Uncategorized

7 okei hinnaga kingiideed*

5. detsember 2016

Iga päev ma korra vähemalt mõtlen, et teen selle postituse ära, aga siis tuleb elu vahele ja iial ei jõuagi selleni. Igatahes on päris paljud palunud, et ma teeksin mingisuguseid kingisoovitusi. Kuna mul endal on mõned lemmikud täitsa kodus olemas, mida käsi südamel soovitada julgen, siis mõtlesin, et why not. Lisaks on mulle netis üht-teist silma jäänud, mida teile ka näidata võiks. Tegu ei ole mingisuguse kellegi poolt kinnimakstud reklaampostitusega, vaid minu siiraste soovitustega ja asjadega, mis mulle endale huvitavad tunduvad. Üritan siin postituses välja tuua asju, mis pole hingehinnaga, vaid taskukohased kõigile.

Minu kõige lemmikum huulevärv maailmas tuleb kindlasti Adenilt. Reaalselt iga jumala kord, kui ma number 14 tooni vedelat huulepulka kasutanud olen, küsib keegi mu käest, et mis imeline huulepulk see on. Number 9 on klassikaline punane ja nagu öeldud, siis 14 on see tume, mida ma ka väga tihti kasutan. Maksab ta 6.90€ ja kui keegi miskipärast peaks mulle tahtma kingitust kunagi teha, siis Adeni pulgad on kindel valik. Ma tahaks kõiki neid toone! Osta saab Prokosmeetika e-poest SIIT!

Lemmikute lainel jätkates, siis jälle pean ära mainima Avrili loodusliku ripsmetuši, mis on loomadel testimata, sisaldab su ripsmeid toitvaid õlisid ja üldse väärt kraam. Mulle meeldib ja meeldiks vast igale naisele. Hind on ka hea, alla 10€! Osta saab Avrili kodukalt SIIT!

Suss on vist selline asi, mida saab kinkida kõigile. Mulle konkreetselt meeldivad just need punased Omakinga ökosussid. Mõelda vaid, need on valmistatud taaskasutatud plastikpudelitest! Minu meelest nii lahe mõte. Ja kui te nüüd eeldate, et need maksavad seetõttu miljon euri, siis eksite. Vaid 19€ euro eest saab super praktilise ja loodussõbraliku kingituse ükskõik kellele, kellel jalad on! Osta saab omaking.ee e-poest SIIT!

kink1-4505508

Üks asi, mida ma soovitan igasse majapidamisse on selline varre otsas kummijunn, mida enamasti kasutatakse vee kokkulükkamiseks. Uskuge mind, kui ma ütlen, et see on parem kui tolmuimeja+hari+mopp kokku. Ja see maksab mingi 10 euri maksimum. Iga jumala kord, kui ma sellega oma vaibalt karvu koristan, mõtlen ma, et peaks seda filmima, sest see on ebareaalne, kuidas ta näiliselt puhast vaibast sellise hunniku jama kätte saab, kui tavalise harjaga ei tule sealt midagi. Hari ajab tolmu ja sodi laiali, see aga tõmbab kõik kenasti kokku ja pääseb ka kõige väiksematesse piludesse. Mina nägin neid müügil näiteks prismas ja eraldi vart ei pea ostma, võid oma kasutuks muutunud harja küljest võtta. Ma võtsin igatahes. Ma ausalt teen ükspäev, kui ma aega saan, selle video ka, et te näeks, kui imeline asi see on! Sobib ükskõik kelle kingikotti, kellel on põrandaid, mida pühkida.

neo_image.php

Muidugi võin ma IMELISEKS kingiideeks soovitada enda pildistamise kinkekaarti, mille disain on Kukupesast, kust mujalt! Jõuluteemalisi kinkekaarte on alles täpselt 12 tükki, seega kes ees, see mees. Kinkekaardi saadan ilusa värvilise ümbrikuga koos, et oleks mugav kohe kuuse alla pista. Kui on soovi, siis hind on ikka 40€ – kirjuta mulle marianntreimann@gmail.com ja lepime kokku, kuidas ma sulle kinkeka saadan. 40€ ei ole just tegelikult kõige soodsam hind kingituseks, aga arvestades üldiselt fotograafide hindasid, siis pole vast väga hullu ja on üsna taskukohane? 🙂 Kes ees, see mees! Kinkeka tellimiseks kirjuta marianntreimann@gmail.com

