Beebiootus PILDID Rasedus

#babyshower

12. september 2016

Nagu te mu eilsest masekapostist võite järeldada, veetsin ma ülejäänud päeva voodis nuttes ja komme süües. Ok, ma ei nutnud vaid selle pärast, et ma arvatavasti sünnitusel suren, vaid selle pärast ka, et ma olin juba veendunud, et kui ma mingil imekombel ei peaks surema, siis pean ma edaspidi kahe lapsega üksikema olema, sest Kardol on uus naine.

Nimelt kuulsin ma pealt mingit väga imelikku kõne, kus ta rääkis… jube imelikult ja kahtlase moega. Kui ma küsisin, et kes see oli, vastas ta, et see oli minu ema. Mis mu ema tahtis? “Ah, rääkis Riki sünnast.”. Mida? “Niisama…” ise ringi kõõritades ja silmkontakti vältides. Ma läksin isegi nii kaugele, et ma nõudsin, et ta mulle oma telefoni näitas, mille peale vastas ta lihtsalt: “Ei.”

Ühesõnaga, see kulmineerus siis sellega, et ma vedelesin oma voodis teki all, õgisin kahe käega komme näost sisse ja nutsin selle üle, et mu elu peab olema nii tohutult ebaõiglane ja rõve. Mul oli plaanis terve õhtu samas vaimus jätkata, aga mu väikevend pidas õhtul Virtualzone’is sünnat ja no kuigi ma üldse ei viitsinud sinna minna, tundus siiski viisakas kohale ronida. Okei, mu ema helistas ja ütles, et ma PEAN minema, seega mul polnud väga valikut kah.

PicMonkey Collage-2

Peale seda, kui suslik hüppama õppis, ei tee ta päevad läbi mitte midagi muud. Mõni ime, et lapsed kunagi paksud pole. Mõtle kui vormis ma oleks, kui ma muudkui ringi keksiks.

rikisynna1

Poisid said seal igasuguseid mänge mängida, mina muidugi kukkusin kohe õgima, kuni äkki olid ukse taga mu sõbrannad, kes ütlesid, et ma kohemaid, küsimusi esitamata nendega kaasa läheksin. Nii viisid nad mu kuskile saunaruumidesse, mille nad olid täiega ära kaunistanud ja mulle üllatus babyshoweri korraldanud. No ei oleks saanud olla paremat ajastust!

PicMonkey Collage-4

Sain megapalju armsaid kingitusi!

PicMonkey Collage-5

Nagu appppi! Vaadake, kui palju vaeva mu sõbranjed nägid!

DSC_7975

Pidin mekkima erinevaid beebitoite ja maitseid ära arvama. Suutsin vist ühe täppi panna (õuna-pirni).

DSC_7972

Pidin pimesi lapse ära mähkima. Easy! Mul on kolm aastat mähkmepraktikat :D!

DSC_7950

Minu armsad eidekesed!

Lõpuks kui kohustuslik osa läbi sai, koorisime me ennast ujukate väele ja läksime jaapani vanni vedelema. Üli mõnus oli seal paar tundi liguneda, krimpsu tõmbuda ja naistega juttu puhuda. Ei tasu vist mainidagi, et õhtu lõpuks ei olnud mul enam mingit kassi. Selgus, et uue naise asemel oli Kardole helistanud hoopis Gerda, nii et jess, see mure ka murtud. Ok, üks väike mure lisandus ka. Sauna selgus, et mul on “ema nibud”. What ever that is, aga kodus sai Karts korralikult mölinat, et ta mulle enne öelnud pole, et mul imelikud tissid on. Ta väitis, et ta ei olevat tähele pannud 😀

PicMonkey Collage-3

Koju jõudes olin ma nii rammestunud, et jäin hoopis ise Mari magama pannes magama, samal ajal, kui Kardo poole ööni all telekatuba värvis. Oijah, nüüd on Mari lasteaias, Kardo tööl ja mina vedelen liikumatult voodis. Nii hea on olla. Wohhoo!

Kurat, mul on ikka head sõbrannad. Ma ei kujuta ette, millega ma nad ära teeninud olen, aga ma loen sõnad peale, et ärge MINUST küll kunagi sääraseid asju oodake, eks. Ma ei taha seda pinget 😀

Loe ka neid postitusi!

33 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta L 12. september 2016 at 15:59

    Kas keegi oskaks öelda, kus oleks võimalik osta sellist roosat kleiti nagu seal ühispildil sellel vasakpoolsel neiul? Lihtsalt niiiii armas kleit!!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 12. september 2016 at 15:32

    Sul on tõesti vahvad sõbrannad! 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. september 2016 at 15:58

      Ma tean!

  • Avatar
    Vasta J. 12. september 2016 at 15:02

    Esiteks näed sa väga värske välja! Peale eilset postitust eeldaks veidi räbalamat olekut aga krt rasedad naised on ikka ilusad naised! 😀
    Kas need samad sõbrannad kinkisid sulle juba selle Finish boxi? Ja nüüd veel pidu ja kingitused?
    Sul on tõesti vedanud! Kuna mulle pole kunagi selliseid üllatuspidusid tehtud siis ma ei kujuta ettegi kuidas ma reageerinud oleks…arvatavasti oleks tulemuseks silmameik laiali hüsteeritsev naine 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. september 2016 at 15:50

      Tead, ma jõudsin eile enne pidustusi veel lõunaune ka teha, sellest ka värskem olek 😀 aga aitäh!

  • Avatar
    Vasta Käta 12. september 2016 at 11:09

    Sorri kullatükk, et ma ei saanud osaleda:(

    Aga tüdrukud nägid töesti vaeva ja lisaks oled sa seda väärt!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. september 2016 at 15:58

      Ma arvan, et ma suudan sulle andestada 😀

  • Avatar
    Vasta E 12. september 2016 at 10:38

    Sihukesi postitusi lugedes ma alati mõtlen, et ma peaksin olema sotsiaalsem inimene ja endale sõbrannad leidma ja neid hoidma 😀 Just seetõttu, et meil pulmad plaanis paari aasta jooksul ja beebit üritame ka saada ja noh tahaks ka selliseid üllatusi ja pidusi ning pruutneitsisi vaja jne 😀 Aga samas ei ole üldse minu rida, ma ei klapi inimestega ja tavaliselt läheb ikka alati midagi nihu ja siis tõrjun ma nad endast eemale, kuna ma tunnen, et saan ilma nendeta ka hakkama ja suva värk 😀 Ja inimsuhted on nii nussverid ning inimesed on nii kahepalgeliseeeed, et ma alati mõtlen “oh ei viitsi mina jamada sellega”.

    Ma olin ise see hästi mustersõbranna ja tegin kõigile alati mingeid pidusi ja nänne ja värke aga nagu mulle pole kunagi ühtegi tehtud, hiljem ainult inimesed totaalselt muutunud ja olen otsustanud, et ah sitta kah pole mul neid vaja. No näiteks lapsepõlvesõbrannast kellega 8a tundsime ja parimad sõbrannad olime, kasvasime ka lahku, kuna tema läks kergelt öeldes ‘litsiks’ ja ma otsustasin, et ei vaja sellist inimest oma ellu kes on kahepalgeline ja noh hoopis teine inimene kui enne.

    Mingi elu pikk ja segane jutt tuli aga ma süüdistaks magamatust 🙂 Ja ma saan alati end sellega lohutada, et mul on vähemalt kolm vanemat õde olemas ning üks neist on kõva planeerija ehk mul lootust oma tüdrukuteõhtu ja titepeod ka tulevikus saada 😀

    Aga muidu sulle korraldati tõesti vägev titepidu ja tüdrukuteõhtu oli ka vägev! Ma tean, et sellest sada aastat möödas aga sattusin mõned päevad tagasi just su tüdrukuteõhtu videot vaatama.

    • Avatar
      Vasta Hedi 12. september 2016 at 11:09

      Kusjuures mul on enamvähem sama teema. Minul aga see asi rohkem kasvatuses kinni. Ma kasvasin isa ja kahe vennaga. Plussiks siis veel onu (isa kaksikvend) kes ka kogu aeg külas käis ja meid hoidis. Tänu sellele ma olen kuidagi väga “mitte sõbrannataja” – tuleb välja. Olen oma 28 eluaasta jooksul reaalselt pidanud õppima kuidas naistega suhelda 😀 Ja pean tunnistama, et ma olen ikka päris palju puudust tundnud sellest, et mul pole oma sõbrannade “klikki” kes selliseid asju korraldaks, sest meessõbrad teadupärast sellised ju ei ole. Aga ma ise teadlikult proovin areneda selles suhtes. 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 12. september 2016 at 11:21

        Muuseas mina pole ka ausalt sõbrannataja, mulle on lihtsalt jopanud mõni üksik selline sõbrannataja, kes on orgunnija ja meelespidaja ja siis teised lihtsalt… tulevad kaasa asjaga 😀

    • Avatar
      Vasta Birogov 12. september 2016 at 16:26

      Su sõbranna läks “litsiks” ja selleks sai teie sõbranna suhe läbi? Hmm..kuidas see tema litsindus sinusse puutus või sa lihtsalt olid nii moraalijünger, ei suutnud temaga sõbrustada? Kuidagi jube kahtlane põhjus tundub 😀 kui muidugi sulle keeras ka mingit sitta siis saan sellest aru.

  • Avatar
    Vasta Marju 12. september 2016 at 08:52

    Millega oled vägevad sõbrad välja teeninud? Vaata, ma ütlen sulle. Sa pole isegi mitte hingamist välja teeninud – see on VALIK. Ka inimesi oma ellu lubada on valik! Kuidas saab veel vingemaks minna? ?

  • Avatar
    Vasta Biku 12. september 2016 at 08:46

    Vähemalt on nad sinu tõelised sõbrad 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 12. september 2016 at 08:45

    Sry Mallukas aga ma pean küsima ? Sul pildil ilus bandoo paistab, mis firma või kust ostetud? ? Tahaks kaa!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. september 2016 at 08:51

      Misasi on bandoo üldse:D

      • Avatar
        Vasta Gerli 12. september 2016 at 09:18

        Mõtlesin Sinu “päevitusi, ujumisriided,bikiinid”?
        Aga bandoo bikiinid on need ilma õlapaelteta päevitused ? kui õigesti seletasin.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 12. september 2016 at 09:25

          Feng poest ostsin Saaremaalt, aga Pärnus olla samasuguseid ikka veel müügil 😀

  • Avatar
    Vasta Ee 12. september 2016 at 08:44

    Maril muidu muud pidukleiti pole v?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. september 2016 at 08:50

      See üldse ta ainuke riideese, mis siis?

      • Avatar
        Vasta Annely B. 12. september 2016 at 10:08

        😀 NAISS

      • Avatar
        Vasta Ann 12. september 2016 at 19:33

        Hea vastus 😀

    • Avatar
      Vasta Urr 12. september 2016 at 09:07

      Kui lapsel on olemas üks äärmiselt kaunis kleit siis muidugi tohib seda kanda ainult ühe korra, pärast tuleb see panna kappi seisma ja kanda kõiki teisi kleite ainult ühe korra. Ja hiljem vaadata kapis seisvat iludust ja halada, et juba väike, ei saanudki rohkem kanda. A noh, vähemalt pole saanud keegi ära susata: “lapsel muid kleite polegi vää?”.

    • Avatar
      Vasta Aveli 12. september 2016 at 09:33

      Hhahhaa, eriti lamp kommentaar 😀
      Mallukas, onju Mari ei saagi enam uusi riideid – tema tuba läks nii kalliks, et nüüd aastateks hooleta..:D

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 12. september 2016 at 09:43

        Kahjuks nii on jah, äkki paar aastat saan veel sedasama kleiti selga suruda, siis vaatame edasi, äkki keegi annetab uue järgmiseks 5ks aastaks.

        • Avatar
          Vasta E 12. september 2016 at 10:41

          Ma siis kommenteerin veel lambima kommentaari aga ma just avastasin, et mu voodilinas on auk sees, nagu mingi jalkapalli suurune. Kui annetamiseks läheb võtaks ühe voodilina!

  • Avatar
    Vasta Ma 12. september 2016 at 08:33

    Mis kuradi ema nibud??? 😀 Äkki on mul ka??
    Kardol ja teine naine? Ei usuks iialgi 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. september 2016 at 08:42

      Sellised suured ja tumedad 😀

      • Avatar
        Vasta M 12. september 2016 at 09:03

        Ilmselt need suuured ja tumedad niplid on kõigil rasedatel ja emadel 😀
        Mul on selline tunne, et varsti mul tiss üleni pruun…

        • Avatar
          Vasta Aveli 12. september 2016 at 09:32

          Minul ka suured ja tumedad nagu neegril..:D

        • Avatar
          Vasta Pille 12. september 2016 at 21:42

          No mina olen neist suurtest ja tumedatest nibudest pääsenud. Mul on tissid nagu poleks iial rase olnud ega imetanud.

    • Avatar
      Vasta Ma 12. september 2016 at 13:47

      Mul on ka sellised 😀 Mees just laup hommikul ytles seda mulle. Ma teadsin, et nad on suuremaks ja tumedamaks läinud natuke, aga tuleb välja, et hoopis palju-palju 😀

  • Avatar
    Vasta e.m. 12. september 2016 at 08:26

    Miks mitte Sinust midagi sellist oodata? Tegid ju Triinule väga armsa üllatuse, millega ka natukene vaeva pidid nägema.
    Aga väga armsad sõbrannad!