Kingiloos LAPSED Lasteasjad

arvustus: Nomi tool + kingiloos!

1. detsember 2016

Eestis ei ole vist paljud Nomi toolist kuulnud, kui ma usun, et rohkem on siinmailm jäänud kõrvu Stokke Tripp Trapp tool, mis niiöelda kasvab koos lapsega. Sama disaineri tehtud on aga see imeline Nomi toolikene, millel veelgi pikem kasutusiga. Nimelt on Stokke toolid alates kuuendast elukuust, Nomi disaini saab kasutada juba sünnist alates! Skandinaavias on Nomi toolid ühed populaarseimad, mis on kasutuses isegi näiteks enamikes lasteaedades.

konceptet_en

Kuigi tool võib koos lisadega maksta lausa kuni 500€, siis jagades selle summa näiteks seitsme-kaheksa aastaga, mil seda igapäevaselt kasutada saab, siis ei tulegi summa sugugi nii suur. Nimelt saab Nomi tooli kasutada juba beebi esimesest päevast. Kui tavalises lamamistoolis ei soovitata lastel üle 15 minuti olla, siis Nomi tooli on lihtne reguleerida täislamavaks, kus beebil mugav ka pikemaid unesid teha. Nagu alloleval pildil näha on, on tooli all suur valge nupp. Seda kruttides saab seda lükata ülespoole, mis tooli täislamavasse lükkab.

DSC_7536

Tool on beebidele superturvaline. Viiepunktiline turvarihm hoiab last kenasti kinni ja ei pea üldse muretsema, et ta äkki kogemata kuskilt välja vajub või libiseb. Rihmad on ka hästi pehmest ja siidjast materjalist, et need lapsele kuidagi ebamugavad ei oleks, ega haiget teeks.

DSC_7542

Mis mulle Nomi tooli juures väga meeldib on ta kõrgus – kuna mul on loomad, siis ma ei taha lamamistooli, kus Lotte saab oma tagumikuse keelega ootamatult üle beebi näo tõmmata. BB lamamistool meeldib talle küll väga, aga mitu korda on juhtunud nii, et Lotte seda piimanägu musitamas käib ja mulle ei meeldi see üldse! Lisaks on see tool ka Mari-kindel, sest Mari ka ei ulataks seal mingit pahandust beebiga teha. Ja ülihea on see kõrgus ka seepärast, et saad kenasti beebi ülejäänud perega söögilaua taha veeretada, et tal ka hea vaadata oleks, mida teised teevad. Ahjaa, toolil on tagapool rattad all. Seda seetõttu, et nii on seda mugav liigutada ja lisaks on sellel see turvaelement, et kui suurem laps, kes seda söögitoolina kasutab, ennast näiteks lauast eemale tõukab, ei kuku ta mitte tahapoole ümber, vaid veereb lihtsalt veidi tahapoole.

Kus see söök siis on, mida keegi pakkuma pidi?

Kus see söök siis on, mida keegi pakkuma pidi?

Kahjuks me pole veel Mari tooli kokku pannud, seega ei saa ma seda modellikest teile hetkel näidata, aga ühesõnaga on nii, et kui beebi kasvab sellest pesast välja, siis saab sellest teha mõnusa söögitooli. Kas siis sellise, millega laps laua taha tõsta, samas saab ka ette eraldi lisana osta see kandik, mis muudab selle eriti mõnusaks söögitooliks väikse lauakesega. Noh, selline:

accessories-nomi-tray

Ja pärast teist eluaastat võib selle jalaosa ära võtta, mis last seal kinni hoiab ja kasutada lihtsalt kõrge toolina, et laps saaks perega koos laua taga istuda. Ning seda saab kasutada täpselt nii kaua, kuni lapsele see tool meeldib ja ta seal istuda soovib. Aga raskust kannab see nii palju, et selle poolest võiks see laps seal tiinekaeani istuda. Vaevalt, et ta seda muidugi soovib 😀

Mis mulle veel meeldib: see on jube kerge. Vaid 4.9 kilo! Ja kõik materjalid on taaskasutatavad, seega ei tekita see mingit tobedat prügi, mitte, et keegi sellist väärt asja nagunii iialgi ära viskama peaks. See on juba sellisest materjalist, et peab vist igavesti vastu!  Muuseas, see on disainitud nii, et laps saab seal sees istuda vaid sirge seljaga, mis on rühile hea. Samas saab ta mugavalt toetada nii käsi kui jalgu, et tal toolis ebamugav ei hakkaks. Pagan, tahaks endale ka sellist tooli, aga minu mõõdus vist ei tehta…Mõni ime, et see tool on võitunud hunniku erinevaid auhindu üle maailma!

