KODU

ma nüüd olen õnnelikum, aitäh

29. detsember 2021

Aitäh teile teie patsutuste eest, kulusid täna vägagi marjaks ära. Lisaks sai töömees täna vannitoas jälle “tsutikese” tehtud ja nüüd on kohe väga hea olla. Või noh, ma natukene võitlesin selle tundega, et krt nüüd vannituba nii ilus ja muu korter ei matchi nagu kuidagi selle võrratu iluga ? Aga siis ma mõtlesin, et kui ma ennast kokku võtaks ja teised toad ka ära koristaks, siis ei oleks mul suurt miskit kobiseda, seega üritan nüüd rohkem keskenduda sellele, mis on hästi ja olemas, mitte neid asju, mida ma nii väga tahaks.

Igatahes oli mul eile natsa hirm, et kui vann ja mööbel paika saavad, siis ei ole sellest suurest ruumikusest essugi järgi, aga täna said need kenast üles ja vähe sellest, et nad mulle niii väga meeldivad, on ruumi ka kenasti liikuda ja elada. Mitte, et ma vannitoas just elaks, aga saate aru küll.

Näitan siis seda imelist muutumist, mis üks päev endaga kaasa tõi. Esiteks sai seina see vetsupaberi hoidja, mille peal saab telefoni hoida. Sest hoia jumal, et sa minutikestki instas ei scrolliks, kui tagumiku maha toetad. Ma ütleks teile, kust ma selle ostsin, aga ma tellisin vannitoakraami (rätikud, nagid jne) mingil ööl kolmest eri kohast, seega ma ausalt ei mäleta. Ilmselt neid müüakse tegelikult igal pool ja kedagi isegi ei huvita, seega ma ei hakka vaeva nägema ?

Reaalselt enam ei mäletagi, et kes mulle kunagi Deko lehelt seda rohelist mööblit näitas, või oli see FBi reklaam või midagi, aga sellest hetkest, kui ma neid netis nägin, olin ma müüdud. Ja nüüd kui ma neid lõpuks PÄRISELT nägin, siis ma tahtsin küll veidi juubeldada, sest need on tõesti ilusad! Ainukene väike miinus oli see, et peegli ülaosas on mingisugune väike kahjustus (ilmselt tehasepraak), aga pood lubas mulle kenasti uue tellida ja välja vahetada, seega nii kaua sobib see ka kenasti. See äärevalgustus läheb tööle, kui all kirja peale vajutad, väga fancy! Ja see valamukapp, no tõesti nagu väike roheline (või sinine, sorri, ma värvipime) kirss tordil.

Mul tegelikult tekkis täielik error sellega, et ma loll tellisin ÜHE vannitoavaiba, aga teoorias oleks ta koht vanni ees, et märgade jalgadega maha ei peaks astuma. Või dušši ees, noh, samal põhjusel. Kuna aga TEGELIKULT ei ole vann veel ühendatud ja seal teises otsas on veel hunnik…jama, siis asetasin ta praegu hellalt vetsupoti ette. Aga ma ei jäta teda sinna, see on teile ilmselt vajalik teadanne.

Ma lihtsalt olen praegu seal staadiumis, et ma tahaks sinna juba kõike panna ja sättida ja… Selle pärast häirib mind see vedelseebipudel, sest see pole ÕIGE. Oleks vaja mingit ilusat musta obv (kui keegi oskab soovitada, kust tellida, siis palun asap öelda). Ja musta hambaaharja topsi juba ostsin, aga panin selle praegu kappi, sest mind häirib, et kõik hambaharjad on eri värvi ja ei matchi mu vannitoaga. Endiselt palun rõhutame seda, et hoidku jumal, et ma teistes tubades üldse midagi koristada viitsiks, aga vot seal vannitoas nihutasin selle pildi jaoks vaipa sentimeetri kaupa umbes kuus korda ?

Näiteks ostsin ma endale mingisuguses…tuhinas selle Dysoni sirgendaja, aga loogiline oleks, et ta oleks kiireks kasutamiseks kogu aeg seinas – nagu näha, ei lähe see mu nordic bliss olukorraga üldse kokku ja nüüd ma mõtlen, et peaks endale ostma SELLE kombo, et oleks üks asi kõige jaoks. Seda ostu õigustab natuke ka see, et mu föön on punane (ehk siis ei sobi mu vannitoaga?) ja teiseks avastasin ma täna, et Liisu on korralikult seda juhet närinud, niiet ilmselt tal pikka pidu nagunii ei ole.

Ja lõpetuseks teile muidugi üks “päris” pilt ka, kus ma kõike ebasobivat elu eest kaadrist välja jätta ei ürita. Ehk siis vann, mis pole seina ühendatud ja hunnik kraami, mida ehitusmees veel kasutab ja… Noh, selline träni. Aga kauaks seda enam siin ei ole ? See teeb õnnelikuks küll. Aaa ja teate mis veel õnnelikuks teeb? Esiteks see, et ma tellisin enda vanni ammu aega tagasi ära, ootas mind kenasti laos onju. Ja nüüd kui ma kirjutasin neile, et tahaks järele tulla, siis nad vabandasid, et keegi on selle kogemata ära müünud, aga nad saaksid mulle salonginäidise anda ja ma sain selle peaaegu poole odavamalt, kui selle uhiuue vanni. Ja ma ei näe sellel salonginäidisel ka ühtegi viga, niiet ma olen super rõõmus, et mitu sotti säästa sain ✌️

Ja neile, kes ütlevad, et see on nagu isikupäratu ujula, siis… ise olete isikupärased ujulad ?

Loe ka neid postitusi!

40 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Margariita 30. detsember 2021 at 09:34

    Täiega isikupärane ujula on!

  • Avatar
    Vasta TYY 30. detsember 2021 at 00:45

    Ups, lugesin postitusi viimasest tahapoole ja leidsin järgmisest ka küsitud pesumasinatenurga.

  • Avatar
    Vasta Kädi 29. detsember 2021 at 23:50

    Super ilus on ikka. Kunagi oma kodu saan, siis peaks sinu endale koju sisekujundajaks võtma. ?Mulle väga meeldib. ?

  • Avatar
    Vasta Riina 29. detsember 2021 at 23:13

    Mulle meeldib kontseptsioon, tahaks näha joonist, hetkel üldse ei adu, kus mis vannituppa sisse astudes paikneb.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 02:04

      Ma homme võin insta storysse video teha, kui mind seal jälgid 🙂

  • Avatar
    Vasta Trn 29. detsember 2021 at 22:53

    Kust need seinaplaadid pärit on?
    Mul vaja selliseid beeže aga soome k-rautas ainult neli plaati alles, mul 8 vaja

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 23:11

      Kõik plaadid on floorinist:)

  • Avatar
    Vasta K 29. detsember 2021 at 22:15

    Nii kena vannituba! 🙂

    Ja kui Dysonit müüma hakkad, siis palun, kirjuta mulle! S*tta see näritud juhe, teen korda. Miks ma poest ei osta? Tahtsin, aga sain hinna peale neli minisüdarit, millest alles taastun. Äkki Sa pakud leebemat diili. ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 29. detsember 2021 at 21:34

    Ilus! Mattmusta seebipudeli saab ntks Ikeast. Kindlasti on mujal veel. Ma paneks mingi pildi sinna vanni juurde ja ühe suure vaasi mingite tuustide/kõrrelistega kuhugi. Kappide värv on super.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 22:39

      Oo see mõte suurest vaasist ja kõrtest on kena küll, aga ma ei tea, kuidas kassid sellesse suhtuvad ?

      • Avatar
        Vasta Vaike 29. detsember 2021 at 22:57

        Ma küll tean – suure huviga. ?

      • Avatar
        Vasta Tyy 30. detsember 2021 at 00:18

        Haa , saad varsti teada. . . 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 29. detsember 2021 at 21:25

    Mina kohe ei saa kuidagi neid halle tsementseinu vaadata, tundub kuidagi “poolik” (no et sinna tõmbaks veel krohvikihi ja siis värvikihi või plaadid peale), samas mööbel on väga ilus (ainult et miskipärast “poolikusse” vannituppa pandud ?). Aga noh, ma ei mõistagi seda kaasaegset arhitektuuri – vahel kuskil uuemates spaades või konverentsikeskuses vaatan ka betoonseina või roostemetallist fassaadi ja imestan, et kelle mõte see oli lõppvõistlus tegemata jätta ja hoone kasutusele võtta ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 21:30

      Ma tunnistan, et see mikrotsement veits jah jätab sellise mulje, aga mulle meeldib 😀 Ja kui viskab kopa ette, saab sinna peale alati midagi muud panna 😀

      • Avatar
        Vasta Liina 29. detsember 2021 at 21:44

        Koduabc-s on selline wc-paberitelefonihoidik, muidu. Ja värvi valik ?

      • Avatar
        Vasta Tyy 30. detsember 2021 at 00:30

        just see tsemendi tolmuhall on see, mis laseb teistel ilusatel toonidel esile tulla. Minu jaoks on valge kahhel kliiniku või opisaali teema ja liiga kontrastne nende imeliste kalasaba plaatide kõrvale. Ma näen küll oma arvutis sinist aga mõni kirjutab et need on rohelised. Nii et see HALL valik on super ja võimaldab muude aksesuaaride toonidega mängida. Seda, et sinna täidet värviliste rättide, vaaside, piltide või vaibakestega lisada jõuad veel ja veel sättida ja muuta 100 x
        Mind huvitab väga ka seepesumasinate nurk. Äkki lisad pilte?

  • Avatar
    Vasta Eeps 29. detsember 2021 at 21:15

    Kuule, väga äge ju. See roheline mööbel on superluks ja ega sellise paigutadki pm ju ainult neutraalsele, isikupäratule taustale ? tahaks juba lõpptulemust näha!

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 21:20

      Ma mõtlen ka, et ega seinad ei saaks ju ka värvilised olla 😀

      • Avatar
        Vasta Triin 29. detsember 2021 at 21:36

        Super ilus vannituba. Kas sa sirgendajat maha ei taha müüa? Oleksin huviline 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 22:40

          Kui ma kunagi raatsin uue osta, siis võib vaadata jah 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. detsember 2021 at 21:04

    Mind paneb imestama pigem, et sa oled nõus välja käima VIIS sotti, et osta endale uus sirgendaja, et see mätsiks su vannitoaga…
    Lihtsalt imestan veelkord?.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 21:16

      Haha, ei tegelikult ma selle pärast muidugi seda tegema ei hakka 😀

  • Avatar
    Vasta Kix 29. detsember 2021 at 20:46

    Ega ei tasu solvuda nende ujula juttude peale, igal inimesel on oma maitse. Tunnistan, mulle endale ei tekita ka see vannituba mingit emotsiooni, aga kõige tähtsam, et sulle meeldib ju. Sina kasutad seda mitte keegi teine 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:51

      ei seda muidugi, kõik asjad maitse asi. lihtsalt võrreldes sellega mis siin enne oli ja see sajaasta pikkune pesemisvõimaluste puudumine jne, see tekitab nüüd küll selle tunde, et OMGGG 😀

  • Avatar
    Vasta Õnne 29. detsember 2021 at 20:41

    Tähendab… kui kunagi kaasüürilist vajad, ma meeleldi koliks sinna vannituppa elama. Ma lihtne maakas, sobib selline “ujula” ka 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:50

      Vannitoas vist poleks kõige mugavam elada ?

  • Avatar
    Vasta Merili 29. detsember 2021 at 20:41

    Niiii ilus ja stiilne!

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:55

      aitüma! 😀

  • Avatar
    Vasta Antsik 29. detsember 2021 at 20:40

    Väga ilus juba! Hakkab looma.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:48

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta P. 29. detsember 2021 at 20:37

    Tegelt ka, teil pestakse tavaliste hambaharjadega hambaid? Jessas, kuidas te jaksate 😀 Elektrilised harjad on üks väheseid mugavusi, millest ma never ever enam loobuda ei taha. Philips sonicare kids’i sarja harjad on isegi üpriski su vannitoa värvide sarnased 😛
    Vannitoa kohta pole küll midagi halba ütelda. Uus asi ikka ilus vaadata ja tean hästi seda tunnet, kui üle pika aja jälle pesta saab ja vannituba kui luksus on 🙂 Hea meel, et see projekt sul seal lõpusirgel on.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:44

      Mul ja lastel on olemas need sonicare’id, aga meeldib ikka tavalisega rohkem pesta ?

  • Avatar
    Vasta Annika 29. detsember 2021 at 20:37

    Kust see lahe neoonlamp kirjaga pärit on ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:45

      Konverter.ee:)

  • Avatar
    Vasta La_em 29. detsember 2021 at 20:31

    Ühtegi nii fancyt ujulad ei ole küll näinud! Olgu see siis ujula aga ikkagi väga ilus ja tundub kvaliteetne lisaks neutraalsed toonid on ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:56

      ainult bassein on puudu 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:47

      Krt. Ma sealt poest tellisin vist selle wc paberi hoidja ka. Oleks pidanud rohkem vaatama ringi ?