Uncategorized

JAKK!

9. mai 2018

Maril on uus komme öelda: “Ei taha! JAKK!”. Kardo sõnul kõlab see nagu tiineka “yuck!” aga mulle tuleb alati jakk, see loom, silme ette. Mari mõtleb ikka vist seda tiineka versiooni.

Täna saime teada, et see tuleb Peppa multikast. George ütleb vahepeal seal muudkui “yuck!” ja eks sealt Mari selle endale külge saigi. Nüüd ajab üks jakk teist taga.

Ei taha vanni- JAKK!

Ei taha süüa – JAKK!

Ei taha lasteaeda – JAKK!

Ei taha koristada – JAKK!

Ei taha patse – JAKK!

Ei taha pükse – JAKK!

Nagu te võite aru saada, on praegu mingi periood, kus kõik on muudkui JAKK ja midagi ei sobi. Minul on jumala kama. Istugu siis mustana ja püksata kodus, aga Kardo ei talu seda jakki üldse ja nõnda peab vaene laps kõike vastu jakitahtmist tegema. Ah, eks see elu ole selline. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Hoopis sellest, et mulle on see JAKK külge jäänud.

Täna olen ma omaette “JAKK” pobisenud päris mitmel korral:

 • Persevahetrikoo. Ma saan aru, et see on mega sexy and shit, aga ma lihtsalt vaatan seda perseauguvahelist osa ja mõtlen, et issand kui ebamugav see olla võib?

 • Tarretis. Minu meelest on tarretis kuidagi nii.. lamp asi ja veel kõige lambimad on minu jaoks need tarretisekoogid, millega megalt vaeva nähtud on. No kes krt seda želatiinikänakat süüa peaks tahtma? Ok, keegi vast ikka tahab, aga ma mõtlen et…

 • Teravad kunstküüned. Sorri kõik, kellel need on! Ma ei taha üldse solvata, mul enda sõbrannadel ka on ja nad teavad vist, et need minu jaoks suht jakk. Mul on endal taolised kunagi olnud ja ma arvasin, et need on ilusad kah, aga tegelt praegu mõtlen  et … jakk. Kardo ütles ka, et sellised geelküüned on tema jaoks mega eemaletõukavad, et miks inimesed ei võiks lihtsalt…tavaliste inimeste küüntega olla? Ma ka ei tea, aga sügada on nendega kindlasti hea 😀

 • Üks jakk oli veel, aga sellest on raske pilti leida. Nimelt ostsime me kassile kala, aga Lotte sai ühe räimerümba kätte. Mis ta siis sellega tegi, oli võttis selle hambusse, viis õue, rullis ennast selle peal sada korda, nagu see oleks parim parfüüm maailmas. Seejärel sõi ta selle kala ära. Tulemus oli väga jakk koeralebra ja väga jakk koera hingeõhk.

Jakk, noh! 

Loe ka neid postitusi!

25 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Katri 18. mai 2018 at 18:06

  Minuarust jällegi on see sama Peppa multikas täitsa jakk

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. mai 2018 at 18:27

   minu meelest ka 😀

 • Avatar
  Vasta Kadi 10. mai 2018 at 20:20

  Lotte ikka oskab elu nautida ?

 • Avatar
  Vasta dex 10. mai 2018 at 15:05

  need trikood ja niisama allarid perse vahele tõmmata on instagrammist tulnud mood jälle, nii pidavat perse palju suurem tunduma. nüüd olen jõuksis nägema hakanud selliseid retuuse, kus on persevahe kroogitud nii et riie tõmbab ikka täiesti vahele kinni. kaugelt näeb välja nagu aanus sööks pükse või heledamatel pükstel oleks kärbsed perse vahele roninud. täiesti õõvastav. kui kedagi huvitavama hakkas siis googeldage scrunch leggings. yuuuuckkk

 • Avatar
  Vasta Maris 10. mai 2018 at 15:00

  Väga vaimukalt kirjutatud, I liked it a lot 🙂

 • Avatar
  Vasta Kätlin 10. mai 2018 at 13:26

  Paar aastat tagasi oli lapsel parasiitsõna “nämma”. Ohhhh õudu, kuidas see mind närvi ajas ??? Hetkel ma ei saa aru, mis selles sõnas, siis nii kohutavat on, aga tol hetkel olin oma mõistust kaotamas. Sõna sai ta sugulaselt ja nii nad kahekesi olidki “nämmad”. Ühes muinasjutus oli see sõna sees ning iga kord, kui ma seda lugema pidin, asendasin sõnaga hea.

 • Avatar
  Vasta Maarja 10. mai 2018 at 08:16

  Ha haa, minu kolmene teeb ka seda ” jakki” aga üldiselt teeb ta ainult toidu peale. Tõstan talle toidu ette, keeratakse pea kõrvale ja tehakse ” jakk.” Täpselt nagu George seal Peppas.

