Ilukraam

peotäis juuksekraami

9. juuli 2015

juuksekraam

Ükspäev tõi kuller mulle karbikese uute toodetega Salon24 poolt. Vaatasin siis mina pakki ja kukkusin imestama; mis paganama asi on cc šampoon? Ma tean küll häguselt, mis on CC kreem (umbes nagu BB kreem, mis on omakorda umbes nagu tavaline jumekas, aga kreemiga segamini). Sellest ma siis eeldan, et äkki see sari on ka…kreemiga segamini? Kui keegi targem teab, siis võib mulle öelda. Ma googeldasin küll, aga vastust ei saanud ma sellegi poolest. Samas ma pole just kuigi hea googeldaja ka…

Natukene siis sellest uuest sarjast kah. Ma pole kunagi kuigi osav olnud šampoonide, palsamite testimises. Minu meelest juuksed pesevad kõik nad puhtaks ja iga palsam teeb juuksed pehmeks. Selle šampooni kohta võin öelda, et kuigi ta jätab juuksed pärast pesu kuidagi…krudisevaks(?), siis palsam teeb juuksed kohe jälle pehmeks tagasi. Lõhn on hea – viinamarjane.

Aga nagu ikka, jätan ka mina parimad asjad viimaseks. See juuksekreem on nii-iii-iii hea lõhnaga, et ma muudkui üritasin oma juukseid nuusutada (nagu te teate, siis mul on uus rekkalesbari soeng ja mu juuksed nii lühikesed, et hädavaevu sain need ninani sikutatud). Juuksed teeb tõesti super pehmeks ja mõnusaks, kergesti kammitavaks ja kohevaks.

Keda see komplekt huvitab, siis SIIT LINGILT leiab natukene rohkem infot. Ahjaa, mis mulle eriti mokkamööda on, on fakt, et kõik need tooted on kuumakaitsega, UV kaitsega ja värvikaitsega – punaste juuste puhul must have, aga no vist teiste toonidega tahaks ka, et maha ei kuluks värv.

Ahjaa, juuksehari oli ka pakis. Macadamia tangle teazer on mul juba olemas, Richi oma on ausalt öeldes täpselt sama hea. Mõnus on see, et nüüd on mul uus roosa ja vana “andsin Milvile”. Või no kammisin Milvit sellega eile. Kahjuks unustasin ma selle fakti täna hommikul ära ja kammisin ennast Milvi seljakõõmase harjaga. Eeh…happens…

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kats 26. detsember 2015 at 15:47

  Oled proovinud nüüdseks? Arvamust?

 • Avatar
  Vasta Kadri 9. juuli 2015 at 22:08

  Fakk need kallid on. 😀 peaks sponsori otsima endale,
  kes ostaks 😀 mul ühest šampoonist juba peanahk
  imelik ja ühe päevaga pea rasvane :S

  • Avatar
   Vasta Kristi 13. juuli 2015 at 10:40

   On ka väga-väga palju neid, mis on kallimad. Salongitoodetest need kõige odavamad.
   Kui juuksed ühe päevaga rasvased, soovitan kasutada Living proof sarja tooteid. Kui õigesti doseerid, siis
   jagub ikka vähemalt kaheks kuuks sellest šampoonist 🙂

 • Avatar
  Vasta Helena 9. juuli 2015 at 13:26

  Hahaaaahhh, see viimane Milvi seljakõõma fail cracked me up :’D. Rich on väga mõnus, kui pudelid tühjaks saavad siis soovitan
  proovida Joico Color Therapy sarja. Ainus bränd millega ma jäin niiii rahule, et oleksin nõus seda elu lõpuni kasutama kui
  rahakott lubaks. Vahel hea juukseid poputada mõnda aega. Samuti kaitses värvi ja hoidis juuksed kergesti kammitavatena,
  läikivatena ja siidisena. 3 euriste šampoonide/palsamitega ei anna võrreldagi.

 • Avatar
  Vasta he 9. juuli 2015 at 11:52

  Rich’i sari on üks parimaid! tõesti, ma olen täielik fänn! mul on sellised keerulised juuksed, kohati lokkis ja laines ja no ei püsi
  üldse. aga vot see firma suudab teha mu juuksed nii ilusaks 🙂 mul pole värvitud juuksed, seega on ilus vaadata peale pesu, kuidas
  juuksed läigivad nagu oleks just värvinud. talvel kasutan nende juukseõli ka ja juuksed pole elektrit täis 🙂 mina ostsin endale
  millalgi laevalt suured pumbaga pudelid (olid eripakkumises) ja kasutasin mõnuga.

 • Avatar
  Vasta Kristi 9. juuli 2015 at 11:19

  CC tähendab ilmselt Colour Care 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2015 at 11:21

   Pffft, loogiline tundub jah 😀 Ega mul see mõistus oma teha olnud!

   • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuli 2015 at 10:37

    Haha, ei olegi ju 😀 Sain teada, et CC tähendab “complete care” hoopis 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Mari 9. juuli 2015 at 11:18

  Mitmetoimeline, veini ektrakti sisaldav Rich Pure Luxury Miracle Renew CC šampoon taastab juuste elujõu ning annab juustele
  särava ja noorusliku väljanägemise, aitab säilitada juuksevärvi ning võitleb esmaste vananemise ilmingutega. Muudab juuksed
  volüümikamaks, tihedamaks, tugevamaks ning säravamaks, parandades seejuures juuste seisukorda.

  Juustele ka veini 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2015 at 11:21

   Kodukal on jah kirjas veini ekstrakt, aga pudeli enda peal on öeldud “viinamarja ekstrakt”. Mine nüüd tea 😀

   • Avatar
    Vasta Kristi 9. juuli 2015 at 11:27

    Veini tehaksegi viinamarjadest 😀 hihi

   • Avatar
    Vasta Mari 9. juuli 2015 at 11:55

    Soovitan Sinu toonile sellist maski ka: http://tradehouse.ee/en/?i=8701
    Maru mõnus on ja teeb tooni võrra erksamaks. Olen ise oma 2-3 tuubi kasutanud eri värvidega

 • Avatar
  Vasta Egle 9. juuli 2015 at 11:11

  Leidisin need sealt kodulehelt üles, prooviks isegi neid hea meelega, aga need on ju niii kallid :O Ei raatsiks nii palju raisata,
  tavalise sampooni saab mingi 3-4euriga kätte ju. 😀 Aga noh, need ilmselt 2464 korda paremad kaa kui tavalised odavad. 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2015 at 11:12

   šampoon on alega!

  • Avatar
   Vasta Kristi 9. juuli 2015 at 11:22

   See üks odavamaid brände tegelikult üldse, kui võrrelda teiste salongis müüdavatega.
   Poešampoonid jms on väiksema kontsentratsiooniga, seega tuleb neid panna suures koguses, salongis
   müüdavaid tooteid aga, vaid väike(viinamarjasuurune) kogus 🙂

 • Avatar
  Vasta Egle 9. juuli 2015 at 11:09

  Minul need lingid millegipärast ei avane..