LAPSED PILDID Uncategorized

pildipostitus Korfult

4. juuni 2017

Keda võõraste inimeste reisipildid ei huvita (mina), või võõraste inimeste laste pildid ei huvita (ka mina), siis ei ole mõtet seda posti edasi lugeda. Ma aga kasutasin juhust, et üks laps bassu ääres ja teine magas, seega tõmbasin mõned pildid kiirelt arvutisse, et näidata, et me ka ikka elus. Proovin mõne pildi juurde midagi ikka rääkida ka, et kõige igavam post maailmas poleks 😀

Mari on konkreetselt nagu väike Hitleri järeltulija. ANNA SEE! TOO SEE! ANNA MANI (Mari tema keeles) JUUA! ANNA MANI SULLA-SULLA! ANNA MANI SIUUUUU! Juuresoleval fotol nõuab Mari, et ma kiigule nii suure hoo teeks, et see üle võlli käiks 😀

Lende on terve reisi nii vahva kaaslane olnud! Nutab vaid moepärast, teeb pikki lõunaunesid, magab öö läbi rahulikult (ja läheb mitu tundi varem magama, kui kodus), pugib tublisti kõike ja on üldse nii tubli beebi!

Kellel vähegi võimalik, võtke alati oma reisile kaasa üks väikevend. Ta on lihtsalt nii tubli, et ma ei jõua ära kiita. Tegeleb pisikestega, teeb neile nalja, tsillib nendega ja aitab meid täiega! Üldse pole mingi vinguv pubekas, vaid abivalmis ja sõbralik kutt. Olen täiega uhke, et mul selline väikevend on!

queenofvictoria

Mari lemmikud kohad on loomulikult bassein ja mänguväljak. Nii tore, kuidas ta ringi silkab ja uusi sõpru leiab. Üleeile oli jumala naljakas, kaks tüdrukut ja üks poiss hakkasid temaga tagaajamist mängima, kui ühel hetkel väike kutt Mari poole pöördus ja inglise keeles küsis, et kas Mari ikka aru saab, et tema peab neid taga ajama, mitte vastu pidi. Mari vaatas teda ja vastas “ei taha!” ise pead raputades. Kutt ainult ohkas ja hakkas Mari siis ise taga ajama 😀

Lastega reisida ei ole üldse nii keeruline, kui ma arvasin. Okei, meil on rohkem abikäsi kui lapsi ka, aga no tõepoolest on nad mõlemad terve reisi vältel nii hästi käitunud. Lende loomulikult on päris väike titt ja tema puhul mingeid jonnimisi ma ei kartnudki, aga isegi Mari hakkab vaikselt leppima, et elu ei käi iga päev sekundipealt tema takti järgi ja on nõus vaikselt inisedes ka teiste järele ootama 😀

cheap prom dresses   or  red prom dresses

Mul praegu pilti pole, aga kes te tulete soojale maale lastega, ei ole mõtet kulutada raha tavalistele trikoodele. Ainult pikkade varrukate ja jalaosadega ujumiskostüümid on parimad, sest nii ei põle pisikesed õlad kindlasti ära. Me ostsime Marile ka siit ühe roosa. Ühes poes maksis 50, teises 30€. Ma ei tea, palju Eestis on, ka 50 ringis vast?

Mari lõbustas ennast sellega, et “lükkas” Rikit 1000x basseini, ise jäätist mugides. See laps koosneb 90% jäätisest ja 10% õunast, kohe kindlasti.

Maril hakkas bassu ääre trikooga külm ja kraapis ennast paljaks. Kuna see väga sünnis ei tundunud, tõmbasin talle enda t-särgi selga 😀

Kuna mina olen kogu aeg kaamera taga, siis minust tehakse päevas heal juhul üks pilt, millel ma alati mega tont olen 😀 Aga oh well, lapsed on vähemalt ilusad!

Kardo tunneb elust täiest rinnal mõnu. Nii tore on esimest korda elus terve perega koos reisil käia. Ma olen küll öelnud, et mulle väga reisida ei meeldi, aga lastega on see hoopis teine tera. Nad tunnevad asjadest nii palju rõõmu, et kohe äge on ennast hommikul voodist välja ajada ja uutele seiklustele vastu minna. Kardo on muidugi veel eriti äge issi, kes tassib kukil ja teeb kõdi-kõdi preili nõudmiste peale ja viitsib kasvõi sada korda päevas siuu tegemas käia.

Lentsu hakkas eile esimest korda ennast põlvede peale neljakäpukile lükkama. Paraku kõige nadimas kohas, sest see maapind bassu kõrval on jumala krobeline 😀

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kristi 5. juuni 2017 at 07:04

  Ma kunagi lugesin Su posti, et Sa ei taha väga lastega reisile minna ja mõtlesin kohe, et nooo ooota Sa.. 🙂
  Lastega reisida on mõnus ja huvitav! Väsitav muidugi ka aga pole ju siiramat rõõmu, kui nende oma.

  Ja nad on nii heas vanuses ka! Minu arust kõige keerulisem vanus reisimise mõttes on u 1,5-3. Ses vanuses neil on jalad all aga kuulamisoskus on väga valikuline 😀

 • Avatar
  Vasta Kristin 4. juuni 2017 at 22:57

  Ei väsi vist iial kordamast, kui armsad on Mari ja Lende! 🙂

 • Avatar
  Vasta El 4. juuni 2017 at 21:37

  Kardo on nii äge mees

 • Avatar
  Vasta Kätlin 4. juuni 2017 at 19:30

  Kardo on ikka super isa, tõesti! Väsimatu hing.

 • Avatar
  Vasta Miina 4. juuni 2017 at 17:11

  Muidu väga vahvad pildid aga valus on vaadata kui punane Lende viimasel pildil on, pliis ärge lapsi ära põletage 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. juuni 2017 at 19:14

   sitt pilt lihtsalt, lende on valge nagu paberileht 😀

   • Avatar
    Vasta meow 5. juuni 2017 at 13:17

    Appi, ma ei tulnud selle pealegi, et arvata, et see oleks päikesepõletus ?

 • Avatar
  Vasta Laura 4. juuni 2017 at 16:37

  Oeh, Lende on nii armas rullu, eriti viimasel pildil!
  Ja ma olen väga kade, sest minu 1,5 a õppis just üleeelmine kuu TERVE ÖÖ magama.
  Ma juba olin aru kaotamas, aga nüüd on jälle elu ilus.
  Ma tahaksin ka nii väga reisima minna, aga kahe lapsega (1,5 ja 3,5 ei kutsu väga). Pluss jälle mul on tekkinud väga suur paranoia tänu terrorirünnakutele, et pigem ootan kuni lapsed on piisavalt suured ja kutsun ema neid nädalaks vaatama ja lähen värisedes mehega puhkama.

 • Avatar
  Vasta Liis 4. juuni 2017 at 12:57

  Kas tõesti Lende tudub juba öö otsa? Ma sellisel juhul megakade, sest minu 10. kuune ärkab öö jooksul 5-7 korda. Rääkimata sellest, et magama ei jää ta enne üheksat või kümmet ja uni läheb tihti ära juba kell 6 läbi. Vahel ka 7.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. juuni 2017 at 13:06

   Lende on algusest peale öö läbi tudunud 😀

  • Avatar
   Vasta Ma 4. juuni 2017 at 15:08

   Mu beebi 4kuuselt läheb kell 21 magama ja pugib ühe korra öösel, mis juhtub umbes ajavahemikul 4-6.30. Tunnen kaasa kõigile, kelle lapsed öösiti korduvalt ärkavad. 🙁

   • Avatar
    Vasta Marii 5. juuni 2017 at 08:14

    Mind on ka sellise lapsega õnnistatud, kes hakkas 3 päeva vanuselt öösiti magama:) ja unega pole never probleeme olnud. kui aastane oli, tulin temaga ükskord Helsingist tartusse ja peab ütlema, et mina vingusin reisi ajal kõige rohkem :d

 • Avatar
  Vasta meow 4. juuni 2017 at 11:45

  Mwahaha, ma ootan just, et saaks mehega kahekesi ükskord reisile 😀 et siis oleks PUHKUS

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. juuni 2017 at 12:04

   iga kord kui me Kardoga oleme käinud, siis lamame 80% toas ja vaatame sarju :D:D

   • Avatar
    Vasta meow 4. juuni 2017 at 19:50

    Ongi puhkus 😀 aga ei jah, me ikka käime ringi ja värki, aga lapsega see suht piiratud. Ma pole selline hotell-rand puhkuse fänn ka, aga lastega on selline variant muidugi parim lahendus

 • Avatar
  Vasta Birgit 4. juuni 2017 at 10:57

  Päriselt ka? Nii ütledki või??

  • Avatar
   Vasta Birgit 4. juuni 2017 at 10:58

   Ok, kommentaar juba kustunud, kellele vastasin 😀

 • Avatar
  Vasta Helina 4. juuni 2017 at 10:53

  Küllap sul endal tulevad siis veel “ilusamad” lapsed :))

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. juuni 2017 at 10:54

   ma kustutan ta kommid 🙂

 • Avatar
  Vasta Liisa 4. juuni 2017 at 10:49

  Nii vahva! 🙂
  Palju siuuu’sid ja sullasulla!