AVALDAN ARVAMUST KARDO KODU Lapse üles kasvatamine LAPSED Mari SUHETEST

hüvastijätt*

31. detsember 2015

Ma mõtlesin, et viimane postitus selles aastas (ja üldse mõneks ajaks) peaks olema ikka positiivsel noodil kirjutatud. Muuseas, mu eilne väljahalamine aitas mind nii palju, et selleks ajaks kui Kardo koju jõudis, olid minul toad koristatud, pesu kuivama pandud, kõik tööasjad tehtud ja isegi põrandad pestud. Ei olnudki nii keeruline, kui ma seda endale ette kujutasin. Panin veel küünlad põlema ja ema jõuludeks kingitud lambikese ka kumama ja tõesti täitsa mõnusaks sai see olemine. Ainult tekki ei viitsinud üles viia, nii hea on selle all külitada.

dsc_2181-2811938

Seega peab tunnistama, et vähemalt pole ma totaalselt kaotanud võimet näha sitas saiatükikesi, või siis noh, märgata elus ka neid positiivsemaid külgi. Keegi eile kommenteeris ka, et jumala eest, mõtle nüüd headele asjadele ka. Eks ma siis mõtlen, teie nimel!

PEREKOND

Ma tegelikult pean tunnistama, et ma ei tea, kuidas mul saaks veel lahedam ja mõnusam perekond olla. Alustades siis Kardost ja Marist, kes on mõlemad nii imelised inimesed. Ühel on lihtsalt au kauem siin ilmas imeline inimene olla olnud. Ma poleks saanud selle mehevalikuga rohkem isegi mitte täppi panna, sest Kardo on üks imeline kompott viisakusest, aususest, sõbralikkusest, huumorist, nilbusest ja kõigest sellest, mis teeb temast selle mehe, kes iga kell viitsib mulle teed teha, Mariga mängida, poodi “millegi hea” järgi minna, mulle massaaži teha, aga loomulikult ka mulle öelda, et ma olen segi keeranud, nendel hetkedel, kui ma olen segi keeranud. Mõnikord ma mõtlen, et kui inimesed kuuleksid meie vestlusi pealt, siis meid oleks ammu kuskile instituuti pandud. Kahjuks ma ei saa teile ühtegi näidet tuua, sest me oleme nii haiged vennad ja noh.. instituut.

12142112_1700422010191607_1963022502_n

Mari kohta ei olegi piisavalt häid sõnu välja mõeldud siin maailmas. Jah, ma ehk eelmise postitusega jätsin mulje, et ta muust ei toitu, kui minu närvidest, aga tegelikult on ta enamiku ajast nii hea laps, et võtab pisara silma. Toimetab siin omaette, sõidab oma nukuvankriga, ajab koera taga, turnib kõrgustesse, käib seljas elamas ja laob kõigest, mis kätte saab, tornikesi. Halb tuju on tal imeharva ja enamasti tuli see peale siis kui uneaeg käes või kui ma keelasin midagi teha. Ma muuseas leidsin sellele ideaalse lahenduse. Kui ma Marikest keelan ja ta oma tegevuse lõpetab, siis ma hakkan plaksutama. Tavaliselt ta kuulas küll mu keeldu ja ei teinud pahandust edasi, aga nutt kippus peale, sest nii tore oli ju huligaanitseda. Nüüd on ta lausa põnevil, sest kohe kui ma ütlen: “Mari, ei tohi!”, siis ta lõpetab oma tegevuse, vaatab mulle otsa ja teeb aeglaselt plaksutamisliigutust, et noh, kas saab siin majas aplausi ka või mitte. Minu tubli, armas, armastav lapsuke. Meie väike suslik. Minu tütreke!

nunnuke

Mul on ämm, kes on iga kell valmis Marikest hoidma ja teda magama panema, kui mul on muid asjatoimetusi. Lisaks on hea tema käest kartulit või sibulat laenata, kui ma juhuslikult poole kokkamise pealt avastan, et mul pole pea ühtegi vajalikku komponenti oma söögi valmistamiseks. Ahjaa, ei tasu unustada seda, et ükskord päästis ta mind puugisurmast! See oli vist kaks aastat tagasi, kui ma duši all avastasin, et mul on kaenlaaugus uus sünnimärk, millel on jalad. Kuna kedagi teist polnd varnast võtta, siis tormasin Lea tuppa, kiskusin ennast nuttes alasti ja anusin abi. Aitas!

Muidugi aitavad meid ka mu ema ja kasuisa, kelle käes Mari praegugi on. Nii tore, et Mari saab mõlema oma vanaemaga tsillida, kuigi mu ema lööb vist mu mättasse, kui ma teda avalikult vanaemaks kutsun :D. Samas kui ma viimati instas Marist ja mu emast pildi panin, siis kirjutas keegi sinna kommentaari, et kas vanaemad vanad ei peaks olema? No vot, võta nüüd näpust eksole. Kasuisa on aga parandanud siin elamises absoluutselt kõik asjad, mis parandamist vajanud on. Mis teha, kui peres selline kuldsete kätega mees on, kõik taak jääb tema kanda.

tiinajamari

Muidugi ka minu armas väikevennake, kes iga kord Mari järgi jookseb nagu kohusetundlik lapsevanem. Kohe näha, et inimene võtab oma onukohustusi väga tõsiselt. Seetõttu sai ta sel jõulul ka väärt päranduse – Kardo eelmise xbox 360ne. Oh juudas, kui õnnelik ta oli. Muuseas, Kardo suurem vennake ja ta naine tõid mulle siia ühe Playstation 2 konsooli koos mängudega, et juhuks kui on mõni väike poiss või tüdruk, kes tahaks ka mängida, aga vot pole millegagi mängida, siis kirjutage mulle ja teeme ühe mudilase õnnelikuks!

rikike

SÕBRAD

Oi juudas, mõnikord ma olen lausa šokis, et kuidas see võimalik on, et minusugusel inimesel ka sõpru on. Aga näed, mõned pimedad ja tajudeta inimesed on mind siiski omaks võtnud. Mõni tegi selle saatusliku vea juba aastaid tagasi, mõni lollikene alles sellel aastal. Ma isegi ei taha kedagi nimeliselt välja tuua, sest mine sa minu mälu tea, pärast unustan kellegi ilmatuma olulise ära ja siis on piinlik lugu. Aga ükskõik kes seda praegu lugedes tunneb, et mmm, mina olen Mallu sõber, siis tea, et ma olen nii tänulik sulle iga korra eest, kui sa mind aitasid, lasid ennast aidata, minuga aega veetsid, minuga nalja viskasid, süüa tegid, veini jõid, shoppamas käisid või mulle külla tulid, sest sa tead, et ma ise ei viitsi mitte kuskil käia. Aitäh ja ma kohe päris tõsiselt armastan teid. Kuna see hakkab juba kõlama nagu enesetapukiri, siis ma kaua siin kõiki ei kiida, aga teadke, et olete kiidetud noh! Mul ei ole lähedasi sõpru kuigi palju, saan nad ühe käe sõrmedel üles lugeda, aga pagana pihta, nad on imelised!

MU BLOGI(lugejad)

Tundub ehk natukene imelik panna oma elu positiivsete asjade hulka omaenda blogi, aga just nii see on. See blogi on mulle andnud nii imelisi võimalusi siin elus, et ma ise ka ei usuks. Ja teate, mida see veel on andnud? Kindlustunnet. Ma ei tea, kas ma oskan seda sõnadesse panna, aga ma proovin. Ma olen ammusest ajast olnud enda suhtes natukene ebakindel. Ma tean, et see ei paista välja, sest ma lihtsalt ei lase sellel paista, aga näiteks kui ma satun kuskile, kus ma mitte kedagi ei tea, siis ma alati mõtlen, et raudselt ma ei saaks kellegagi jutule, sest ma olen nii imelik inimene ja ajan nii imelikku juttu 😀 Muidugi ma enamasti ikkagi saan, aga see tunne, et ehk mind ei võeta omaks on mu sees alati olnud. Eks vast see ole kõigil nii mingil määral? Ja kui ma hakkasin blogima, siis just teie, mu blogilugejad, olete tekitanud mulle tunde, et ma ikkagi olen kuskil omaks võetud. Ja veel nii paljude inimeste poolt, kes annavad mulle alati head nõu, soovitavad mulle parimaid kohti, räägivad mulle oma kogemustest, jagavad mulle oma saladusi, puistavad mulle südant, aitavad mind kuidas saavad. Te isegi ei tea, mis tunne mul on viimasel paaril päeval olnud, kui te minu üle muretsete ja mulle abi pakute. See teeb südame nii soojaks, nii soojaks.

Ma ei tea, kas te kujutate seda tunnet ette – teil oleks nagu tuhat sõpra, keda te ei tea! Aga ma ausalt pean teid oma sõpradeks. Nii palju kordi on mulle kirjutatud, et oh sina mind ei tea, aga minul on sinu blogi põhjal tunne, et mina sind tean ja mulle tundub, et me oleme nii sarnased inimesed. Juba selle lause põhjal ma tunnen, et oh, aga siis tean ju mina sind ka! Kui sulle mina meeldin, siis ma ei pea esimese asjana kartma, et äkki ta arvab, et ma olen imelik vms, seega mul pole mingit blokki ja ma hea meelega suhtlen sinuga ja kirjutan sinuga ja jumala eest, saan kokku ka kui tahad!

Iga ilus kommentaar, iga nõuanne, iga kiri – need kõik poevad mulle südamesse. Tekitab mulle sellise tunde, et ma olen ka oluline kellegi jaoks. Et ma pole ühiskonnale päris tühi koht 😀 Ja see on hea tunne, teada, et keegi elab sulle kaasa ja tahab sulle ainult head. Mina tahan teile ka ainult head, ausalt.

Aitäh teile, et te olete jäänud siia lugema, isegi kui ma vahepeal mingit lolli juttu ajan. Eks sõbrad teinekord ajavadki lolli juttu, igaüks ei pane seda lihtsalt alati kirja. Kui te veel näeks kui lolli juttu ma kirja EI pane, te lööks praegu ristimärgi ette! 😀 Aitäh kõikidele, kes on viitsinud kommenteerida, kaasa rääkida ja muidu toeks olla. See tähendab mulle päriselt väga-väga palju.

Mõnikord mul tekib tunne, et kurat, te olete mind nii palju aidanud, et ma tahaks vastu teid kõiki kuidagi aidata, aga ma ei tea kuidas. Seega ma olen siiski proovinud kõikidele postkasti tulnud abipalvetele kuidagi kaasa aidata. Olgu see siis bussipiletiraha vanaema juurde minekuks või Mari vanker kellelegi, kelle enda vanker ära lagunes. Küsija suu pihta ei lööda ja kui mul on võimalus, siis ma alati aitan. Vähemalt proovin!

Ärge siis mind päris ära unustage, kui ma mõnda aega siia enam ei tule, see on mu suurim hirm! Mul on lihtsalt natukene aega vaja atra seada, vana Mallarmees üles leida, saada normaalsemaks inimeseks, mitte sattuda hullarisse ega joomaravile ja oma mõtted selgeks klattida. Siis ma tulen tagasi ja saame jälle netisõbrad olla, eks. Pliis?! Kes aga oodata ei malda, siis siinsamas Nelgi metsas mina konutan ja ootan kõiki alati külla, va siis kui sa oled kirvemõrtsukas, siis ma ei oota. Aga muidu jumala eest, tulge ja tsillime ja…

Ok, ma mõistan, et ma kõlan nagu maailma üksildaseim tüüp, kes elu eest proovib endale sõpru leida 😀

Igatahes, mu kallid sõbrakesed. Aitäh teile ja nagu Terminaator kord ütles:

ill-be-back-terminator-9564881

*Ma ei tea, kas ma oleks saanud suitsiidsema pealkirja valida 😀

Loe ka neid postitusi!

96 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liska 7. jaanuar 2016 at 10:05

    No igaljuhul oli see nii mõnus kiri.Hea lugeda ja
    minuarust paned sa koguaeg vägevalt.Igatahes pane
    täiega edasi?

  • Avatar
    Vasta llllll 4. jaanuar 2016 at 16:11

    sellesuhtes täitsa tore ,et hullu
    paned poleks siia muidu sattunud .d
    esimene reaktsioon oli täitsa haige
    eit .d aga tegelikutl väga tore ,et
    sa selliseid hullumeelse asju hetke
    emotsioonide ajel siia vahel
    kirjutad.inimesed on k6ïk siuksed
    teised lihtsalt yritavad seda varjata
    .teiste blogisi pole viitsind
    vaadatagi sa ikka mainid
    pereprobleeme ja jätad endast ikka
    halba muljet ka.muud yritavad
    igaahinna eest v6imalikult head
    toredad intteligentsed paista :d
    isegi panen sulle vahel måne sapise
    komentaari ,aga ära ära kyll l6peta
    tee ikka nalja edasi 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 3. jaanuar 2016 at 11:48

    Kaunist Uut Aastat!

    Saa ennast kiirelt korda ja tule tagasi. Mina igatahes ootan! 😉

  • Avatar
    Vasta Liisbeth 2. jaanuar 2016 at 18:16

    Niiiniiiii meeldis Su postitusi lugeda! Kahju, et nõnda
    kaugel elan muidu tüütaks Sind iga pääv koogiga ?
    tõestiselline tunne nagu parim sõbrants nüüd läheb NY
    elama… Ole tubli!! Kallid Marikesele!!

  • Avatar
    Vasta Silja 1. jaanuar 2016 at 13:11

    Maailma vingeim blogi 🙂 Jään sind ootama 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2016 at 17:06

      :))

  • Avatar
    Vasta Jaana 1. jaanuar 2016 at 13:04

    Ärge olge naiivsed. Ei lõpeta ta blogimist. See on puhas
    trikk klikkide kogumiseks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2016 at 17:06

      krt, võtsid mu vahele :/

  • Avatar
    Vasta Sandra 1. jaanuar 2016 at 10:16

    Jään Sind kindlasti ootama ja nutan natuke patja, kuni Sind ei ole. Edukat paranemist ja õnne uuel aastal!

  • Avatar
    Vasta Tiina 31. detsember 2015 at 21:45

    Mul on üks Mari vanune heleblond poiss välja
    pakkuda. Marile mängukaaslaseks kui sa parajasti
    vajad akusid laadida

  • Avatar
    Vasta Kati 31. detsember 2015 at 21:38

    Minu lemmikblogi.. Jään ootama..
    Seniks palju jõudu.

  • Avatar
    Vasta Muki 31. detsember 2015 at 21:05

    Yep!
    Lighten up!
    Every inch of you is perfect, from
    the bottom to the top!
    https://www.youtube.com/watch?v=viw3oJ2I0rw
    😛
    C U Around and welcome back next
    year… or a year after… as long as
    you get your ass back here being
    happy and looking forward to a bright
    future

  • Avatar
    Vasta ainoke 31. detsember 2015 at 19:16

    Ilusat ja aastavahetust teie perele ja lae oma ”akud” ruttu ära. Nii tore oli su lugusid lugeda. Jään naasmist ootama!

  • Avatar
    Vasta Kaidi 31. detsember 2015 at 18:29

    No pagan küll, kurb !
    Sa kujunesid igapärvaseks salajaseks harjumuseks ,
    Umbes nagu üks mõnus ninanokkimine 😉 !
    A proovi ainult kuidagi millegist sellisest loobuda 🙂 !
    Jõudsat nö. Pööningu korrastamist ja peatse kohtumiseni !

  • Avatar
    Vasta Kaidi 31. detsember 2015 at 18:11

    Kahju, et su blogipostitusi ei tule samal ajal kui uusi grey
    anatoomia osasi ka ei tule välja 🙁

  • Avatar
    Vasta Gynethea 31. detsember 2015 at 18:11

    I aint saying farewell, I shall say until we meet again! 🙂 Oled tubli, et oma sisetunnet jälgid! Mõnusat vana aasta ärasaatmist ja
    ilusaimat uut! PS! Ma kuskilt lugesin, et mingi sarimõrvar läks ainult nendesse kodudesse, kus uksed lahti olid – ta tundis, et on nii
    oodatud, seega keep your doors locked 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 18:54

      Holy shit, tegelt ka? Mul on kogu aeg uksed lukust lahti 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 31. detsember 2015 at 17:51

    Vbl kummaline ja vähetähtis seik, aga kui Su õhutusel “soolakooke” tegin ja kinkisin ning ühel sünnipäeval sellesse tegemisse ka
    teisi kaasasin olid kõik meeldivalt üllatunud. Kingitud pärlite ja pitsimustriga jõuluehted panid üllatuma ka kõige suuremad
    käsitööpõlgurid. Ja veel-reklaamitud kuivshampoon päästis mitu päeva ajahädast või siis põdemisest kasimata kiharate pärast.
    Ilusat kehva aasta lõppu ja parimat uut:)

  • Avatar
    Vasta piret 31. detsember 2015 at 17:22

    Mulle meeldib see Henry Fordi tsitaat: “Kas sa mõtled, et sa suudad või et ei suuda, igal juhul on sul
    õigus.” Nii et kui sul õnnestub leida üles oma eneseusk ja teda pisut toita, laabuvad asjad iseenesest
    justkui ludinal. mina jõudsin oma puntras ja ärevate mõttemustritega lõpuks kognitiivsesse
    psühhoteraapiasse ja see tegi imesid. olen ka muidu selline ise-ise-ise-tüdruk ja abi naljalt ei palu, aga
    viimases hädas andsin alla – see oli mõistlikumaid otsuseid üle. nii et ei ole miskit hullu, kui lubada end
    vahel pisut aidata, kui see aitab meil kasvada targemaks ja tugevamaks. edu ja hästiminemisi uueks
    aastaks!

  • Avatar
    Vasta G. 31. detsember 2015 at 16:24

    Oh kui kurb, ootan juba sind tagasi!!

  • Avatar
    Vasta G 31. detsember 2015 at 16:01

    Aitäh Mallu nende toredate hetkede ja mõne ajuvaba postituse eest! Sa oled tõesti täiega äge inimene! Ootame vana Malluri
    tagasitulekut ja siis võib-olla uue hooga 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiku 31. detsember 2015 at 15:45

    Lugesin ja nii palju samastumist. ?
    Just selle enesekindluse koha peal. ?
    Hea kui inimene adub, et puhkust on vaja. Puhka,
    sõbrune taas iseendaga, naudi, armasta, naera, tantsi,
    mõnule ? Pai ?
    Igatahes, ma soovin Sulle ja Su vahvale perele
    mõnusat lõppu ja, et uus tuleks parem kui varem ?
    ? ?????

  • Avatar
    Vasta Kerli 31. detsember 2015 at 15:23

    Moss moss tuli kohe peale. Ma olen nii harjunud su blogi lugemas käima. Oled nagu oma inimene. 🙂 Hea meelega sooviks sinuga
    päriselt ka tuttavaks saada ja kuskil klaasikese veini teha.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 31. detsember 2015 at 15:15

    Kurvaks teeb küll see sinu blogipaus! :/ Aga arusaadav, et sul vaja hingetõmbepausi ja see on väga õige
    otsus. Niiet ega muud kui jään su uusi postitusi ootama ja soovin sulle, et leiaksid e uuel aastal, selle vana
    Malluka ülesse! Imelisi viimaseid aastalõpputunde ja suurepärast uut! 🙂

  • Avatar
    Vasta K 31. detsember 2015 at 15:10

    Tahaks siia kohe nüüd midagi kirjutada, aga eriti ei
    oskagi… see oli nüüd läbi aegade üks ilusamaid
    postitusi. Ma olen sinu blogi lugenud juba kaua, st ka
    enne kurikuulsat hitleriemmede postitust. Ma ei ole
    alati su väljaütlemistega nõus olnud, aga samas, ma
    arvan, et leidugi inimest, kellega 100% nõustuksin.
    Miks ma üldse su blogi lugema hakkasin? Sest sa oled
    kohutavalt sarnase oleku ja kõnekasutusega nagu mu
    üks sõbranna, keda ma näen nii harva ja kellest
    puudust tunnen. Su blogi on selle ajaga palju
    muutunud ja on aru saada, et sa hoiad ennast tihti
    tagasi ja ei saa olla see sama vana hea Mallu. Loodan,
    et see paus aitab sul pea selgeks saada ja toob
    hingerahu tagasi. Ühest (või kahest) veinist ka sinuga
    ära ei ütleks, sest sa oled selline naljakas tsikk, kellega
    ma arvan, et seda kohatut vaikust ja igavat olemist
    juba naljalt ei tekiks. Ühesõnaga pea püsti ja jään su
    kammbäkki ootama! 😉

  • Avatar
    Vasta Sylvia 31. detsember 2015 at 15:09

    Heiaa Mallukas :)!
    Üli hea oli su tänase blogi postitust lugeda, tegi mu tänase lõuna kuidagi veelveel mõnusamaks, kui see juba oli 😀 .
    Mainin ära ka selle, et ma ei ole küll su blogi algusest peale lugenud, kuid ajast mis mil ma seda lugema ja jälgima hakkasin, on see
    üks parimad olnud (Y) :)! Sa oled üks megavinge pisikese armsa Nööbikese ema, kindlapeale super abikaasa oma hurmurist
    mehele ja veel parem sõbranna oma sõpradele/sõbrannadele 😉
    Soovin sulle ja sinu kõige vingemale perekonnale KÕIGE ILUSAMAT AASTAVAHETUS & VEEL PAREMAT UUT AASTAT! 🙂
    Täitugu kõik su salajase soovid ja unistused ;).
    CHEEEERS !

  • Avatar
    Vasta maria 31. detsember 2015 at 15:06

    Ma lugesin so joulu postitust ja pisar tuli silma, te olete
    nii ilus perekond. Mari on nii armas ja nii ilusaks
    pisikeseks neiuks sirgunud. Meie monglid on sama
    vanad ja siis ma huviga vaatan kuidas sa kirjutad
    asjadest mis Mari teeb ja siis vaatan kuidas mo oma
    pisike notsuponn teeb samasuguseid asju, siis tuleb
    selline ara tundmis room :-).
    Koguaeg ei suuda keegi koike ideaalselt teha, mul on
    5ne, 3 ne ja 2 ne ( oktoobri beebi:)) ja iga hommikul ma
    koristan koik toad ja elamise, teen suua. Ohtuks naeb
    mo elamine valja nagu ma mitte kunagi ei koristaks,
    keegi joonistab seinad tais ja siis ma kraamin ja
    koristan iga paev nagu noiaring 🙂
    See ongi elu pisikeste ponnidega, mul pole ka kunagi
    lapsehoidjat mo ema on Eestis, ise elan iirimaal, pole
    kodus juba peaaegu 7 aastat kainud. Kuna mul on 3
    last, siis ma olen nendega kodus. Meil alustavad lapsed
    juba 3 aastaselt eelkooli ja siis 4 selt lahevad paris
    kooli, siis mo paev koosnebki: hommikul pakin laste
    louna, soidutan nad kooli, siis tulen koju koristan teen
    suua, siis toon nad koolist koju jne.
    Ma olen peaaegu aasta jalginud so plogi ja mulle nii
    meeldib lugeda, iga hommik alati tsekkan kas on juba
    midagi uut.
    Soovin sulle ja so perele koike koige ilusamat ja
    loodan, et koik saab korda.
    Ps. Ma hakkasin jooma meal replacement sheike, need
    on nii head ja aitavad kaalus alla votta, ei ole nalja
    tunnet. Parast 3 last ja viimast keisrit on mo koht
    natuke nassus, ma olen 66kg . Kuigi mulle ei meeldi
    olla piits peenike ja mul on alati olnud uuratu tagumik
    😉 which I am really proud of 😀 . Tahaks, et mo koht
    oleks ilusam ja sangadest lahti saada. We all have
    struggles, nobody’s perfect baby.

  • Avatar
    Vasta H 31. detsember 2015 at 15:02

    Arge siis palju onne tina valage tulevad veel sakilised
    :d .olge tublid ja loodame tulevikus ka paar head sona
    kuulda et sul koik parem :))
    Head vana loppu 2016 veel paremat!

  • Avatar
    Vasta Reelika 31. detsember 2015 at 14:33

    Siiralt loodan, et jõuad oma asjatega selgusesse ja et
    uus aasta tuleks parem!
    Samuti loodan, et see “paus” milleeniumit ei kesta 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 31. detsember 2015 at 14:29

    Jään sinu järgmist postitust ootama! 🙂
    Oled mind lõbustanud oma postitustega ning
    tänu sinu kirjutatud kogemusele, julgen ka
    mina minna silmaoperatsioonile Lätti. Aitäh
    sulle, sa oled väga armas inimene, keda oleks
    tore tunda ka päriselus! Kallid!

  • Avatar
    Vasta Krissu 31. detsember 2015 at 14:13

    Väga tubli oled!
    Ma elan ka nelgi tänava lähedal. Kui Sinu koer
    soovib ühte vahvat sõpra, kellega mä gida ja
    jalutada, siis vabalt ?

  • Avatar
    Vasta P6rgukiz 31. detsember 2015 at 14:00

    Uus aasta tuleb kindlasti parem! 🙂
    Ja siiski… sa oled äge inimene
    kõigi oma heade ja halbade
    omadustega. Sa oled ju lihtsalt
    inimene ja tore, et sa ei varja seda 🙂

    Kõike toredat sulle uuel aastal 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia 31. detsember 2015 at 13:55

    Armas oled Mallu 🙂

  • Avatar
    Vasta rena 31. detsember 2015 at 13:52

    noooooo!!!!!! see oli praegu nagu parima mehhiko
    seebi lõpp!!!!!!!! ise tead kui tagasi ei tule!!!!!!!!!!
    paremat asemele nagunii ei tule… aga, eks inimene
    harjub kõigega. (see oli ähvardus, et sa kauaks ära
    ei jääks..)

  • Avatar
    Vasta Kersti 31. detsember 2015 at 13:41

    Mallu sind on raske unustada, ootan sind tagasi!!
    Mõnusat vana aasta lõppu ja võimast uut!:)

  • Avatar
    Vasta keegi ikka 31. detsember 2015 at 13:37

    Ma siiralt loodan, et siia naastes tunned sa end juba tunduval paremini :). Kasuta seda aega, mis sul üle
    jääb, mõnusaks mõnulemiseks! 🙂 Et uus aasta tuleks parem kui vana!

  • Avatar
    Vasta Kertu 31. detsember 2015 at 13:35

    Loodan, et saad oma mõtted ja tunded taas korda ning tuled tagasi veelgi lahedama ja põnevamana 🙂 Head vana aasta lõppu ning
    toredat uue ajastu algust!

  • Avatar
    Vasta Merlin Saretok 31. detsember 2015 at 13:34

    Armas postitus Mallukas!
    Puhka ja saa oma peas asjad selgeks. Leia end taas ja saa endaga sõbraks!
    Oled imeline naine, sul on tore pere, sõbrad ja elu. Kõik on tegelikult hästi, lihtsalt sa oled üle töötanud ja vajad puhkust
    avalikkusest, sest sa oled inimene, kellel on tunded ja süda!
    Hakkasin Tannu laulu ümisema kohe 😀 Võta aega veidi ringi vaadata…
    Pane põhja, kuula ka ja laula kaasa! Hakkan parem!
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-AKeUho42w

    Luv ya! Imelist aastavahetust teile!!!

  • Avatar
    Vasta merks 31. detsember 2015 at 13:33

    No neiu Mallu toredat puhkust ja ootan sind
    tagasi sama sõgeda, ausa, rõõmsa, vinguvana ja
    lahedana 🙂 Mul on siga kahju et sa nii kaugel
    elad ma külastaks küll sind sest mulle sa
    meeldid 🙂 Marit fänname ka koos tütrega sest
    ta on ju armas ? head vana aasta lõppu teile
    ja veel vingemat uut aastat 😉 kallid paid.?

  • Avatar
    Vasta Ave 31. detsember 2015 at 13:32

    Ma ei usu eales, et see päris hüvasti jätt oli.
    Pigem äkki hüvastijätt selle hullumeelse 2015
    aasta hüvastijätt! 2016 tuleb sul kindlasti
    parem!!
    Head vana aasta lõppu ja uue algust!

  • Avatar
    Vasta Ave 31. detsember 2015 at 13:30

    Üks kohe-kohe 10 aastaseks saav poiss hea
    meelega laenaks PS mängijat. Just laenaks
    (sest päriseks seda ei tahaks, kuna meil 1
    televiisor).

  • Avatar
    Vasta Tuuli 31. detsember 2015 at 13:29

    Kuidagi kurb tunne kohe…aga jõudu sulle enese leidmisel ja leia tee tagasi siia!
    Kaunist aastavahetust sulle ja su perele!

  • Avatar
    Vasta Reelika Köster 31. detsember 2015 at 13:21

    Oeh, nii kahju mul oleks ka nagu üks osa mu
    elust kadunud nüüd 😀 aga ootan Sind
    värskena tagasi oma ellu 😀 Kõike head 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina S 31. detsember 2015 at 13:19

    Ole tubli! Mõtle kõik elus selgeks ja tule kindlasti
    tagasi, mina jään ootama ☺? kõik kõige paremat
    sulle ja su perele tuleval aastal!

  • Avatar
    Vasta S. 31. detsember 2015 at 13:17

    Lugesin ja silmad läksid märjaks. Nii ilus postitus, aga samas kurb, et ainuke blogi, mida ma üldse viitsin lugeda, kaob mingiks ajaks
    ära 🙁
    Mitte ükski teine blogi pole isegi võrdväärne Sinu omaga, ausalt.
    Aga samas on arusaadav, et Sa vajad aega endale.
    Loodan vaid, et see paus väga kaua ei kesta, sest mida muud lugedes ma ikka nii palju naerda saan. 🙁
    Ole tubli ja täida oma eesmärgid ning ära Sina meid ka unusta! 🙂
    Ilusat aasta lõppu ja veel paremat uut Sulle ja Su imearmsale perekonnale.

  • Avatar
    Vasta jaanika 31. detsember 2015 at 13:17

    Kallis Mallukas!
    Mina olen sinu blogi väga väga suur
    fänn, ja kui kuulsin (lugesin) et
    hetkeks pausile jääd olin väga kurb
    🙁 Aga saan täiesti aru sinust, ja
    oled tubli et puhkad veidi, et siis
    saaksid tagasi tulla meie juurde 🙂
    WE LOVE YOU! Ja uksköik mis haterid
    kirjutavad, sa oled väga lahe ! Kui
    kunagi näen sind tänaval, tulen
    kallistan sind niii niii kövasti,
    isegi kui sulle kallistamine ei
    meeldi 😀

    Ilusat puhkust ja jään ootama uusi
    postitusi! Me ei unusta sind kunagi
    Mallu, nii ilusat inimest on raske
    unustada 🙂 Tegelt suht vöimatu….
    Nii et sa oled ja jääd meie köikide
    sydametesse. Ja ilusat uut aastat
    sulle ja su ilusale perele!

  • Avatar
    Vasta Anni 31. detsember 2015 at 13:12

    Üks sinu viimane “halav” postitus oli
    minu jaoks väga hea lugeda. Mitte, et
    ma nüüd tunneks rõõmu, et sinul ka
    halvasti on, vaid kuidagi lohutav on
    teada, et on veel inimesi, kes on
    omadega puntras. Ei olegi ainult
    mina, on veel… Ja mul on väga hea
    meel, et oled sina, kes sa julged
    sellest ka avalikult kirjutada.
    Tundus kuidagi nii tuttav kuidagi.
    Kuigi mul pole isegi last mitte!!! Ja
    koera 😀 Aga ikka ajab kõik närvi ja
    kõik tundub olevat tegemata ja nii
    palju asju, milles end süüdistada.
    Sinu postitusi on olnud värskendav
    lugeda, just sinu aususe tõttu ja
    mingil moel me oleme täitsa sarnased.
    Mina ei julgeks sellest ainult mitte
    kunagi rääkida. Tubli sina.
    Loodan, et sinu uus aasta tuleb parem
    ja leiad selle miski, mis tundub
    praegu puudu olevat. Ja minul ka!

  • Avatar
    Vasta njah 31. detsember 2015 at 13:09

    Olen su blogist kõvasti meelelahutust
    ja -lohutust saanud, tänud sulle
    selle eest! Jõudu ja edu edasistes
    toimetustes!

  • Avatar
    Vasta Marilyn 31. detsember 2015 at 13:08

    Olgugi, et alati jääb see sopp rohkem meelde, siis ma usun, et neid, kes Sind( Sinu blogi) armastavad on tegelikult ikka kordades
    rohkem ! Meil kõigil on vahel täiesti ilma põhjuseta raskeid aega ja need lähevad sama lihtsalt ja kiiresti üle kui need tulid 😉
    Me kõik ja kindlasti MINA ootame Sind ikka kiiresti tagasi 😛 Pole midagi lahedamat kunagi lugenud, kui Sinu postitused !
    Head vanaaasta lõppu ja loodan, et uus aasta tuleb Sul iseenda sees rahulikum ja stabiilsem , sest midagi muud paremat Sulle ju
    enam soovida ei saaks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 14:01

      Aitäh Marilyn hääde sõnade eest, küllap see uus parem tuleb, mis tal üle jääb?! Aga sulle ka head uut aastat ja kõike mõnnat!

  • Avatar
    Vasta Helina 31. detsember 2015 at 13:07

    Armas Mallukas kõike kaunist Sulle ja et sa
    ruttu ikka meie juurde naaseks.Tunnen,kuidas
    juba igatsen su postitusi lugeda,aga kannatan
    ära,peaasi,et leiad oma sära ja jõu
    ülesse.Kallistan ja teen Sulle virtuaalse pai 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 14:00

      Aitäh Helina! Head uut ja kõike kaunist sulle ka. Küllap varsti jälle “näeme” siin :))

  • Avatar
    Vasta Killu 31. detsember 2015 at 13:03

    Täiesti ulme..mul silmad märjad!See kuidas sa oma
    perest kirjutad paneb endasse vaatama ja
    mõistma-Mul ju ka selline perekond:))Aitähh
    Sulle,et oled selline vahva ja hästi armas
    inimene!!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 13:59

      No aitäh Killuke, vot kui hea siis, et meil mõlemal nii mõnna pere jopanud on!

  • Avatar
    Vasta piret 31. detsember 2015 at 12:59

    Kui sul inimeseks saamisel abi vaja on, anna aga teada!
    🙂
    Võin tube koristama tulla või Marikest hoidma!
    Peaasi, et oma asjad ruttu jonksu saad ja tagasi
    blogima tuled!
    Hetkel on tunne, nagu oleks oma lemmikseebi viimast
    osa vaadanud… nagu Revenge’iga oli..või Dexteriga…
    et ei oskagi oma eluga enam midagi peale hakata ja ei
    oska kuidagi enam olla…

    Ja kui paus pikemaks venib, siis hakka parem heaga
    teisi blogijaid reklaamima 😉

    Ole tubli ja ehk varsti saame sinust taas
    kuulda/lugeda!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 13:59

      Hei Piret! Mu blogrollis on häid blogijaid jalaga segada ja ära võta seda kui sarja lõppu, vaid seda pausi, mis kahe hooaja vahel ikka on 😀

      • Avatar
        Vasta piret 4. jaanuar 2016 at 18:12

        Tead, need pausid on tavaliselt isegi
        nõmedamad, kui seriaali lõpp… sest siis jääb ju
        seep kõige põnevamal kohal tavaliselt pooleli ja
        hell no kes suudab oodata kaks kuud et edasi
        näha! 😉

  • Avatar
    Vasta Elis 31. detsember 2015 at 12:56

    Ma loodan, et su paus väga pikaks ei jää! Ole sama tubli edasi. Head vana aasta lõppu ja parimat uut aastat sulle!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 13:58

      Aiäth ja sulle kaa!

  • Avatar
    Vasta Margit 31. detsember 2015 at 12:52

    Mida ma siis õhtuti lugema hakkan kui tited ja mees
    magavad?Nii hea oli vahest võtta klaasike head veini
    ja avada Malluka blogi 🙂 Tule ruttu tagasi,seniks
    soovin sulle kõike paremat ja soovide täitumist uuel
    aastal.?☺

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 13:58

      Hakka häid raamatuid lugema, ma ise plaanin sama 😀 Aga head uut sullegi! (Ps! Kuidas sa neid rakette panid :D)

  • Avatar
    Vasta Kris. 31. detsember 2015 at 12:51

    Ka mina pole siia varem kommentaari jätnud,
    aga lugeja olen päris pikalt, nagu luuraja :D.
    Pole sellist tunnet olnud, et minu arvamust
    veel ka vaja oleks, aga täna tahan ma sulle
    öelda, et su head lugejad jäävad sind igaljuhul
    ootama. Sa oled super !
    Uuel aastal uue hooga ! 2015 oligi ebatavaliselt
    jura aasta kui nüüd järgi mõelda, 2016 tuleb
    kindlasti kordades parem. Edu eneseleidmisel,
    see on raske, aga tasub ennast kindlasti ära :).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 13:58

      No tere luuraja Kris 😀 Aitäh sulle ja head uut aastat ka!

  • Avatar
    Vasta raki 31. detsember 2015 at 12:50

    Mina tahaks suurima heameelega seda konsooli mu
    väike vend ja õepoeg oleskidd selle üle niii õnnelikud.
    vennale niii meeldib telefonis ja arvutis mängida,.oleks
    talle hea üllatus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 13:57

      Kirjuta siis mulle 🙂

      • Avatar
        Vasta Ragne 31. detsember 2015 at 14:08

        Kirjutasin fbsse 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura B 31. detsember 2015 at 12:50

    Tead ma olen pikalt mõelnud, et tulen külla sulle, sest
    no mis mul siin mäest alla tulla on niiet oota, võibolla
    ilmun varsti koogi või mõne muu toreda asjaga ukse
    taha sulle. Jään ootama uusi blogipostitusi ikka, sina
    aga nüüd puhka ja tunne rõõmu elust ja oma
    perekonnast ja väike soovitus ka- mõtle ainult sellele
    mis sul on olemas, mitte sellele mida sul pole! 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 13:57

      No aga haara kook kaasa ja hakka tulema 😀

  • Avatar
    Vasta tsauki! 31. detsember 2015 at 12:48

    Siia postituse alla tekkis küll tahtmine kommentaar jätta!
    Soovin sulle rõõmsat aasta lõppu ja et sa ennast varsti jälle mõnusalt tunneks! Soovitusi ei hakka parem jagama, kuidas asju
    korraldada – sa oled tark naine küll ja tead ise kah, kuidas hea ja õige on 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:49

      Aitäh ja head vanaasta lõppu sullegi!

  • Avatar
    Vasta Kelly 31. detsember 2015 at 12:44

    Minul tuli ka pisarake silma, ikka meeletult
    igatsema jään Sind. Nagu sõbranna koliks
    kuhugi kaugele 😀 Siiski loodan sulle parimat ,
    peaasi et korda endaga saad ja ma ilmselt
    harjumusest käin nagunii päevas mitu korda
    tsekkimas kas on uus postitus tulnud niiet ära
    unustada on Sind võimatu! 🙂 Kõike head Sulle
    kallis Mallukas 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:48

      Malluka FBis ikka midagi kostan, nii et päris ilma te mu imelisest “elutarkusest” jääma ei pea 😀 Aga head uut ja kõike paremat sulle ka Kellyke!

  • Avatar
    Vasta Birgit 31. detsember 2015 at 12:37

    Sa oled i m e l i n e! Ka mina pole kunagi siin
    avalikult kommenteerinud, kuigi lugemas käin
    päris tihti. Sa oled just selline inimene kes
    minu elust puudu on. Keegi selline, kes nendel
    rasketel hetkedel tuleb ja teeb mõne debiilse
    nalja, mille peale lihtsalt PEAB naerma . ??
    ja nagu sina tahad meid aidata tahaks mina
    sind ka aidata, sest ma tunnen niii tihti
    samamoodi. Aga samas tean ma omast
    kogemusest, et keegi teine ei saagi aidata
    muuga, kui ainult olemas olemisega.
    Uusaastalubadus sulle-kui tahad kellegagi
    oma debiilseid ideid jagada, niisama lolli juttu
    rääkida või lihtsalt kurta, otsi kasvõi mind
    ülesse. Luban, et kuulan ära ja ilmselt ajan
    samasugust iba vastu ka ? Imelist uut aastat
    ja tule varsti tagasi!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:43

      Aitäh sulle Birgit. See üles otsimise koht kõlab nagu “i will hunt you down!” aga ma usun, et sul on kergem mind leida kui mul sind. Birgiteid on üle ühe 🙁

  • Avatar
    Vasta Killu 31. detsember 2015 at 12:37

    Oheh Mallu mida ma nüüd kooli tunnis
    lugema hakkan? Tule võimalikult kiirelt
    tagasi…. ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:40

      Kõlan nagu penskar, aga minu ajal kui mul koolitunnis igav oli, siis ma lugesin raamatuid, sest mul polnud telefoni, millega netis käia #rott 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 31. detsember 2015 at 12:35

    Sinu jutu põhjal mõistsin ma, et ausus ongi ju see, mis inimesi tõmbab enda poole, sõbraks saama. Ükskõik kes vähegi ausalt
    kirjutab, enamus tahavad sõbraks saada, sest iga inimene on ju tegelikult huvitav, kes end avab. Vaid mingid ussitajad jne
    mõtlevad, et mis sitta sa kirjutad v mis krdi mured jne. Normaalsed inimesed jagavad biiti. Seega, saa ruttu korda ja tule tagasi! 🙂
    PS! Mina tahaks ka sinu sõber olla! 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:40

      Hehe, sa peaks nägema kuidas ma siin rahulolevalt mugisen, et keegi tahab minu sõber olla. Mmmm… Sa ikka teed mul olemise heaks, Kaisake 😀

    • Avatar
      Vasta Katrin 31. detsember 2015 at 13:08

      Täiesti nõus! Ausus ja siirus on see, mis meid, Mallu, sinu
      juures paelub 🙂
      Võta endale aega, meie ootame kannatlikult sind tagasi!
      Ja kui enam ei kannata, siis tuleme külla 😀

  • Avatar
    Vasta Preili Ise 31. detsember 2015 at 12:31

    Väga südamlik postitus 🙂 . Aegajalt
    ongi vaja halada, seda teeme ju kõik
    🙂 , kes avalikult ja kes privaatsemalt.
    Kahju, et su blogisse seisak tuleb,
    samas mõistan seda ja jään
    kannatamatult ootama tagasitulekut sul.
    Soovin sulle head vana aasta lõppu
    ja tegusat uut aastat kus Su soovid
    ja unistused täituks ning leiaksid
    end üles :).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:39

      Aitäh sulle :)! Sulle ka head uut!

  • Avatar
    Vasta meow 31. detsember 2015 at 12:29

    Nii armas kiri. Kirvemõrtsuka koht oli mu lemmik. Mina
    jään sind küll taga igatsema, loodan, et su paus väga
    pikaks ei veni, aga toimeta ikka enda tunde järgi. Head
    aastavahetust ja veel paremat uut. Ole tubli!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:30

      Ma jään sinu kommentaare ka igatsema. Appi, nüüd mul on tunne, et ma lähen sõtta ja ma pean oma naised ja lapsed (blogilugejad) hülgama! Nooouu!!!

  • Avatar
    Vasta Liisu 31. detsember 2015 at 12:25

    Sa suutsid oma kirjaga mind nutma ajada!!:D Nii ei ole
    ilus teha aasta viimasel päeval?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:26

      Kui ma aus olen, siis ma ise seda postitust läbi lugedes poetasin ka ühe tagasihoidliku pisara 😀 Aga mis siin kaua halada, uus aasta tuleb!

  • Avatar
    Vasta Laura 31. detsember 2015 at 12:24

    Tule ruttu tagasi! Sul on kõige vingem blogi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:26

      Aitäh sulle, Laurake! Ma annan endast parima, et võimalikult kiiresti normaalseks inimeseks saada 😀

  • Avatar
    Vasta Aixu 31. detsember 2015 at 12:23

    Väga ilus kiri. Tubli! Sinu blogi jääb ikka
    ainukesena mu otseteeks neti pealehel 🙂 ( st.
    Ootan sind tagasi) ! Ilusat vana aasta lõppu ja
    head uut aastat!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:24

      Issand kui lahe, olla kellegi otsetee, youknow! Usu mind, ma kurat tulen tagasi! Ja head uut sullegi!

  • Avatar
    Vasta Skorpaneiu 31. detsember 2015 at 12:19

    Vot see on üks mõnus postitus, kohe
    hea oli seda lugeda. Head vana-aasta
    lõppu ja et uus aasta tuleks ja oleks
    veel ilusam ja helgem! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:22

      No sulle ka ikka neid helgemaid aegu!

  • Avatar
    Vasta G 31. detsember 2015 at 12:19

    I`ll be waiting! And you will be back! 😉
    (juhuu, minu esimene avalik kommentaar peale kõiki neid aastaid sinu netisõber olles 🙂 )

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:22

      Vot, sain su lõpuks välja meelitatud! Aitäh ootama jäämise eest ja head uut sulle!

  • Avatar
    Vasta Sandra 31. detsember 2015 at 12:15

    Nii ilus kiri,et külmavärinad tulid!Aga
    mõnusat eneseleidmist sulle ja ilusat vana-
    aasta lõppu ja toredat uut aastat!Tahaks sind
    kohe kallisata 🙂

    • Avatar
      Vasta Sandra 31. detsember 2015 at 12:16

      Noh,tegelikult kallistada ikka 😀 *

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2015 at 12:18

      Ma läbi häda olen inimesi kallistanud küll, nii et kui ukse taha tuled ja nõuad, eks ma siis ebaledes laseks sul ennast emmata 😀 Aga head uuut aastat sullegi!