15289320_10154760322524911_1862484054094242925_o

15252597_10154760322569911_8466356387699589553_o

15252688_10154760322564911_8622891232217424145_o

Üks asi, mida ma olen ammu endale magamistuppa tahtnud, on soolalamp. Ja mitte see tavaline oranž, vaid ikka ilus valge. Meil põleb kogu aeg mingi tuli öösel, sest esiteks ei näe muidu Mari meie tuppa ekselda ja tuiab üksi allakorrusele meid otsima. Teiseks on mul algusest jäänud see harjumus, sest ma pidin nägema, kuidas ma Lentsule tissi annan, et võte õige oleks. Praegu võin ma seda pimesi ka teha, aga noh. Ikkagi mingi väike tuluke võiks olla. Hetkel on seal üks lamp, mis annab liiga palju valgust, mille tõttu on sinna peale tagurpidi pandud pissipott ja minu retuusid. Mitte just kõige kaunim sisekujunduse lahendus… Mina leidsin ilusa valge lambi tervisetoode.ee e-poest.

soolalmp_valge

Üks asi, mis on hea kingitus nii sõbrale, kui ka loodusele, on üks korralik jutekott. Kes veel ei tea, siis see on nagu noh, selline kott, mida poodi kaasa võtta, et mitte iga kord kilekotti osta. Ja oma kraami on ka selles palju viisakam ringi tassida, kui käekotti ei mahu. Kilekotiga ju mööda linna ei käi, aga jutekotiga võib vabalt. Neid on muidugi täiega palju erinevaid, seega leidub neid igale maitsele. Minul on kodus neid paar tükki juba Naistelehe ajast, meil kunagi kontoris oli, ma lasin ühe rotti. Ja paar täitsa tavalist on mul ka. Ja üks ilusa mustriga. Nii mõnus poodi kaasa kahmata, mitte kilekottiga loodusressursse raisata. Ja hind on ka jumala ok! 13€ eest saab näiteks SELLISE jutekott.ee e-poest:

*Ma pidin siia panema ühe kingiidee, mis ei ole sugugi soodne, aga ma olen vaimustuses. Täna kargas mulle Fbi wallile sellise firma nagu VUUL kingiloos ja ma avastasin, et nad teevad suurest lõngast tekke. Issand jumal, kuidas ma tahaks seda suurt tekki. Ma ei hakka ütlemagi, et see maksab üle kolme soti, aga noh, äkki mu blogi loevad mingid rikkad saksapreilid, kes seda endale lubada saavad 😀

Igasugu mõtteid on mul veel, aga ma muidu ei lõpeta seda postitust iial ära, see on mul juba mitu päeva draftis olnud. Aga kui teil on mõistliku hinnaga kingiideid, või midagi tuusa silma hakanud, siis andke mulle ka teada. Isegi kui pole mõistlik hind 😀

Loe ka neid postitusi!

27 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta tupsulotu 7. detsember 2016 at 06:04

    http://ohhio.me/shop
    See on selle teki lõnga kodukas. Miks mitte lihtsalt tokk-paarosta ja ise teha. Neid lõngu kootakse kätega niikuinii, mitte varrastega.

  • Avatar
    Vasta Ennika 6. detsember 2016 at 22:09

    See tekk on nii lahe! Muud ei oskagi kohe öelda! Jumalast kift!

  • Avatar
    Vasta M.K 6. detsember 2016 at 20:28

    Leian, et kosmeetika on üldiselt väga hea kingitus, mida naissoost inimestele kinkida. Meeste puhul on asi palju raskem 😀

    Natuke ka teemaväline küsimus, kuid kas Avrili toode, mis novembri lõpus välja pidi saama loositud, on võitja välja kuulutatud? Kui jah, siis ilmselt kuidagi kahe silma vahele jäänud 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 20:31

      jaa, ikka on

  • Avatar
    Vasta R 6. detsember 2016 at 18:14

    Mulle tundub, et Adenil mingid tarneprobleemid.. ostsin ka prokosmeetikast (tartus eedenis on pood) imeilusa marjatooni huulepulga ja sellest ajast saadik lemmik olnud, aga kui nüüd olen vaadanud poodi või e-poodi, siis saadaval ainult vägaväga vähesed toonid ja uusi pole üldse juurde tulnud 🙁

  • Avatar
    Vasta I.P 6. detsember 2016 at 16:51

    Küll täiesti teemaväline küsimus, aga kas beebiraamat sai välja loositud või olen midagi maha maganud ? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 16:56

      sai ammu ja juba käes 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 6. detsember 2016 at 16:31

    Kas see kummitõmmits võimisiganesselleasjanimion töötab nt linoleum põranda peal ka?

