Maril on uus komme öelda: “Ei taha! JAKK!”. Kardo sõnul kõlab see nagu tiineka “yuck!” aga mulle tuleb alati jakk, see loom, silme ette. Mari mõtleb ikka vist seda tiineka versiooni.

Täna saime teada, et see tuleb Peppa multikast. George ütleb vahepeal seal muudkui “yuck!” ja eks sealt Mari selle endale külge saigi. Nüüd ajab üks jakk teist taga.

Ei taha vanni- JAKK!

Ei taha süüa – JAKK!

Ei taha lasteaeda – JAKK!

Ei taha koristada – JAKK!

Ei taha patse – JAKK!

Ei taha pükse – JAKK!

Nagu te võite aru saada, on praegu mingi periood, kus kõik on muudkui JAKK ja midagi ei sobi. Minul on jumala kama. Istugu siis mustana ja püksata kodus, aga Kardo ei talu seda jakki üldse ja nõnda peab vaene laps kõike vastu jakitahtmist tegema. Ah, eks see elu ole selline. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Hoopis sellest, et mulle on see JAKK külge jäänud.

Täna olen ma omaette “JAKK” pobisenud päris mitmel korral:

  • Persevahetrikoo. Ma saan aru, et see on mega sexy and shit, aga ma lihtsalt vaatan seda perseauguvahelist osa ja mõtlen, et issand kui ebamugav see olla võib?

  • Tarretis. Minu meelest on tarretis kuidagi nii.. lamp asi ja veel kõige lambimad on minu jaoks need tarretisekoogid, millega megalt vaeva nähtud on. No kes krt seda želatiinikänakat süüa peaks tahtma? Ok, keegi vast ikka tahab, aga ma mõtlen et…

  • Teravad kunstküüned. Sorri kõik, kellel need on! Ma ei taha üldse solvata, mul enda sõbrannadel ka on ja nad teavad vist, et need minu jaoks suht jakk. Mul on endal taolised kunagi olnud ja ma arvasin, et need on ilusad kah, aga tegelt praegu mõtlen  et … jakk. Kardo ütles ka, et sellised geelküüned on tema jaoks mega eemaletõukavad, et miks inimesed ei võiks lihtsalt…tavaliste inimeste küüntega olla? Ma ka ei tea, aga sügada on nendega kindlasti hea :D

  • Üks jakk oli veel, aga sellest on raske pilti leida. Nimelt ostsime me kassile kala, aga Lotte sai ühe räimerümba kätte. Mis ta siis sellega tegi, oli võttis selle hambusse, viis õue, rullis ennast selle peal sada korda, nagu see oleks parim parfüüm maailmas. Seejärel sõi ta selle kala ära. Tulemus oli väga jakk koeralebra ja väga jakk koera hingeõhk.

Jakk, noh! 

Jaga: