ILUKRAAM

ripsmekesed

16. märts 2015

Mult on nii palju uuritud mu ripsmete kohta, et kaua ma ikka edasi lükkan nendest rääkimist. Nimelt ma olin juba pikka aega kade Triinu peale, kellel on kogu aeg “nägu peas” ja ilusad ripsmed olemas. Nõnda soovitaski ta mul Liisi jutule minna. Nüüd on need mul vist juba paar kuud olnud ja ma ei saaks rohkem rahul olla. Hommikul ärgates ei näegi kohe koll välja :D

ripsud

Erinevalt Triinust on mul 4D ripsmed, Triinul on 7D. Selle erinevus seisneb siis selles, et ühe tutsiku otsas on 4-5 karva, Triinul 7. Ma proovisin ka neid 7D omi, aga mulle meeldisid need teised rohkem. Ei saaks öelda, et just loomulikud, aga noh, ma ei kanna nii suuri ripsmeid ikka välja. Triinul endal ka pikemad ja tihedamad.

Mul on ka umbes enda ripsmega samas pikkuses karvad, et mitte väga imelikku ja ebaloomulikku muljet jätta. Nii armas on see, kui keegi küsib, et kas sul pikendused või mitte :D

Ainuke miinus ongi muidugi see pimesi lamamine, aga Liis on nii tore tüdruk, et puhume temaga kaks tundi juttu ja ongi mul kohe ilusad ripsmed olemas. Töö on kvaliteetne ja ma käin umbes iga kolme nädala tagant hoolduses. Ülemisel pildil on nad just pandud, praegu on mul hooldusest 2 nädalat möödas ja tulemus selline. Minu meelest päris ilus ju. Sorri random veebikapildi eest kontoris :D

Photo on 16-03-15 at 11.57Keda ripsmed huvitavad, siis kogu vajalik info on siin Triinu tehtud bänneril olemas ja VEEL rohkem infot leiad LuxLasxhes kodulehelt Facebookis (LINK). Mina soovitan soojalt!

11002657_781233145291944_6202309228246275567_n

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

3 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply krissuke 18. november 2015 at 00:30

  jubedaid põrandaharju teeb

 • Reply Keidy 16. märts 2015 at 13:55

  Sa oled tõsiselt ilus naine. Ja nüüd kui super ilusad ripsmed olemas, soovitaksin minna nõne hea kulmutehniku juurde ja lasta endale super kulmud ka teha.

  • Reply Mallukas 16. märts 2015 at 15:03

   Ma olen sada korda plaaninud minna, aga ei õnnestu :D