AVALDAN ARVAMUST

ärge neid asju ostke, kui raha taga nutta ei taha

17. juuni 2022

Ma juba pikka aega mõtlesin, kas seda postitust kirjutada ja kuidagi nõme tundus seda teha. Öeldakse ju, et kui sul midagi head öelda pole, siis ole üldse vait. Aga noh, kuna meid on siin praegu viiesaja ringis, siis ma ei saaks öelda, et päris niisama “avalikult” oma arvamust avaldan, seega jäägu see meie vahele.

Loe ka neid postitusi!

26 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Antsik 18. juuni 2022 at 12:28

    Nutikell! Nii mõttetu. Hakkas häirima, et kõik teavitused tulevad kellale ja pidevalt tähelepanu hajus. Ja et ma olin oma teavituste ori. Kui keerasin teavitused maha, siis oli lihtsalt ebamugav kell käe peal. Kella saan vaadata ka igalt poolt mujalt. Paar nädalat kasutasin ja õnneks sain maha müüdud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. juuni 2022 at 14:33

      Okei, eks see harjumise asi 😀 Mul ka alguses kell megalt häiris käe peal 😀

  • Avatar
    Vasta N37 18. juuni 2022 at 10:40

    Mingi kupumasina ostsin hiljuti. Saatsin tagasi, sest sellist jura polnud ma juba ammu näinud. Odav plastik ja vaakum kas liiga nõrk või nii tugev, et tegi haiget.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. juuni 2022 at 12:02

      misasi on kupumasin 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. juuni 2022 at 19:28

          Haha, ma legit just sain selle, proovinud ei ole 😀

          • Avatar
            N37 19. juuni 2022 at 21:31

            Proovi ära ja anna siis teada. Vb asi minus 😅

          • Mallu
            Mallu 19. juuni 2022 at 21:58

            Just täna toppisin ta kapi kõige kaugemasse nurka su jutu peale 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. juuni 2022 at 17:47

    Ostsin tomatiseemneid, panin potti ja kasvavad.

    Ja siis proovisin ja panin teise potti lihtsalt kirsstomati seest välja kougitud seemned ja kurat, kasvavad sama ilusti. Ja sai sama raha eest juba tomatit ka söödud, mitte ainult seemneid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuni 2022 at 18:00

      vb sul lihtsalt kuldsed käed, mul ei kasvaks kumbki 😀

  • Avatar
    Vasta Aure 17. juuni 2022 at 17:31

    Ei ole just erakordselt sitt (ega erakordselt kallis), aga Delimano kuumaõhufritüüri teist korda ei ostaks ja ei soovitaks ka kellelegi. Oma tööd ta ju teeb, aga mul juba kahest kohast mingi detail lahti tulnud/ katki läinud. Ei ole pillanud ega muidu toorest jõudu kasutanud, lihtsalt… odav kvaliteet. 😂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuni 2022 at 17:52

      Mul on enda oma juba üle aasta olnud, kui mitte kauem ja püsib veel koos 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 18. juuni 2022 at 14:33

        Mul on miski muu kuumaõhufritüür, sest kõik delimano asjad on minu arust ilge teleturu pask (sorri!). Vastu peab hästi ja oma tööd teeb, aga uuesti ei ostaks lihtsalt sellepärast, et mingit vauefekti pole. Mundris kartulid tulevad mõnusad krõbedad, aga ei midagi sellist, mida ma tavalises praeahjus ei saavutaks. Lihtsalt jälle üks kobakas masin kodus lisaks. Samas, ära andma veel ka ei tõtta, las ta olla siis juba.

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. juuni 2022 at 14:35

          Ma kasutan enamasti lastele friikate tegemiseks 😀 Aga jah, ahjus saaks muidugi kaa.

    • Avatar
      Vasta Elise 14. juuli 2022 at 13:08

      Jaa! Oma töö teeb ära, aga suht väike korv. Mul hakkas lisakd suht varakult seda musta katet maha ajama (kasutamist ei sega aga kole on) ja nüüd on üks plastikjulla ka katki.

  • Avatar
    Vasta Veronika 17. juuni 2022 at 15:32

    Iphone 13..ei suuda enam rohkem enda peale vihane olla, et see ost tehtud sai. Järelmaksuga ka veel ehk maksan 3 aastat veel seda enne kui uut saan lubada. Kaalusin veel 12 pro ja 11 pro vahel ja kindlalt oleksin pidanud ühe neist vótma. Probleemiks nimelt kaamera..ma ei tea mis selle 13 kaameraga tehtud on, aga seal on mingi imelik automaatrežiim peal mis rikub kõik pildid ära ja seda maha ka ei saa võtta. Ainult päevas paar tundi on sellised kus óues on selline valgus, et sellega jäävad okeid pildid. Ülejäänud aja on sellised, et brightness maxi peale lükatud ja sharpness ka. Isegi hiljem töödeldes neid paremaks ei saa. Mu iphone X ja isegi vana SE tegid paremaid pilte.

    Tavaliselt kui telefonist tehakse mingi “odavversioon” siis seda mainitakse..no nagu nt XR omal ajal jms ja ma tavaliselt skipin need telefonid, aga 13 kohta küll kuskil midagi sellist ei näinud räägitavat. 13 prol pole vist seda totakat automaatset filtrit.. ma veel selline kes palju pildistab ka, aga nüüd on see tegevus pigem unustatud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuni 2022 at 16:07

      Krt, see küll kallis maha visatud raha 🙁

  • Avatar
    Vasta Mrs 17. juuni 2022 at 15:15

    Mul on Airwrap.
    Enne vahtisin miljon videot Youtube’is ära. Minu arusaam on, et see, kas inimene on sellega rahul või mitte oleneb sellest, mida ta Airwrapilt ootab. Kui ootuseks on kiirelt-kergelt lokke teha, siis ollakse pettunud, sest see pole Airwrapi mõte. Mõte on juukseid kerge vaevaga kuivatada. Oma tavalist fööni pole ma Airwrapi ostmise ajast saadik kasutanud. Airwrap on vaiksem ja kiirem. Isegi niisama selle väikse otsikuga kuivatades läheb kiiremini kui tavalise fööniga (ja mul on professionaalne föön see tavaföön, mitte mingi 30-eurtsine suvakas).
    Mul pole muidugi väga palju juukseid ka.
    Mina igatahes olen rahul. Kallis ta on, aga ei osta igal aastal kah. Kellel see viimane leivaraha pole, siis tasub kaaluda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuni 2022 at 16:06

      Aga ei tee siis kergelt lokke? 😀

      • Avatar
        Vasta Mrs 17. juuni 2022 at 22:54

        Ei, kergelt lokki jätab küll. Aga mitte selliseid tugevaid lokke, mida lokitangidega saab. Ja vajuvad vâlja veits.
        Eks oleneb juustest ka.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 17. juuni 2022 at 14:56

    Mulle sobib vabalt Hemtexi voodipesu ja mega mõnna. Ei ole siiani raatsinud mega suuri summasid mingile siid pesule alla panna 😂😂 Dysoni sirgendajat käisin vaatamas kunagi. Töö jaoks siis. Aga see kuradima raske käes ja tööd teha sellega ei tahaks. Föön seevastu mega kerge ja vaikne ja välja vahetada muu jaoks ei taha. Olen mõelnud, et kui peaks dysoni föön saba andma, siis vbl soetaks selle airwrapi.
    Pff ma isegi pole sellest raamatust ega inimesest kuulnud miskit. Ma vist maa all elanud 😂😂😂😂😂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuni 2022 at 14:59

      Mul tegelt fööni juhe katki ja mõtlesin ka, et kui selle sirgendaja maha müüks, siis vb ostaks 😀

  • Avatar
    Vasta Katarina 17. juuni 2022 at 14:04

    Tellisin just amazonist mingid fancyd pronksi värvi söögiriistad. Pakki kätte saades nägin silti, et nuge ei tohiks nõudepesumasinas pesta, kuna on teisest materjalist ja värv võib siis maha kuluda. Ok see selleks, tuleb välja et ka kahvlid-lusikad on nõudepesumasinast välja võttes koledad, veeplekke täis. Ja nuge olen hoolikalt pesnud käsitsi oma öko nõudepesuvahendiga ja täna avastasin et ikka ühelt värv maha kulunud. Loodetavasti saab tagastada, hakkan uurima. Edaspidi ostan aint tavakaid hõbedasi söögiriistu -.-

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuni 2022 at 14:06

      Ma ostsin ka kunagi mustad ja kuldsed – samamoodi tuli värv maha 🙁

    • Avatar
      Vasta Katarina 17. juuni 2022 at 14:07

      PS! Ma loodan, et sa hangid omale airwrapi ja kirjutad ülipõhjaliku arvustuse. Tahaks ise ka seda täiega aga nii kallis et huupi ei julge osta

      • Mallu
        Vasta Mallu 17. juuni 2022 at 14:36

        Krt ma ei tea, kas ma raatsin noh. Mõtle kui ongi sitt 😀