 • Avatar
  Vasta MP 10. mai 2018 at 08:00

  Hah, no see viimane punkt tekitab jälle siukest rõõmu mulle. 😀 Meie Jacki ka leidis endale mingi pasatüki riba või ma ei tea mis asja ja võttis selle hambusse, siis viskab seda õhku ja samamoodi viskas end selle peale ka pikali ja hõõrus seda niiviisi enda vastu ja rullis selle peal. Ma ei tea, mis asi neil sellega on või miks nad nii teevad? 😀 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 10. mai 2018 at 08:01

   ma ausalt ei tea miks 😀 Et meil oleks pesemisrõõmu 😀

   • Avatar
    Vasta Mai 10. mai 2018 at 16:06

    Nad üritavad oma lõhna peita 🙂

 • Avatar
  Vasta Gigi 10. mai 2018 at 06:19

  “Jakk” tundub siiski vahvam kui “iuuuuuuu”, mis kõlab minu kõrvus eriti teismeliselt, aga mida kasutavad paraku ka täiskasvanud. Ilmselt sellepärast, et kui olin ise teismeline, siis vaatasime sõbrannadega teismeliste ajakirju ja kommenteerisime. Põhisõnad olid “iuuuu” ja “kjuuuuuut”. Aga eriti JAKK on minu arvates pudrupottide pesemine.

 • Avatar
  Vasta Mammu 9. mai 2018 at 22:57

  Nõistun kõigi su “jakkidega” ?
  Meie väikemehel on kasutusel “läkk” (oma suupärasemaks muudetud George’i yuck ja seda saab ka kuulda kõige peale.
  Vahepeal naljakas, aga üldiselt oi kui tüütu ?

 • Avatar
  Vasta Jan 9. mai 2018 at 22:33

  Ma hakkasin kohe mõtlema, et mis minu jaoks JAKK on…
  1. Kondenspiim ?
  2. See mida ma praegu pealtnägijas näen… Igor Mang on perv ?

  • Avatar
   Vasta KätaR 10. mai 2018 at 09:47

   Hahahahah 😀 Mang jaa..vana pervo ise.

 • Avatar
  Vasta M 9. mai 2018 at 22:14

  Sellised küünised on väga JAKK, üleüldse igasugused megaküünised on kuidagi väga 2005.

  Tarretis mulle aga meeldib kohe väga väga 😀 …ja no hea panna cotta!!! Abikaasa küll sööb neid asju iseenesest aga ise eales ei valiks ja peab neid sellisteks kummalisteks semimagustoitudeks… et väga MEH ja kes see ikka valiks sellise asja kui on olemas šokolaad ja karamell jms.

 • Avatar
  Vasta Maria 9. mai 2018 at 22:05

  HAhahahahaha :D!
  Aitäh!

 • Avatar
  Vasta Laura 9. mai 2018 at 22:05

  Meil oli labrador, kes sõi surnud linde, teiste koerte s*tta, absoluutselt kõike, mida vähegi sai. Ei, me ei hoidnud teda näljas, aga ta oli täitmatu. See oli ka paras JAKK! 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. mai 2018 at 22:07

   ma usun 😀

 • Avatar
  Vasta Vici 9. mai 2018 at 22:03

  Selle pildiga meenus mulle kohe päev,mil saatsin vennale messengeri ,et pangu otsingusse JAKK ja vaadaku mis meeldib . Läks tema siis googlesse ja saatis täpselt sama pildi mulle vastu. Eks ta siis kandku oma Jaki jakki suvel ?
  Sellest pepuvahetrikoost ei saa mina ka aru,koguaeg priu vahel miski hõõrub ??

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. mai 2018 at 22:04

   Haha, sellist jakki oleks päris raske kanda 😀

 • Avatar
  Vasta MaarjaR 9. mai 2018 at 22:01

  Jakk=rõve ehk siis täitsa norm sõna Maril. Lasteaed ongi jakk ja püksid on samuti jakk, sellepärast ise retuuše kannangi?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. mai 2018 at 22:04

   mulle nii meeldis lasteaias käia! ei olnud jakk 😀

   • Avatar
    Vasta MaarjaR 9. mai 2018 at 22:07

    Ma olin vanaema laps ja lasteaias vaevalt oleks mulle meeldinud?

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 9. mai 2018 at 22:07

     ma olin ka vanaema laps! elasin kuni koolini (ehk siis terve lasteaia aja vanaemaga) ja ikka armastasin 😀

     • Avatar
      MaarjaR 9. mai 2018 at 22:46

      Ma vist uhke, et pole lasteaias käinud??