DSC_7553

DSC_7588

NOMI

Ja nüüd on mul teile nii hea uudis, et ma ei suuda seda isegi uskuda. Nimelt saab üks Malluka blogi lugeja enda lapsele ka sellise uhke tooli, koos kõikide kellade ja viledega, millega seda üldse tellida saab. Kõik kandikud, rihmad, pesad ja pehmendused tulevad kaasa, mis teeb selle auhinna väärtuseks ikka krõbeda summa.

Et loosis osaleda, tuleb sul minna Evomove.com lehele, piiluda seal erinevaid toolimudeleid ja värve, ning kommentaarides pakkuma, mis värvi tooli mina oma võitjale välja valisin. Värve on seal küll igale maitsele ja igasse kodusse sobivaid, seega piiluge SIIT erinevaid toolivärve.

Et osalejad kaua kiblema ei peaks, siis loosin selle tooli välja juba esmaspäeval! Seega võtke aga osa, sest see on tõesti nii lahe beebitoode, et ma lausa kõkutasin hullu kombel naerda, kui selle kätte sain. Nii ilus! Nii stiilne! Nii mugav beebile! Nii pika kasutuseaga! Ära mune – võta osa!

 Kes loosis osaleda ei taha, siis osta saab selle SIIT!

Loe ka neid postitusi!

1,123 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta E 26. oktoober 2018 at 13:46

    Mul on mõned küsimused Nomi tooli kohta, ehk leiad aega nendele vastata.
    1. Kui tellin beebiosa, siis sellega kaasa tulevad rihmad on võimalik hiljem paigaldada keskmise astme tooli külge(see kus turvakaar on ees)?
    2.Kas keskmise astme tooli ( see kus turvakaar on ees) saab kasutada ainult nii, et istumisosa on kõige kõrgemas asendis (st siis istumisosa kõrgust muuta ei saa, kui turvakaar küljes on)?
    3. Kodulehel on kirjas, et kõrgeim asend istumisosale on maast 58cm. Kas Sa palun saaksid mulle öelda, kui kõrgel on need avad seljatoel, kuhu turvakaar kinnitada? Mõõt võiks olla, kui iste on kõige kõrgemal positsioonil(58cm) ja siis palju sealt on nende kinnituskohtadeni. See on oluline, et saaksin mõõta, kas laua äär jääb turvakaarele ette või mitte.

    Küsin igaks juhuks, ega sul mõnda nomi tooli osa üle ei ole, mida müüa sooviksid? Olen peagi endale tooli tellimas, kui mõõdud minu lauaga sobivad.

    Ette tänades

    E.

  • Avatar
    Vasta TK 12. detsember 2016 at 22:14

    Hall! See sobiks meile niiiii hästi ? Saaks oma koleda sada aastat vana tooli lôpuks välja vahetada…

  • Avatar
    Vasta Annika 8. detsember 2016 at 12:50

    Meie pere oleks väga õnnelik halli üle.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. detsember 2016 at 16:09

    Mariann, trummipõrinad siiani põrisevad. Millal loosid ? 🙂
    Ikka endiselt arvan, et valisid lugejatele välja “ocean” toonis tooli

  • Avatar
    Vasta Kaia 5. detsember 2016 at 22:47

    Hall!

  • Avatar
    Vasta Liina 5. detsember 2016 at 22:28

    Pakun, et valge

  • Avatar
    Vasta Marin 5. detsember 2016 at 19:09

    Pakun, et valisid halli, ja loodan, et pole loosis osalemisega veel hiljaks jäänud!

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liisa 5. detsember 2016 at 18:39

    Lime toon

  • Avatar
    Vasta Lizett 5. detsember 2016 at 18:31

    Pakun halli 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika P 5. detsember 2016 at 17:42

    Mulle endale meeldib hall kõige rohkem ja arvan, et valisid ka halli 🙂

  • Avatar
    Vasta Sanna 5. detsember 2016 at 15:53

    Pakun, et valisid halli tooli 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 5. detsember 2016 at 15:18

    Pakun halli 🙂 sobiks ka idekalt meie koju 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. detsember 2016 at 14:36

    no niii lahe tool, seda on küll vaja.
    Arvan et valisid musta tooli.

  • Avatar
    Vasta Maria 5. detsember 2016 at 14:28

    Lime ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 5. detsember 2016 at 12:26

    Valisid Coffee 🙂

  • Avatar
    Vasta Deivy 5. detsember 2016 at 11:59

    Pakun, et hall.

  • Avatar
    Vasta Merlin 5. detsember 2016 at 11:28

    Pakun et hall 🙂 Esimene lastetool mida endale koju tahaksin, ilus disainelement tuppa.

  • Avatar
    Vasta Kaie 5. detsember 2016 at 09:39

    Pakuks ei loosi läheb valge tool 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 5. detsember 2016 at 09:35

    Nii kift tool, nii palju võimalusi. Pakun värvideks hall või valge. Vinge kingitus igaljuhul 🙂 osalen heameelega. PS! Mulle meeldivad Su pildid.

  • Avatar
    Vasta Nele 5. detsember 2016 at 09:23

    Muudkui imetlen seda tooli su blogis 😀 Niiväga ikka tahaks seda oma pojale,et ootan ponevusega juba loosimist !! Elan kaasa !

    • Avatar
      Vasta Nele 5. detsember 2016 at 09:24

      Millegi parast arvan nyyd isegi,et loosiks valisid valge tooli !

  • Avatar
    Vasta Elvira 5. detsember 2016 at 07:27

    Ma millegi pärast arvan, et sa valisid tooniks Grey. 🙂

  • Avatar
    Vasta Viivika 5. detsember 2016 at 02:57

    Hall või valge.

  • Avatar
    Vasta H 5. detsember 2016 at 02:00

    Alguses olin kindel, et valisid laimi ja üldse aru ei saanud miks teised räägivad mingist coffee toonist, aga mine tea. Kuna ma muidu ei kommenteeri, siis ütleks siin ära, et Lende ja Mari on nii armsad. Sina nii produktiivne. Ma ootan isegi reklaam postitusi, sest olen leidnud siit nii palju lahedaid ilusate asjade tegijaid ja on unistuste poole püüdlejaid. Head soovides!

  • Avatar
    Vasta Maiken 5. detsember 2016 at 00:02

    Ocean:)

  • Avatar
    Vasta Liis 4. detsember 2016 at 23:36

    Väga sooviksin tooli ja pakun et loosis sarnane nagu sul omal ehk valge ja hele puit ja hall pesa

  • Avatar
    Vasta Kats001 4. detsember 2016 at 23:02

    Oeh, see tool kuluks minu 2kuusele beebile 100% ära.
    Hetkel kasutuses lamamistool, kuid ma kujutan ette, et pisike naudiks palju rohkem minuga nõude pesemist, söögi tegemist, koristamist jms, kui ta saaks mind sellistest kõrgustest jälgida. Ja kaugel see lisatoidu sööminegi on. Väga, väga loodan, et võidaksin esimest korda elus midagi ?.
    Ahjaa, ma pakun, et valisid välja halli tooli.

  • Avatar
    Vasta Maret 4. detsember 2016 at 22:42

    Arvan, et valisid coffee. Samas on need kõik toonid super ja tool näeb väga lahe välja.

  • Avatar
    Vasta Kadi 4. detsember 2016 at 22:18

    Arvan, et valisid tooni Ocean või siis igale poole sobiva valge. Meeldib samuti tooli juures just see, et beebi oleks oma pesas koera ulatusest kõrgemal, üks asi vähem, mille pärast muretseda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin Tamm 4. detsember 2016 at 22:05

    Arvan, et valisid halli värvi tooli, sest minule ja mu pisikesele Oskarile väga meeldiks hall toon 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri M 4. detsember 2016 at 21:57

    Ma pakun et halli, kuna see unisex. Ning hea meelega võidaks selle tooli 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariana 4. detsember 2016 at 21:48

    Valge tool heleda tamme raamiga on väga ilus. Ehk valisid ka selle?

  • Avatar
    Vasta Piret 4. detsember 2016 at 21:45

    Arvan samuti (nagu paljud teised), et valisid halli tooli. Aga see tool on küll üks igati kasulik asi. Ilus ka veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 4. detsember 2016 at 21:35

    Arvan, et valisid Coffee.

  • Avatar
    Vasta Maret 4. detsember 2016 at 21:27

    Loosis välja halli värvi tooli ?

  • Avatar
    Vasta Susanne 4. detsember 2016 at 20:51

    Pidin lihtsalt mainima, et Lende näeb täiesti Kardo välja esimesel pildil 😀

  • Avatar
    Vasta Susanne 4. detsember 2016 at 20:49

    Jube head värvilahendused. Ise ka just söögitooli otsingul, vana tasuta saadud Britton on ikka oma aja ära elanud küll juba, ega kõige ohutum ta ka pole enam. Aga pakun, et valisid Ocean värvi, samas kuna loosis on ka kindlasti tüdruklaste vanemaid, võisid valida ka neutraalsema halli 🙂 Hoiame pöialt!

  • Avatar
    Vasta Stevelin 4. detsember 2016 at 20:26

    Värv ei oma niii ägeda tooli korral üldse tähtsust. Aga pakun, et valisid coffee ja valge koosluse. Ise oleksin üliii õnnelik iga värvi üle.

  • Avatar
    Vasta Mari K 4. detsember 2016 at 20:25

    Valisid valge!

  • Avatar
    Vasta Karina 4. detsember 2016 at 18:25

    Ma ei olnud varem kuulnudki Nomi toolist aga peale sinu blogi lugemist arvan, et see on lapsele nö must have thing!!! Milline disain, turvalisus, mugavus, pikk kasutusaeg ja kergus-mida ühelt toolilt veel tahta?! Värv?? Saades sellise asja kingituseks poleks värv isegi oluline…aga kui peab midagi pakkuma siis…hall?!

  • Avatar
    Vasta Toomas Halliste 4. detsember 2016 at 18:21

    Pakun, et loosid välja Coffee tooni tooli 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. detsember 2016 at 18:18

    Arvan, et gray nagu sul endal, jube vajalik oleks, köögis oleks hea hoida kui ülejäänutele süüa teen ja poja ei maga.

  • Avatar
    Vasta Ave 4. detsember 2016 at 15:50

    Pakun kauni halli värvi, nagu teil endalgi kasutusel 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 4. detsember 2016 at 15:13

    Pakun, et Coffee tooni 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariin 4. detsember 2016 at 15:00

    Loodan, et sul on sama hea maitse nagu mul 😀 laimiroheline ja just minu pojakesele 😉

  • Avatar
    Vasta Liisa L. 4. detsember 2016 at 14:59

    Mina arvan ka, et loosi läheb just hall tool.

  • Avatar
    Vasta Eleri 4. detsember 2016 at 14:45

    Arvan, et hall värv 🙂 ja võidu korral kingiks selle siis oma peagi sünnitavale õele, sest ta on seda väärt!

  • Avatar
    Vasta Cerlyn 4. detsember 2016 at 13:40

    Valiks musta 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 4. detsember 2016 at 13:20

    Pakun et loosi läheb coffee värvis tool. Oleks jube vahva oodatavale tüdrukutirtsule või poisiklutile 🙂

  • Avatar
    Vasta M 4. detsember 2016 at 13:19

    Tundub tõesti vinge tool, ma arvan, et valisid valge, kuigi ausaltöeldes on need kõik nii ilusad. 😀

  • Avatar
    Vasta Eneli Margus 4. detsember 2016 at 12:52

    Ma arvan et valisid ocean, sobib mõlemale ja mulle meeldiks ka see värv väga :))

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. detsember 2016 at 12:14

    Ma panustan halli värvi toolile aga samas pole üldse kindel sest kõik värvid on nii lahedad. Oleks tore võita enda tibukesele selline uhke tool, kuna praegune on ikka täitsa mõttetu aga kuna noorte vanematena ei ole rahaliselt olnud võimalust nii kalleid asju osta siis pigem piilun netist neid. Praegune tool kaalub nagu 100kg ja on ilge kobakas, olen õnnelik et selle eest ei ole maksnud sentigi kuna saime tuttavatelt. Laps ei saa koos meiega lauataga einestada sest see on ikka korralikult hiiglaslik, minul kui nääbsukesel naisel annab seda ikka sikutada… seega peab laps leppima lauast veidi eemal seina ääres söömisega. Beebiosa jääks hetkel küll kasutamatta kuna seda 10kuust jõmmi enam sinna ei pane aga kuna mõtted liiguvad ikka, et tahaks kunagi veel ju ühte ja toolil niiiii pikk kasutusaeg siis jääks see oma aega ootama aga lapsetta see beebiosa ka eijää. Pole ju never üheski loosis võitnud oleks lahe enne jõule selline üllatus saada.

  • Avatar
    Vasta Alll 4. detsember 2016 at 11:56

    Laimiroheline oleks tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 4. detsember 2016 at 11:44

    Väga ilusad värvid kõik! Kuid julgeksin pakkuda Coffee või Gray. See tool teeks küll meele rõõmsaks väga pikaks ajaks!:)

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. detsember 2016 at 10:05

    Valge tool halli värvi pehmendustega oleks superilus. Aga tegelikult vahet ju ei ole,mis värvi see ülimalt praktiline tool on, peamine, et beebi seal ennast hästi tunneb. Ja mis põhiline, see mahub ideaalselt imepisikesse köòki, et terve pere saaks koos laua ääres süüa. Mida kahjuks suurte söötmistoolidega väikeses köògis teha ei saa 🙁

  • Avatar
    Vasta Geidi 4. detsember 2016 at 07:38

    Ma pakun kohvi värvi. Teine valik oleks ookeanisinine.

  • Avatar
    Vasta Joanna 4. detsember 2016 at 02:24

    pakun valikuks coffee & valge kombinatsiooni : )

  • Avatar
    Vasta O. 4. detsember 2016 at 00:13

    Pakun, et valitud tooniks on hall.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 4. detsember 2016 at 00:11

    Mina arvan, et võisid valida Coffee, samas ei välista teisi. Hmmm, aga võita tahaks küll… ja seekord VÄGA!! :O 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaija 4. detsember 2016 at 00:06

    See on just selline tool nagu ma meeleheitlikult oma lapsele otsisin, siis kui ta alles tahket sööma õppis! Kõige rohkem mind ajavad närvi need söögitoolide harkjalad mille taha ma kogu aeg oma varbaid ära taon. Selle tooliga jääksid varbad alles. 😀
    Minu arust kõige vingem oleks must vineer oceaniga kombineeritult. Aga arvan siiski, et valisid halli tooli.

  • Avatar
    Vasta Hanna 3. detsember 2016 at 23:30

    Nii kihvt! Arvan, et loosid välja coffee toonis tooli.

  • Avatar
    Vasta Anneli 3. detsember 2016 at 23:23

    Ma pakun et Ocean värvi 🙂

  • Avatar
    Vasta a 3. detsember 2016 at 23:15

    Ocean 🙂
    Vaevalt, et loosiõnn mulle naeratab. Seega sooviks hirmsasti hoopis sooduskoodi, et halli isend oma pisikesele härrale soetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 3. detsember 2016 at 22:56

    Arvan, et valisid halli, sobib nii tüdrukule kui poisile. Endale kuluks ära selline tool väga, sest veebruaris sünnib väikesele õele sõbrake ja vana tool just on otsi andmas 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 3. detsember 2016 at 22:54

    Arvan, et valisid coffee tooni. Vahva kingiloos!

  • Avatar
    Vasta Geidi 3. detsember 2016 at 22:24

    Ehk laimiroheline!

  • Avatar
    Vasta Reimo 3. detsember 2016 at 22:06

    Väga tore tool. Mul õepojale kuluks ära. Arvan, et lime 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin L. 3. detsember 2016 at 21:13

    Arvan, et coffee toon. Mis iganes toon see on, siis olen kindel, et mu printsess armastaks seda.

  • Avatar
    Vasta Kadri Kadakas 3. detsember 2016 at 20:01

    Nii äge tool. Värvid ka väga meeldivad ja raske oleks valida kui ostaks enda lapsele. Ma arvan, et Sa loosid välja kohvi värvi tooli 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 3. detsember 2016 at 19:35

    Pakun halli 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin s. 3. detsember 2016 at 19:30

    Ma arvan, et valisid valge.
    Kuigi nõustun nende sadadega, kellele meeldib coffee-toon 🙂
    Lahe tool igal juhul.

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. detsember 2016 at 18:07

    Must

  • Avatar
    Vasta Kaja 3. detsember 2016 at 18:01

    Mina ka halli poolt!

  • Avatar
    Vasta Sigrit 3. detsember 2016 at 17:39

    Ma arvan ka, et hall 🙂

  • Avatar
    Vasta Krete 3. detsember 2016 at 17:19

    Hall

  • Avatar
    Vasta Mari 3. detsember 2016 at 16:29

    Pakun, et lime tooni tool 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilyn Ivask 3. detsember 2016 at 16:24

    Woowww, tänu sinule leiab nii palju lahedaid uusi asju 🙂
    See beebitool on ütlemata cool ja praktiline toode ning iga sinu lugeja oleks seda väärt!
    Mina arvan, et sa loosid välja coffee tooni tooli ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 3. detsember 2016 at 15:30

    Pakun ka, et hall 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 3. detsember 2016 at 15:14

    Tahaks ka Nomi tooli tellida. Mõni kood allahindluseks? 🙂

  • Avatar
    Vasta Chris 3. detsember 2016 at 14:56

    Ma pakun, et halli 🙂

  • Avatar
    Vasta Di 3. detsember 2016 at 14:52

    Valge!

  • Avatar
    Vasta Kerli 3. detsember 2016 at 14:23

    Arvan, et valisid halli.

  • Avatar
    Vasta Marge 3. detsember 2016 at 14:17

    Sooviks halli värvi tooli 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanus 3. detsember 2016 at 13:09

    See tool saab olema Lime

  • Avatar
    Vasta Helen 3. detsember 2016 at 13:07

    Tahaks öelda pink aga arvan et siiski coffee 🙂 väga vinge ja vajalik tool tundub!!!

  • Avatar
    Vasta Andra 3. detsember 2016 at 13:00

    Arvan, et valituks sai ocean tooni tool

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. detsember 2016 at 12:28

    Arvan, et hall ?

  • Avatar
    Vasta Christella 3. detsember 2016 at 12:27

    Arvan, et valituks sai valge 🙂 Jään loosiõnnele lootma, minu beebipoisile oleks see täiuslik jõulukink ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 3. detsember 2016 at 11:21

    Arvan, et loosid välja valget värvi tooli 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 3. detsember 2016 at 11:06

    Ma arvan, et valisid rohelise☺️

  • Avatar
    Vasta Katrin 3. detsember 2016 at 10:38

    Super äge! Mida aeg edasi, seda põnevamaks see beebi elu läheb ?!
    Hall on mega ilus ning usun, et see sai valituks ja sobiks meie kevadetüdrukule samuti nagu saba koerale ?! Küll rõõmust ja õnnest liputaks!

  • Avatar
    Vasta Laura 3. detsember 2016 at 10:10

    Sinine on megailus, äkki see?

  • Avatar
    Vasta Airi 3. detsember 2016 at 09:38

    Mulle endale meeldib üllatuslikult valge kõige rohkem. Kuid arvan, et ehk valisid hoopis coffee toonis välja. Pisike 4 kuune tütar on iga tooniga rahul. Olengi vaikselt söögitooli otsingul.

  • Avatar
    Vasta Bri 3. detsember 2016 at 09:25

    Arvan ka, et valisid halli.

  • Avatar
    Vasta Silje 3. detsember 2016 at 09:23

    Arvan, et loosid välja sama tooni, mis sul endalgi on ehk halli.

  • Avatar
    Vasta Deivy 3. detsember 2016 at 09:15

    Halli sest see sobib nii poisile kui tüdrukule.

  • Avatar
    Vasta Mammy 3. detsember 2016 at 08:42

    Ma arvan, et valisid halli 😉

  • Avatar
    Vasta Marta 3. detsember 2016 at 07:30

    Pakun halli! Väga sooviks seda enda lapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 3. detsember 2016 at 06:03

    Pakun halli kuna seda saaks kasutada mõlemad. detsember lapsed nii poiss kui tüdruk ?ja nii väga oleks vaja seda ??

  • 1 2