Ilukraam Kingiloos

LUMI meigieemaldusvahend ja mask*

8. november 2018

Ma rääkisin septembris, et katsetasin LUMI uusi tooteid, aga kahest asjast jäi sootuks kirjutamata, seega ma nüüd parandaks selle vea, sest head kraami ei ole viisakas vaid enda teada jätta.

Kõige esimesena hakkasingi ma muuseas toona kasutama LUMI Babyface meigieemaldajat. Seda lihtsal põhjusel, et kuna ma hakkasin tol hetkel paraleelselt Lendel kasutama riidest mähkmeid, siis tundus kuidagi tobe enda meiki endiselt ühekordsete salfakatega maha võtta ja need pärast ära visata. seda enam, et ma olin mähkmelaariga kaasa saanud ka korduvkasutavaid meigilappe, millega hea jumestust eemaldada. Miks ma üldse eelistasin neid salfakaid oli see, et mulle üldiselt on sellised vedelad (ja eriti veel kreemi kujul) tulevad silmameigieemaldajad kuidagi liiga rasvased ja siis nad lähevad sulle silma ja siis sa oled poolpime ja kõik silmaaugud kipitavad ja üldse ei ole mul mingit imelist kogemust nendega olnud.Seda enam, et veekindel ripsmetušš ja minu ustav Adeni huulepulk jäävad üldiselt selliste meigieemaldajatele peale ja päris maha neid ei saa.

Kes teab, ehk olen ma minevikus lihtsalt kehvasid tooteid proovinud, suure tõenäosusega vast olengi, sest LUMI Babyface meigieemaldaja on väga hea. Ei tea, kas see on koostöös mu riidest meigieemalduslapiga või mis, aga sellega saan ma kõik meigi nii lihtsalt maha, et pole mingit vaeva. Lõhnab nagu niidetud muru ja lisaks on piisavalt niisutav, et ei jäta peale meigieemaldust nahka kuivaks, vaid isegi mõnusalt “kreemitatuks”, samas ei ole liiga rasvane, et oleks vastik tunne oma puhaste patjade vahele oma kleepuva näoga minna. Kuigi ma pean tunnistama, et ega ma ennast viimasel ajal oluliselt meigi ka, aga noh, küllap varsti tulevad need ajad tagasi.

Olen kasutama jäänud ka LUMI taastavat näomaski (LINK). Mida ma selle kohta öelda oskan – see on täiesti teistsugune, kui ükski teine mask, mida ma iial enne proovinud olen. Oma koostiselt ja olemuselt meenutab ta mulle rasvast näokreemi ja seda soovitataksegi kasutada siis, kui nahk tundub kuiv, elutu ja säratu. Ehk siis 100% niisutuspomm.

Mask sobib kõikidele nahatüüpidele ja on poore ahendava toimega, samas iga päev ma seda loomulikult ei kasutaks. Kes ikka iga päev näomaski teeks? Eile peale vanni panin maski näkku ja mõtlesin hiljem maha pesta, aga juhtus hoopis see, et nägu imes kõik sisse ja polnudki enam miskit maha pesta. See juhtuvat siis, kui nahk eriliselt kuiv on. Naljakas, sest katsudes ta mulle eriliselt kuiv ei tundunud, aga täna on muidugi ekstreemselt siidjas, nii et tore, et mask rohkem aru sai naha kehvast seisust, kui mina. Ma olin kohe nii rõõmus, et praegu nägu nägu katsudes kutsusin kohe Kardo, et ta ka mu põske katsuks ja kiidaks ?

Üldse mõtlesin ma eile teha sellise enda “kasimise” päeva ja selle puhul kasutasin vannitoakapist üht koma teist ja avastasin, et LUMI hakkab tasapisi kappi üle võtma. Näokreem, kätekreem, meigieemaldi, päevakreem. Ja ma pean tunnistama, et näiteks kätekreemi kasutan ma vajadusel ka jalgadel, ükspäev niisutasin ka kõhunahka, sest ei leindnud kohe paremat kreemi ja niiii sügeles.

Ühesõnaga, mulle LUMI meeldib. Jah, see ei ole kõige odavam lõbu, aga arvestades, et kõiki tooteid kulub nii vähe, siis pikas plaanis pole üldse vahet ka suvalise poekreemiga, mis oma tööd vähemalt minu meelest kunagi ei tee ja lõppudelõpuks sisaldab ka igast jama. Koodiga “mallukas15” saab kõikidelt täissuuruses toodetelt 15% alla! LUMI puhul on hea ka see, et kui suurt totsikut proovida ei raatsi, siis on neil kodukal lausa eraldi minitoodete kategooria, kus saab endale huvi pakkuvaid tooteid palju soodsamalt ja  lihtsalt väiksemana osta.

Veel üks hea võimalus LUMI toodetelt kokku hoida on osaleda ka nende ökorestart ilunädalal SIIN. See tähendab siis seda, et neil on nädal täis ülihäid pakkumisi ja soodustusi ja kingitusi. Et siis kui mingi toode huvi pakub, siis tasub seal lehel silma peal hoida. Ma täpselt muidugi ei tea, mis pakkumised tulevad, sest muidu nad ei oleks ju üllatus, aga üks on seal lehel välja ka toodud: Ostes õrna LUMI Meigieemaldi “Babyface” ja Niisutava puhastuspiima (kokku 33 eur) saad kingiks uue prebiootilise LUMI Niisutusmaski “Halo” (36 eur). See on päris hea hinnaga kingitus, eksole.

 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar