AVALDAN ARVAMUST

ei soovita!

31. oktoober 2017

Vahepeal tuleb selle reklaamihunniku sees, mis ma soovitan ka suu lahti teha asjade koha pealt, mida ma ei soovita osta ja mille puhul võiks raha heaga millelegi muule kulutada. Kes mu FBil silma peal hoiab, siis tegelikult proovisin ma eile telekas reklaamitavat vuugivahetäitjat – mul on vannitoas vuugid nii mustad ja ma olen seal proovinud KÕIKE, Domestosest kuni äädika ja sooda ja sidrunini. Ei essugi. Seega kui nägin reklaami, et mäkerda aga oma sitane vuuk heaga üle, olin müüdud.

Ma isegi ei tea, kui palju see maksis, sest see oli poes viimane ja ma kohe krahmasin selle endale. Google ütleb, et ta on midagi 5-10 euro vahemikus, mis tundub peale eilset mässamist absurdne. Selle raha eest saab osta normaalse ja tavalise silikooni ja oma vannitoa normaalselt korda teha. See tuub on nii kõva, et sealt on võimatu ühtlaselt seda jama välja pigistada ja ütleme nii, et jebla on rohkem kui rubla eest.

Teine asi, millega mul on väga kahetised tunded, on need popid suure koega esemed, mis praegu väga levinud on. KÕIKE tehakse selles suures koes. Tekid, padjad, lastele soojakotid vankrisse, mütsid, sallid. You name it! Teate ju küll, eks?

Kas pole mitte mõnus ja pehme ja ilus asi? Noh, OLI küll jah. See püsis ilus maksimaalselt kuu. Okei, ta võib-olla püsiks veel ühel juhul ilusana – kui teda mitte kunagi kasutada! Rõhutan, selle peal EI TOHI istuda, sest see vill läheb topiliseks, lapikuks ja kui see veel millegi peale visata, nagu ta mul toolil oli, siis on see veel kõige hullem asi, sest see kude venib pikaks ja koledaks, lisaks istud sa selle lihtsalt laiaks.

Arvestades, et need on nii kallid, ei suutnud ma uskuda, et nad ongi nii väheseks kasutamiseks mõeldud. Uskumatu ju, tekki ikka tahaks kasutada. Või no kui müüakse lastele neid soojakotte, ikka nad ju ISTUVAD seal peal, eksole. Tootjad kiidavad, et noppige topid ära, vahepeal riputage õue, kloppige ja on nagu uus. No ma ei tea…

Okei, praegu ma saaks nii palju teha, et need topid ära nokkida, aga ma loobusin sellest väljaveninud nartsust ja viskasin ta diivani sisse, ainult pildi jaoks ei viitsinud ma neid toppe nokkima hakata. Aga muuseas müüjad ütlevad ka, et iga nädal tulekski sellisele tekile topinopet teha. Ma ei tea, ma ostsin TEKI, mitte mingisuguse kodulooma, kelle eest ma megalt hoolitsema pean, et see vähegi kasutuskõlblik oleks 😀

Igatahes olen ma üsna pettunud ja iga kord, kui mulle netis mõni kuulutus ette kargab, siis tahaks seal all õhkajatele hoiatada, et ärge ostke!

Nüüd vähemalt teie teate…

On teil ka mingeid kogemusi asjadega, mida te ei soovita?

Loe ka neid postitusi!

82 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta C 3. november 2017 at 16:57

    Vuugivahesi soovitan kõige lihtsamalt cocaga mina sain omal vannitoa täiesti valgeks.

    Aga need tekid jah, olen ise suur käsitöölane ja tahtsin ka teha, materjal on kallis ja niipalju kui uurinud olen siis öeldaksegi, et need rohkem dekoratiivsed, venivad välja ja lähevad topiliseks, vaadata ilus aga ebapraktiline.

  • Avatar
    Vasta T. 2. november 2017 at 10:02

    Vuuli kodulehel on tekst: Absoluutselt kõik villased tooted lähevad mingil määral kiuliseks. Kui palju ning kui kiiresti- see sõltub sellest, kui hästi toodet hoida. Seda ei loeta tootel veaks ega defektiks!
    Minu meelest see on juba paras HOIATUS, et ei tasuks osta või siis ainult omal vastutusel.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. november 2017 at 10:47

      No “mingil määral kiuline” ei väljenda vähemalt mulle piisavalt, et sellest selline kalts saab 😀

  • Avatar
    Vasta Airi 2. november 2017 at 00:50

    Me kasutame vannitoas vaid äädikat. Veidi peab lahjendama, et oleks inimlikum, aga toimib ülihästi!

  • Avatar
    Vasta Jane 31. oktoober 2017 at 22:39

    Saatsin su arvustuse ceresidi müügiesindajale ka. Tahan näha, mida tal öelda on ?

  • Avatar
    Vasta Inge 31. oktoober 2017 at 21:53

    Aitah seda tekki kommenteerimast ! Oli plaanis soetada 😉 jätan seekord vahele 🙂

  • Avatar
    Vasta Eda 31. oktoober 2017 at 16:07

    Olen ka pikka aega märganud ja mõtisklenud nende udupehmete kudemite üle. Kuna neid suunatakse palju just beebidele, siis mina mõtlen, et kas sellised lahtised kiud suisa ohtlikud ei või pisikesele olla 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 16:08

      ohtik ma ei tea, nii palju seda ka ei teki 😀

  • Avatar
    Vasta Kkk 31. oktoober 2017 at 15:41

    A kus see siga sai…..läks praeks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 15:44

      Kus su koer on, sõid ära?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 31. oktoober 2017 at 15:38

    Aitäh selle postituse eest! Tükk aega olen vaadanud soojakotti just sellises koes ja materjalist. Jumal tänatud, et ostuni ei jõudnud. Nad tõesti näevad niiiii ilusad, soojad, pehmed välja aga, kui tulemus on selline, siis olen õnnelik, et mul seda raha kohe välja käinud polnud. Aitäh!

    • Avatar
      Vasta MaKi 31. oktoober 2017 at 15:53

      Liitun sinuga… väga ahvatlevad näevad välja, hinna järgi tundub et peaks justkui lifetime garantii olema. Kurb.

  • Avatar
    Vasta Kristi 31. oktoober 2017 at 15:26

    Mina sain oma vannitoa põranda vuugid sellega puhtaks ja lisaks valgete tenniste talla ääred jne. https://www.k-rauta.ee/p/svammid-vileda-miraclean-2tk/2s3j
    Remonti tehes võttis ka igasugu jamad plekid maha

    • Avatar
      Vasta Merks 31. oktoober 2017 at 21:30

      Imeseen on tōesti parim asi maailmas, kasutan seda kodus alati.

  • Avatar
    Vasta LM 31. oktoober 2017 at 13:49

    http://kh7.com/lv-en/products/kh7-limescale-remover/

    Parim vahend!

  • Avatar
    Vasta Pille 31. oktoober 2017 at 13:48

    Ja noh, lisaks on kõik selline paks tekstiil mu meelest ainult tolmukoguja. Suured, paksud kardinad mulle ka sellepärast ei meeldi, et tolmu koguvad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 13:49

      seda soovitatakse tuulutada ka!

  • Avatar
    Vasta Pille 31. oktoober 2017 at 13:44

    See suurekoeline kraam tundus mulle algusest peale selline rist ja viletsus. Just selle hooldus. Ja kui miski näeb välja nii hea, siis tavaliselt mitte iseenesest, vaid jah, pidevalthooldades. Summad, mis nende eest küsitakse on aga küll kolossaalsed.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 13:45

      Eks see lõng on vist ka üsna kallis?

      • Avatar
        Vasta Pille 31. oktoober 2017 at 13:52

        Noh. Eks ta ikka maksab jah. Aga ikkagi on narr müüa tarbeesemeid, mis on tegelikult rohkem dekoratsioonideks mõeldud. Pakun, et kogu nende toodete kirjeldus on vale. Peaks olema täpsustatud, et tegu on iluasjadega. Mitte kasutada! 😀 Kui just jah, ülepäeviti teda kohendama, kasima, poputama puhvi peksma jnms pole valmis.

        • Avatar
          Vasta Airi 2. november 2017 at 00:45

          Hahahaaaa…”puhvi peksma” on nii hea väljend ?

  • Avatar
    Vasta Lugeja 31. oktoober 2017 at 13:12

    Kõik mille koostises on kunstmaterjali, hakkab minema topiliseks. Need suured lõngad on imelised aga 100% akrüül seega kunstkiud ning läheb topiliseks. Nt puuvillakangad kus on polüesterkiud segamini puuvillaga, hakkab aja mööduses minema topiliseks. Seda on hea ja odav osta aga mõnikord on hinna ja kvaliteedi suhe paigas 🙂

    • Avatar
      Vasta An4y 31. oktoober 2017 at 15:13

      Need suured lõngad on siiski meriino ehk 100% vill. Selle materjali viga on see, et sisuliselt on see pigem villaheie mitte lõng ja korrutamata kiud lähebki ruttu topiliseks.

    • Avatar
      Vasta Boffin 31. oktoober 2017 at 15:26

      Mkm.. need on lausa pea 100% (või ongi 100%) meriinovillast ja maksavad hingehinda.

  • Avatar
    Vasta NameIT 31. oktoober 2017 at 13:06

    Jaaa..sain ka mina krt üle 100 maksva tekikese..ilu pärast magamistuppa päevatekina tahtsin seda. Mitte kordagi pole sellesse tekki ennast keegi mässinud, vahest harva peal pikutatud on. Tekk pole veel poole aastanegi, aga näeb välja nagu sellel oleks kari pagulasi maganud ja seda väga pika perioodi jooksul. Jah, ma olin kursis, et see vill töötlemata kujul läheb topiliseks, aga nii kiiresti ja veel sellise kasutusviisiga..et niisama päevatekina.. Ööseks võtsin ta voodilt ära ja panin voodi esisesse tumbasse. Kõik. Mul ei ole karja loomi ja lapsi, kes seda 24/7 nühiksid (nagu üks siin all mainis), aga ikkagi läks tekk koledaks. Ei tee kedagi maha.. lihtsalt mainin oma kogemust.

  • Avatar
    Vasta Helena 31. oktoober 2017 at 12:33

    Oh mis kõike keemiat vaja puhastamiseks. Minu kodus vaid 1 vahend aitab KÕIGE vastu: sidrun 😀

    • Avatar
      Vasta Sirly 31. oktoober 2017 at 13:16

      Mallu just kirjutas, et ka sidruniga proovitud ja ei aidanud seegi.

    • Avatar
      Vasta Vaike 31. oktoober 2017 at 13:55

      Ma tahaks näha, kui mu koeraokseplekk vaiba seest sidruniga ära tuleb. Olen valmis kaks kilo sidrunei selle eest annetama 😀

  • Avatar
    Vasta M 31. oktoober 2017 at 12:22

    Teki matejali vaadates saab ju kohe silmaga aru, kas hakkab topitama või mitte.

    Muidu mina oma vuugivahed olen üldjuhul puhtaks saanud aurupuhasti survega, aga muidu oleneb alati vuugitäitesegust ja selle poorsusest ka

  • Avatar
    Vasta Grete 31. oktoober 2017 at 12:17

    No ma ei tea, mina olen absoluutselt kõik saanud puhtaks vetsupuhastusvahendi Harpicuga! Just see sinine pudel, teised pole nii head. Panna peale siis see hakkab nats vahutama, natuke oodata ja kui vaja kergelt svammi abi ja puhas. Parim asi mida ma avastanud olen. Kuidas ma küll sattusin vetsuvahendiga dushi/vanni puhastama seda ma ei mäleta ???

    • Avatar
      Vasta Grete 31. oktoober 2017 at 12:43

      Tõsiselt soovitan proovida ja anna teada kuidas toimis ? Ma seda reaalselt kõikidele oma sõpradele soovitanud ja kõik öelnud et see parim. Kõik need muud jamad ei aita üldse ?

      • Avatar
        Vasta Rebane 31. oktoober 2017 at 14:09

        Ma kasutan ka seda. Eemaldab lubja ja rooste väga edukalt.

        • Avatar
          Vasta Kaja 31. oktoober 2017 at 14:31

          Ma eemaldan ka vannitoas katlakivi Harpicuga. Tuleb teada, milllist valida. Toimib ainult see, mille tagaküljel on “söövitav” märk. Ehk siis see käsi ja tilgad kukuvad peale. Googeldades leiab selle märgi 🙂 Need tooted, millel on peal “ärritav, kahjulik”, ei toimi nii hästi roostele ja katlakivile.

  • Avatar
    Vasta Eeps 31. oktoober 2017 at 12:10

    Ma kusjuures olen vannitoa vuuke puhastanud wc-puhastusvahendiga 😀 Ikka nii, et valan peale ja lasen seista ka veel mingi aja ja siis nühin maha.

    • Avatar
      Vasta Grets 1. november 2017 at 15:48

      Ja lõpuks nühid ka vuugi välja/praguliseks ning niiskus läheb plaatidele vahele…. ja “lumepall” lähebki liikvele..

  • Avatar
    Vasta Pille 31. oktoober 2017 at 12:09

    Üks asi, mida võid veel proovida on selline segu: üks osa äädikat, sama palju nōudepeduvahendit kokku segada, AGA äädikas tuleb kindlasti enne kuumaks ajada ja alles siis nõudepeduvahend (Fairy) sisse segada. Soojast peast segunevad paremini. Hea oleks kuskile vurtsupudelisse need kokku panna ja siis korralikult läbi sheikida ja siis kohe soojast peast hea vurtsust probleemsetele piirkondadele pritsida 🙂 lase 5-10 min seista ja lükka harja/nuustikuga üle. Haiseb küll aga jube hästi võtab katlakivi- ja pesuvahendijääke maha. Paremini kui poe keemia. Kui sul on plastikust vurtsupudel, siis see võib kuuma äädikaga kohtudes veidi deformeeruda.

  • Avatar
    Vasta Helloo 31. oktoober 2017 at 12:00

    Tahan mainida nende vuugivahede kohta. Töötan ise keemilises puhastuses (keemia müügi spetsialist), kus müün erinevaid tarvikuid ja proffessionaalset keemiat. Mina soovitaksin osta üks tugev ja peenike (0,5cm lai) torupuhastushari, millega saaks nühkida + proffessionaalne konsentraat vannitoakeemiat (kui kuskile sellisesse kohta kohapeale lähed, siis nad oskavad ilmselt parimat soovitada), mis võtaks selle mustuse ära (konsentraati ma lahjendada ei soovitaks, vaid kätte kummikindad ja otse vuugivahedele ja harjaga nühkida). Õige kontsentraadiga saab selle mustuse üpriski lihtsalt välja.
    Või teine võimalus, kui ise enam mässata ei viitsi, siis kutsu endale koju keemilise puhastuse brigaad, kes teevad selle ise sinu eest ära. Ise muidugi soovitada ühtegi sellist keemilist puhastust Tallinnas ei oska, kes koju ka tuleks, sest ise ei tööta selles linnas 😀 Ehk sain veidigi abiks olla.

  • Avatar
    Vasta Anu 31. oktoober 2017 at 11:59

    Huvitav palju sellest tekist lõpuks alles jääb kui muudkui toppe noppida iga nädal, tekk jääb ju siis hõredamaks iga korraga ?

  • Avatar
    Vasta Naerupall 31. oktoober 2017 at 11:53

    Pole kunagi varem siia kommenteerinud aga täna tunnen küll, et no tule taevas appi. Olete ka mujal gruppidest neid tooteid laimata üritanud. Eelnevalt mainin ära, et puudub seos ühegi antud ettevõttega, kuid oman samuti sellist tekikest juba üle kaheksa kuu, mis on igapäevases kasutuses. Hooldan teda korra ühe-kahe kuu jooksul ja võtab aega 1-5minutit.

    Kastuses on ta olnud nii õues kui sees, nii vihmaga kui päikesega ja no kuidagi pole ta isegi ligilähedale oma välimuselt sellele, mida teie täna postitasite. Teil peaks häbi olema, kuna antud piltidelt on näha, et seal pole enam topid, vaid lausa villa rullid. NULL hooldust sellise armsa asja eest.

    Teiseks saatest “me saime lapse” on enamus Eesti elanikke tuttavad, kuidas teil seal toas jooksevad ringi lisaks terve hunnik loomi. Ime olekski kui midagi normaalne peale ühte kuud veel välja näeks.

    Mitte ükski inimene ei tohiks antud postitust võtta tõsiselt ja pigem võiksid olla arukad ja natuke googeldada selle villa ja nende toodete kohta. Hetkel on küll tegemist pahatahtliku laimuga pigem nende tootjate pihta ja loodan, et saate varsti ka teise 7000 jaoks kogumisfondi alustada.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 12:12

      Las ma arvan, sa müüd neid? Ma ei näe põhjust, miks mingi asjasse mittepuutuv inimene, kes oma sõnul ainult omab ühte tekikest, sellest nii solvatud oleks, et ma oma kogemust jagan. Hunnik loomi on üks koer ja üks kass, selline “hunnik” on paljudel inimestel – pangu siis kirja ka, et peale istuda ei või, loomi olla ei või, rippuda ei või. Asi pole ainult minu tekis, ka nt Triinu tekk läks koledaks 🙂

      Kui sinu tekid ilusad on, palju õnne, edu nende müügiga 😀

      • Avatar
        Vasta KERSTI 31. oktoober 2017 at 14:59

        oige ,milleks hakata Mallukat solvama

    • Avatar
      Vasta Ly 31. oktoober 2017 at 12:46

      Lp. Naerupall.

      Mariann lihtsalt ütles välja selle mida tema sellest tekikesest arvab .. Vabandust aga kui ma ostan suure raha eest omale tekikese mis ei pea vastu absoluutselt siis noo tõesti ma ütleks ka ,et see on puhas rämps . Ning kuna kirjutate siin sellest , et majas jookseb ringi mitmeid lemmikloomi siis võiks selle toote infole lisada , et ei sobi lemmikloomadega peredesse .

      Eks iga inimene usub seda mida uskuda tahab ! Aga kuna mainisite siin vahvalt lemmikloomad ära siis pean mainima kohe :JÄRELIKULT MINU PERELE ANTUD TOODE EI SOBI !!

      Kuna teie alustasite siin läbilillede mainimist , et antud Toode ei sobiks lemmikloomadega peredesse siis võis juu selle kohtagi öelda et ALATU LAIM ??

      Ei kaitse kedagi ega midagi aga igalühel on oma arvamus!

    • Avatar
      Vasta Mk 31. oktoober 2017 at 13:07

      Paljudel on “hunnik” loomi ja lisaks ka lapsed. Kui mulle öeldakse teki hooldamisel ainult klopimisest ei piisa, vaid pean veel tekilt tupse eemaldama siis jätan pigem ostmata. Vb oleks lastega lõbus igal pühapäeval tupsuralli teha

    • Avatar
      Vasta M 31. oktoober 2017 at 13:08

      Paljudel on “hunnik” loomi ja lisaks ka lapsed. Kui mulle öeldakse teki hooldamisel ainult klopimisest ei piisa, vaid pean veel tekilt tupse eemaldama siis jätan pigem ostmata. Vb oleks lastega lõbus igal pühapäeval tupsuralli teha

    • Avatar
      Vasta Anu 31. oktoober 2017 at 13:08

      Lugupeetud naerupall!! Mallu ja Kardo elamises on üks koer ja üks kass! Ma toesti ei saa aru mis hunnikust jutt käib! Voi enne toote ostmist peab hoiatuse juurde panema, ei sobi loomadega perele?!? Täielik hälbemati oled! Kurb, et sinusuguseid siin maailmas leidub!!

    • Avatar
      Vasta NameIT 31. oktoober 2017 at 13:12

      Kas ta mainis mingit kindlat tegijat, et maha teha müüjat??? Pole ju kuskil kirjas, et see ja see teeb tekke sitavilla segust. Kas tegu on laimamisega? Inimene kirjutas omast kogemusest, pildid kah üleval..seega faktid ju. Pole laim..lihtsalt oma kogemuse jagamine ja et ei soovita antud toodet. Küll mõni ikka läheb isiklikuks.

    • Avatar
      Vasta Helen 31. oktoober 2017 at 13:51

      Haha 😀 Mu elav kujutusvõime hakkas juba tööle, kuidas internett on täis kuulutusi sisuga a la ” pean oma lastest ja loomadest raske südamega loobuma, sest võtsime teki ja ta kahjuks ei sobi nendega kokku”. 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 13:52

        Jah, tekk oli nii kallis, et kahjuks sellest loobuda ei suuda 😀

    • Avatar
      Vasta K. 31. oktoober 2017 at 14:49

      ???
      See hunnik loomi kõlab nagu Mallukas elab kuskil loomaaias ?!

    • Avatar
      Vasta Vot 2. november 2017 at 12:32

      Teised inimesed ka ju kirjutavad siin kommentaarides oma negatiivsetest kogemustest seoses selle tootega, mitte tema ainsana ei laida seda.

  • Avatar
    Vasta Triin 31. oktoober 2017 at 11:53

    Mina tegin endale ise sellise aga vaiba ja raha läks null, aind tegemise rõõm ?????

    • Avatar
      Vasta An4y 31. oktoober 2017 at 21:30

      Kas materjal tuli ka oms lammaste seljast, et raha läks null 😛

  • Avatar
    Vasta Mann 31. oktoober 2017 at 11:38

    Osta kärcheri aurupesu, kõik teeb puhtaks 😀 Vuugid, plaadivahed vannioas-you name it. Pluss bakterid hävitatud ja seda vaid veega, mitte mingit keemiat lisades 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 11:39

      olen proovinud, sittagi teinud puhtamaks 😀

      • Avatar
        Vasta Mann 31. oktoober 2017 at 11:43

        No kuidas nii 😀 Mul on SC2 mudel. Mu kollakad rõvedad vuugid olid peale tegemist LUMIVALGED. Ma reaalselt nühkisin sentimeeter sentimeetri haaval seda aastatepikkust jama sealt ära. Kulus mitu head tundi kui sain terve vannitoa puhtaks tehtud. Imeline asi.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 11:46

          Ma ei tea, proovisin ja ei aidanud üldse 😀 Kiirem on uus vuugitäide pannna 😀

          • Avatar
            Mann 31. oktoober 2017 at 11:48

            Valed töövõtted sel juhul 😉

          • Avatar
            Mann 31. oktoober 2017 at 11:49

            Ning põrandaplaatidele just uut vuugitäidet ei hahkka panema 😀

          • Avatar
            Ketu 31. oktoober 2017 at 12:16

            Tegin ka sama masinaga. Väga puhtaks teeb tôesti. Nagu oleks äsja uued plaadid pandud

  • Avatar
    Vasta H 31. oktoober 2017 at 11:33

    Ma olen ka alati õhanud ja imetlenud neid tekke. ?
    Nii tore, et pole veel jõudnud osta. Milleks see kallis tekk, kui seda normaalselt kasutada ei saa.. ? ?

  • Avatar
    Vasta Eva 31. oktoober 2017 at 11:29

    Proovi vannitoas seda : http://www.pireka.ee/ee/ee/p/hugieeniruumide-puhastusaine-750ml-19575 Mina olen sellega küll kõik s..a maha saanud ja pole aastaid enam midagi muud ostnud. Müüvad muidu restoranidele,hotellidele jne aga esinduspoest saab kohapeal ka osta aga vist ainult sularahaga(kui vahepeal pole midagi muutunud,ostan tavaliselt päris mitu pudelit ja käin aind korra aastas seal 🙂 )

  • Avatar
    Vasta Ly 31. oktoober 2017 at 11:28

    See eilne vannitoa vuugi täitmis video oli väga naljakas.Aga mina ,kes igapäevaselt tööl tegelen silikooniga ei saanud aru sellest mis kuradi silikoon tuleb vee all lihtsalt pestes maha ??pole varem midagi sellist näinud ..Aga jah osta poest üks korralik silikoon ja ja silikooni püss .Lõika vana silikoon alt ära kipsinoaga ja pane uus sinna . Abiks võib võtta fairy vee ja jäätisepulga ja tulemus on ilusam ja töö kergem .?

  • Avatar
    Vasta Kadi 31. oktoober 2017 at 11:28

    Ma olen ka seda tekki imetlenud, ja peale triinu postitust hakkasin siis uurima et mis ja kui palju maksab, hea et istusin no räige hind oli nendel, ja mis nüüd välja tuleb et selle raha eest ei saaks isegi kvaliteetset asja, olen ka õnnelik et jõudnud veel osta, kuigi uuena on ju ilus küll??

  • Avatar
    Vasta Liisu 31. oktoober 2017 at 11:23

    Olen ka mõelnud et võiks selle vuugitaja muretseda, aga pole siis mõtet proovidagi. Eks reklaamid olegi ilusamad kui päriselt :D.endal on olnud väga halbasid kogemusi uue köögitehnika soetamisega.

  • Avatar
    Vasta Nimi 31. oktoober 2017 at 11:18

    :O :O nii hea, et Sa sellest kirjutasid! Triinu alles kirjutas Celine tekist ja nii kiidujutt oli, et mõtlesin enda diivanile ka sellise jõulukingituseks tellida.
    Jumal(või Mallu) tänatud ma ütlen! Sellist räbalat küll ei soovi ja õnneks jääb raha nüüd alles millegi parema kasutuseks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 11:20

      No Triinu alles sai enda teki, ega ta ka vast ei tea, et see selliseks nirakaks muutub 😀

    • Avatar
      Vasta jj 31. oktoober 2017 at 19:34

      +1 😀
      Ja seda vuugi asja tahtsin ka, niiet see postitus päästis mind igatepidi 😀

  • Avatar
    Vasta P 31. oktoober 2017 at 11:15

    Minu arvates need ongi ainult Instagrami piltide tegemiseks mõeldud ei? Need on tõesti jube kallid,eriti arvestades,et sa seda tegelt kasutada ei tohiks.
    Minu viimane ebameeldiv ost oli YSL ripsmetušš ja BB-kreem. Tavaliselt kasutan Bare Mineralsi,aga kuna nende putka oli kinni,siis võtsin YSL sest on ju hea bränd? Tegelt on täielik s*tt. Ripsmekas on jube,kreem haiseb ja jääb kole ja mõlemad on vähkitekitavaid aineid täis. Nii kahju oli neid prügikasti visata.

  • Avatar
    Vasta Lea 31. oktoober 2017 at 11:13

    Vannika vuugid saad puhtaks pesuvalgendiga 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 11:14

      Ei saa, ma proovisin kõike 😀

      • Avatar
        Vasta Kristel 31. oktoober 2017 at 11:39

        Mina sain oma vannitoas vuugid ja vanni ilusaks puhtaks vannitoale mõeldud Cillitiga, see oranž.

        • Avatar
          Vasta Vaike 31. oktoober 2017 at 12:37

          Mina sain puhtaks ACEi ja sooda seguga. Lasin sutsu aega seista ja nühkisin nõudepesuharjaga maha, maks viis minutit mässasin seal.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 31. oktoober 2017 at 11:12

    Mul oli just plaan sellise tekike endalegi koju muretseda. Jääb vist ära 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 11:13

      no võib olla, kui sa selle voodile viskad ja siis never sinna ei istu 😀

      • Avatar
        Vasta Leah 31. oktoober 2017 at 15:10

        Maailmas on küllalt luksuslikke tekstiile mis ei kannata pesemist. Kui thata midagi trööpamiseks siis tuleb osta naftast asjad, pole vaja hooldada ja ei ole kahju ära visata.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 15:36

          muidugi, aga sellisel juhul peaks ka hoiatus olema, et ei kannata pesu, puudutust, loomi ja üldse kõike 😀

          • Avatar
            hm 31. oktoober 2017 at 15:58

            Siin on tegemist sinu puudulike teadmistega. Tootja ei pea kõik ette nämmutama. Kui ostad õrnast klaasist pokaali, siis peab olema hoiatus juures, et võib kergelt puruneda? Seda siis sellepärast, et on olemas ka paksemast klaasist pokaale, mis ei purune kohe kukkudes. Mõne asja puhul on lihtsalt elementaarne, et see on õrn ja selle eest tuleb hoolitseda. Btw mul on ka see tekk – valge ja aasta vana. Täitsa okei näeb välja, tuleb hoolitseda lihtsalt. Ka see on elementaarne, et kui ma ostan koju kalleid tekstiil-ja deokratsioonesemeid, siis ma ei nühi mustade teksadega nende otsas.

          • Mallukas
            Mallukas 31. oktoober 2017 at 16:00

            kle müü oma tekke rahus edasi 😀

          • Avatar
            Leah 1. november 2017 at 13:53

            No sõltub. Vist olemegi sealmaal, et mikrolaineahjus ikka koera kuivatada ei tohi 😀