei tea anda, aga nii kuulsin.

      • Avatar
        Vasta .... 18. jaanuar 2015 at 20:18

        Neiu FBs näha ju kellega ta kihlatud ja kus ta kihlatu töötab. ..

      • Avatar
        Vasta K 18. jaanuar 2015 at 20:28

        Omaniku naine jep.

  • Avatar
    Vasta Karol 18. jaanuar 2015 at 19:03

    Sinu postitus on osa sellest, mis tarbimisühiskonda paremaks muudab. Tänu internetile ja sotsiaalmeediale on kõik tarbimisega seotu väga läbipaistev. See sunnib ettevõtjaid arendama ja parendama oma tooteid ja teenuseid. Need ettevõtted, kes seda ei tee, põlevad ja surevad. Ja nii ongi õige. Aitäh sulle!

  • Avatar
    Vasta i. 18. jaanuar 2015 at 18:28

    tean paari kohta, kus teenindajad valmistavad suupisteid 🙂
    v’imalik, et nii ka seal on.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 18:38

      no me olime seal suht köögi kõrval ja ma nägin ikka köögis kokkasid ka 😀

    • Avatar
      Vasta elex86 18. jaanuar 2015 at 19:26

      See, et teenindajad suupisteid valmistavad, ei ole mitte mingi vabandus. Ükskõik kes neid valmistama on määratud, peab ta siiski oma tööd korralikult tegema.

      Usun, et mu 6 aastane tütar suudaks ka ilusama vaagnaga hakkama saada!

      Mina leian, et see on väga õige otsus, et pilti tegid ja ka teistega seda jagad. Nii on vähemalt teisi hoiatatud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 18. jaanuar 2015 at 18:26

    Mina võitsin ühe paketi nende juures ja lähen tuleval reedel seda realiseerima- eks siis ole näha mis sealt tuleb 😛

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. jaanuar 2015 at 18:24

    See juustuvaagen näeb täiesti õudne välja! Pole lihtsalt võimalik, et sellist asja müüa julgetakse ja mul on kahju, et sa selle eest maksma pidid! 8 eurot…appiii. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 19:11

      Tead, Triinu maksis selle ise kinni “vabanduseks”, et ta mind sinna tassis 😀

  • Avatar
    Vasta Lii Kl 18. jaanuar 2015 at 18:12

    No pakkuda tasuta õhtusööki, vabandada, kahelda, kas ikka on nende töö (arumaisaa, miks vabandad, kui pole teinud, pole süüdi), kuidas saab üldse nii ristikäivaid argumente ritta sättida….. Hea, et asja avalikuks kirjutasid.

  • Avatar
    Vasta Merje 18. jaanuar 2015 at 17:54

    Ma esialgu mõtlesin, et sul endal on selline rääbakas ilumeel 😀
    Tõeline “õudukas” ju!!

  • Avatar
    Vasta H 18. jaanuar 2015 at 17:47

    Nemad ju kahjustasid sellise vaagnaga iseenda mainet — ma ei saa aru, kuidas sina seda nende arvates teha saad. Sina oled ju antud juhul ohver!

    Blogimine on ju normaalse ühiskonna tunnus — ja sina seda kihti esindad. Seetõttu — kui nemad ütlevad, et sa peaks eemaldama foto, siis sa võiksid samahästi neil paluda eemaldada enda menüüst see juustuvaagen.

    Nad üritavad end lihtsalt kaitsta, selle asemel, et asi väärikamalt ja ausalt lahendada. Alguses eitasid, ja kuna seda eitust on vōimalik ümber lükata — võtsid nad endale ohvristaatuse, kellele sa “liiga teed”. Sa ei peaks end kuidagi puudutatuna tundma — see on vaid nende halenaljakas viis end kaitsta.

    Ma väga tänan selle postituse eest!

    Ja ma ei saa aru, kuidas sellised söögikohad sellise suhtumisega Eesti Vabariigis eksisteerivad!

  • Avatar
    Vasta meow 18. jaanuar 2015 at 17:39

    Ma läheks nimme sinna uuesti ja telliks jälle juustuvaagna. Olen üsna kindel, et tulebb samasugune või siis see on kellehi eelmise päeva ülejääk.

  • Avatar
    Vasta A4 18. jaanuar 2015 at 17:37

    Alati poetakse selliste imelike ütluste taha nagu pole olnud ja keegi pole kaevanud selle üle jne. Eestis elavad inimesed tahavad jätta endast suhteliselt hea mulje, et ollakse nõus lausa kakat suust sisse pigistama. Meil omal on pidevalt selline teema igas söögikohas, kus elukaaslasega käime, et pakutakse totaalset kakat (aga teistele ju maitseb ja keegi ei vingu). Viimane kogemus oli telliskivi F-Hoone, hmmm täielik gräpp, raha maksti tagasi.
    Üldiselt soovitus inimestele see et oma otsekohesusega võite riivata kedagi ei ole vingumine, pigem tulebki öelda otse mis arvate toitudest ja jookidest, kui ei meeldi siis ei meeldi ja kui kaubanduslikku välimust pole siis tehke nagu mastershef …….
    Vingumine ei tähenda alati vingumist.

  • Avatar
    Vasta K. 18. jaanuar 2015 at 17:20

    Mul on ka tihtipeale teistsugune arusaam kui Sinul, kuid seekord ei saa seda kaheti kuidagi mõista.
    Sellistest kohtadest peab muidugi teavitama ja hea, et pilti ka tegid. Ma enne tihtipeale googeldan kohvikut/restorani, kui kuhugi lähen, kuna ei taha maksta mingi jubeduse eest 😀
    Seega hea, et märgi maha jätsid.

  • Avatar
    Vasta Helena 18. jaanuar 2015 at 17:13

    olen käinud VS’s väga palju söömas ja põhiroad on neil küll head! Tuleb küll tunnistada, et viimaste aastate jooksul pole sinna väga sattunud, kuid viimati novembris chicken biriyanit seal süües oli see küll samal tasemel nagu vanasti 🙂 suupisteid pole seal tellinud, kuid antud kandik näeb tõesti välja nagu oleks koristaja saadetud kööki kokka asnedama 😀 minu enda kogemuste põhjal on nt india köök seal küll super! ma soovitaks sul minna sinna seda tasuta toitu sööma, võta mingid suured praed ja telli mingid suured joogid 😀 ühesõnaga võta viimast 😛

  • Avatar
    Vasta K 18. jaanuar 2015 at 17:11

    Lisaks juustuvaagnale ja kohutavale suhtumise(puudumise)le ei oska kohvikut esindama valitud inimene õigekirja. Sellise vastuse peale ei jätaks kohe kindlasti asja niisama. Väike vihje meediasse oleks heaks õpetuseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 18. jaanuar 2015 at 17:09

    Mul ei ole VS-ga ühtegi positiivset kogemust. Olen sinna sattunud 3 korral elus ja vabatahtlikult enam ei lähe. Esimene kord oli siis, kui oma peiksiga tuttavaks sain. Otsustasime, et kuna õues on külm, siis läheme piparmünditeed jooma. Ja ausalt see piparmünditee oli kohutav, see oli nagu hambapasta või suuveega tehtud piparmündiseks. Jäle!

    Teine kord läksime täpselt aasta hiljem, et seda “naljakat” sündmust meenutada ja siis otsustasime, et sööme hoopis midagi. Tellisin mingi pasta ja see oli nii hapu, sidrunit nagu oleks peale pigistatud. Jällegi jube kogemus.

    Kolmas kord oli mingi firma üritus ja läksime ühisele lõunale. Mitte keegi ei jäänud rahule. Toit hilines, maitse ei olnud hea.

    Tegelikult esimese asjana peaks külastama toidukoha WC’d, siis saab kohe aru, kas tasub süüa seal või mitte. Mitte ühelgi korral ei olnud seal WC paberit ja ega need nurgad ka puhtad väga ei olnud. Seda ma enam ei mäleta, kas käte pesuks sooja vett oli.

    Ma kahtlustan, et see rikub elusid teema tähendas seda, et lastakse lahti keegi seal, kes miinumumpalga eest rügab. See ei näita jällegi ettevõtte professionaalsust asju lahendada. Üks õige ettevõtte esindaja ei hakka kemplema, vaid pakub kompensatsiooniks selle odava õhtusöögi kahele ära, natuke veini ka ja seejuures jääb piinlikult viisakaks ning väljendab kahetsust. Nii piinlikult viisakaks, et pildi ja postituse üles panija ei tahakski seda postitust üleval hoida või kirjutaks mingi pehmendava teema lisaks, kuidas ikkagi teine kord saadi ideaalne teenindus koos ideaalse toiduga. Maine oleks kohe päästetud. Aga antud juhul tundub, et see inimene, kes Sinuga ühendust võttis ei ole koolis käinud, ei turundust ega ka juhtimist õppimas, sest muidu ta teaks kuidas asju tegelikult lahendada tuleb, nii, et koha maine ei kahjustu.

    • Avatar
      Vasta Laura 18. jaanuar 2015 at 17:12

      No selleks, et viisakas olla, pole vaja sptesiaalselt isegi turundust/juhtimist õppida 😀 Matsi see niikuinii ei riku.

  • Avatar
    Vasta Mait 18. jaanuar 2015 at 17:03

    Olles kokk, siis sellist juustuvaagnat ma ei saadaks raha eest ka lauale 🙂 Kurat, kas raske oli väiksema taldriku peale panna.

  • Avatar
    Vasta k. 18. jaanuar 2015 at 17:02

    Teate kuidas see mulle tundub. Päeval tehti mõnele lapsele juustuvaagen, laps seda ei soovinud ja teenindajad või kes iganes nägid head võimalust 8 euri tasku pista ning tõid selle vana juustuvaagna lauda. Juustud soojad, pooled asjad kuivad, mis muud muljet see jätta saab.

    • Avatar
      Vasta Signe 19. jaanuar 2015 at 11:15

      See tundub loogiline jah, ja põhjendab ka selle, et miks omanikud ei uskunud, et see nende söögikoha vaagen võiks olla. Niisama vast ei tuleks ka nii labase leiutise peale kui lõvipea, ikka loogiline on, et lastega seotud.

      • Avatar
        Vasta Liisi 20. jaanuar 2015 at 13:29

        Oomaigaad, ongi lõvipea ju! Enne tundus, et täitsa rändom, aga kui ütled, siis on näha jah, et on üritatud lõvi pead teha 😀 hahahahahaaa

  • Avatar
    Vasta Kersti 18. jaanuar 2015 at 17:01

    Naljakas on see, et algul kutsutakse sööma kahekesi ning pärast juba oleksite saanud tasuta tervele perele söögi. Meeskonnal tõmbas vist ikka korralikult “junni jahedaks”. Jätka samas vaimus!

  • Avatar
    Vasta prauhti 18. jaanuar 2015 at 16:57

    Võib olla tõesti oli see juhtum selle kohviku jaoks harukordne ja kokk elas oma motivatsiooni puudust ja rahulolematust toidu peal välja. Aga seda lugu ei tohiks jagamata ja avaldamata jätta juba sellel lihtsal põhjusel, et inimesed ei oleks nii endasse tõmbunud ja vagurad, vaid räägiks välja kui see neile ei meeldi. 99% juhtudel inimesed ei ütle midagi, kui toit neile ei maitse vaid lahkuvad sõnagi lausumata, aga kunagi enam tagasi ei tule. Selle 1% juhtude puhul saad sa krõbeda sõimu osaliseks personali poolt, sest neile pole kunagi varem kaebusi tulnud. Loomulikult ei tule kaebusi, sest inimesed ei räägi midagi! Ise olen aga külma südame kasvatanud selliste asjade suhtes ja saadan toidu tagasi ja lahkun, kui mingi käkk on kokku keeratud. Kui ettekandja on aga minusse suutnud suhtuda meeldivalt ja tema ei ole probleemi põhjustaja, siis jätan talle tavaliselt väikese tipi, et tema tuju ei oleks rikutud, sest kokk on mu**!

