Uncategorized

life is what happens…

9. oktoober 2015

….when you’re busy making other plans.

Homme kirjutan ma kirja Marile, sest Mari saab just homsel kaunil päeval lausa 2-aastaseks. Et sa teaks, siis natukene veel oodata ja see sama 2-aastane Mari hakkab sulle olema maailma parim õde. Tänane kiri ei ole aga teps mitte Marile, vaid hoopis sulle, väikesele präänikule, keda on narr isegi präänikuks kutsuda, sest suuruselt oled sa midagi mooniseemne kanti.

Ma ei ole vist kedagi elu sees nii väga oodanud, kui ma sind ootasin. Ja jah, ma vahepeal sain uue töökoha ja siis mõtlesin, et peame su tulekuga veel vähe ootama, aga see kõik on mingi suvaline suurte inimeste jutt, mis sind nagunii ei huvita ja millest sa aru ei saa. Aga lihtsalt, et sa teaksid, siis me ootasime sind juba jupp aega ja nüüd niimoodi ootamatult ja salakavalalt sa tulidki, just siis kui ma olin alla andnud ja mõelnud, et nojah, ootame siis selle asjaga.

Naljakas, ma mäletan nii täpselt neid mõtteid, mida ma mõtlesin siis, kui sain teada, et ootan sinu õde. Need mõtted on tegelikult täitsa kirjas ka (SIIN), aga nüüd on mu peas lihtsalt: “JESSSSS, tegelt kaa! WOHHOOOOOOOO!!!!!”.  Sa lihtsalt teed mu juba praegu nii õnnelikuks, et ma tahaks natukene nutta. Jah, ma mõistan, et minu nutma ajamine ei ole kuigi keeruline, sest ma ükspäev nutsin siis ka, kui Mari Kurele pai tegi. Kurg on üks mustvalge kass, keda sa ka kunagi nägema saad, aga seda sa pead veel ootama.

Aga kuidas ma selle imelise uudise sinust sain? Nüüd me peame minema ajas üleeilsesse, kus ma hakkasin omaette juurdlema, et millal mul küll need päevad hakkama pidid. Kuna ma täpselt ei mäletanud ja vannitoas vedeles viimane rasedustest, siis mõtlesin selle ära teha. Esimese kahe sekundiga oli see negatiivne, aga oodata tuli 5 min. Panin selle testikese siis kapiäärele ja… unustasin selle viieks tunniks. Oh kallis väike mugul, kui sa mind lähemalt tundma õpid, siis sa mõistad, et ma unustan kogu aeg igasuguseid asju ära, seega pole ime, et mul ka see test meelest läks. Ühesõnaga läksin ma seda siis tunde ja tunde hiljem vaatama ja see oli positiivne.

Ma ei eelda, et sinuealine loode seda veel teadma peaks, aga tegelikult on selline asi, et sinna võib tekkida mingi asi, mida kutsutakse “kuivamistriibuks” ja kuna ma olin ennegi sellist asja näinud, siis ei arvanudki ma, et ma päriselt rase olen. Küll aga mõtlesin ma, et peaks ehk järgmine hommik igaks juhuks uue testi tegema.

Ja nõnda ma eile maailma suurima pissihädaga Maxima apteegi tormasin, sealt kolm testi ostsin ja kodus kaks kohe kasutusse panin. Asetasin ka nemad kapile ja mõtlesin, et vaatan siis viie minuti pärast nagu kord ja kohus. Muidugi jälle unustasin, aga umbes 15 minuti pärast astusin ma vannituppa ja mu peas olid sellised mõtted, et ah, nagunii see on negatiivne. Ja siis pettumus, et miks see negatiivne on. Ja siis mõtle, et okei okei Mariann, see oligi ju nii mõeldud, et see ei peagi ju veel praegu olema. Sa ei saa olla pettunud, et juhtub see, mida sa ISE PLAANID. Ning ma võtsin ühe testi kätte… ja teise testi kätte. ISSAND MA OLEN RASEEEE!

ˇ

Igaks petteks tegin ma täna hommikul ka ühe testi, ma ei tea küll miks, sest see, et sa tuled, on nagunii kindel. Ja see on nii toree!

Ja kui sa mõtled, et huvitav mida sinu kallis isa sellest kõigest arvas, siis ma võin teda lausa tsiteerida: “Ooooo! Palju õnne siis meile!”.

Mmm… nii tore on nii õnnelik olla, aitäh sulle juba ette selle eest.

Igatahes edu sulle edasi kasvamisel, ma pean nüüd minema su õekese sünnipäevaks ettevalmistusi tegema. Muide, ma arvutasin mingi netikalkulaatoriga, et sinu sünnipäev peaks olema 14. juuni. Nii ilus aeg ju! Ma olen terve elu tahtnud, et mul suvel sünnipäev oleks. Veab sul!

Laav juu!

EDIT: Palusin su kallil isal ka paar sõna öelda ja tema poolt siis järgnevad mõtteterad: “Jõudu ja jaksu sulle sinna emaka seina külge. Igatahes kasva kasva, lillekene ja mul on pohhui kas sinust saab poiss või tüdruk, peaasi et sa terve laps oleksid ja öösel üles ei ärkaks!”.

Father has spoken.

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

29 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply kõik fiilingsid | Mallukas 15. november 2015 at 16:05

  […] enam salajased, sest mul pole enam saladust. Lugesin nad kõik läbi. Alguses oli niii suur rõõm (LINK), aga suht kohe tuli mingi ebamäärane hirm sisse (LINK), kinnitasin endale siiski, et rasedused […]

 • Reply silvia 11. oktoober 2015 at 19:15

  Sellised uudised panevad ka järgmist beebit
  tahtma. Palju õnne Teile!

 • Reply Mia 11. oktoober 2015 at 12:32

  Oii palju palju õnne teile!! 😀

 • Reply A. 11. oktoober 2015 at 11:58

  Siirad õnnesoovid sulle!! Kerget ja rõõmsat kasvamist !!!

 • Reply elex86 10. oktoober 2015 at 23:24

  Palju-palju õnne Teile! 😀

 • Reply Liis 10. oktoober 2015 at 12:49

  Megavinge, kerget rasedust! 🙂

  • Reply Mallukas 10. oktoober 2015 at 12:55

   Aitäh 😀

 • Reply Annu 10. oktoober 2015 at 11:58

  Ilusat ootusaega 🙂
  Nii tore uudis!

 • Reply K 10. oktoober 2015 at 08:42

  Palju õnne Mariann ja su pere! 🙂 väga ilus uudis 🙂 hoia
  end!

  • Reply Mallukas 10. oktoober 2015 at 10:30

   Ikka ikka, aitäh 😀

 • Reply käta 10. oktoober 2015 at 07:38

  Palju õnne Marile, Sulle ja ka Kardole 🙂
  Ma siiski panustan tütre peale :)!

  Naudi ootusaega 🙂

  • Reply Mallukas 10. oktoober 2015 at 10:30

   Ma nägin täna öösel ka unes, et mul oli kaks tütart 😀

 • Reply meow 9. oktoober 2015 at 22:20

  Õnne! :))) ma kusjuures olin kindel, et sa oled rase, kui
  rääkisid, et hakkad muid plaane tegema ja matsite uue
  tita mõtte maha. Sisetunne või midagi 😀 aga ägeeee….
  Saame siis ntuke koos rasedad olla, mul tähtaeg jaanuari
  lõpus:))

 • Reply Ty 9. oktoober 2015 at 15:39

  PALJU, PALJU ÕNNNNNEEEE!!! Nii vahva uudis!!! Aint veinist pead nüüd loobuma 😀 see on toughest thing. Ma ise loobusin ka
  (küll mitte rasedusest) aga deem… raske on. Sul vähemalt hea põhjus! 9 kuud on nii lühike aeg tegelikult 🙂

 • Reply MK 9. oktoober 2015 at 15:03

  VAU!!!! Palju palju õnne! Tundsin ennast nii uhkelt et sain finally Su parooliga postitust lugeda, mõtlesin veel, et nonii, mis suur
  saladus siin peidus on.. Ja vot seda poleks küll oodanud! Palju palju õnne!!!! 🙂

 • Reply Gynethea 9. oktoober 2015 at 14:16

  Need lapsed kipuvadki siis tulema, kui vanemad neid just ei planeeri 😉 Niiöelda õigel ajal 😛 Õnnitlused ja ilusat ootamist!

 • Reply Rena 9. oktoober 2015 at 12:27

  Palju, palju õnne ja jõudu tuleviku
  jaoks 🙂

  • Reply Mallukas 9. oktoober 2015 at 12:31

   aitäh 🙂

 • Reply Jane 9. oktoober 2015 at 12:04

  Deem, ma mõtlesin mitu päeva pärast seda postitust, kui sa kirjutasid, et lükkasite titeplaanid edasi, et nüüd raudselt see beebi
  meelega ikkagi tuleb ka…ja tuligi! 🙂

 • Reply Siks 9. oktoober 2015 at 12:02

  seepärast Taisse ei lähegi?

  palju-palju õnne!!! 🙂

 • Reply Kerli 9. oktoober 2015 at 11:49

  Palju õnne! 🙂 Mitmes nädal sinu arvutuste kohaselt siis läheb ?

  • Reply Mallukas 9. oktoober 2015 at 12:16

   Eeem.. neli? Ma ei tea, mul just jäid päevad ära (eile) ja tegin testi

 • Reply Sirle 9. oktoober 2015 at 10:53

  Ohhh kui lahe uudis! Ma elasin kaasa mahu
  oleks ise rase 😀 niiii äge. Tõesti erilist vahet
  pole, kas on poiss või tüdruk, peaasi et
  rasedus kulgeks kenasti ja laps oleks terve :).
  Nii lahe on lugeda kui keegi on beebiootel.
  Endal on mul kaks poega. 3 aastane ja ja 3
  kuune.
  Igatahes suuuurer paid ja kallid Teile :)))

 • Reply Janika 9. oktoober 2015 at 10:51

  Vauuuuuuuu!!!! PALJU-PALJU ÕNNNNNNE!

 • Reply Sandra 9. oktoober 2015 at 10:25

  Kas nüüd ootate poissi? 😀

 • Reply Karin 9. oktoober 2015 at 10:08

  Nii äge! Palju õnne ja jõudu-jaksu rasedusega, loodan see saab kergem olema kui eelmine. Ise ei julge seda teist veel teha,
  kardan seda rasedusaega ja iiveldust 🙁

  • Reply Mallukas 9. oktoober 2015 at 10:11

   Aitäh 😀 Ma enam ei mäleta väga seda iiveldusaega, aga eks näis, mul praegu alles niiii algus, et pole veel midagi häda

 • Reply Sandra 9. oktoober 2015 at 09:06

  No vauuuuu!!! Suuremad õnnesoovid! Head asjad tulevad ikka siis, kui otseselt ei oota. Isver ma kohe tahaks Sulle lilli tuua nüüd!
  😀 Ilmselt on Sul väga õnnelik periood hetkel oma uudisega. 🙂

  • Reply Mallukas 9. oktoober 2015 at 09:24

   Haha, aitäh sulle, lilli võib muuseas iga aeg tuua 😀