LAPSED Lende Mari Marta PILDID

kodune pildistamine

28. november 2018

Ma ei ole ikka veel piisavalt kabe, et kuskile kella peale joosta ja minna ja orgunnida, seega otsustasin ennast täna kokku võtta ja Martast mõned beebipildid teha. Mitte, et ma siin iga päev natsa pildistanud ei oleks. Ühesõnaga võib vist öelda, et beebipildid on olemas ja ei pea hiljem ennast kiruma, et ei jäädvustanud seda aega, kus ta pisike oli. Ei peagi stuudiosse minema, võta aint kaamera kätte ja pildista ? Muidugi ise ei jää nii ühelegi pildile, aga no mu välimus pole ka praegu suurem asi, mida mäletada 😀

Kõik pildid ei ole täna tehtud, siin viimase paari päeva jooksul, aga no mu lapsed nii armsad, et näitan ikka kõiki. Sorri neile, kes vihkavad lambiseid pildipostitusi võõrastest lastest, aga siin üks selline postitus just on. Kuidas mul kõik nii nunnud tüdrukud on, ah?! Kuidas see võimalik on? Millega ma selle ära teenisin?
#blessed #tänksemakasetspiraalidväljaviskad #normelu 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar