KURB ON OLLA

niu

26. jaanuar 2017

No läkski täpselt nii, et lootsin liiga palju ja see, mida ma täiega lootsin, kukkus kolisedes kokku. Ega mul siin pikalt tahtmist lobiseda pole, sest ma olen praegu nii õnnetu ja enda peale pahane, et ju siis tegin sitasti ja oleks võinud paremini. Aga ma kiirelt räägin siis teile ka ära, sest kõik need, kes siiralt pöialt hoidsid, väärivad ka ju teada saada, millest jutt oli ja need, kes feilimist ootasid, peavad ka ju saama, mis tahtsid.

Pikk jutt, sitt jutt. Tuuli Roosmaa kutsus mind Mart Sandri uue seriaali “Litsid” castingule ja mulle tundus, et see roll on nii mina ja olin juba mega õnnelik (nagu te kõik siit lugeda saite, eksole). Ma ise leian, et ma sobiks täitsa kenasti litsi mängima. Küll aga ei leia seda herrati Mart Sander, sest just ennist sain ma e-maili, et tal oli ikkagi keegi teine lemmikuks ja imegu ma nüüd emmi. Ok, keegi ei palunud mul emmi imeda ja see on konkreetselt viimane asi siin ilmas, mis ma hetkel teha soovin, aga…Persse noh!

Jah, ma võin endale öelda, et Lende ongi veel nii väike ja võttepäevad pikad ja see oleks räige jeblamine olnud. Ja ma võin öelda, et iga asi on millekski hea ja äkki sealt castingult jäin ma kellelegi teisele meelde, kes kunagi mind kuskil kasutada tahaks. Ja ma võin öelda, et vot, vahet pole, teengi oma asja ja ei tahagi sinna lolli sarja, aga siis ma ilmselgelt valetan, sest praegu kõnnin ma dramaatiliselt maja peal ringi. Ohkan. Valan pisara. Sunnin ennast tittedele naeratama. Vaatan masendunult kaugustesse ja ootan surma.

Küllap saan üle. Muidugi saan. Aga täna ma ei taha saada, vaid täna ma tahan ujuda enesehaletsuses ja tahan pai ja isegi kalli tahan, sest ma olen niiii õnnetu ja nii pattunud ja kurb kah veel takkaotsa.

Homme on vast parem, aga täna igatahes mitte. Ma olin nii suures masenduses, et ma unustasin lausa fotokooligi minna. Selle asemel vahtisin ma tuima pilguga seina, tihkusin ja ütlesin endale, et mis sa sitt ikka nutad. Pole vaja ju nutta, nagu mingine titt. Aga vot. Täna kavatsen siis titt olla.

Vähemalt ahi sai valmis, ehk saab kunagi soojagi.

Ega ma muud tahagi, öelge lihtsalt, et kõik on ok.

dr-who-5771792

Loe ka neid postitusi!

71 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta THEPROUDKING 1. veebruar 2017 at 17:59

    ´´Kõik on mööduv´´

  • Avatar
    Vasta pille 28. jaanuar 2017 at 23:52

    Malluka castinguvideot ma isegi ei vaadanud – tal on kätel väga moodsad tätoveeringud ja seetõttu ta ei saa mängida 1939. aasta Eesti neidu! Nii lihtne see ongi! Isegi kui ta näitleks väga hästi, siis meil pole aega ega energiat, et hakata kas grimmi või tehniliste lahendustega neid tattoosid varjama!
    Milleks uluda ja pettuda????

  • Avatar
    Vasta Päikest 28. jaanuar 2017 at 22:49

    Mis siin muud öelda, kui paras, ei oleks pidanud oma nahka pekki keerama. Oleks võinud mõelda ette natukenegi enne, kui mingeid rõvedusi endale peale lasta joonistada. 🙁

    • Avatar
      Vasta Muki 29. jaanuar 2017 at 12:29

      Absoluutselt nõus ja olen sellest siin ka paar korda sõna võtnud, et pole midagi rõvedamat tätoveeringutest.
      Muidugi on tulnud alati üleolev – poolpaukuv vastus teemal, et need on maailma parimad asjad ja pole teiste asi ja üleüldse tema nahk ja ise teab, mis teeb, ja ega need teda elus segama ei hakka 🙂
      Nojah, “ei hakka, ei hakka” jah.
      Mul on (kahjurõõmsalt) hea meel, et see tätokateema nüüd ringiga Mallule tagasi tuli ja talle koha kätte näitas. Nii väljapaistvad tätokad ON rõvedad ja loovad inimesest automaatselt eriti odava ja labase mulje. Et nagu aju pole veel päris täiskasvanu tasemele arenenud, et selliseid jäävaid asju omale naha peale tikib 🙂
      Kõike seda ütlen ma heatahtlikult (kuigi tunnistan veel kord, et suurima kahjurõõmuga) ja hoolivalt, kusjuures. Sest muidu mulle Mallukas meeldib. Kui ta ainult kohati nii kohtlane ei oleks ja hakkaks ükskord aru saama, mis talle tegelikult hea on. Aga selleks tuleb ilmselt lihtsalt veidi oodata, kuniks frontaalsagar täielikult välja areneb. Kui areneb.
      Samas soovin tuult tiibadesse edaspidiseks näitlejakarjääriks. Arvan, et selles osas võiks tal olla päris häid tulevikuväljavaateid. Päriselt! Mina vaataksin tema osatäitmistega saateid/seriaale küll.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 29. jaanuar 2017 at 13:54

        Sorri, aga su kommentaar ajas naerma 😀 Aitäh heade soovide eest. Ma muuseas ei jõua ära oodata, et saaks uue tätoveeringu teha 🙂 Vaevalt, et ma selle pärast rolli ei saanud, tätoveeringuid on ju lihtne katta nii riiete kui grimmiga. Lihtsalt kena vabandus või põhjendus Mart Sandri poolt.

        • Avatar
          Vasta Juhan 31. jaanuar 2017 at 16:39

          Miks peaks Mart viitsima üldse midagi vabandada?
          Miks näha vaeva grimmile kui sobivamaid tüdrukuid on jalaga segada?

          • Mallukas
            Mallukas 31. jaanuar 2017 at 17:07

            No seda ma räägingi, et miks ta peaks vaeva nägema. Ma ei nõuagi vabandust, ma ütlesin, et tätoveeringud olid vabaduseks toodud, vaevalt et nendes asi oli.

  • Avatar
    Vasta ööbik 28. jaanuar 2017 at 14:25

    Sander selgitab Delfis, et põhjuseks olid tätoveeringud.

  • Avatar
    Vasta Mann 27. jaanuar 2017 at 18:43

    Kõik ongi Ok ,aga töina kui tunned,et see Sind hetkel õnnelikuks teeb.

  • Avatar
    Vasta Altius 27. jaanuar 2017 at 14:20

    aga blogi sellest castingust ka- mida sinult taheti, mida tegema pidid jne päris huvitav teema? Ja mis juustest sai, näita uut soengut 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. jaanuar 2017 at 20:52

      Enne saadeti väike lõik, mida siis kaamerate ees esitama pidin. Muud ei midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 27. jaanuar 2017 at 13:46

    Ega vaid tited nuta. Nutta tuleb nii kuis torust tuleb.
    Eks ta parem oli tõesti, et seda osa sulle ei tulnud, just Lende pärast. Oleks ta veisi suurem, siis teised lood.
    Nii et nuta nuta, lilleke! Küll varsti parem hakkab. 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. jaanuar 2017 at 20:52

      Hakkas juba 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 27. jaanuar 2017 at 13:40

    Tuleb uus ja parem võimalus, küll näed 🙂

  • Avatar
    Vasta kats 27. jaanuar 2017 at 12:34

    Mul on kahju, et Sa õnnetu oled.
    Aga teistpidi, tead ju küll neid “saladusi” Mart Sanderi ..ee.. vaba aja “hobide” kohta? Mida keegi valju häälega välja ei ütle (aga politsei tegelikult uurima peaks minu meelest). Samas pole mul mingeid tõendeid, ainult liiga palju sarnaseid jutte, liiga paljude aastate vältel. Ja see ajab mind nii kurjaks.. Ja tegelikult on vist tegemist ju JOKK-iga, kuigi väga südant pahaks ajava Jokk-iga.
    Ma arvan, et Sinu närvikava ja rahu huvides on pigem pikas plaanis hea, et just sellest projektist eemale jäid! Kindlasti tuleb palju parem ja Sulle sobivam, kus Sa maailmas ei pettu niivõrd palju, kui selle show tegemisel juhtuda võiks.

    Sina võiks pigem osaleda projektides, kus põhitegijad on ka üdini head ja ühiskonnale sobivate väärtushinnangutega, eks! Eriti väikeste laste kõrvalt on tore, kui Sind ümbritseb kas hea energia, või olukorrad, mille parandamiseks saad vähemalt midagi ära teha.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. jaanuar 2017 at 18:36

      Mina ei tea ausalt Mart Sandri saladusi :D!

  • Avatar
    Vasta emm 27. jaanuar 2017 at 12:09

    Kas sul veel vähe tegemist oma blogi, fotograafia, kahe lapse ja 10x päevas ärajooksva koeraga? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. jaanuar 2017 at 18:37

      ei ole jah 😀

  • Avatar
    Vasta Mai 27. jaanuar 2017 at 11:40

    Mulle meeldib David Tennant su postituse lõpus.

    Eks inimestel on neid masetsemis ja haletsemise päevi elus. Tuleb nn leinata ja uuesti sündida.

    Mis puudutab seriaali, siis nende kaotus, et sind ei valinud.
    Kõik su fännid oleksid kindlasti vaadanud seda sarja.

  • Avatar
    Vasta Triin 27. jaanuar 2017 at 09:46

    Enesehaletsus on täitsa ok ja no ma ütlen ausalt..ma nõretan ka hetkel samal lainel (enesehaletsus)! Mööduv nähe,aga teatud pettumused jätavad ikkagi pläraka hinge pikemaks ajaks! Kas aitab lause,et sitt olukord on millegiks hea..tegelikult ei aita! Üks mis on kindel..tulevad uued tuuled ja uued ideed ja vot siis muutub see plärakas ka värviküllasemaks! Kõik ongi ok,on ok nutta ja vihane olla ja üsna ok on vahel uppuda enesehaletsusse! Aga ma võin lubada,et kõik ongi hästi ja veel paremini on paari päeva pärast!

  • Avatar
    Vasta Mailis 27. jaanuar 2017 at 08:30

    Ära lase pead norgu.. see Homokas Sander on lihtsalt tont. ☺

    • Avatar
      Vasta L 27. jaanuar 2017 at 09:36

      Mis on Mart Sandri seksuaalsel orientatsioonil pistmist uue seriaali otsustega? Esimene 1/2 teie vastusest on mõistlik- pead norgu ei ole tõesti mõttet sellest lasta, aga võõra inimese mahategemine kellegi tuju tõstmiseks on väga madalalaubaline ja üldse mitte abiks. Siiralt tahaksin loota, et inimesed kasutaksid rohkem enda kriitikameelt enne kui avalikult selliste sallimatute (siinkohal homofoobsete) väljaütlemistega lagedale tulevad…”Jah, tegin nalja”, on küll tore lohutuseks mõelda, aga sõnadel on jõud ja empaatiavõime ega heatahtlikkus teiste suunas ei ole häbiasi 🙂

      • Avatar
        Vasta Vesper 27. jaanuar 2017 at 12:11

        +1 L kommentaarile .)

        • Avatar
          Vasta kats 27. jaanuar 2017 at 12:38

          No tõesti. Ma saan aru, et homofoobe on kõik kohad täis. Aga miks peaks teie pepsi torkima see, mida kaks täiskasvanud inimest mõlema nõusolekul omavahel teevad?
          Kuni kedagi ära ei kasutata, kõik nõus (ja täisealised) on, siis las inimesed elavad oma elu?
          Minu meelest on päris lõbustav märkus see, et homokateks sõimavad teisi just need, kes sarnaseid ihasid iseendas maha suruvad 😉

          *Kuigi jah, mul on täiesti ükskõik mis orientatsiooniga keegi on, armastagu kasvõi vaid iseend. Aga nõrgemale ei tohi liiga teha, ära kasutada ei tohi ja M. Sander kindlasti pole inimene, kelle väärtushinnangud minu omadega umbkaudugi ühes maailmas asuvad 🙁 Käesoleva kommentaariga ma kindlasti ei kaitse M. Sanderit, vaid kõiki teisi LGBT maailma inimesi 🙂

          • Mallukas
            Mallukas 27. jaanuar 2017 at 20:53

            Ma arvan ka, et las see Sander rahumeeli olla, kes ta on. Mul on endal palju homosõpru ja mina olen vist kõige kaugem asi homofoobist üldse. Pealegi ega ma ka eriti ei usu, et ma rolli ei saand, SEST M. Sander homo on 😀 Ju siis ikka asi oli rohkem minus ja thats cool.

  • Avatar
    Vasta Katrint 27. jaanuar 2017 at 08:28

    ma tean, et see sind ei lohuta, aga:
    a) Mart Sander on (vähemalt minu jaoks) äääääärmiselt ebameeldiv inimene nagunii
    b) kodumaised sarjad on sellised….näääääh!
    c) kui sa juba Tuuli Roosmaale silma jäid, siis kohe kindlasti soovitab ta sind teistesse projektidesse
    d) täna lubatakse päikest ja elu on ilus! 😀

  • Avatar
    Vasta Nana 27. jaanuar 2017 at 07:14

    yolo, need kohalikud sarjad/filmid nagunii nii mannetud ja keskealised kõplad ainult vahivad. Sea siht ikka hollywoody ☺️?

    • Avatar
      Vasta Jane 27. jaanuar 2017 at 09:01

      +1

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. jaanuar 2017 at 00:33

    Ah mis sellest! Võimalusi maa ja ilm täis! Täna muidugi võib tihkuda aga homme parem päev ja ma olen kindel et uued huvitavamad projektid sust mööda ei lähe. Aga täna õhtul tõstan oma veiniklaasi su nutujoru austuseks ja ootame homset ilusat hommikut! 😉

  • Avatar
    Vasta Oksana 27. jaanuar 2017 at 00:14

    Ma tean mis tunne sul on, kui ootad midagi niiiiii niiiiii väga ja oled peaaegu kindel et saad ja midagi valesti minna ju ei saa.. ja siis juhtub see kõige hullem. Ma olin löödud too hetk ikka väga.. Väga kahju on, nii tahaks tegelikult just Sind kuskil näitlemas näha <3

  • Avatar
    Vasta Katri 27. jaanuar 2017 at 00:12

    Kõik on ok…?

  • Avatar
    Vasta Anna 27. jaanuar 2017 at 00:09

    Sinu mure tundub minu mure juures nii tühine hetkel. Nädala algul suri mu noor kiisu ära ja vot hetkel tunnen et tahaksi aind töinata. Nii kuradima raske on.

    • Avatar
      Vasta kats 27. jaanuar 2017 at 12:41

      Minu kaastunne pereliikme lahkumise tõttu.

      Kuid ühegi inimese isiklik muret ei tohiks kellelegi teisele ette visata, et tema omad nüüd Sinu kaotuse pärast vähem olulised on.

      ka Mallukal on ju minevikus väga suuri kaotusi olnud, see ei tähenda, et ta hetkel ei tohi kurb olla praeguse tõttu (mis minu meelest oli tõenäoliselt blessing in disguise)

  • Avatar
    Vasta meow 26. jaanuar 2017 at 23:50

    Kõik on ok. Ausalt. See on minu jaoks väga lambine asi. Ma vist ei viitsiks üle 2 minuti isegi mõelda, kui oleks “ei” öeldud. Aga need on erinevate inimeste erinevad arusaamad, meeldimised, vms. Seega saan aru, et sinule oli see oluline. Aga äraaa põeeee! Saad uue ja veel parema pakkumise 😉

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 26. jaanuar 2017 at 23:46

    Kõik saab korda.
    Päriselt ka.

  • Avatar
    Vasta Elust enesest 26. jaanuar 2017 at 23:09

    Kle Sul ju alati kõigest p….hui, võta nüüd näpp p…. ära, saad veebruaris raudselt ” Evita ” peaosa, sest mida see Sander Sinu kõrval üldse elust teab! Tee vein lahti ja ime emmi nagu Sa ise ütlesid. Nii ilusa elu juurde polegi rottide – seriaali osa vaja, lenda ikka kõrgelt, vastavalt oma tasemele.

  • Avatar
    Vasta kerli 26. jaanuar 2017 at 22:59

    Kas sa tegelikult oled Sanderi “Litse” lugenud? Ausalt öeldes ei ole minu meelest seal niisugust tegelast, kelleks sobiksid ja ka sõjaolukorda ei suudaks sa vist sobituda. Olen lugenud esimest osa, teist veel ei ole jõudnud. Lohutuseks võin öelda, et minu meelest ka Merle Palmiste ei sobi sinna peaossa.

  • Avatar
    Vasta nipitiri 26. jaanuar 2017 at 22:57

    Pole püsilugeja ja varasemat skrollida ei viitsi, aga… ära ennast küll süüdista, sa ei teinud midagi valesti ja see kõik ongi subjektiivne, valib alati režissöör, kel võib olla sada x põhjust, mis ei sõltu sinust. Ma ise töötan teles ja tegelen selliste asjadega.
    Ainuke su “viga” (miks ma sind nt enda sarja ei võtaks, ole nii äge näitleja kui tahes): sa oled liiga Mallukas ehk see oleks suht sama efekt nagu võtta Saagim või Kardashian. Mõtled küll, et oo, promo ju, aga tgt sellist realitivõtmes promo alati ei tahetagi, see nagu põrutab kõigest muust üle nagu teerulliga ja kogu episood või sari saab vale vaibi juurde. See Malluka-identiteet võtab sul selliseid variante vähemaks kahjuks. Kurb tõde, aga olen ise olnud taoliste castingute juures ja sa pole ainus, kes sama asja pärast ilma jääb.
    Aga – make the most of who you are ehk sind Eesti Kardashianina kujutan küll ette, sh su oma brändi kõrvalproduktid nagu oma rõivadisainid ja toidud ja mukkimisvärk. Sellele pole mõelnud?

  • Avatar
    Vasta H.H 26. jaanuar 2017 at 22:40

    Sa oled kogu oma “ega ma mingi titt ei ole” hetkega nii armas ? Üle tüki aja nii puhas, siiras, armas postitus. Ma vist paistan imelik, et su kurbusele nii kommenteerin ? Aga see on nii ..nii armas postitus ?

  • Avatar
    Vasta mai 26. jaanuar 2017 at 22:31

    ma vahest ütlen endale enesehaletsushoos: “ega sa mingi eit ei ole”. vahel aitab. vahel mitte.

  • Avatar
    Vasta lo 26. jaanuar 2017 at 22:21

    ilmselt võtsid liiga vara oma (vananeva merineitsi?) litsilikud Vassilissa patsid peast ära ja läksid castingule luhikeste juustega, seega sa ei näinud piisvalt lits välja ja sind ei valitudki, kahju

  • Avatar
    Vasta Ma 26. jaanuar 2017 at 22:19

    Kallikallikalllliiiii!!!!! ?

  • Avatar
    Vasta Pille 26. jaanuar 2017 at 22:11

    Päriselt kassidki sellise asja pärast? Joppenpuhh 😀 Ole nüüd. See polnud mingi kaotus sul. Kaotus oli pigem, et sa sinna oma kursusele ei jõudnud ja end millestki sellisest kõigutada üldse lasid. Ma saan aru küll, et kui ise ikka tahad kassida, siis pole see kellegi teise asi kobiseda. Aga, heh.. Ma isiklikult leian, et kui see teekond on sulle määratud juhtuma, siis jõuad sinnani ka teisi teid pidi. Don’t põe ja mäletad, sulle täiega meeldis pildistamine ju 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. jaanuar 2017 at 22:21

      Pildistamisega pole selles suhtes hullu, et need koolitused on kahes grupis, et laupäeval on sama asi uuesti, lähen sinna 🙂

  • Avatar
    Vasta Reet 26. jaanuar 2017 at 22:08

    Ka-llllli! Kõik on ok, Sa oled anyway faking badass äge naine! Vaata, kui palju pidi Ita Ever castingutel käima, enne kui tema talenti märgati. Varvas juba ukse vahel, kunagi ei tea, mis elu toob.

    • Avatar
      Vasta Greta 26. jaanuar 2017 at 22:28

      Päriselt ka võrdled Ita Everiga? Päriselt?

  • Avatar
    Vasta piupau 26. jaanuar 2017 at 22:06

    Samad sõnad sulle 🙂 Mida sa ronid teise inimese isikliku blogi kommentaariumisse sappi välja pritsima? Ma küll ei oska sulle sama tegevust soovitada, sest ei tea, kas sul on lapsi, ent loodan, et mitte – lastest oleks kahju, et nõnda negatiivse inimese meelevallas peavad üles sirguma.

    • Avatar
      Vasta piupau 26. jaanuar 2017 at 22:07

      Minu kommentaar oli mõeldud siis sellele sapipritsijale, kelle “”””arvamus”””” jõudis vist juba ära kustuda 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 26. jaanuar 2017 at 22:22

        ma ei pidanud jah vajalikuks tema vaimusünnitust siin hoida, selliseid on parem ignodaa

        • Avatar
          Vasta piupau 26. jaanuar 2017 at 22:32

          õige! 🙂 aga sina, Mallu, hoia pea püsti, küll kõik läheb nii nagu minema peab! 🙂 kindlasti tuleb selle asemel nüüd miskit palju-palju paremat! kui ma kunagi seriaali peaksin hakkama kirjutama (tegelen ise ka kirjutamisega ja kes teab, mis tulevik toob), siis kutsun sind peaossa 😀

          • Mallukas
            Mallukas 26. jaanuar 2017 at 23:35

            ok, diil 😀 jään ootele 😀

  • Avatar
    Vasta Birx 26. jaanuar 2017 at 22:05

    Tra sa üldse eksisteerid siin vana lits Mana 😀
    Endal pole lapsi jah ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 26. jaanuar 2017 at 22:04

    sa ka ju just ronisid igale poole.

  • Avatar
    Vasta Riina 26. jaanuar 2017 at 22:03

    Need castingud ongi ju nii subjektiivsed. Võidki sinna rolli superhästi sobida, aga vot Sandril tekkis miskine äratundmine selle teisega. Raske. Homme on kindlalt parem!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. jaanuar 2017 at 22:05

      Ma saan sellest mõistusega jumala hästi aru, et loogiline on, et autoril endal võib olla keegi konkreetne silme ees ja mitte mina, aga no ikkkka

  • Avatar
    Vasta ElavSurnu 26. jaanuar 2017 at 22:03

    Mis see sinu perset torgib, millega keegi teine tegeleb?
    Kadekops

  • Avatar
    Vasta Carmen 26. jaanuar 2017 at 21:58

    Ma arvan ka, et pole hullu. Ju siis alles algus ja kunagi saadki mõne rolli :))

  • Avatar
    Vasta Airi 26. jaanuar 2017 at 21:57

    Iga halb on millekski hea ja iga hea on millekski halb. Aga milleks, no seda me ei jaga kunagi antud hetkel alles hiljem mõnikord isegi väga palju hiljem. ?

  • Avatar
    Vasta Kate 26. jaanuar 2017 at 21:56

    Sander ei tea millest ilma jäi, ning iga selline ei on ju millekski hea.
    Kallidpaid teele pandud ja sa oled üks kuradi püss naine?

  • Avatar
    Vasta Marina 26. jaanuar 2017 at 21:51

    Pai. Teine kord kindlasti saad.

  • Avatar
    Vasta Kelly 26. jaanuar 2017 at 21:46

    Kõik on ok, musirull! <3

  • Avatar
    Vasta Mer Ks 26. jaanuar 2017 at 21:45

    Ma olen ka teistpäeva täielik titt ja pillinud sest ma nii petunud inimestes !!!! Nutame koos . ?

    • Avatar
      Vasta L. 26. jaanuar 2017 at 23:17

      See on vist kuidagi tähtedega seotud, viimasel ajal läheb kõik allamäge :'(

      • Avatar
        Vasta Mer Ks 27. jaanuar 2017 at 10:33

        Tundub küll ja sest mul pole see kuu vist ühtki rõõmsat päeva olnud , loodan et järgmine kuu on asi parem . ??

  • Avatar
    Vasta Helen 26. jaanuar 2017 at 21:45

    Ah pole hullu, oled oma mehe lits;)

  • Avatar
    Vasta Kats 26. jaanuar 2017 at 21:45

    Kõik ongi ju ok 🙂 Homme juba parem!

  • Avatar
    Vasta Kats 26. jaanuar 2017 at 21:45

    Kõik on ok!

  • Avatar
    Vasta Regina 26. jaanuar 2017 at 21:45

    Kõik on ok.

  • Avatar
    Vasta Carolyn 26. jaanuar 2017 at 21:44

    KÕIK ON OK, MALLU! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. jaanuar 2017 at 21:43

    Kõik on OK 😉