Ilukraam KARDO Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

imeline lõhnamaailm

15. september 2016

Ma olen oma Kardoigatsuses nii madalale langenud, et ma käisin vannitoas endale ta lõhna peale pihustamas. Ja kuna ma siiski Mari emale ära parseldasin ja nüüd hambad laiali diivanil istudes aina Kardo lõhna nuusutan nagu segane, siis mulle meenus, et mul ongi teile kaks lõhna kinkimata ja ma võin selle ju nüüd kohemaid ära teha, kui mul enivei midagi targemat teha pole.

Igatahes, meestelõhnad on minu meelest PARIMAD asjad siin ilmas. Ma olen paras naisteparfüümide hull ka (ega mul ilmaasjata neid üle 30 ei ole…), aga hästi lõhnavad mehed….mmmm. Kardo on aga selline põline “maamees”, et ta igapäevaselt väga lõhnasid kasutada ei viitsi. “Mis ma seal laos ikka lõhnan” ühmab ta mulle, kui ma ütlesin, et mis mõttega ma talle neid lõhnu kokku ostan, kui ta neid nagunii rohkem ei kasuta, kui ainult siis, kui kuskile minek on.

Nüüd saatis Kuues Avenüü mulle ja Kardole mõlemale uue lõhna ja kui ma need kätte sain, siis mainisin kohe Kardole, et see lõhn on nii hea, et reaalselt püksid tahavad iseenesest maha kukkuda. Miskipärast unustas Kardo, et iga päev on “lamp” lõhna peale pihustada ja lootuses “midagi saada” hakkas ta ennast lõhnastama isegi õhtul voodisse tulemiseks. “Tunned jah? Ma panin seda head lõhna!” kiitles ta alles ükspäev magama tulles. Nagu ma ise seda muidu ei tunneks, eksole 😀

dsc_8239-3402788

Enne oli mu lemmikuks meestelõhnaks Trussardi “My Land” (LINK), aga kui ma nägin, et sellele on suguvõssa lisandunud uus noorem vend Trussardi “Blue Land” (LINK), siis tahtsin ma otsekohe muidugi seda proovida. Või no Kardole peale valada. Võiks öelda, et nende ühine joon on see, et nad on ÜLIIII head meestelõhnad. Sellised jõulised, mehised, mõnusad. Mmmm. Mul praegu on üks ühel randmel ja teine teisel randmel, et ma erinevust suudaks välja mõelda. Blue Land on vist vähekene värskemate nootidega, My Land on natukene tummisem. Ehk siis kui My Landi paneks peale restorani minekuks, siis Blue Land on vähe igapäevasemate nootidega. Hetkel on Blue Land muuseas üks populaarsemaid meestelõhnasid maailmas ja ma tõesõna kohe üldse ei imesta, sest see on lihtsalt niivõrd hea. Ja kui keegi parasjagu mõtleb, et mida mehele kinkida, siis emb-kumb nendest lõhnadest on tõesõna kindla peale minek!

dsc_8236-4610455

Endale valisin ma välja  Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 (LINK). See on limiteeritud koguses valmistatud suvine lõhn Flowerbomb seeriast, mis tuleb igal aastal välja veidi erinevas pudelis. Flowerbomb La Vie En Rose on lilleline värske lõhn ja seda müüakse ainult 50ml pudelis. Minu jaoks ideaalne, sest 30ml saab minu jaoks alati kuidagi kiiresti otsa ja 100ml on kuidagi hiigelsuur, mis iial otsa ei lõppe.

Ma muidugi seda valides ei teadnud üldse, mis lõhnaga tegu, aga googeldades jõudsin infoni, et tegu suht rariteetse kaubaga – peaaegu igal pool on see läbimüüdud ja kuna seda toodetakse limiteeritud kogustes, siis eriti seda peale kuskilt tulemas ei ole. Neid tavalisi flowerbombe on vabalt saadaval aga seda special editionit on väga vähe. Ja kui juba miski nii läbi müüdud on, siis peab ta ju hea olema, eks?

Ja ega ma ei eksinudki! Ta on küll tunduvalt jõulisem, kui tavalised kommilõhnad, mis mulle meeldivad, aga ta on siiski magusate nootidega ja tõeliselt omapärane lõhn. Ja ma ei mõtle “omapärane” nagu öeldakse millegi kohta, mis üldse ei meeldi, aga soovid siiski viisakaks jääda, vaid reaalselt ülipaljud on küsinud, et mis hea lõhn mul peal on. See püsib nii kaua, et sõbranna küsis mult kolm päeva peale lõhna kasutamist selle marki, ju siis oli sallile veel mingi lõhnakübemeke jäänud. Ja see pole isegi parfüüm vaid tualettvesi. Selle kohta ikka tõeliselt hea kestvusega hästi naiselik, pidulik ja mõnus lõhnake.

dsc_8242-8957070

Loomulikult ma tahan kahele teist ka kingi teha ja lõhnakese ära anda. Selle jaoks ei tule teha muud, kui hakata Kuuenda Avenüü sõbraks Facebookis (SIIN) ja jätta kommentaar, et kumba lõhna sina kingitusena saada sooviksid ja miks.

Ps! Kuuendas Avenüüs on väga suur valik parfümeeria ja ilutooteid, ning kui registreerida end kasutajaks siis saab alati 6% allahindlust, mistõttu paljud tooted on Eesti parima hinnaga. Samuti on Kuuendal Avenüül alati tasuta transport pakiautomaati sõltumata ostusummast!

Loe ka neid postitusi!

369 kommentaari

Jäta kommentaar