  • Avatar
    Vasta Tean 18. jaanuar 2015 at 16:40

    Daana töötas ennem ühes e-sigareti firmas, mille nime ma ei hakka mainima. Huvitav kas sealt minema läinud? Nagu kuulnud olen, siis seal kohtles küll teenindajaid väga ebaviisakalt ja üldse pidi väga sita iseloomuga naisterahvas olema. Sinu postitus on väga õige, aga kes iganes Daana seal ka pole, tegi ise selle koha margi korralikult täis.

  • Avatar
    Vasta Elina 18. jaanuar 2015 at 16:30

    Ei tea kas nad nüüd siis facebookis üldse lehe ära kustutanud, sest nii häbi hakkas ja said seal halba reklaami 😀 igatahes väga haige näeb see juustuvaagen välja ja endalgi tuli naer peale 😀

  • Avatar
    Vasta B 18. jaanuar 2015 at 16:27

    Minu meelest on väga tore see, et “Issand ma ei saa aru, kuidas sellised inimesed üldse meie riigis elavad!!! Aga ootame ikka teid meie kulul õhtusöögile kahele :))” Mingi vaimne häire? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 16:28

      äkki ta mõtles ikka nii, et JUHUL kui ma pilti maha ei võta, et siis olen haige tross, aga kui võtan, siis tulge-tulge sööma 😀

  • Avatar
    Vasta Stina 18. jaanuar 2015 at 16:25

    Selle töötaja sõnad mõjuvad ilmselt söögikoha mainele veelgi laastavamalt kui sinu kogemus. Aga otse loomulikult tegid õigesti, et sellest rääkisid. Selle taldrikutäie eest küll 8 euri maksta ei tahaks…

  • Avatar
    Vasta You 18. jaanuar 2015 at 16:24

    Mariann, päris tihti pole ka mina sinu arvamusega ühel meelel, kuid selle n-ö juustuvaagna pildi jagamise pärast ei pea sa üldse muretsema, kas oled liiale läinud. Ei ole! See asi on kohutav, sellist jama on lausa raske kommenteerida! Ma ei julgeks kodus külalistelegi sellist sitta serveerida, saati siis toidukohas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 16:29

      Okei, aitäh! Ma mõtlesin päris pikalt, et ehk tal õigus, et “rikun elusid”, aga no kammoon, simmo. Mul on ju õigus oma kogemustest rääkida?

  • Avatar
    Vasta Jaana 18. jaanuar 2015 at 16:12

    Miks nad vabandavad ja tausta õhtusööki paluvad kui see väidetavalt seal pole tehtudki 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2015 at 16:13

      No ta pigem küsis, et kuidas ma tõestada saan, et see sealt tuli 😀 Idee poolest peaks neil ju seal mõni kaamera asutuse peale ikka olema, et saaks järele vaadata, kas “minu kõrgeausus” seal viibis ja mille ma sain 😀

  • Avatar
    Vasta ok 18. jaanuar 2015 at 16:07

    Jumal tänatud, et blogisid, eluilmaski ei lähe sellisesse kohta:D ma oleks vist maksmastki keeldunud. Tundub, et see on see kõige odavam sinihallitusjuust, mida euri eest osta saab. ja mis juust see teine on? no täiesti wtf, naerma ajab 😀 Selle Daana suhtumine on ka täiesti võrratu, tõesti. Kes siis süüdi on, kui mitte nemad?:D