TESTIN JA ARVUSTAN

külitan siin niisama ja nõuan kraami*

13. veebruar 2018

Ma just kirjutasin, et Pandora lehel saab asju “soovida” onju. Kuna ma haigena diivanil vedelen, samal ajal kui Kardo kööki koristab, siis mida mul on muud teha, kui ära proovida see soovimistaktika. Muidugi kui ma nüüd sellele mõtlen, siis enne kui inimene ise suure suuga asju nõuab, et äkki ma peaks siis ise ka talle midagi valentinipäevaks kinkima, peale selle “oled hea sõber” shokolaadi, mis ma talle ostsin 😀

Mul on tegelikult kodus selline Pandora käekett olemas, mitte küll hõbedane ja metallist, aga selline nahast versioon, mida saab mitu korda ümber käe panna. Näete, selline:

Laias laastus oleks ju äge aeg-ajalt uusi amulette käeketi otsa saada, niiet ma alustasin Kardo “vihjerünnakut”. Esiteks valisin välja meeldiva amuleti, seal all on kohe suur kiri, et SAADA VIHJE:

Sinna klikkides avaneb sul kaks võimalust: kas pommitad teisi pahaaimamatuid Facebookis, või e-maili teel. Facebookis saad muuseas lihtsalt enda seinale ka soovi panna, see on vist siis nende jaoks, kellel piisavalt mehi, kes ta soove “seinalt” lugeda võiks 😀 Ma piirdusin Kardole privaatsõnumi saatmisega.


See tehtud, ei tahtnud ma veel alla anda. Kardo käib nii vähe Facebookis, seega panin teele ka e-maili vihje. See on ägedam, saad oma pildi ja spets kirja juurde kirjutada. Tundub natukene viisakam ka, kui Facebookis lihtsalt peale lennata 😀 Igaks juhuks lisasin oma näo pildi ka, juhuks, kui Kardo ei tea, kes ma olen…

Nonii, and now we play the waiting game…

*Postitus sündis tänu palvele tutvustada Pandora “vihjetegemise” süsteemi

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. veebruar 2018 at 21:41

    Ohh lahe pilnud kuulnudki:)

  • Avatar
    Vasta ... 13. veebruar 2018 at 19:56

    https://www.youtube.com/watch?v=QpeoW2mvwp4