LAPSED Lasteasjad Lende Mari

lapsed ja mänguasjad

17. november 2017

Ma olen korduvalt maininud, et meie lastel on kodus mänguasju maa ja ilm. Suur osa nendest on saadetud erinevate koostööpartnerite poolt, aga ma ei saa ka eitada, et ma ise kogu aeg tahan ka lastele mingit mõttetut nodi osta. Ma olen ennast üritanud taltsutada ja Hispaania annab selleks ideaalse võimaluse, sest nagunii kõike siit pärast kaasa tassima ei hakka. Siia pakkisime kaasa mõned raamatud, paar nuputamisajakirja (Nunnu), mõned väiksed mänguloomad (plastikust tilluke siga ja koer) ja veega värvimise raamat, üks kleepsuraamat ja tegeluskaardid. Enamiku neist võtsin kaasa, et lennukis tegemist oleks, aga käiku lähevad kõik igapäevaselt.

Siin olles olen ma ostnud kriidid, kühvli ja ämbri ning ühe väikse nuku koos poniga. Okei, kui ma niimoodi loetlen, siis tundub nagu oleks mega palju asju, aga tegelikult mahuvad need kõik väikesele riiulile ära ja ei vedele igal pool ees, nagu kodus. Lende kasutab kõiki õe asju, aga tema eriliseks lemmikuks on püreekorgid. Kodus ma kunagi ei viitsinud neid koguda, aga siin mõtlesin, et noh, abiks ikka siin mänguasjavaeses elus.

Nüüd eile öösel saabusid mu vanemad väikevennaga ja Maril oleks nagu jõulud olnud. Londonist toodi talle kaasa mängukaru, Eestist mõned raamatud ja PlayDoh plastiliin (mis oleks väikevennalt miskipärast peaaegu lennujaamas ära võetud). Plastiliin ja Legod on Mari lemmikud iga jumala kell. Oleneb meeleolust siis, kumb mis päeval rohkem meeldib. Legosid meil siin üldse kaasas pole, seega oli Mari eriti sillas, kui ta selle plastiliinikarbi kätte sai.

See saadeti tegelikult PlayDoh’i poolt meile koju kingituseks, aga meid polnud siis enam Eestis ja ma palusin vanemaid selle kaasa võtta, kui viitsivad. Näed, viitsisid küll. Ma ei ole siin kuskile mänguasjapoodi sattunud, aga nendes poodides, kus me käinud oleme, ma plastiliini näinud ei ole. Ma loodan, et Mari nüüd oma plastiliini paremini hoiab, tavaliselt jätab ta need väiksed jupid ööseks kuivama ja siis pole sellega nii mõnus mängida. Siis on kahju küll. Enamasti mätserdab ta kõik värvid lihtsalt kokku, aga sellest pole vahet, sest mängida saab ikka edasi. Kui ära kuivab, siis enam ei saa.

Sedapuhku saadeti meile mingi äge komplekt. Meil on kodus neid komplekte ikka erinevaid olnud – juuksuri, hambaarsti…oeh, neid on nii palju. Igasugused kujundidte ja asjadega, Marile täiega meeldivad ja mulle tundub, et see on ikka väga arendav värk ka. Sellist komplekti meil enne olnud pole, seega avastamisrõõm on suur – saab numbreid õppida.

Miks on lastele kasulik plastiliiniga mängida? Oi, neid põhjuseid on palju: See arendab peenmotoorikat. Plastiliini sõtkumine, muljumine, rullimine ja näppimine aitab väikseid käelihaseid arendada, nii et tulevikus on käsi valmis hoidma pliiatsit ja muid asju. Ma näen, et juba praegu saab Lende aru, et näiteks templiga saab plastiliinile kujutuse jätta ja ta usinalt proovib seda teha.

Plastiliiniga mängimine arendab kujutlusvõimet. Sellest saab ju teha ükskõik mida, eriti veel lapse mõttemaailmaga. Mari näiteks võttis ükskord enda punase plastiliini, tegi väiksed pallid ja siis rääkis, et tal on kauss õunu, mida ta enda mänguloomadele söötis.

Selliste suuremate komplektidega saab ju lastele igasuguseid asju õpetada. Antud komplektiga siis numbreid. Paksu papiga kaardi peal on mingi kujutis ja number, et saad ise plastiliini peale templeid tehes näidata, mitu mida on. Me tegelikult väga kaua pole mängida saanud, alles täna hommikul sai ta oma karbi kätte ja testis seda natukene. Eks õhtal mängime jälle edasi, aga päeva ajal on ju patt toas istuda.

Kas te teadsite, et regulaarselt plastiliiniga mängimine pikendab laste tähelepanuvõimet? Päris ausalt kohe – kuna see annab mängimiseks nii palju variante, siis ei kehti sellega laste tavaline “minut viitsin tegeleda” põhimõte. Muidugi oleneb see aeg sellest ka, kui palju sa ise kaasa lööd. Marile meeldib täiega, kui keegi temaga koos toimetab, üksi on ju igav ja läheb rohkem plätserdamiseks, kui päris mänguks. Mul üks sõbranna rääkis, et tal laps üldse ei viitsi mängida plastiliiniga (või legoga), aga küsides selgus, et ega ta ise koos lapsega kaasa ei tee. Ega nad nii ei viitsigi väga.

Üldse leian mina, et plastiliin on üks igati tänuväärne mänguasi ja annab võimalusi lastele mänguliselt õpetada pea kõike. Värvid, numbrid, tähed, kujundid, loomad – mida iganes! Ja endal on ka tore mängida ju. Seega jah, kuigi see postitus on konkreetselt Play Doh’iga koostöös sündinud, siis me oleme plastiliiniga mänginud juba ammu enne seda, kui see koostöö üles kerkis ja mängime edasi kah.

Sellel pole patareisid, pole ekraani, ei mingeid vilesid ega tulesid, aga miski selle massiga mässamise juures on lastele (ja suurtele) mega mõnna, kas pole? Kuigi poodides müüakse neid “feik” PlayDoh plastiliine ka, siis ma eelistan ikka orginaale. Lihtsalt selle pärast, et need kuivavad kõige aeglasemalt ära ja seega saab neid kõige kauem kasutada ka. Nagu öeldud, kipuvad lapsed ju mitte korke eriti korralikult peale panema. Lisaks saab orginaale kergesti kangast välja pesta (lahustub kuidagi vees paremini). Seega kui sa mõtled, et säästad raha ja ostad selle odavama Maxima variandi, siis lõpuks on see ikkagi maha visatud raha, kui sa selle kuivanud jama laua alt leiad ja ära viskad.

Muidugi saab plastiliini moodi massi ka ise teha – näiteks soolataignaga (selle postituse lõpus on ka ülikerge õpetus, kuidas seda teha) on ka tore mängida ja kui need pärast ahju visata, saab lastega toredaid kujukesi teha.

Mul on ühele teist ka kingitus anda. Või no, pigem ikka kellegi lapsele. Nimelt saab üks lugeja endale kaks komplekti Play Doh plastiliini. Osalemiseks pole vaja teha muud, kui kirjuta kommentaari, milliseid komplekte sa enda mudilase arendamiseks kasutada tahaksid. Komplektid loosin välja juba esmaspäeval!

*Postitus sündis koostöös Play Doh’iga

 

Loe ka neid postitusi!

347 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kats 24. november 2017 at 12:42

    See loosimine pole vist toimunud?

  • Avatar
    Vasta P. 23. november 2017 at 00:34

    Minu 7a sugulane väga sooviks oma jõulukotis näha viimast komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 22. november 2017 at 12:56

    Minu lapsed oleksid väga õnnelikud ükskõik millise eest, kuna endal pole võimalik kahjuks soetada, aga neile meeldiks väga ntx 2 ja nr 5.

  • Avatar
    Vasta Maiken 21. november 2017 at 18:51

    Nr 2 oleks tore meie põnnile ☺

  • Avatar
    Vasta Rennu 20. november 2017 at 19:59

    Kolisime hiljuti lapsega eraldi vanematest elama. Enamus mänguasjad ja muu arendamiseks mõeldud nodi jätsin vanemate juurde. (Kuidagi imelik oli kaasa tassida, sest laps käib ikka sinna külla ja siis on tal seal ka tegevust).
    Selline vóit oleks imetore ? Mulle tundub, et kóik komplektid on vahvad, seega vahet pole. 1, 2, 3, 4, 5 vói 6 ?

  • Avatar
    Vasta Gerlin 20. november 2017 at 16:09

    Väga huvitavad on nr 2 ja nr5 valik 🙂 mis oleks vahva jõuluvana koti sisse pista 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra28 20. november 2017 at 15:31

    Koogitegemise ja Minionsi komplekt meeldiks minu 4a poisile ja 2a piigale küll väga???

  • Avatar
    Vasta Aliis 20. november 2017 at 14:30

    Olengi mõelnud, et päkapikk võiks tuua mõned – seega meie valik on nr 2 ja nr 4. Pöidlad pihku 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketli 20. november 2017 at 14:03

    Oleme ka suured PlayDohi fännid , iga aasta saab ikka soetatud neid. Lastele valiks teise ja neljanda komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Kaili 20. november 2017 at 10:42

    Ämbriga neljas komplekt oleks vahva 🙂

  • Avatar
    Vasta L 20. november 2017 at 08:26

    Teine (shape and learn) ja neljas, kus on ämber oleksid minu lastele toredad ?

  • Avatar
    Vasta Marju 19. november 2017 at 22:24

    Meile kuluks kujundite komplekt ära. Makaronimasinaga köögikomplekt juba on, tõesti igapäevane mänguasi.

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. november 2017 at 21:25

    Minu tubli tütar sooviks hambaarsti komplekti ja erilisele pojale kuluks ära koogi valmistamise komplekt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoliine 19. november 2017 at 20:54

    Teine ja neljas komplekt oleks lemmikud ilmselt!

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 19. november 2017 at 18:52

    Minionsi komplekt

  • Avatar
    Vasta Annika 19. november 2017 at 17:53

    Soovin samuti osaleda loosis, ämbriga komplekt ja minions pakuksid suurt avastamisrõõmu.

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 19. november 2017 at 16:37

    Minu lapse kohta on lasteaias öeldud,et käelist tegevust oleks kindlasti igapäevaselt rohkem vaja.Lisaks aitaks selline huvitegevus vähendada ka lapse hüperaktiivsust.Tavalist plastiliini oleme küll ostnud aga ka huvi kaob suht kähku kui midagi huvitavat sellest plätserdama ei hakka. Kuluks väga ära selline vahva ajaviide!
    Komplektideks valiksime neljanda ja viienda 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 19. november 2017 at 15:38

    Minu pisike marakratt armastab hullupööra juhtmeid. Ma pole veel avastanud ühtki asendushuviobjekti, millega oleks turvalisem mängida. Seda postitust lugedes tekkis kohe idee – plastiliin! Peaks proovima! On värviline, saaks näpu vahel mudida ja kui hambad sisse lööb, siis ma ei pea eemalt sekundiga õudusega kohale tormama. Plastiliinimaailmaga tutvumiseks sooviksime kolmandat ja neljandat komplekti – köögiteema ja ämber 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 19. november 2017 at 14:22

    Meie perre sobiksid hästi shape and learn komplekt (teine) ja kitchen komplekt (viimane). Esimene neist väiksemale (1.5-aastane) tütrele ja teine 5-aastasele jätkuvalt play doh fännile, kelle lemmikuks plastiliiniga on just söögiteemalised mängud.

  • Avatar
    Vasta Liana 19. november 2017 at 14:22

    Meie lemmikud on teine ja kolmas komplekt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. november 2017 at 13:23

    Esimene (Minions) ja kolmas (küpsetamine) komplekt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja Taavel 19. november 2017 at 13:03

    esimese ja viienda valis mu laps välja ?

  • Avatar
    Vasta Raili 19. november 2017 at 08:59

    Küpsetamiskomplekt ja hambaarsti komplekt oleks meile tore kink?

  • Avatar
    Vasta K. 19. november 2017 at 08:43

    Minu pisikesel 1,5a põnnil oleks ka kindlasti huvitav hakata plastiliinimaailmaga tutvuma:) Teine ja neljas komplekt kujunditega oleksid ilmselt alustuseks parimad.

  • Avatar
    Vasta K. 19. november 2017 at 02:09

    Meie peres on kaks väikest plastiliinisõltlast, kellele valiksin hambaarsti- ja köögiteemalised komplektid.

  • Avatar
    Vasta Ülle 19. november 2017 at 01:14

    Mina valiks oma kaksikutele teise ja neljanda komplekti- palju erinevaid kujundeid ja jätkuks mõlemale nokitsemiseks 🙂 Play Doh komplekte meil veel pole, pole veel mõelnudki, et võiks olla. Tänu sellele postitusele uurin ja tutvun valikuga.

  • Avatar
    Vasta Janika 19. november 2017 at 01:05

    Kohe 2-aastaseks saavale põnnile sobiks kujundite ja ämbriga komplekt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Elise 19. november 2017 at 01:00

    Endal lapsi veel pole, aga kingiks oma 5-aastasele onutütre tütrele. Huvitab just see sama numbritega komplekt, et saaks talle numbrid ja ka värvid selgeks õpetada.

  • Avatar
    Vasta Daisy 19. november 2017 at 00:37

    Valiksime kujundid ja ämbri. 🙂
    Plastiliinid on super ägedad! ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. november 2017 at 00:14

    Meile meeldib kindlasti see köögi varjant ning ämbriga.
    Kiidan samuti plastiliiniga mãngimist. Supper arendaja ??

  • Avatar
    Vasta Laura 18. november 2017 at 23:39

    Meie valiksime siit selle ämbriga komplekti ja kujunditega komplekti.

  • Avatar
    Vasta Ivika 18. november 2017 at 23:11

    Kindlasti meeldiks hambaarsti komplekt ja numbrite 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 18. november 2017 at 22:52

    Meile sobiksid väga hästi Kitchen ja see ämbriga komplektike 🙂

  • Avatar
    Vasta Janely 18. november 2017 at 22:38

    Sooviksin kõige esimeseks komplektiks oma põnnile kujundite oma ?

  • Avatar
    Vasta Helen 18. november 2017 at 22:35

    Play Dohi mu lapsel veel pole (kohe 1,5), aga tavalise plastiliiniga on tutvunud ja meeldib. Antud komplektidest tahaks proovida 2. ja 4. Meisterdada ja ehitada talle meeldib, seega usun, et need läheks vägagi peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Brita 18. november 2017 at 22:24

    Ülemise rea keskmine komplekt oleks kindlasti vahva öppumiseks ja löbutsemiseks, eriti, kuna väike poiss peab praegu taas haiguse töttu toas olema.

  • Avatar
    Vasta Anu 18. november 2017 at 22:11

    Köögi ja kujundite komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Kenely 18. november 2017 at 22:06

    Endal küll lapsi ei ole, aga täditütrele sooviks köögi- ja numbrite komplekti. ?

  • Avatar
    Vasta Renna 18. november 2017 at 21:28

    Ootan ka juba aega millal oma põnniga huvitavaid “suurte laste” asju koos teha saaks. Kummastki reast viimase play-doh komplekti üle oleks nii emmel kui lapsel hea meel 🙂

  • Avatar
    Vasta Terje 18. november 2017 at 21:24

    Ma arvan et minu lapsele meeldiks see hambaarsti oma. Talle jubedalt meeldib hambaartsi juures käia, kuigi olen kuulnud et paljudele lastele väga need käigud ei meeldi.

  • Avatar
    Vasta Mann 18. november 2017 at 20:49

    Ülemisest reast keksmine meeldiks meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 18. november 2017 at 20:31

    Minu lapsele meeldiks kujundite ja köögikomplekt?

  • Avatar
    Vasta C 18. november 2017 at 20:29

    Minu neiule meeldiksid kindlasti ülemisest reast keskmine ja alumisest reast esimene 🙂

  • Avatar
    Vasta Remi 18. november 2017 at 20:01

    Ülemisest reast teine ja kolmas oleks vägevad piigale kätte anda ja ise ka sõtkuda. ?

  • Avatar
    Vasta Laura 18. november 2017 at 19:57

    Juuksur mu tütrele ja hakklihamasin pojale – ideaalne!!!

  • Avatar
    Vasta Gellu 18. november 2017 at 19:52

    Minu lapsele meeldiks hambaarsti komplekt.

  • Avatar
    Vasta Viktoria 18. november 2017 at 19:40

    Ülemisest reast viimane köögikomplekt oleks mega lahe 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. november 2017 at 19:33

    Sooviksin oma kohe-kohe neljaseks saavale poisipõnnile hambaarsti komplekti. Äkki sellega mängides saab ta aru miks hambaaugud on vaja ära parandada ja äkki õnnestub tal ka hambaarsti juures suu lahti teha peale seda kui ta ise seda katsetada saab 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri. 18. november 2017 at 19:03

    Sooviksin shape&learn. See ilmselt sobiks kõige paremini esimeseks komplektiks pisikesele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 18. november 2017 at 18:42

    Kuna mul tüdrukud suured minioni fännid, siis kindlasti oleks üheks valikuks see ja teiseks komplektiks sobiks hästi köögi oma.

  • Avatar
    Vasta Katre 18. november 2017 at 18:32

    Ja 1,6a tüdrukule valiksin selle köögikomplekti?

  • Avatar
    Vasta Katre 18. november 2017 at 18:30

    Sooviksin enda 3a poisile kindlasti hambaarsti komplekti! Kahjuks oleme pidanud hambaarstil juba neljal korral külastama ja esimesed korrad on laps väga hästi toolis püsind aga viimasel
    Korral nutsime mõlemad- tema selleks, et ta ei tahtnud toolis sugugi olla ja teda kinni pidime hoidma ja mina selleks, et poeg nii käitus ja ma temaga hakkama ei saanud. Jaanuaris peame uuesti kontrolli minema ning see komplekt oleks nii hea kõike seda arstil toimuvat jäljendada ja lapsele positiivsust sisendada?

  • Avatar
    Vasta Laura 18. november 2017 at 18:21

    Mina sooviksin väga hambaarsti komplekti ja kujundite komplekti. Kuna mu viieaastase lapse hambad on jube õrnad ja hambaarstil käime palju, siis oleks see talle kindlasti põnev ja hariv. Kujundid aga oleks meeldetuletuseks head ja ka kaheaastasele väikeõele kasulikud. Play doh’e on meilgi alati ja palju kodus. Need on ju nii hea lõhnaga! Ja rahustavad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Reet 18. november 2017 at 18:17

    Kujundite versioon oleks tore! Kutil liikmed kangemad kui “tavaliselt” tema ealistel olema peaks ning nende pehmemaks saamiseks ongi meil soovituslik ujumine ja voolimine! Voolimine meeldib poisile väga nii, et hoian esmaspäevani pöidlaid pihus 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 18. november 2017 at 17:22

    Igasugune mudimine arendab ka aju matemaatilist külge 😉

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. november 2017 at 17:22

    Minu lapse unistus on hambaarsti komplekt ?

  • Avatar
    Vasta Katri 18. november 2017 at 17:09

    huvitavamad tunduvad shape and learn ja köögi komplekt.

  • Avatar
    Vasta Bertha 18. november 2017 at 17:02

    Oi need on lahedad. Ma arvan, et meie põnnile meeldiks hambaarsti ja/või köögi komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. november 2017 at 16:59

    Minu lapsele oleks jõulukingiks ideaalne. Kõige huvitavamad tunduvad juuksuri ning shape and learn komblektid.

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. november 2017 at 16:58

    Endal veel mudilast pole, kuid nooremale õele kuluks jõuluks ära küll. Kõige huvitavamad tunduvad juuksuri ning shape and learn komplektid.

  • Avatar
    Vasta Terts 18. november 2017 at 16:33

    Meil Play-Dohi jäätisemasin oli. Seda piinati niikaua, kuni lõpuks enam sellega midagi teha ei olnud. aga lastele hullult meeldib. Kujutan ette, kui õnnelikud nad oleks selle kitchen komplekti üle ja hambaarsti komplekt kuluks ka marjaks ära, kuna lähiajal on tarvis tihedalt hambaarsti vahet sõeluda. Saaks laps kodus ka pärast hambaarsti mängida 😛

  • Avatar
    Vasta Elis 18. november 2017 at 16:07

    Meile meeldiks Shape and learn komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Lille 18. november 2017 at 15:42

    Olen ka mõelnud, et peaks lapsele plastiliine tutvustama hakkama. Iga kord küpsetades ta nii innukalt tahab rullida tainast. Seega valiksin lapsele kindlasti komplekti, kus on taignarull ja vormid. Teine komplekt võiks olla lihtsalt vormid ja plastiliin, aga teistsugused kui juba esimeses komplektis. Igasugused masinad ja muud vidinad on praegu meile liiast. Laps saab detsembri algul 2.aastaseks.

  • Avatar
    Vasta Tiina 18. november 2017 at 15:37

    Shape and Learn tundub väga asjalik ?

  • Avatar
    Vasta Kätlyn Vahtre 18. november 2017 at 15:24

    Kolme aastasele õepojale Tristanile oleks need ülivahvad ja arendavad tegelused ja nendega saab mängida koos emme-issi ja tädiga, eriti vahvad tunduvad köögiteemaline komplekt ja minioni oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 18. november 2017 at 15:07

    Poeg saab paari nädala pärast 3aastaseks. Need oleks vahvaks sünnipäevakingiks talle. Valiksin Shape and learn ja siis ämbriga komplekti.

  • Avatar
    Vasta Gerly 18. november 2017 at 15:01

    Pisipojale sooviksin shape&learni tema arendamiseks(et ükskord ta ka omavanustele järgi jõuaks) ja suuremale minioni komplekti, see hetkel täitsa teemas meil ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. november 2017 at 14:47

    Praegu unistavad lapsed väga nendest köögiteemalistest komplektidest, hambaarsti oma on ka äge! Senised lemmikud on olnud minionidega ja town sarjast ?

  • Avatar
    Vasta Stina 18. november 2017 at 14:46

    Pisikesed õed oleksid kindlasti esimese rea teise ja kolmanda komplekti üle hästi õnnelikud. Plastiliin on nende lemmik! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 18. november 2017 at 14:45

    Mina sooviks oma kallile õekesele jõuludeks kinkida kujundite oma.

  • Avatar
    Vasta Airi 18. november 2017 at 14:11

    Minu piigale sobiks väga hästi see ämbritäis kola 🙂

  • Avatar
    Vasta Martin 18. november 2017 at 13:47

    Sooviks köögi ja minionide komplekti

  • Avatar
    Vasta Mari 18. november 2017 at 13:38

    Mina sooviksin oma õelastele jõuluks paki sisse panekuks köögi komplekti ja shape&learni.

  • Avatar
    Vasta Elsa 18. november 2017 at 13:29

    Kujundid ja värvid ning köögikomplekt

  • Avatar
    Vasta MaKi 18. november 2017 at 13:28

    Köök on üks pônev koht kus meie tegelane twhab iga kell olla . Ühtlasi ôpib ta ka hambaharja iseseisvalt käsitleda, seega hambaarsti ja köögi komplektid oleksid meie koju väga teretulnud 😉

  • Avatar
    Vasta Jane 18. november 2017 at 13:20

    Kujundid ja Minion.

  • Avatar
    Vasta Terje 18. november 2017 at 11:59

    Hambaarsti komplekt ja värvid & kujundid.

  • Avatar
    Vasta Mia 18. november 2017 at 11:28

    Oleks tore värvid&kujundid ning köögikoplekt

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. november 2017 at 11:15

    Meile meeldiks Kitchen ja Shape and Learn

  • Avatar
    Vasta marleen 18. november 2017 at 11:13

    Köögikomplekt ja hambaarsti komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 18. november 2017 at 11:06

    Kujundid oleks väga tuus, meil siin inglismaal ei ole no üldse plastiliini, mul vanematel oleks just paras kaasa võtta esimesele kohtumisele oma lapselapsega ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. november 2017 at 10:44

    Hambaarst oleks vinge ja küpsetuskomplekt- kuna olen suur küpsetaja, siis oleks väga kihvt kahesel selle taina rulliga kooke rullida ☺☺

  • Avatar
    Vasta Liina 18. november 2017 at 10:44

    Hambaarsti- ja köögikomplekt. Hea, kui on kaks komplekti, siis ei minda kaklema 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. november 2017 at 10:43

    Oh see numbrikomplekt oleks mu väikesele õekesele nagu rusikas silmaauku jõulupuu alla panekuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiden 18. november 2017 at 10:37

    Mul on kaks tütart-vanemat rõõmustaks väga hambaarstikomplekt ja nooremat köögikomplekt:)

  • Avatar
    Vasta Kasekas 18. november 2017 at 10:35

    Kui mina noorem olin, unistasin hambaarsti komplektist, kuid kahjuks materiaalselt ei olnud võimalik saada. Nüüd sooviksin seda komplekti oma õele 😀

  • Avatar
    Vasta Gerda 18. november 2017 at 10:34

    Kuna minu laps on alles pisike siis sobiksid kujundid(2) talle väga hästi. Ja kuna mu mehe õd on üks suur minionide(1) fänn siis selle kingiks talle ?

  • Avatar
    Vasta Elise 18. november 2017 at 10:33

    Kujundid ja köögikomplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Silva 18. november 2017 at 10:18

    Hambaarsti ja köögi komplekt tunduvad vahvad 🙂

  • Avatar
    Vasta E 18. november 2017 at 10:12

    Hambaarsti- ja köögikomplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. november 2017 at 10:01

    Colours and shapes ning küpsisevormidega 🙂 Vaja ju lõpuks need kujundid selgeks saada ja küsisevormid oleksid mängukööki toredaks lisandiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Carolin 18. november 2017 at 10:01

    Arva et minu lapsele pakuks meed kõik huvi? Kui valima peab, siis see kolmas, kus saab igasuguseid koogikesi teha??

  • Avatar
    Vasta Lnda 18. november 2017 at 10:01

    Köögi komplekt oleks ideaalne. Saime just preilile köögi ja oleks tarvis süüa tegema hakata ?

  • Avatar
    Vasta Efka 18. november 2017 at 09:52

    Colours and shapes ja Kitchen. Minu poja sai plastiliinidega mängides värvid selgeks 🙂 Varsti saaks väiksem neiu ka nendega mängida.

  • Avatar
    Vasta Madli 18. november 2017 at 09:48

    ohh kui armsad ☺valiksin nr 3. ☺☺

  • Avatar
    Vasta K. 18. november 2017 at 09:39

    Köögi komplekt ja küpsiste komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. november 2017 at 09:36

    Minioni või köögi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. november 2017 at 09:34

    Shape & learn ning Kitchen ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. november 2017 at 09:21

    Juuksuri oma ja see esimesest reast viimane, ma telefoniga näen, et äkki mingite piparkoogivormidega variant? Mul viiene tüdruk juba aasta otsa vähemalt räägib, et temast saab suurena juuksur 🙂 teist komplekti oleks hea sünnipäevaks saadud mänguköögis rakendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. november 2017 at 09:16

    Minioni-teemaline komplekt oleks tore ja hambaarsti oma, et saaks peegliga suhu vaatamist ja hammaste parandamist harjutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Helin 18. november 2017 at 09:15

    Nii vahva loos! Mina sooviksin köögi ja kujundite oma. Sõbranna laps saab detsemberis 3 aastaseks ning oleks nii tore need talle kinkida. Praegu tal hambaarsti komplekt juba olemas ja päevast päeva mängib sellega 🙂

  • Avatar
    Vasta sirtsu 18. november 2017 at 09:10

    Kõik sobiksid.
    Alles mõni nädal tagasi julgesin oma peaaegu neljasele need kätte anda. Aga mingeid kujundeid pole eriti. Näha on kuidas lapse fantaasia tööle hakkas.

  • Avatar
    Vasta A. 18. november 2017 at 09:07

    Kuna poja saab sünnipäevaks köögi, mis tema ammune soov siis äge oleksid need köögi teema ja küpsise komplekt. Nendega oleks tore tal koos oma sõpradega mängida 🙂

  • Avatar
    Vasta Mimi 18. november 2017 at 09:05

    Shape & learn ja Kitchen, teeks ühe mudilase elu eriti õnnelikuks?

  • Avatar
    Vasta Heleken 18. november 2017 at 08:55

    Kitchen ja hambaarst?

  • Avatar
    Vasta Silva 18. november 2017 at 08:55

    Hambaarst ning shape&learn. Endal küll lapsi pole veel, aga kuna töötan lasteaias ōpetajana, siis leiaksid need just mu rühma laste seas kasutust. Olen täiesti nōus, et platiliin on vägagi tänuväärne mänguasi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Reilika 18. november 2017 at 08:00

    Köögi ja hambaarstikomplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Anzu 18. november 2017 at 07:48

    Meil ka kodus lapsed armastavad Play Doh plastiliine. Paar komplekti on kodus olemas ka. See viimne variant pildilt on huvitav.

  • Avatar
    Vasta johanna 18. november 2017 at 07:35

    kitchen ja minion

  • Avatar
    Vasta Eget Kägo 18. november 2017 at 07:27

    Kitchen ja Shape& Learn

  • Avatar
    Vasta Kaire K 18. november 2017 at 07:20

    Kuna poisse kaks, siis oleks see väga tore võit- kumbgi saaks oma ja ei läheks kakluseks nagu tavaliselt 🙂
    Esimene ja viimane tunduvad päris põnevad olevat, valiks need!

  • Avatar
    Vasta Ragne 18. november 2017 at 07:15

    Tere, sooviks oma lastele küpsiste meisterdamise komplekti. Meie piigade lemmik play doh ?

  • Avatar
    Vasta Kateriin 18. november 2017 at 06:40

    Esimene ja teine komplekt peaks meie piigale sobima.

  • Avatar
    Vasta Merili 18. november 2017 at 05:11

    Kitchen komplekt tundub väga äge 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. november 2017 at 05:01

    Mulle ei olegi varem silma jäänud, et playdohil ka shape&learn seeria on. Oma lastele sooviksin just nendest midagi.

  • Avatar
    Vasta Eha 18. november 2017 at 04:55

    Minu peagi 3a tütrele meeldib hirmsasti kooke valmistada? Hetkel meisterdab ta neid magnetliivast aga plasteliinist tuleks ka väga ilusad koogid ? Mul oleks ka põnevam, kuna mina pean neid alati degusteerima ? Teine komplekt võiks olla näiteks minioni oma

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. november 2017 at 02:22

    Hambaarst ja kujundid oleks vahva.
    Fänname samuti play doh plastiliin. On olnud erinevad, kuid üle play doh pole ükski hea. Nende värvid ei määri, ei pudene ja päriselt ka saab nendega ehitada/voolida – ilma,et laiali valiks.

  • Avatar
    Vasta kertuuuu 18. november 2017 at 01:47

    sooviksin esimest ja teist ja kui võidaks kingiksin need enda tädi lapsele.

  • Avatar
    Vasta Emiilie Kivi 18. november 2017 at 01:32

    Enda pojale sooviksin Play Doh shape & learn komplekti (ülevalt teine komplekt).

  • Avatar
    Vasta Erika 18. november 2017 at 01:30

    Meile kindlasti teeks rõõmu minion, 5a on suur fänn. Ja väiksem plika oleks õnnelik köögi komplektiga. Neile nii meeldib plastiliin ja pole veel ühtegi sellist komplekti olnud

  • Avatar
    Vasta Jane 18. november 2017 at 00:59

    Meie sooviksime hambaarsti oma ja köögi oma. Jõulud tulemas ja peres täpselt 2 väikest tüdrukutirtsu 🙂 Oleks suurepärane kingitus neile

  • Avatar
    Vasta Jane 18. november 2017 at 00:57

    Meie sooviksime hambaarsti oma ja köögi oma. Jõulud tulemas ja peres täpselt 2 väikest tüdrukutirtsu 🙂 Oleks suurepärane kingitus neile.

  • Avatar
    Vasta Kaire Arakas 18. november 2017 at 00:45

    Sooviks võita hambaarati kompletik. Kuna mu 4 aastane preili kardab hambaarsti. Ja ees on ootamas hambarsti külastus.Ehk aitaks see ka veidi hirmu vähendada kui ise saab hambaarsti mängida ?ning Minionidega kuna ta on suur fänn.

  • Avatar
    Vasta Noora 18. november 2017 at 00:37

    Sõbranna lastele kingiks minioni ja hambaarsti komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 18. november 2017 at 00:30

    Kuna jõulud on tulekul ja minu enda laps veel pisike nendega mängimiseks(ta vist sööks heameelega selle ära), siis kingiksin komplektid õe ja vennalapsele. Õelapsel on kartus hambaarsti ees ja ehk see hambaarstikomplekt aitaks pisut rohkem tal seda maailma tundma õppida?Teisalt aga vennalapsele meeldib väga igasugu asjadest süüa valmistada ja oma mänguasjadele seda sisse sööta. Leian,et playdoh on ohutum variant kui igasugu kondenspiima-skittelsi supid jne?Seega talle kuluks see söögitegemiskomplekt marjaks ära☺️

  • Avatar
    Vasta J 18. november 2017 at 00:23

    Meie suurem laps soovis väga hambaarsti komplekti, väiksem aga kujundite oma.

  • Avatar
    Vasta Annegrethe 18. november 2017 at 00:22

    Köögikomplekt ja alumine vasak vormidega ??

  • Avatar
    Vasta Erika riigor 18. november 2017 at 00:21

    Minu tütar 7a on hubs ammu soovinud hambaarsti komplekti ja teiseks komplektiks sobiks talle kindlasti juuksuri komplekt.

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. november 2017 at 00:17

    Meie 2a. preili on ka viimasel ajal enda jaoks play dohi plastiliinid avastanud 🙂 Usun, et talle meeldiks hamba komplekt ja numbrite õppimise komplekt. Iga päev käib ja korrutab “üts ja kats ja komm a neli” ???

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. november 2017 at 00:11

    Köögi komplekt ja kujundite komplektid 🙂

  • Avatar
    Vasta Chrizti 18. november 2017 at 00:05

    Minioni ja hambaarsti komplekt meeldiks mu õepojale kindlasti ??

  • Avatar
    Vasta Vesta 18. november 2017 at 00:05

    Meie pere neiu mängiks kindlasti toiduga seotud komplektiga. Mida rohkem siiruviirulist, seda parem 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 18. november 2017 at 00:03

    Juuksur meil on juba olnud, aga see küpsetiste komplekt meeldiks ka kindlasti väga ?

  • Avatar
    Vasta Maija 17. november 2017 at 23:59

    Meile meeldisid köögi ja kujundite komplektid 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle osak 17. november 2017 at 23:53

    Laste lemmik tegevus on plastiliiniga voolimine ,seega hambaarsti ja köögikomplekt teeksid minu tüdrukud väga õnnelikuks !:)

  • Avatar
    Vasta Katriin 17. november 2017 at 23:50

    Oi, väike huvitub koogivormidest seega kookide küpsetamise komplekt on ideaalselt huvitav talle ja ämbriga komplekt tundub ka asjalik, kui vaja nädalavahetuseks maavanaema juurde minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit Uusväli 17. november 2017 at 23:48

    Köögi ja juuksuri komplekt

  • Avatar
    Vasta Jana 17. november 2017 at 23:42

    Ämber ja küpsetamise komplekt meeldiks minu piigadele ?

  • Avatar
    Vasta Jansa 17. november 2017 at 23:41

    Mina sooviks oma lastele hambaarsti ja köögikomplekti.mu 5 ja 1.5 aastane istub igapäev ühe topsiga laua taga ja toimetab. Laps kellel püsivust ei ole, suudab tund aega voolida, enne jõule ei plaaninud osta kuna jõuluks muidu ei oskaks midagi kinkida, aga sobiks kui saaks ka niipidi selle kuuse alla sokutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Käts 17. november 2017 at 23:37

    Vennale meeldiksid köögi ja kujundite play doh’id. ?

  • Avatar
    Vasta Marje 17. november 2017 at 23:35

    Juuksuri komplekt tundub vahva. Mul 9 aastane tütar avaldas ükspäev soovi, et soetaksime Play Dohi millest 6 kuu vanusele vennale asju meisterdada. Loodame siis loosiõnnele.

  • Avatar
    Vasta Kiivi 17. november 2017 at 23:33

    Meie valiksime kujundite ja hambaarsti komplekti! Plastiliin on ka meie peres selline must-have mänguasi.

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. november 2017 at 23:32

    Arvan et minu tüdrukule oleks väga huvi pakkuv, kujunditega ja küpsetamise komplekt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. november 2017 at 23:30

    Värvid-kujundid ning köögikomplekt oleksid üli lahedad. 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 17. november 2017 at 23:26

    Ma ostsin lastele (2 ja 4) jõuluks plaatiliini kalendrid. Kui ma ei eksi, siis ongi playdohi omad. Maksis 9.99. Sain Lidlist.
    Teil seal lähim Lidl Adejes. Buss viib otse poe ette kui ma ei eksi.

    • Avatar
      Vasta K. 17. november 2017 at 23:29

      Ma nüüd lugesin esimest posti ka ja Lidl teil seal kuskil samas, seega don’t mind my suggestion 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 17. november 2017 at 23:24

    Oi jumal.. igalpool need minionid. See on raudselt mu poja soov, kui seda näeks.
    Meie sooviks omale minioni komplekti ja hambaarsti komplekti, aitäh!

  • Avatar
    Vasta Merilin 17. november 2017 at 23:17

    Kuna olen ise juuksur ja mu preili alati uudistab ja tahab mind aidata siis talle oleks ideaalne juuksurikomplekt. Väikevennale sobiks aga ämber et plastiliiniga tutvust teha?

  • Avatar
    Vasta C 17. november 2017 at 23:14

    Kujunditega komplekt ning küpsetamise komplekt sobiksid ideaalselt minu väikesele õele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karet 17. november 2017 at 23:13

    Hambaarsti komplekt ja see pastamasinaga komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai 17. november 2017 at 23:12

    Ämbriga variant oleks hästi hea ! 🙂 Me oleme varem plastiliiniga möllanud, lapsele meeldib see väga. Nüüd vajakski komplekt väljavahetamist.

  • Avatar
    Vasta ave 17. november 2017 at 23:05

    Ma tahaks ikka arendavat- Shape&learn. Teist tahaks seda sama mis teilgi- numbritega…aga seda vist polegi valikus seega valiks 1-e

    • Avatar
      Vasta Kadri 17. november 2017 at 23:52

      Küpsetamine ja kujundid 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 17. november 2017 at 23:01

    Meie peres ka plastiliinid väga teema ja see küpsetamise oma oleks väga lahe , saavad oma pottidesse ja pannidesse süüa ka teha ?

  • Avatar
    Vasta Triin 17. november 2017 at 22:59

    Laps täna just ohkas südantlõhestavalt, et emme, mul oleks nii väga vaja seda hambaarstikomplekti! Ja teine komplekt võiks olla näiteks see, mis on pastamasinaga. Playdohe pole kodus iial liiga palju 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 17. november 2017 at 22:55

    See kitchen komplektis olev “hakkliha masin” tundub äge ? ja sellest hambaarsti komlektist laps ka räägib pidevalt (lasteaias on) ?

  • Avatar
    Vasta Karin 17. november 2017 at 22:49

    Meie laste lemmiktegevus on play dohi plastiliinidega mässata ja mulle endale meeldib ka nendega koos voolida ja mängida. See on nii vahva. Mõeldakse ikka häid asju tänapäeval välja, ei määri väga, lõhnab hästi, ilusad värvid, mõnusalt pehme, lapsed täiega fännavad plastiliiniga mängimist. See kujundite oma tundub päris huvitav või siis tavaline ämber, teisitega oleme juba mänginud 😉

  • Avatar
    Vasta Annika 17. november 2017 at 22:47

    Minu kolmene tüdruk tahtis hambaarstiks saada, ehk siis meeldiks hambaarsti playdoh ?
    Peaaegu 1,5-ne laps muidugi mudib ka rõõmuga plastiliini (muidugi järelvalve all)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. november 2017 at 22:46

    Küpsetamise komplekt oleks äge!

  • Avatar
    Vasta Heleriin 17. november 2017 at 22:46

    Sooviks ilmselt köögi oma või ämber. Midagi mis sobiks kõige väiksematele. Siiani meil kogemused plastiliini kasutamise osas puuduvad. Aga käelist tegevust tahaks arendada küll.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. november 2017 at 22:43

    Mul oli just mõte, et jõuluvana võiks tuua pojale esimesed plastiliinid. Väga hea postitus ja õigel ajal sest iga päev mõtlesin, et peaks googeldama ja uurima, et millised need head siis on tänapäeval 🙂 loosist soovin ka osa võtta ja jätan komplekti osas otsuse sulle, kuna te nii palju nendega mänginud oskad ilmselt ise paremini valida komplekti, mis sobib lapsrle esimeseks 🙂

  • Avatar
    Vasta stiina 17. november 2017 at 22:40

    Hambaasti komplekt oleks super. Alles káisime 2,5aastasega narkoosiga hammast tegemas ja nüüd kardab arste. Hea oleks talle nàidata,et ei ole ju valus kui hambaarsti juures ollakse? Saab kodus eeltôöd teha,et arstid polegi nii hirmsad.

  • Avatar
    Vasta Keit 17. november 2017 at 22:39

    Ooo kui vahvad komplektid!
    Usun, et mu 2a neiule meeldiks väga Minionside ning küpsetamise komplektiga mängida. Ja ehk hakkab minu enda fantaasia ka küpsiseid voolides tööle ja plastiliiniga mängimine hakkab meile mõlemale väga meeldima. Hetkel meil pole ühtegi tükki plastiliini aga mul ema ikka ütleb, et peab ostma. Niisiis olen seda ostu edasi lükanud ja hea ka sest oleksin ka mingi odavama ostnud.

  • Avatar
    Vasta Eva 17. november 2017 at 22:38

    Mul ka kaks tûdrukut: 3a ja 1a, niiet plastiliin kulub ka siin majas väga ära. Meile meeldiks kõige rohkem see üleval parempoolne kûpsetamise komplekt ja ämbriga (alumine vasakpoolne)

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. november 2017 at 22:38

    Lapsed just paar päeva tagasi läksid kodus keerdu, et play dohi ON VAJA. Rusikateks silmaauku oleks Play Doh Kitchen ja Sweet Shop ?

  • Avatar
    Vasta Merike Teidla 17. november 2017 at 22:34

    Minu suuremal lapselapsel on see hambaarsti oma aga väiksem kahe aastane ei ole veel saanud plastiliiniga mängida ja temale sobiks siis ükskõik milline varjant tema ealisele poisile.Marile ja Lendele soovin aga toredat meisterdamist ja palju päikest!

  • Avatar
    Vasta Sille 17. november 2017 at 22:33

    Mu sõbrannal saab põnn 2 aastaseks, juba lahe kink oleks see tema kutile 🙂 saab harjutada erinavaid asju ja arendab kindlasti:) seda neil kodus veel pole, tahaksin väga seda talle võitta! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariel 17. november 2017 at 22:31

    Näiteks ämber ja kujundid.

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. november 2017 at 22:30

    Ma olen täiskasvanud inimene ja mängiks ise ka nendega suurima heameelega! Meeldib komplekt kujunditega ja siis see sweet shop komplekt, nendega võiks koos õelapsega mängida küll, et lapse emme samal ajal veidi hinge tõmmata saaks.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. november 2017 at 22:21

    Ämber ja köögiteemaline play doh oleks päris äge kingitus!

  • Avatar
    Vasta Merit 17. november 2017 at 22:18

    Kujundite komplekt oleks lapsele kindlasti vahva ☺️ See oleks talle esimene kogemus plastiliiniga ?

    • Avatar
      Vasta Janne 17. november 2017 at 22:37

      Kujundid ja söögitegemine oleks lahedad 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 17. november 2017 at 22:16

    Meie kahesel poisil pole ka veel õnnestunud plastiliiniga mängida. Sooviks osaleda ja võidu puhul sobiks ükskõik milline variant.

  • Avatar
    Vasta Kati 17. november 2017 at 22:14

    Vanem plika 6a on juba aastaid neid plasteliine armastanud. Poes esimesena valib just play dohi. Ja olnud on meil neid väga erinevaid ja hästi palju. Teine plika on aga Lendega sama vana ja veel ei ole julgenud katsetada. Kuid mix mitte algust teha mõne köögi komplektis. Loodan et suurema õe eeskujul hakkab ka minu pisike oktoobrikas neid plasteliine armastama ?

  • Avatar
    Vasta Karin 17. november 2017 at 22:03

    Me veel sama noored kui Lende ja ma pole veel julgenud osta, et kõik ju kipub suhu ? Aga esimeseks komplektiks oleks suurepärane see shame&learn 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 17. november 2017 at 22:02

    Meile meeldiks köögi komplekt ja ilmselt kujundid!! Looodan loosiõnnele ehk näkkab!! Siis on lõpuks lapsel lõbu laialt, pole veel plastiiniga mangida saanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 17. november 2017 at 21:59

    Mu kahesel poisul pole veel ühegi Play Dohiga kohemust. Seepärast oleks põnev esimeseks kingiks saada mis iganes sobiv komplekt poisile.
    Soolataigna ja piparkoogivormidega oleme mänginud. See talle meeldis 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 17. november 2017 at 21:59

    Sooviks kujundeid ja ruute

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. november 2017 at 21:54

    Pole veel plastiliini andnudki lapsele… aiaiai! Küpsetamise oma tundub väga lahe olevat!

  • Avatar
    Vasta Kristina 17. november 2017 at 21:54

    Mul mingi voolimismass kodus on.. aga jah.. see odavam variant, mis tegelt on puhas jama. Kahjuks rahakott play dohini ei ulatu hetkel. Aga mu preili oleks kindlasti väga rõõmus kujude ja värvide õppimise komplektist ja sellest ämbrist. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 17. november 2017 at 21:53

    Minu 2-aastasel veel ei ole ühtegi Play-Dohi olnud, ta oleks kindlasti väga rõõmus ükskõik millise komplekti üle ? Ja mina oleksin rõõmus, kui saaksin lapsega koos püsivust harjutada ?

  • Avatar
    Vasta Mari 17. november 2017 at 21:49

    Meie omadele meeldivad igasugused masinad, seega Kitcheni komplekt oleks küll nagu rusikas silmaauku. Lisaks oleks see ämbrike vahva.

  • Avatar
    Vasta Maret 17. november 2017 at 21:48

    Juuksur ja hambaarst ?

  • Avatar
    Vasta Marit 17. november 2017 at 21:43

    Köögi komplekt ja kujundid ?

  • Avatar
    Vasta maris 17. november 2017 at 21:43

    meie sooviks kujundite ja värvide komplekti ning ämbrit. Teised komplektid on küll ägedad, aga kardetavasti eesmärgipäraselt nendega veel ei mängitaks.
    Tahtsin ka mainida, et see hambaarsti komplekt on eriti tänuväärne asi, aastaid tagasi saime selle abil hambaarsti hirmust üle, seega seda soovitan kõigile, kellel plaanis lapsega hambaarstile minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina Vester 17. november 2017 at 21:42

    Sooviksin kòögiteemalist ja hambaarsti oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleriin 17. november 2017 at 21:37

    Minu kohe kolmene poiss oleks küll mega häppi kääridega komplekti ja hakkliha masina komplekti üle:)
    2lemmikumat tegevust kääridega mässsata ja toitu teha.
    ?

  • Avatar
    Vasta GT 17. november 2017 at 21:35

    Mu poeg oleks ülirõõmus kahe viimase komplekti üle ( hambaarst ja köök). Playdoh on tema vaieldamatu lemmik

  • Avatar
    Vasta Lee 17. november 2017 at 21:31

    Sooviks kujundite oma (ülevalt teine) ja hambaarsti oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. november 2017 at 21:31

    Mõlemad köögiteemalised komplektid tunduvad nii lahedad 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 17. november 2017 at 21:22

    Õe lastele numbrite ja hambaarsti oma.

  • Avatar
    Vasta Helle 17. november 2017 at 21:22

    Minu kolmesele pojale meeldivad ka väga Play Doh asjad. Tal oli hiljuti sünna ja tellisin talle laheda Peppa muffinite tegemise komplekti. Võita oleks tore nt see toiduvalmistamise komplekt või hambaarsti oma.

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 17. november 2017 at 21:15

    Minu junsule meeldiks (ja mulle ka ?) hambapesu ja kujunditega komplektid ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 17. november 2017 at 21:15

    Sooviksin köögikomplekti ja kujundite oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 17. november 2017 at 21:10

    Mu laps on pisike andekas kokk. Miks ei vōiks ta kokkamist harjutada just nende plastiliindega? Oleks vahva küll 😉 sooviksime kitcheni kompkekti ja seLle üleval olevat kookide jms maiustuste komplekti.. aitäh 😉

  • Avatar
    Vasta Relka 17. november 2017 at 21:10

    Minu laps mängiks heameelega ülevalt teine kujundid. Hetkel on meil selline pall,kuhu saab neid kujundeid sisse panna & talle väga meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 17. november 2017 at 21:05

    Meie omadele meeldiks kindlasti hambaarsti komplekt..aga ka kujundid ja asjad

  • Avatar
    Vasta Kersti 17. november 2017 at 21:02

    Kuna kokkuleppel jõuluvanaga saavad lapsed jõuludeks mänguköögi siis sobiks sinna juurde suurepäraselt köögi- ja maiustuste valmistamise komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Y 17. november 2017 at 20:58

    Sooviks oma väiksele õele hambaarsti ja kitchen komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 17. november 2017 at 20:57

    Meile sobiks kujundite ja köögi komplekt.

  • Avatar
    Vasta Made 17. november 2017 at 20:51

    Minu tütrele meeldiks ülevalt ja alt kolmas komplekt.?

  • Avatar
    Vasta ML 17. november 2017 at 20:49

    Ämbris ja ülemise keskmise 🙂

  • Avatar
    Vasta Jelena 17. november 2017 at 20:48

    Hambaarsti komplekt ja kithen komplekt

  • Avatar
    Vasta Annika 17. november 2017 at 20:48

    2a 4k sobiks vast hambaarsti oma neist enim, sest ega ta väga isiklikke kikusid pesta taha ja ehk saab selle komplektiga eeltööd teha kui päris hambaarstile minek 😉

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. november 2017 at 20:44

    Kujundite ja köögikomplekt oleks ideaalne alustamaks plastiliinimaailmas kompamist. Elli nimelt pühapäeval saab aastaseks ning oleks vahva varsti plastiliiniga esimesed katsetused teha. ?

  • Avatar
    Vasta Helen 17. november 2017 at 20:41

    Mina valiksin hambaarsti komplekti, sest minu 4a poja kardab minna hambaarsti juurde, õigemini läheb, aga suud lahti ei tee. Nüüd detsembri alguses on meil järjekordne aeg kinni pandud, äkki nüüd … aga enne järjekordset proovimist oleks meil hea võimalus selle komplekti abil hambaarsti mängida 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 17. november 2017 at 20:40

    Kujunditega ja see ämbris :D.

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. november 2017 at 20:39

    Lapsele meeldiks kindlasti erinevate kujundite tegemise komplekt ja hambaarsti komplekt.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 17. november 2017 at 20:38

    Keskmised komplektid ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. november 2017 at 20:37

    Valiksin oma lapsele hambaarsti komplekti ning teiseks kitchen komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. november 2017 at 20:33

    Plastiliin on ka meil popp asi mängimiseks. Lapsed mängiksid kindlasti hea meelega juuksuri ja hambaparandus komplektidega.

  • Avatar
    Vasta Merily 17. november 2017 at 20:18

    Sõbranna laps fännab plastiliini ja sellega mässamist ning sünnipäev ka kohe tulekul, valiks esimese ja eelviimase komplekti.

  • Avatar
    Vasta Kertu Vips 17. november 2017 at 20:18

    Minu pojad oleksid õnnelikud köögi ja kujundite komplekti üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 17. november 2017 at 20:08

    Sooviksin küpsetamise ja köögi oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 17. november 2017 at 20:00

    Minu peaaegu 5 a mängiks hea meelega hambaarsti ja juuksurit. Meie peres sai play doh lemmikuks juba umb siis kui ta alles 1a 5 k oli 🙂 ning siiani väga suur nende fänn ning nende üle ta rõõmustaks ja pisike õde juba kõrval õpib ka asja.

  • Avatar
    Vasta Deanne Pukk 17. november 2017 at 19:57

    Mina sooviksin lapsele köögikomplekti ja kujundite oma.Laps ka fännab play dohi?

  • Avatar
    Vasta Mailis 17. november 2017 at 19:54

    Sooviksin pojale Shape&learn komplekti ja Kitchen komplekti, oleks tegutsemist pikaks ajaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. november 2017 at 19:50

    Minu 5aastane ka hullult fännab neid plastiliine! Oleme ostnud nii neid maxima komplekte kui ka nn “õigeid”.
    Aga õiged on palju paremad! Ma ise tegelikult väga ei fänna neid, sest koristamist palju, aga kui nüüd tagasi mõelda siis tõesti tegevust jagus tükiks ajaks ja lapsele väga meeldis.Ja see pole ka asi millest ta ruttu tûdines, vaid tahtis pea igapäev uuesti voolida.
    Kuna ta on suur küpsetiste fänn siis talle sobiks küpsiste komplekt?

  • Avatar
    Vasta Greete 17. november 2017 at 19:47

    Esmakordselt kuulen Shape&learn komplektist, kuid see on täpselt see mida meil vaja oleks. Mu neljane armastab play doh tooteid ja hetkel on numbrite vaimustus peal. Oleks kaks meeldivat asja kohe ühe korraga 🙂 Teiseks valiks kitchen komplekti.

  • Avatar
    Vasta Merle 17. november 2017 at 19:46

    Meie noormeestele sobiksid esimene ja viimane komplekt.

  • Avatar
    Vasta Triin 17. november 2017 at 19:40

    Minu poja valiks hambaarsti komplekti ja tütrele meeldiks kindlasti köögikomplekt.

  • Avatar
    Vasta A.N 17. november 2017 at 19:39

    Kolmas ja viies

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. november 2017 at 19:34

    Poisile meeldis see hambaarstikomplekt, plika võiks alustada lihtsamast variandist nagu see ämbriga komplekt. Ta saab alles poolteist ja pole plastiliin veel kätte saanud.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. november 2017 at 19:32

    Kingiksin hea meelega oma vennalapsele, kes saab nädala pärast 3-aastaseks, selle spagetitegemise komplekti. Kui ta on selleks liiga noor veel, saab ju plastiliin riiulis õiget aega oodata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 17. november 2017 at 19:32

    Esimene ja kolmas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. november 2017 at 19:31

    Sooviks esimest ja kolmandat komplekti oma poisile. Ja märgiks veel ära ka, et ma olen hull selle plastiliini lõhna järgi ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. november 2017 at 19:27

    Kujundid ja hambaarsti mängimise komplekti. Ülevalt ja alt mõlemad keskmised siis. Minu 4a naudib väga sellist tegevust ja no 1.5a meeldib ka juba väga plastiliiniga tegutseda 🙂

  • Avatar
    Vasta Nimi 17. november 2017 at 19:27

    Esimene ja teine komplekt oleks valikuks.
    Play-Doh’ e kulub ikka meeletult palju. Minu lapse lemmikud samuti 🙂

  • Avatar
    Vasta R 17. november 2017 at 19:24

    Köögikomplektid ? Oleks lapsele ilus sünnipäevakingitus!

  • Avatar
    Vasta Regina 17. november 2017 at 19:23

    Meil kodus 3 plastiliini fänni. Sooviks hambaarsti ja miniomi komplekti

  • Avatar
    Vasta Kati 17. november 2017 at 19:22

    Hambaarst kindlasti! Meil 5se suur soov on saada suurena hambaarstiks, koguaeg surgib enda ja venna suus 😀
    Algas see muidugi sellest, et ma korra ütlesin, et hakka palun suurena hambaarstis, siis annab emme kogu raha hoopis sulle. Ta võttis seda sõna-sõnalt 😀

  • Avatar
    Vasta Mariliis 17. november 2017 at 19:18

    Meie pole veel oma 1,8a tirtsule plastiliine ostnud aga prooviksime suurima hea meelega ämbriga komplekti, alumise rea esimene.

  • Avatar
    Vasta Relika 17. november 2017 at 19:15

    Pojale sooviks kujukeste ja hambaarsti oma. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. november 2017 at 19:02

    Ülevalt esimene ja alt esimene. Iga lapse lemmik mänguasjad vist, neid ikka kulub ka parajalt aja jooksul 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 17. november 2017 at 18:48

    Minioni ja küpsetamine komplekt oleks mu preilile täiega ideaalne 🙂 fännab sajaga plastiliini ja oleks 100% õnnelik sellise kingi üle ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin K 17. november 2017 at 18:48

    Meie 2 aastasele meeldib ka väga nendega mängida ja suur rõõm oleks saada numbrite ja minionide komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kady 17. november 2017 at 18:47

    Hambaid oleks vahva parandada!

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. november 2017 at 18:47

    Kolm väikest tüdrukut rõõmustaksid küpsetamiskomplekti ja minionite karbi üle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 17. november 2017 at 18:42

    Küpsised – poiss nii suur küpsetamise fänn ja kohe lauataga platsis kui taignarulli kapist välja võtan 😀
    Hambaarsti oma – ohh seda hammastepesu kolmesel :S

  • Avatar
    Vasta Birgit 17. november 2017 at 18:37

    Minu lapsed oleks eriti sillas hambaarsti komplekti ja selle köögi oma üle. Nad on ka Play Doh suured fännid ja mängivad ka peaaegu iga päev ?

  • Avatar
    Vasta Kirsika 17. november 2017 at 18:31

    Minu neiule sobiks hambaarsti ja numbrite komplektid. Hull plastiliin fänn, aga kipub kuivatama neid kiirelt.

  • Avatar
    Vasta Mailis 17. november 2017 at 18:29

    Hambaarsti ja küpsetiste komplektid ?

  • Avatar
    Vasta Anni 17. november 2017 at 18:29

    Minu pojal on järgmine nädal viies sünnipäev ja kuna praegu hooksalt õpime ise hambapesu ja pisikuid siis tundub väga vinge olevat just see hammast kombo 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. november 2017 at 18:26

    hambaarsti komplekt ja minionide oma oleks ägedad 😀

  • Avatar
    Vasta Eret 17. november 2017 at 18:24

    Hambaarsti komplekti ostsin ma 11a tagasi, kui esimene lapse ei teinud hambaarsti juures suud lahti. Oli tubli ja tegime hamba korda, sai poest lubatudg hsambaarsti playtohi mängu. Juuksuri mäbgu sai mu teine tütar sünnipäevaks eelmisel aastal.
    Nüüd minu kolmandale tütrele ja no eks õed ka mängiksid: valime selle küpsetamiset komplekti ja hakklihamasina moodse komplekti.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. november 2017 at 18:23

    Minu laps on juba pea kuu aega rääkinud, et tema tahaks jõuluvana käest saada seda hambaarsti kompekti. See jutt käib meil söögi alla ja peale. Seega, palun jõuluvana, too meile hambaarsti PlayDoh!!! Väikesele õele sobiks küpsetamise oma

  • Avatar
    Vasta Mirru 17. november 2017 at 18:22

    Ma siia maani pole julenud selliseid asju koju osta sest mu 1,5 aastane tahab kõik ära süüa ? Aga ma usun, et talle kindlasti meeldiks ülevalt keskmise komplektiga möllata. Ja endalgi oleks põnev koos lapsega jälle plastiliisiga mägida. Viimati sai seda vist algklassis tehtud ??

  • Avatar
    Vasta Marili 17. november 2017 at 18:21

    Hammaste ja küpsetiste?

  • Avatar
    Vasta Margot 17. november 2017 at 18:20

    Minu kohe kolmeseks saaval tütrel pole veel Play Dohi plastiliine ega üldse plastiliine aga arvan, et ta oleks õnnelik kujundite või küpsetamiskomplekti üle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaari 17. november 2017 at 18:14

    Oma lapsele sooviksin kujundite ning küpsetiste oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Evely 17. november 2017 at 18:11

    Kõige huvitavam tundub see hammastega ja kujunditega. Kindlasti on kõik väga arendavad ning rõõmu ja tegemist oleks meie tüdrukutel küll. ☺

  • Avatar
    Vasta Annika 17. november 2017 at 18:09

    Meie põnnid on ka suured Play Doh ja üldse voolimise fännid. Nad võivad ikka tunde mängida ja eriti siis kui emme või issi koos voolib nendega. Meile sobiks hästi juuksuri või hambaarsti voolimise komplekt:)

  • Avatar
    Vasta Hiis 17. november 2017 at 18:06

    Kujundid ja minion tunduvad vahvad. Ma just oma 2a. proovisin anda ja talle täitsa meeldib. Meil on u kümne aasta vanune jäätisemasin suuremast vennast, siiani töötab hästi. Aga mida uut võiks ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Keiti 17. november 2017 at 18:05

    Mina sooviks oma 3sele pojale kujundite & värvide oma ning köögi oma. Plastiliinid on ühed tema lemmikumad ?

  • Avatar
    Vasta helerin 17. november 2017 at 18:04

    küpsetite ja minioniga komplekt meediksid lastele kindlasti

  • Avatar
    Vasta Tiiu 17. november 2017 at 17:57

    Meie põnnile ka meeldivad väga! Meeldib rebida tükikesi ja neid puidistada vaiba alla, diivani vahedesse jmt kohtadesse ? Aga sooviks talle värvide/kujundite komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 17. november 2017 at 17:53

    Minion ja kujundid meeldiks meile poistele.

  • Avatar
    Vasta Geity 17. november 2017 at 17:52

    Oo ma tahaks kujunditega ja köögi komplekte. Arvan sama, et emad kes väidavad, et nende lapsi ei huvita plastiliin, ei viitsi nendega lihtsalt kaasa mängida. Olen väga paljude lastega kokku puutunud ning kõiki neid on huvitanud plastiliin.

  • Avatar
    Vasta Merle Reinsalu 17. november 2017 at 17:47

    Meie pojale meeldib ka väga meisterdada plastiliiniga. Sooviksime kujundite komplekti või ämbriga varianti.

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 17. november 2017 at 17:47

    Kujundid ja numbrid oleks vahva ☺

  • Avatar
    Vasta Keiti 17. november 2017 at 17:46

    Hambaarsti ja küpsetamise komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Alisa 17. november 2017 at 17:46

    Poja nägi selle postituse avapilti ja muudkui karjub, anna topsi 😀 Hea meelega mäkerdaks ta igale poole Minioni ja kujundite Play Dohi 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. november 2017 at 17:46

    Minu lastel polegi veel kodus plastiliine. Aeg oleks see viga parandada ja omad lapsed ka plastiliini hullusega nakatada 🙂 Poeg sooviks kindlasti seda Minioni pildiga komplekti ja tütar küpsetamise komplekti!

  • Avatar
    Vasta E. 17. november 2017 at 17:46

    Meil kodus polegi plastiliini. Olen poes küll vaadanud, aga siis ikkagi ostmata jätnud, sest mu kahepoolene tahab seda ainult pudistada peamiselt. Aga samas, harjutamine teeb meistriks, nii et peaks asjale ikka võimaluse andma. Katsetaksime hea meelega “shape and learn” komplekti ja kuna mänguköök on lemmik, siis ka köögi komplekti.

  • Avatar
    Vasta K 17. november 2017 at 17:46

    Osalen ka. Meile sobiksid shape and learn ja kitchen komplektid 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. november 2017 at 17:42

    Sooviks loosiõnne korral hambaarsti ja köögikomplekti. Hambaarsti komplekti suunaks kahele suuremale poisile kel hambaarsti kartust omajagu. Ja kahele pisemale köögikomplekti, nad hetkel selles eas, et teevad mul syya kõigest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. november 2017 at 17:39

    Minu lapsele kuluksid marjaks ära kujundite ja numbritega komplektid 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 17. november 2017 at 17:39

    Minu kokandushuvilisele pojale meeldiks mõlemad söögimeisterdamise komplektid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. november 2017 at 17:37

    Minu lapse lemmikud kah. Tal pole veel olemas seda kujundite oma ning all paremal kõige viimast. Teised on kogu aeg kasutuses ja kuna ta unustab aina need purgist välja (ja kuvivad ära), siis läheks hirmsasti uusi vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit 17. november 2017 at 17:33

    Minionid ja hambaarst 🙂 Minionid on lapsel nii lemmikud ja hambaarsti kardab nagu tuld, ehk aitaks hirmu kuidagi vähendada 🙂

  • Avatar
    Vasta K 17. november 2017 at 17:32

    Minioni ja kitcheni komplekti, et kinkida vahvale mudilasele 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 17. november 2017 at 17:31

    Osalen ka! Sooviks seda shape & learn ja selle köögi komplekti. ;).

  • Avatar
    Vasta Liis 17. november 2017 at 17:31

    hambaarsti ja köögi komplektid oleks mu põnnile huvitavad

  • Avatar
    Vasta Kati 17. november 2017 at 17:27

    Soovin osaleda! ? Oma pojale sooviks minioni oma ja kujundite oma ?

  • Avatar
    Vasta Jana 17. november 2017 at 17:27

    Meil parajasti päevakorras lapselastele jõulukinkide valimine. Plastiliin meeldib mulle ja loodan, et lapselapsedki vanaemasse. Play Doh köögikomplekt ja numbrite õppimise komplekt leiaks meie kamba poolt küll õnneliku vastuvõtu.

  • Avatar
    Vasta Elina 17. november 2017 at 17:26

    Hambaarsti ja kujukeste 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. november 2017 at 17:24

    Hambaarst ja juuksur- mõlema juures käies on küsimusi rohkem kui ruble eest 😀 Elukutsena vist huvitatvad last väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Jkk 17. november 2017 at 17:20

    Play doh kitchen ja siis koogitegemine(küpsised)

  • Avatar
    Vasta Pauliine 17. november 2017 at 17:20

    ‘Sweet shop’ ning see ämbriga variant 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 17. november 2017 at 17:18

    Sooviks väga võita kujundid ja värvid ning köögikomplekt. Käeline tegevus on üsna nõrk kutil ning ainuke millega tegeleks on plastiliinid. Ehk aitab kõnele ka kaasa ?

  • Avatar
    Vasta EP 17. november 2017 at 17:15

    Hambaarstikas oleks näiteks äge. Äkki läheks niimoodi esimene hambaarstil käimine ka paremini, kui enne läbi mängida:)

  • Avatar
    Vasta Marianne Malberg 17. november 2017 at 17:14

    Soovin osaleda. Pojale väga meeldivad minionid, seega see ja kujundid 🙂

  • Avatar
    Vasta kb 17. november 2017 at 17:13

    Play Doh on meie pere lemmik ka!
    Enda poisile valiks kujundite valmistamise komplekti, sugulasele hambakomplekti (kardab paaniliselt hambaarsti ?)

  • Avatar
    Vasta Janka 17. november 2017 at 17:11

    Näitasin lastele, poiss soovib minioni komplekti ja tüdruk valis köögi.Kui peaksin võitma, siis esimese hooga kätte ei annakski vaid pistaksin jõuludel kuusealla.Oleks kohe palju kergem?

  • Avatar
    Vasta Lonnykas 17. november 2017 at 17:10

    Osalen! Sooviks seda ämbrit ja köögikomplekti 🙂 Oleks esimene plastiliin minu poja elus 😀

  • Avatar
    Vasta MarianneL 17. november 2017 at 17:10

    Ma tahaks kõige lihtsamat-algelisemat komplekti. Kas Lendevanusele oleks muidu mõtet üldse osta plastiliini? Mul poiss nõks vanem ja vaatasin Play-Doh advendikalendrit, aga samas siin karpide peal on 2+ ja 3+ vanusele

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. november 2017 at 17:13

      Mmm. Ma otseselt vist Lendele isiklikult ei ostaks veel. Temavanusele teeksin soolataigent – seda ei pane nad 100% suhu 😀

  • Avatar
    Vasta Ruth 17. november 2017 at 17:10

    Minioni ja köögioma. Oleks hea jöulukink ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. november 2017 at 17:09

    Soovin osaleda. Oma pojale valiks minionide ja erinevate kujundite tegemis komplektid ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 17. november 2017 at 17:09

    Hambaarsti ja see nö hakklihamasinaga komplekt. Laps saaks ise hambaarsti mängida ja ehk ise siis ei karda enam nii meeletult arsti.

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. november 2017 at 17:07

    Sooviks väga oma pojale, kellel varsti sünnipäev tulemas, shape&learn ja ämbriga komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli M 17. november 2017 at 17:06

    Minionidega või numbritega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleriin 17. november 2017 at 17:05

    Meile palun kujundid

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. november 2017 at 17:04

    Köögikomplekt oleks ülivinge 😉 sellega oleks kôigil lôbus màngida 😉
    Minu 3,5a fännab ka plastiliini ikka tàiega ja tegevust jätkub kauemaks 😉
    Tervitused reisulistele ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 17. november 2017 at 17:04

    Kujundite komplekt oleks väga lahe.

  • Avatar
    Vasta Liane 17. november 2017 at 17:01

    Sooviks loosis osaleda ? kujundid ja värvid ja köögi komplekt oleks igati vahva mudilasele esimeseks meisterdamiseks ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. november 2017 at 17:01

    Minion ja Kitchen komplekt oleks äge 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. november 2017 at 16:58

    Meile meeldiks hammaste parandus ja köök. Just on aktuaalne hammaste parandus, sest oleme nüüd korra arstil käinud ja detsembris uus aeg ees. Saaks ise ka harjutada, kuidas neid parandada. Köök sellepärast, et seal ilma temata enam toimetada ei saa, koguaeg tahab kõigest osa võtta. Nii saaks mõlemad toimetada rahus 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 17. november 2017 at 16:58

    Minule meeldiks väga hambaarsti ja numbrite/kujundite oma ?

  • Avatar
    Vasta Ann 17. november 2017 at 16:57

    Loomulikult meelib lapsele Minioni teema. Meil neid olnud aga kuivasid ära ja uue ostuks pole finantsi olnud.

  • Avatar
    Vasta C 17. november 2017 at 16:57

    Köögi või kujundite oma :))

  • Avatar
    Vasta Kätlin Sofia 17. november 2017 at 16:55

    Sooviks seda minionidega ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. november 2017 at 16:55

    Meie lapsele läheks kindlasti peale köögi komplekt ja hambaarsti oma. Emme väike aniline köögis 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. november 2017 at 16:55

    Minu vennal oleks hädasti vaja ekraanist eemale saada ning Play Doh oleks kindlasti hea alternatiiv. Oleme kasutanud tavalist plastiliini aga see jätab käed selliseks kleepuvaks, Play Doh seda ei tee(olen poes katsunud :D). Meil pole olnud võimalust neid suuri lahedaid komplekte osta, sest need maksavad meie jaoks liiga palju. Kindlasti tunneks venna iga konplekti üle rõõmu, kuid eriti lahe tundub see hambaarsti komplekt ning ämbriga kühvlikesed ja muud vidinad.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 17. november 2017 at 16:55

    Kujundid ja numbrid oleksid väga teretulnud meie põnnile!

  • Avatar
    Vasta Einike 17. november 2017 at 16:54

    Minu laps oleks üliõnnelik minioni ja hambaarsti komplektide üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 17. november 2017 at 16:53

    Oi! See oleks mu legofännist lapsele parim vaheldus. Hambaarst ja minionid oleks ilmselt vahvad. Loosiõnn naerata ometi 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 17. november 2017 at 16:52

    Hambaarsti ja Minioni komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 17. november 2017 at 16:52

    Shape&learn ning Sweet shoppe

  • Avatar
    Vasta Janely 17. november 2017 at 16:51

    Mina sooviks oma junsule kujunditega komplekti. Mulle endale ka väiksena meeldis plastiliiniga mängida. Ja ega nüüdki selle mudimisest ära ei ütleks 😀

  • Avatar
    Vasta Kersti 17. november 2017 at 16:51

    Köögikomplekt??

  • Avatar
    Vasta Merje 17. november 2017 at 16:50

    Köögi ja maiustuste.

  • Avatar
    Vasta Julua 17. november 2017 at 16:49

    Lapselaps oleks Minioni komplektist lihtsalt pöördes ?

  • Avatar
    Vasta Marju 17. november 2017 at 16:49

    Juuksuri ja kitchen , kus saab välja lasta nagu hakkliha masinast.

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 17. november 2017 at 16:47

    Minu pea kolmene, kuid siiski veel kahene:) käib igal pool oma plastiliini topsidega ringi, ka magama tahaks need kaasa võtta. Suur lemmik on play doh plastiliin.
    Sooviks shape&learn ja ämbriga komplekti.

  • Avatar
    Vasta Jane 17. november 2017 at 16:46

    Oo nüüd tahaks ka kohe oma pooleteiese aastasele piigale osta neid ? Polnud varem silma jäänudki kuskil, aga nendest oleks meile jälle igapäev palju tegevust koos ?
    Proovime ka loosiõnne ja valin välja kujundid ja värvid ?

  • Avatar
    Vasta Lote 17. november 2017 at 16:46

    Meie lemmikud plahdoh 😀 laps siis nõus korrakski millegi muu kui autodega mängima 😀 käed ja küüned jäävad puhtaks võrreldes tavalise plastiliiniga. Küsisin, et millist komplekti ta tahaks juhuks kui me võidame ja näitas näpuga selle peale mis spagette teeb 😀 äkki kasvab tulevane kokk meil kodus 😀 auto hulluse järgi arvaks, et automehhaanik 😀

  • Avatar
    Vasta M-M 17. november 2017 at 16:45

    Kujukesed ja köök!
    Laps ei söö üldsegi marju ega puuvilju.Olen hädas…
    Ei taha puutudagi neid.
    Olen erinevaid varjante proovimud aga kui saaks äkki neid ise meisterdasa ehk tekkib ka huvi neid sööma:)

  • Avatar
    Vasta Laureen 17. november 2017 at 16:44

    Köögi ja minionide omad oleksid väga toredad! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elerin 17. november 2017 at 16:43

    Kujundite oma, hambaarsti oma (et seda hambaarsti hirmu vähendada) ja üks suur pitsa meister on ta mul ka.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. november 2017 at 16:43

    Kujundite oma läheks peale väga hästi kohe 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 17. november 2017 at 16:41

    Minu poeg on küll veel liiga väike selle kingi jaoks, aga õepoeg fännaks neid kindlasti. Kujundite oma on lahe, samuti hambaarsti pakk,

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 17. november 2017 at 16:41

    Oh! Nii vahva loosimine. Minu põnn ka alles avastab seda play dohi maailma, aga usun,et talle võiks palju rõõmu valmistada nii hambaarsti kui ka kujundite komplekt 🙂
    Kuigi kõik tunduvad vägevad.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 17. november 2017 at 16:40

    Köögikomplekt oleks väga teretulnud . 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 17. november 2017 at 16:39

    Sooviks lapsele seda pangega komplekti, ta oleks väga rõõmus ma usun 🙂

  • Avatar
    Vasta katka 17. november 2017 at 16:38

    Numbrid ja kujundid ja köögikomplekt.

  • Avatar
    Vasta Helina H. 17. november 2017 at 16:36

    Mu 6a lemmikud!
    Poes muud polekski nagu… enamasti ostukoevi tahetakse just panna Play-Doh omad.. mónusad pehmed ja ei ole liiga tugevad ?
    Jõulukingiks paneks kuuse alla Ranna ämbri asjad ja Hambaarsti komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 17. november 2017 at 16:35

    PlayDoh on ka meie pere lemmik! Minu 2,5aastasele meeldib väga plastiliiniga toimetada. 🙂
    Kuna me just vaatasime Minionide multikat, siis “Despicable me” komplekt oleks väga tore, “Shapes& learn” valiksin ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli P 17. november 2017 at 16:34

    Minu 3ne tütar on suursuuur plastiliini sõber, PlayDohi omad on väga mõnusad. Tema valis piltidelt välja hambaarsti ja koogi (?) tegemise komplekti, jõuludeks oleks see väga äge kink 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. november 2017 at 16:34

    Mini poeg on minionide fänn 🙂 niiet võidu puhul läheks loosi minionidega komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. november 2017 at 16:33

    Kujundid ja värvid oleks igati väärt kraam. Meie peres on playdoh igati omal kohal. Kuigi tuleb mainida, et olen ostnud ka seda feiki vms nooo ja minu suureks üllatuseks polnud see sugugi hullem kui nn originaal. Aga muidu mulle see kivistumise moment nende puhul täiesti meeldib. Lastele meeldib teha mini pudi (pallikesi) ja need muidugi kuhugi kenasti kuivama jätta. Siis hiljem on päris äge seda pudi kõlinal tolmukasse imeda 😛 Tõeline teraapia nii lapsele kui vanemale 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 17. november 2017 at 16:33

    Sooviks seda ämbriga kus erinevad kujundid ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 17. november 2017 at 16:32

    Hambaarsti oma läheks kindlasti kaubaks. Ilmselt poleks lapsel vahet milline komplekt oleks.

  • Avatar
    Vasta M. 17. november 2017 at 16:31

    Sooviksin väga oma õelastele neid komplekte. See oleks neile jõulukingiks mis teeksid nad väga õnnelikuks! 🙂
    Ma arvan,et neile meeldiks see doctor (hambaarst) ning despicable me komplekt väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Marily 17. november 2017 at 16:30

    Colours and Shapes oleks minu 5 aastasele Play Doh plastiliine armastavale tütrele ideaalne kingitus ☺

  • Avatar
    Vasta Angeelika 17. november 2017 at 16:30

    Shape&learn. Arvan, et esimeseks komplektiks sobiks meile see 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianna 17. november 2017 at 16:30

    Ma arvan, et minu kahele lapsele võiks meeldida näiteks Kitchen ja shapes 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 17. november 2017 at 16:29

    Mu suurem igatseb seda hambaarsti komplekti ja väiksemale sobiks mingi kõige tavalisem ja titekam, ilmselt see ämbri sees. 🙂
    See on jumala õige, et lapsed viitsivad plastiliini/legodega siis mängida, kui keegi nendega koos mängib. Ma arvasin ka, et plikat üldse legod ei huvita… niikaua kuni temaga koos ehitama hakkasin. No endalgi on äge. Hetkel küll paar komplekti täitsa ootavad kokkupanemist, sest aastane põnn ei lase väga tegutseda, aga vist peakski need nüüd välja otsima ja kokku panema. 🙂

  • Avatar
    Vasta K 17. november 2017 at 16:29

    See hambaarsti komplekt oleks vahva. 🙂

  • Avatar
    Vasta netz 17. november 2017 at 16:29

    Minu mudilasele meeldiks kindlasti komplekt “kitchen creations” ja minule meeldiks, et talle meeldiks õppida komplektiga “colours&shapes” 😀

  • Avatar
    Vasta Piia 17. november 2017 at 16:28

    Soovin loosis osaleda. Meil ka-Play Doh plastiliinid lemmikud. See komplekt mis Mari sai tundub väga vahva. Lapsele sooviks seda hambaarsti ja Minioni komplekti 🙂 Oleksid jõuluvana kingikotti ideaalsed.

  • Avatar
    Vasta Kelly 17. november 2017 at 16:27

    Mina kingiksin heameelega need kaks komplekti oma õe kaksikutele, kes ka alles avastavad seda toredat mänguasja maailma 🙂 Neile meeldiks kindlasti “numbrid ja kujundid” ja “köögi komplekt”.

  • Avatar
    Vasta Sss 17. november 2017 at 16:27

    Kuna omal alles pisike beebi, siis kingiks õelapsele minionide teemalise plastiliini 🙂

  • Avatar
    Vasta Hele 17. november 2017 at 16:26

    See 6. hakklihamasinaga oleks äge.
    Pisut liiga kõvaks ja rabedaks läinud PlayDoh saab pehmemaks kui topsi sörts vett lisada ja seista lasta ja ise läbi mudida. Meil õnnestunud nii mõnigi purk “päästa”. Päris kõva tükiga ei ole proovinud veel.

  • Avatar
    Vasta Merilin 17. november 2017 at 16:26

    Ma olen hetkel rahul kõige mis lastele saab – Läheksid kuuse alla.
    Kahjuks olen ise trauma tõttu juba 3.kuud haiguslehel ja haigusrahade eest ei maksa arveid kõike ära ja lastele ilmselgelt ei võimalda midagi.

  • Avatar
    Vasta A.R 17. november 2017 at 16:25

    Siiani olen ostnud tütrele lihtsalt üksikuid Play Doh savisi, kuid nüüd on ta hakanud rohkem huvi ka nende komplektide vastu tundma. Usun, et talle meeldiks väga see kookide kaunistamise ja meisterdamise komplekt 🙂

  • Avatar
    Vasta Mimi 17. november 2017 at 16:22

    Colours and shapes Play dohi komplekt oleks vahva.