  • Avatar
    Vasta anni 6. detsember 2016 at 13:13

    Kas seda punast huulekat saab ainult epoest või on seda ka mingis poes müüa ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 13:24

      ma tavalises poes pole näinud

  • Avatar
    Vasta D 6. detsember 2016 at 12:43

    Need sussid kinkisin eelmine aasta tädile jõuludeks, ta oli vägaaaa rahul. (Neid on muidugi mitmeid värve) Õele samuti need sussid nii meeldisid, et kui sünnitama läks siis ostis omale haiglasse ka.

  • Avatar
    Vasta Roosi 6. detsember 2016 at 12:43

    Ma sinu soovituse peale tellisin endale selle Avrili ripsmeka – värvib hästi ja teeb ripsmed kenasti pikemaks aga JUBE kergesti läheb laiali. Võib-olla on asi minus, et ma puudutan oma silmi rohkem kui tavaline inimene, et mul tal koguaeg laiali läheb… igaljuhul, kindlasti kasutan selle lõpuni, aga rohkem ei ostaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 13:25

      Imelik, mul küll ei lähe, aga ega ma ei näpi ka ennast 😀

      • Avatar
        Vasta Kairixxx 8. detsember 2016 at 12:47

        Minul on ka Avrili ripsmekas ja läheb samuti laiali. Kusjuures, Mariann, kunagi ühes laivis avastasid ise ka end vaadates, et ripsmekas on silma all laiali 😉 (just silmaaluseid määrib)

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 8. detsember 2016 at 13:02

          Päriselt või :D? Ma ei tea, ju siis mind ei häiri 😀

  • Avatar
    Vasta karmen 6. detsember 2016 at 06:37

    ma sain sünnipäevaks adeni punase huulepulga ja tõesti, see on ülimalt hea!! püsib kaua ja värv on ka täpselt see õige punane.

  • Avatar
    Vasta ritsik 6. detsember 2016 at 00:31

    Meil toob j.vana Rammsteini piletid poolele perele. Odavad ei ole ?. Ja ma tahaks endale elektrilist massaažipatja. No juhuks kui abikaasa ei viitsi õlgu mudida vahetpidamata. 40 euri maksis ühes kataloogis.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 12:31

      Mind on alati huvitanud, et kas need padjad tõesti mõnusalt masserivad? Oled proovinud?

      • Avatar
        Vasta ritsik 6. detsember 2016 at 16:42

        Sõbranna pool ühte olen proovinud, too oli teleturust ostetud ja roppkallis, aga päris hoolega töötles selga. Plaanin mõnes eletroonikapoes luuret teha, ehk saab katsetada ka.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 16:56

          ah, kardo on mu massaažipadi 😀

  • Avatar
    Vasta Keit 5. detsember 2016 at 22:40

    Kust tuli sul küll mõte lambi ümber just pissipott panna ? 😀 ma naersin kohe kõvahäälega kodus selle kohapeale !

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. detsember 2016 at 23:25

      Sest see oli lambi kõrval maas ja siis Kardol tuli see geniaalne idee, sest see oli musta värvi 😀

      • Avatar
        Vasta Kris 6. detsember 2016 at 15:18

        Meil seinalamp, aga arvasin ka, et kuidagi liiga heledalt põleb. Mees tõi köögist fooliumi ja sättis seda kuidagi kupli sisse. Põleb nii 3 kuud juba 😀

  • Avatar
    Vasta Lapsele 5. detsember 2016 at 21:31

    Kuule, kas Mari Johanna kiigub selle kelgu või kausi moodi põrandakiige sees või on nö ühe korra lõbu? Mis selle nimi võis olla?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. detsember 2016 at 23:26

      Kiigub pea iga päev! Ja ma ise ka kiigun 😀

      http://www.aasageko.eu/?op=TeeterPopper

      • Avatar
        Vasta Lugeja 6. detsember 2016 at 14:06

        Ma nii väga tahaksin lapsele seda aga meie all elavad vinguvad naabrid. Arvan vastust teadvat aga küsin ikka – kas see kiikumine on väga lärmakas?