TESTIN JA ARVUSTAN

olete emadepäevaks valmis?*

28. aprill 2022
dsc_4449

Järgnev soovitus tuleb nüüd küll nii otse südamest kui üldse tulla saab. Nagu te loodetavasti teate, siis järgmine pühapäev ehk 8. mail on emadepäev ja siis on ikka tavaks emadele lilli kinkida. Aga just üks õhtu käisin lillepoes ja ostsin väikse kimbukese, et see hommikul sõbrannale üle anda ja teate mis? Hommikuks olid lilled täiesti norgu vajunud. Midagi muud ma nendega oma meelest ei teinud kui et tõin lillepoest otse koju vaasi, poes olid veel varred ka värskelt lõigatud. Ei teagi, mis nendega täpselt juhtus, aga loll lugu ühesõnaga.

Ega siin muud teha polnud, kui käisin sealt samast poest uuesti läbi ja õnneks olid nad nõus selle jalapealt maha surnud kimbu välja vahetama. Mis on neist väga kena, aga teate iga kord ei ole aega uuesti kuskilt läbi käia. Näiteks emadepäeva hommikul. Okei minuvanused üldiselt enam oma emaga koos ei ela 😀 Aga saate mu mõttest aru küll. Kuni täiskasvanuks saamiseni enamus ikkagi elab vanematekodus ja siis on hommikuti kohe mingid koogid ja lilled ja festival platsis. Välja arvatud, kui need lilled samamoodi ööga ära on jõudnud närbuda nagu minul juhtus.

Parimal juhul nädal aega vaasis kestva kimpukese asemel on püsivamad variandid ikka väga teretulnud. Saajal rõõmu kauemaks ja kinkija ei tunne ka, et mitmeid kümneid eurosid põhimõtteliselt otse prügikasti pistis. Lilled ei ole teab mis odav lõbu…

Eelmine aasta kiitsin teile roosikaru kinkimise mõtet. Nüüd, kui jälle üks püha ukse ees on, mil inimesed ostavad lõikelilli nagu homset poleks, tundub taas sobilik mainida, et tegelt ei pea üldse midagi nii ajutist kinkima. Kui tahta lilli kinkida. Näiteks see roosikarp maksab küll jah omajagu raha, nii umbes kahe toekama kimbu jagu. Aga erinevalt lõikelillede kimbust kestab teine hoopis pikki aastaid. Mul endal üks selline sametist karbitäis roose riiulis ja väga ilus on. Kusjuures karp muudab selle komplekti veits luksuslikuks ja mis mulle eriti meelepärane – nende rooside eest pole vaja kuidagi hoolt kanda.

dsc_4451

Valikus on punased, roosad ja valged roosid ja kui natuke Infinity Roses lehel ringi vaatate, siis näete eri suuruses valikuid ka. Isegi see üksik roos karbis on riiuli peale kena panna. Või siis selline suurem karbitäis näiteks diivani- või söögilauale. See näeb parajalt peen välja küll, aga samas mingi trikiga samal ajal piisavalt tagasihoidlik, et tõesti ei kriibi ta kusagil silma, vahet pole kuhu ma ta toetan. Lauale või riiulile või kuhu tahes.

dsc_4455-3

Mu lapsed veel omal käel väga lilli ei orgunni, aga kui nad seda teeksid (ehk ühel päeval ikka teevad ka 🥲), siis oleks ikka hea tunne küll iga päev nende kingitud “kimpu” imetleda. Ma oletan, et enamus emade jaoks on laste kingitud lilled tükk maad erilisemad kui mistahes muud lilled. Nii et kuigi lillekarbid on minu meelest väärt kink suht igaks puhuks, siis emadepäevaks on see kohe eriti nagu rusikas silmaauku 😍

Sooduskoodiga “MALLUKAS” on kogu Infinity Roses e-poe valik -20%, nii et ideaalne aeg emadepäevaks valmistuda 🙂

*Postitus sündis koostöös Infinity Roses’iga

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Vaike 28. aprill 2022 at 16:07

  Kui ma ükskord peaks selle karbiroosi kingiks saama, või veel hullem – selle karu, siis ma vist guugeldaksin esimesel võimalusel, et mida teha, et see ära närtsiks. 😀 Kink tuleb ju südamest ja niisama ära visata ka ei tihkaks. 😀 Kindlasti ei ilgu ma kellegi kallal, kellele need meeldivad! Maitsed on nii erinevad.

  • Avatar
   Vasta Pille 28. aprill 2022 at 20:26

   No tõesti! Õnneks ei ole mulle selliseid lilli keegi veel kinkinud. Loodan, et ei kingi ka 😂