Ma olen suht 99% kindel, et me lähme ikka Korfule. Tundub, et enamik lugejaid olid ka selle poolt ja no mis mul üle jääb, kui teid usaldada. Nagu öeldud, ma ju kibelen juba minema ka! Aga sellisel juhul on meil reisini KOLM NÄDALAT! Mis siis veel puudu on?

Laste dokumendid – hellasin täna sinna ametnikule ja uurisin, kas taotlused on vastu võetud. Võeti ja öeldi, et alates tänasest läheb maksimaalselt 30 päeva. Samas ta arvas, et saab ikka rutem, seega loodame siis selle peale. Ma väga ei põe, sest kui ala 5 päeva enne reisi neid pole, siis taotlen lihtsalt kiirpassid ja olemas. Enda passid peaksime ka Kartsiga üles otsima. Viimati nägin ma oma passi kingasahtlis, aga see oli mitu kuud tagasi…

Kergkäru – nagu rääkisin, Bee5 on tellitud ja loodetavasti jõuab viperusteta meieni.

Reisikindlustus – Ilma kindlustuseta ei maksaks kuskile minna. Ütlen mina, kes ma praegugi siin tervisekindlustuseta istun. Lastele peaks tellima need Euroopa ravikindlustuse kaardid ka ära (kuigi ma ei tea miks neid vaja on?). Ma isegi ei mäleta, kus ma enne kindlustused teinud olen, aga kindlustusest.ee lehel saab oma reisi ja reisijate andmed kirja panna ja siis nad saadavad sulle ise kõikide kindlustusfirmade pakkumised, et sa saaksid parima valiku teha. Nädalane kindlustus viiele väga kallis vast ei ole. Mul on kindlasti vaja ka pagasikindlustust, sest ma tahan ju läpaka ja kaamera kaasa võtta. Samas kui ma neid käsipagasis hoian, siis vist pole vahet, ei saagi ära kaduda. Ah, ma ei tea, täidan seal selle blanketi ära ja vaatan, mis nad pakuvad.

Lastele õiged riided – Lentsule trikood on, Maril on mingid harilikud, ilma selle uhke UFP (võimisiganes) kaitseta. Suvalised printsessipiltidega triksid on tal. Ma ei tea, kas see on must have talle nüüd mingi uhkem ka osta? Lisaks on vaja lastele päiksekaitsemütse. Lentsule kindlasti nööridega, Marile meeldib kenasti kaabusid kanda, seega temaga on ok. Kui keegi on Lentsu suurusele kuskil sellist mütsi näinud, siis andke teada, ma vist ei oska googleldada. (Poole posti kirjutamise pealt leidsin juba ise mingi koha nimega Reisipisik, seal on lastele kõõõike! Mütse ka! Ma ise mõtlesin sellist kalamehekat (nagu see) aga osad on sellised tagant pikemad. Kas need on siis paremad?)

Päiksekaitsekreemid – Ma juba siis, kui märkasin Linea MammaBaby Instas, et neil on uued päiksekaitsekreemid. SPF50 peaks lastele ju täitsa ok olema? Seal on komplektidena ka need müügil, aga ma ei suuda otsustada, kas mul on vaja aftersun’i, kui mul on ülihea aloe geel olemas? Samas kui ma endale spf 50 peale määrin, siis ma ei võta grammigi päikest külge :D Esimese maailma mured.

Marile kohver – Kuna Mari võib ka käsipagasi kaasa võtta, siis oleks talle ka kohvrit vaja. Nagunii Tenerifel kulub ka marjaks ära. Jäin praegu vaatama, et kas mõttekas oleks võtta selline väike, mida ta ise järgi lohistada saab, või mingi selline uhke elukas, mille selga ta ise istuda saab? Ma ei saa sellel punasel aru, et kust see lohistamise nöör on? Pingviin on nunnu ja mesimumm ka. Aga kui ma Mari maitse järgi lähtuks, siis tuleb vist pingviini rada minna.  Soovitused teretulnud.

Käepaelad – Neid jälle aint Marile, sest Lents ei oska ära joosta ja Riki vist ka seda plaani ei pea. Paar tükki tellin, kui ära ei kulu (või ära ei kaota), siis saab Tenerifele ka kaasa võtta.

Minikraam – Mul mingeid testereid ja asju majapidamises on, aga peaks Minikosmeetika.ee lehelt mingi tellimuse tegema, et mitte siit shampoone ja asju kaasa tassida, või siis sealt ostma ja siia tagasi tassida. Lastele on mul Dr. Bronnersi väiksed minipudelid olemas, aga mul vaja ju palsameid ja asju.

Apteegikraam – Kindlasti on seal võimalik arstiabi saada, aga ma igaks juhuks võtan ise kaasa mingid valuvaigistid, plaastrid, nohurohu, palavikusiirupi… Veel midagi?

Tahtsin küsida, et kui palju ma peaks võtma kaasa ala püreesid ja mähkmeid Korfule? Keskus on kaugel, aga kas siis hotellis müüakse neid? Mis veel… aaa, kas keegi on lennukis beebiga sellist asja proovinud? Meil on neli tundi see lend, äkki oleks Lentsul seal mugavam? Või on see hoopis pisikestele mõeldud? Lents ju hiiglane.

Veel peaks mõtlema Marile lennukisse põnevat tegevust. Arvatavasti anname talle lihtsalt tab’i kätte :D Kõige lihtsam versioon. Ja kui me juba nutikatest asjadest räägime, siis kas keegi teab, et kuidas ma seal kohapeal enda telefonis netti kasutada saan? Seal pidi päris nadi wifi olema ja mind teades, tahan ma ju ikkagi saadaval olla maailmale. Kas ma pean selle jaoks Teliasse vms minema?

Nii palju küsimusi, nii vähe vastuseid. Ma pole ju enne lastega reisinud, rääkimata KAHEST lapsest. Ise oleks suva nn pea ees vette hüpata ja lasta asjal minna ja jooksvalt asju uurida ja osta jne, lastega tahaks nagu rohkem ette planeerida.

Jaga: