KINGILOOS LAPSED LASTEASJAD TESTIN JA ARVUSTAN

meie laste lemmikjalatsid*

3. oktoober 2018

Suvel ma rääkisin barefoot jalatsitest (siin) ja taipasin alles nüüd, et tegelikult juba eelmisel talvel oli Lendel meil põhimõtteliselt barefoot jalatsite lainel. Kui ma õigesti mäletan, siis proovisin talle alguses Stonz jalatseid, aga need talle miskipärast ei sobinud, siis ostsin prooviks Bogsid ja need sobisid ideaalselt. Kuigi praegu ma olen lugenud, et Bogse 100% BF jalatsiteks ei loeta, siis siiski on nad jalasõbralikumad kui paljud teised jalanõud ja mis minu jaoks väga tähtis – kerged jalga panna. Hea ju, kui laps saab ise oma saapad muretult jalga. Meil on majapidamises olnud jalatseid, mida endalgi raske laste makaronijalga pressida, aga Bogsid on minu meelest idekad. Seega ei hakanud ma isegi selleks talveks muud vaatama. Lendele number suuremad Bogsid ja Marile kah, tal eelmine aasta olid mingid muud.

Mari valis endale Hello24.ee e-poest ise saapad välja, sedapuhku sümpatiseerisid talle kanad, mistõttu võttis ta just need mustad Bogsid (LINK). Lende omad sain veel ise valida, seega valisin talle välja sellised rõõmsavärvilised saapakesed (LINK). Nagu öeldud, on need soojad, veekindlad, mugavad jalga panna ja sobivad minu meelest nii kitsale kui laiale jalale hästi. Mõnusalt reguleeritavad kah, taga on krõps.

Ma tõesti siiralt soovitan neid, sest ma poleks ju hakanud muidu teist aastat järjest neid soetama. Kuigi jah, Hello24.ee kinkis sedapuhku need meie perele, aga selles suhtes, et ega nad kadedad pole ja on valmis teile ka kinkima! Võitja saab ise valida, kas ta soovib endale valida paari Bogse või 50€ kinkekaardi, et poest midagi muud vajalikku välja valida, kui saapad juhtumisi juba selleks aastaks soetatud on.

Et loosis osaleda, jäta kommentaaridesse siis teada, kas soovid saapaid (ja milliseid) või kinkekaarti muu kingi välja valimiseks. Lisaks ei teeks paha, kui hakkaksid Hello24.ee sõbraks facebookis, sest siis saate allahindlustel silma peal hoida.

Kõik saapad leiad SIIT LINGILT!

Hello24.ee Facebooki leiad SIIT LINGILT!

Võitja valin välja juba esmaspäeval, seega head loosiõnne – oktoobri lõpuks lubas juba lund, seega kellel saapad ostmata on, siis mõelge Bogsidele ka 👌

*Saime saapad kingiks, jee!

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

320 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply KETU 21. oktoober 2018 at 09:17

  Kas sooduskoodi pole

 • Reply Kristi 9. oktoober 2018 at 23:16

  Bogsid😍 Sellised, nagu Lendel!

 • Reply kr6bin 8. oktoober 2018 at 22:11

  Olen neil saabastel pikalt silma peal hoidnud, nii ilusad! Valiks saapad, näiteks sellised: http://www.hello24.ee/product/bogs-14/

 • Reply Am 8. oktoober 2018 at 21:32

  Bogsid võtaks küll. Eelmine talv väiksemal lapsel olid ja nõustun kõigega, mis kirjutasid. Sa poriloigus ka ära proovitud, ilusti pidasid vett 😊

 • Reply KETU 8. oktoober 2018 at 16:30

  Kõik olid väga ilusad mustrid, kuid võidu korral valiksin need mis Lendel ja suuruses 20.

 • Reply Liisi 8. oktoober 2018 at 15:59

  Bogsid on nii head!! Eelmine aasta olid meil lillad öökullidrga bogsid ja see aasta tahaks neid http://www.hello24.ee/product/bogs-12/ (okei juba eelmine aasta tahtsime, sest see muster on niii ilus aga siis ei olnud meie tirtsu suurust). 100% kiidan ja meie saime ilusti terve talve käidud 😍😍 fingers crossed ja kutsume võitu lahkelt oma ôuele 🎀

 • Reply Anette 8. oktoober 2018 at 13:54

  Palun palun palun mu preilile üks paar suurus 21 jalanõusi 😍 järelturult ei leidnud kahjuks ühtki paari 🙄 meile sobib ükskõik milline värv peamine et soojad jalanõud ^^

 • Reply M 8. oktoober 2018 at 12:43

  Meil on bogsid juba kasutuses, nii et valiks vist kinkekaardi. Või juba ostaks suuremad valmis…

 • Reply Eleri 8. oktoober 2018 at 09:42

  http://www.hello24.ee/product/bogs-13/
  Just sain selgeks, et pean lapsele ilmselt Bogsid soetama, sest kummikust kasvas jalg ootamatult välja ja neid pole nagu mõtet enan uusi praegu osta, nagunii külmad varsti. Sellised saapad oleksid ideaalsed 🙂

 • Reply Katri 8. oktoober 2018 at 09:03

  Vau, seliseid uudseid jalavarjusid prooviks küll…:) Mariile valisin välja sellise mudeli:
  http://www.hello24.ee/product/bogs-12/

 • Reply Kirsika 8. oktoober 2018 at 08:31

  Meie kutile kuluksid ka ühed Bogsid ära :)
  http://www.hello24.ee/product/bogs-2/

 • Reply Anne 7. oktoober 2018 at 20:39

  Kinkekaarti sooviks, saapad olid lapsed eelmisel talvel ja tal jalg nii suur, et sellises suuruses Bogse ei tehta :D

 • Reply Maarja 7. oktoober 2018 at 16:10

  Tavalised mustad Bogsid kuluksid ära :)

 • Reply Helina 7. oktoober 2018 at 14:17

  http://www.hello24.ee/product/bogs-5/ võidu korral saaks mu väike õepoeg endale kihvtid papud, millega lasteaias möllates ringi tatsata :)

 • 1 2