Halva külje pealt suutsin ma pesta suure laari pesu koos Mari printsessikleidiga. Ehk siis kõik meie asjad näevad välja, nagu me oleks strippari vastu ennast hõõrumas käinud. Muidugi ma ei tea isegi, miks mul on arvamus, et stripparid glitteriga kaetud on, aga selline mulje on nagu jäänud.

Hea külje pealt olen ma vähemalt suure tempoga pesu pesnud ja on lootust, et kunagi saab see õudne laar otsa ka. Mis siis, kui vahepeal tuleb sädelevana ringi käia.

Jälle halva juurde tagasi minnes, ja see on VÄGA halb, mu elektritekk suri ära!!!! Sõnadest on siinkohal vähe, sest seda õudu ja ahastust ei ole võimalik sõnadesse panna. Rohkem ütleb see gif:

Või see:

Ma vist ruunasin oma vaese tekiniraka nii ära, aga kui ma arvutis istun, siis on mul oma lohk diivanil, kus ma oma teki all kügelen ja ju siis ma andsin talle nii palju säru, et ta lihtsalt suri… Ma lubasin endale, et ma enam see nädal raha ei kuluta mõttetu kraami peale, aga noh, elus püsimine on vist suht mõttekas, seega tuleb uus tekk osta. Vaatan, et kui täna tellida, võib isegi neljapäevaks kätte saada, aga ma olen nii palju sitta kuulnud selle 1a.ee kohta ja ma ei julge sealt tellida. Kuigi sealt saaks full-on vanamuti kiti osta, elektritekk ja siis see värk, kuhu jalad sisse saab sooja panna :D

See naine ei oska vist kaminasse tuld teha ja eelistab jalad elektrisussi visata, abiks ikka!

Heast küljest… Või noh, huvitavast küljest, meenus mulle just ennist üleni kananahaga kaetud olles fakt, et kui ma väike olin, siis minu meelest kananahk oli nii ilus, et ma soovisin, et inimestel oleks kogu aeg kananahk peal. Ma ei tea miks, aga ma leidsin ka, et inimnägu oleks ilusam ilma ninata :D Vähemalt see on veel peas, aga lapsepõlvesoovide kohaselt olen ma tund aega kananahas olnud ja see ei paista muutumismärke näitavat.

Uuuh, mul on niiiiiin külm, jeesusneitsiemamaria!

Muuseas, mul vahepeal on nii, et lambist hakkab ERITI külm. Ma ise arvan, et mingi kummitus käib kallistamas (sest siis pidi külm olema :D), aga keegi kummitus kallistab mind juba nii pikalt, et ma reaalselt kaalun enda põlema panemist, et sooja saada. Muidu praegu istun siin, oma elektriteki laiba all, nagu need, kes ei ole suutnud veel kaotusega leppida ja on eitusfaasis. Kuna ta enam sooja ei anna, siis on laiba peale pandud veel tavaline tekk.

Oh jumal, külmasurma mina suren.

Bad: I managed to include Mari’s princess dress in a huge load of laundry, so now everything looks like we have been rubbing against a stripper. Of course, I don’t even know why I have the idea, that strippers are covered in glitter, but that’s the impression I have gotten.
Good: I have done so many loads of laundry, that there is hope that this huge pile will at some point be done. Even if we sometimes have to walk around all glittered up.
Bad: and this is EXTREMELY bad, my electric blanket died. Words cannot express the angst and agony.
I think I worked my poor blanket too hard, because whenever I use my computer I lay around in my little dip in my sofa and I guess I used it so much that it just died…. I promised myself, that I wouldn’t spend any more money on meaningless stuff this week, but hey, staying alive is quite meaningful, so I guess I need to buy a new blanket. I checked it out and if I order it today, it could be here by Thursday, but I have heard so much shit about 1a.ee and I am scared to put in an order with them. Although I could get a full-on old lady set with the electrical blanket and the thingy, where you can stick your feet in to warm them up.
Good: well, interesting at least, when I was completely covered in goosebumps, I remember that when I was little I thought goosebumps were so gorgeous and I wished everyone could always have them. I don’t know why but I also thought that the human face would look prettier without a nose :D  At least I still have my nose, but as I wished as a child, I have now spent an hour covered in goosebumps and it’s not showing an signs of changing.
brrrr… I am soooooooo cold, sweetmotherofgod!
By the way, sometimes I get SUPER cold all of a sudden. I think it’s because I am getting hugged by a ghost (because that’s supposed to feel cold) but some ghost has been hugging me for so long that I am seriously considering setting myself on fire for at least some heat. Right now I am still lying underneath the corpse of my blanket, like people who cannot deal with their loss and are in the denial phase.
Dear god, I will freeze to death!
Jaga: