Ilukraam JUMALAITA

aidake, ma haige inimene!

17. veebruar 2019

Naised, mitu korda olete te endale võtnud kinnisideeks, et teil on tukka vaja? Noh, et vaatate neid paari ilusat pilti, kus teil on mega ilus tukk ja mõtlete, et miks teil praegu tukka EI ole, kui see nii ilus välja näeb. Lõikate siis tuka ette, kui mõistate, et põhjus seisnes selles, et te lihtsalt nägite tukaga ilus välja ainult selle lõikamise päeval ja edaspidi hoiab see alati imelikult ja nõuab sada aastat tegelemist, et sa veits inimlikum välja näeks. Ja siis hakkate te seda tukka välja kasvatama ja see võtab mega kaua aega ja sisaldab endas seda kuu-kahe pikkust perioodi, kus sul oleks nagu mingi ebamäärane juuksekogu tuka asemel, mida ei saa küljele panna, ega ka ees hoida. Ja kui see lõpuks välja kasvab, siis sa satud jälle seda ühte pilti nägema, kus sa tukaga ilus olid ja mõtled, et ah, peaks tuka lõikama.

Võeh. Tukaprobleemid. Mulle seevastu tukk sobib, PRAEGU, aga ma olen piisavalt tihti selles samas tukatsüklis olnud.

Mul tegelikult seda tukaprobleemi on vähem olnud, kui pikenduseprobleemi. Nimelt kord paari aasta jooksul tekib mul alati seletamatu soov endale pikendused panna. No tee või tina. Kõigepealt pani Triinu, aga no tal endal ka suht pikad juuksed, et niiii hullu vahet ka nüüd ei olnud, aga siis ostis Jane endale clip-innid ja viimased pildid instas on lihtsalt imelised. Mis pani mind mõtlema, et oota, äkki ma oleksin ka sitaks ilusam, kui mul oleks… pikendused!

AGA.

Nendega on mul alati samamoodi. Mõtlen, et tahan pikendusi. Siis Kardo ütleb, et Mallu eiii, ära pane endale pikendusi, sa ju tead, et sa vihkad neid kuu aja pärast. Ma olen nagu EI! Ma mitte ainult ei taha pikendusi, vaid ma vajan neid! VA-JAN! No ja nii ma lähen ja panengi endale pikendused ja olen esimesed nädalad väga rahul, kuni mulle meenub, et pikendused vajavad täiega hoolitsust ja mina kannan oma juukseid 90% ajast lihtsalt krunnis. Ühesõnaga juba kuu pärast näen ma välja, nagu oleks vares mulle pähe pesa teinud ja mina nean ennast maapõhja, et ma jällle pikendused panna lasin.

Sellegipoolest ei takista see mind praegu mõtlemast, et apppiii, ma tahan pikendusi ?

Äkki peaks ka clipid ostma, aga ma olen kindel, et ma ei oska neid nii ilusasti paigaldada ja näeks weird välja, et tunduvalt PAREM oleks endale kohe ikka päris pikendused panna. Oleks, eks? Oleks v???

*läheb googeldab, kus saab kõige kiiremini pikendusi paigaldada*

Aidake mind, ma vist vaimuhaige? See peab ju olema vaimuhaigus, kui ma tean, et ma teen vea, aga tahan seda sellegipoolest teha…

Ps! Just googeldasin hoopis selle välja, mis eelmine kord juhtus, kui ma täpselt 2a tagasi endale pikendused panna lasin. Tundub, et mul peale lapse sündi tekib mingi soov ennast lille lüüa, aga nagu ma nüüd näen, siis see juuste väljalangemise aeg ei ole parim aeg pikendusteks, sest see oli ikka õudne, mis mul siis peas oli, appppiiiiii. Vaadake ise, SIIT.

Ühesõnaga – kui ma kunagi veel peaks ütlema, et oh, ma panen pikendused, siis LÖÖGE MIND MÄTTASSE! Ma tean, et kasiinosõltlased saavad ennast kuskile nimekirja panna, et neid kasinnidesse ei lastaks, kas selliseid samasuguseid nimekirju ka pikenduste paigaldajatele on? Kui on, siis pange mu nimi kirja!

Praegu istun ma kodus, hunnik Olaplexi peas, peanahk valutab ja ma ei kujuta ettegi, kuidas ma homme neid üldse kammidagi suudan. Õuduste tipp.

Kui ma kiilakaks jään, plz olge mu sõbrad edasi.

Okei, ma matan siis praeguseks oma pikenduste mõtted maha, aga soovitage siis vähemalt, kust saab kõige kvaliteetsemaid ja paremaid clip-in pikendusi? ?

Loe ka neid postitusi!

41 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Heidi 13. märts 2019 at 10:31

    Vaatan siin blogi juures oleval fotol Sinu ilusaid volüümikaid värvitud ripsmeid ja mõtlen, et millega Sa ripsmetušši eemaldad? Kasutasin pikka aega Blinc ripsmetušši, mida Sa blogis soovitasid. On tõesti väärt toode. Sellega oli hea, tee ainult märjaks ja kukub ise küljest. 🙂 Nüüd sai aga juba teine tušš otsa ja pean mõnda aega tavalisega läbi ajama. Aga need pandasilmad…. Oh õudust! Ostsin küll silmameigi eemaldaja, aga eriti tolku nagu pole. Ikka on silmaalused potimustad. Ja ripsmetušš pole isegi mitte veekindel. Ei kujuta ette, mis veekindlaga veel pihta hakata. 🙂
    On Sul mõni hea nipp või tead mõnda ülitõhusat toodet soovitada??? Oleksin vastuse eest väga tänulik.

  • Avatar
    Vasta Älis 18. veebruar 2019 at 14:19

    Ma just tahtsin sulle meenutada neid sõnu, mis sa ise siin postituse lõpus juba mainisid :D. Mul on väga hästi meeles, kuidas sa siis kirusid oma pikendusi ja kogu seda protsessi kui neid eemaldada tuli. Nii et jah, ära pane praegu :D. Juukseid hakkab varsti sahinal langema ja tekib kiiresti harakapesa vol.2 või 3?
    Muide clippe ja patse saab ka tellimuse peale teha, saad juukseid ise valida ja täpselt nii suured/paksud/pikad kui tahad. Nt Hairstudio24 tegi kunagi neid hairstudio.ee

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. veebruar 2019 at 13:15

    Vaata HIDDEN CROWN hair extensions, parimad pikendused!!!! Sest need ei ole clip in-id, aga saad ise võtta ära ja panna tagasi, millal soovid. Soovitan väga!

  • Avatar
    Vasta kelly 18. veebruar 2019 at 08:38

    Muidugi pikendused!! Ise olen ka nüüd kolmandat korda pikendustega ja niiii meeldib. Ise mõtlesin lühikeste juustega alati, et paneks kasvõi lühemad, et oleks normaalne soeng ja patski kui teha, siis panin ikka pikad, aga pikki saab alati järjest lühemaks lõigata, ja erinevaid soenguid katsetada 😛 Ja nüüd sul tumedamad juuksed ka, veidi lihtsam mässata, blondid juuksed juba hoiavad rohkem kräsusse.

  • Avatar
    Vasta G 17. veebruar 2019 at 21:04

    Deem naine, sa näed praeguse soenguga ülihot välja,pikendused oleks suur viga. 😉

  • Avatar
    Vasta Kirsike 17. veebruar 2019 at 19:42

    Sul olid ju HALO pikendused mis ei lõhkunud juukseid ja said neid kanda siis kui tuju tuli? Miks nüüd neid ei telli? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 20:25

      võib-olla tellingi!

  • Avatar
    Vasta K 17. veebruar 2019 at 17:40

    Minul on sama lugu ripsmepikendustega. Mingi aja tagant tahan neid panna, kuigi ma tean, et varem või hiljem hakkavad mu silmad valutama (tekib allergia). Siiani olen õnneks suutnud säilitada selget mõistust aga kauaks?

  • Avatar
    Vasta L 17. veebruar 2019 at 17:38

    Üks USA blogger tegeleb pikenduste ja asjadega ja suht kiidetakse, link on siin https://www.barefootblondehair.com/collections/seamless. Ehk need on head. Ta teeb näiteks enda IG lehel tutoriale, kuidas kõige lihtsamalt neid paigaldada jne

  • Avatar
    Vasta Anonüümne kommentaator 17. veebruar 2019 at 17:13

    Kuule, sul ei lähe nende pikendusega kunagi hästi ju. Kord oli vist mingi lugu, kus Kardo eemaldas neid palsami ja näpitsatega? Vms? Üldse, sul oli ju raud ekstreemselt madal, arvesta, et kui veel pole juhtunud, siis mõne aja pärast võtab aneemia juuksed lahti. Juustesse jõuab kõik organismis toimuv viimasena, kui nüüd rauavarusid taastad, siis u 6 kuu pärast alles aitab juustele. Nii et ära pane pikendusi.

  • Avatar
    Vasta Kaari 17. veebruar 2019 at 16:47

    Oii, ma soovitan väga soojalt Tradehousist clip-in pikendusi. Toon välja mõned plussid:
    1) Kvaliteetsed
    2) Saab sirgendada ja lokke teha
    3) Piisav kogus
    4) Saab ära võtta, millal iganes soovid ning vabalt pead sügada?
    5) Saad pesta juukseid, ilma, et seal midagi ees torgiks
    6) Su enda juuksed kasvavad

    Ma olen 5 aastat kasutanud/proovinud erinevaid pikendusi ja ainukesed, millega mu enda juuksed kasvasid on Tradehouse clip-in pikendused. Kui plaanid neid igapäevaselt kasutada siis kestavad need (ilusana) umbes aasta aga kui plaanid pidupäevaks ja tuju korral pähe panna siis kestavad ikka kohe mitu aastat?

  • Avatar
    Vasta Kate 17. veebruar 2019 at 16:16

    Mallu, miks sa tress juuksepikendusi ei proovi?
    Paigaldus kiire ja kui ära väsid lased sõlme lahti lõigata ja voilaaa.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 16:28

      Ma tahan koheeee

      • Avatar
        Vasta Kate 17. veebruar 2019 at 20:05

        No ma usun et Jane leiaks
        Sulle kohe aja ka!

  • Avatar
    Vasta Geidi 17. veebruar 2019 at 15:21

    See tukk ja pikendused on nagu minu juyste kadvatamine. Mul kasvavad juuksed kiiredti seega on mul 10 aasta jooksul muudkui vaheldunud. Kasvatan juuksed poolde selga, siis vaatan mingit vana pilti ja lõikan juuksed lühikeseks. Siis kirun ja vannun, et ma ei saa juukseid patsi panna. Siis hakkan kasvatama mõttega “oh ma ei lõika enam iiiial lühikeseks” Jep. Ja nii see rada on käinud ja siis on mu õde kes kasvatab juukseid kogu see aeg, tal pole ikka nii pikad kui mul tavaliselt ja ma. olen vahepeal 5 korda lühikeseks lõiganid, viimane kord lausa poisipea. Hetkel natuke üle õlgade aga seekord ma äkki hoian seda pikkust natuke. Kuigi eile pilte ilmutamuseks vaadates vaatasin, et tahaks jälle üle poole selja juukseid. Mhmmm… Miks see niiiii raske peab olema!

  • Avatar
    Vasta Agnes 17. veebruar 2019 at 14:10

    Soovitan Casabella ilusalongist uurida. Nad teevad seal pärisjuustest väga kvaliteetseid parukaid ja kunagi gehti ka clip-ine. Ei ole mingi võlts plastik karv vaid ikka päris, mida saab enda juustega sarnaseks toonida jne.

  • Avatar
    Vasta miisu 17. veebruar 2019 at 13:55

    Offtopic, aga mis rasestumise hoidumisest saab? Oled mõelnd sellele, et kuidas edaspidi vältida? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 16:05

      see kardo rida edaspidi 😀

  • Avatar
    Vasta Kt 17. veebruar 2019 at 13:53

    Oled kindlasti ilusam kui pikendusi ei pane.

  • Avatar
    Vasta Mel 17. veebruar 2019 at 12:38

    Minul on pikendused juba julgelt 5 aastat olnud. Mul ei ole enda juustel midagi viga, aga peale esimest korda sai nendest sõltuvus. Küll tahan pikemaid, küll aina rohkem salke ja mis iganes.
    Hoolitsust? Tead kui ma Eestis veel juukseid lasin panna siis need toesti vajasid igasugust hoolitsust ja otsad läksid ajapikku hõredaks ja mis iganes. Ma olen niipalju igasuguseid pikendusi proovinud ja minu lemmikud on punumis meetodil aga viimasel ajal panen endale ise keratiin salke(Jah ise, sirgendajaga panen pähe kuna on viitsimist ?)
    Igasugused ajutised clip inid jne mind ei huvita, tahan ka hommikul ärgates ilus välja näha ja juuksed annavad nii palju juurde
    Ise elan Itaalias ja siin olevad juuksed on nii kvaliteetsed ja isegi soodsamad kui Eestis kurikuulsad slaavi pikendused. Nende juustega ma reaalselt vb paev otsa isegi ei kammi neid, lasen kergelt sôrmedega läbi ja olemas. Ei mingit hoolitsust mis teeksin erinevalt kui oleksid ainult oma juuksed. Samuti keeran krunni kodus olles koguaeg, nii kui välja minna ja krunn lahti teha siis on ilus lokisoeng kohe olemas.. Kui sul on huvi siis vôin sind aidata juuste osas siit saata ning saad Eestis paigaldada lasta.

  • Avatar
    Vasta Marsella 17. veebruar 2019 at 12:23

    Ma lasin endale mingi 3a tagasi ombre teha, endal naturaalne värv siuke hästi tume külm toon ja siis seda ombret peab mitu korda üle tegema, et ilus jääks. Mul olid NABANI juuksed ja kuna, mul juuksed läksid hästi karedaks ja vastikuks siis lasin õlgadeni lõigata juuksed, nüüd on juuksed jälle suht pikad ja kui ma vaatan neid vanu pilte, et päris ilus oli see ombre siis tahaks nagu uuesti teha ? krdi nõiaring.

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. veebruar 2019 at 12:18

    Aga minu arvates oled Sa ilma pikendusteta veel ilusam ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 12:25

      Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuyy 17. veebruar 2019 at 12:16

    Võibolla ostaks apteegist hoopis seerumit mis juukse våljalangemise lõpetab. Mind aitas kyll kohe – oli ka tõeline hirm kiilakaks jààda. Need on siis ampullid. Mida 1x nàdalas peapesu lõpetusel nahale kannad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 12:25

      Mis nimelised ampullid olid?

      • Avatar
        Vasta Gerly 17. veebruar 2019 at 12:59

        Ma arvan, et mõtleb seda Placenta Active tooteid. Neid hullult soovitatakse ka.
        Ise soovitaksin teha riitsinusõliga maski. Aitab hästi, aga maski peaks tegema siis, kui järgmisel päeval kusagile pole plaanis minna, sest juuksed võivad veits rasvased olla ?.
        Ja ise teen praegu eksperimenti Hair Jazziga ?

  • Avatar
    Vasta Liina 17. veebruar 2019 at 11:55

    Mina soovitan Foxy Locks pikendusi. Tellisin endale juuksuri soovituse järgi pulmadeks ja tõesti on ülihead. Suur värvivalik, püsivad täiega hästi peas ja näevad loomulikud välja. Panen lingi ka: http://www.foxylocks.com

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 12:06

      kaua sealt tuli?

      • Avatar
        Vasta Liina 17. veebruar 2019 at 12:53

        Kui mälu ei peta, siis umbes nädalaga.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 12:54

          No ma tahaks… eile 😀

  • Avatar
    Vasta Helis 17. veebruar 2019 at 11:48

    Aga äkki oleks hea mõte hoopis flip-in-pikendused. Kvaliteetsed maksavad kuskil 200 ja rohkem aga neid pidavat olema ülilihtne paigaldada. Teha saab nendega pmts kõike alustades värvisest kuni soenguteni (kõiki soenguid vist ei saa sest see peenike tamiil mille küljes need on asetseb peas kindla koha peal) Kirjelduse järgi tundub et ülilihtne värk.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 11:49

      ehk siis halo?

  • Avatar
    Vasta K 17. veebruar 2019 at 11:45

    Aga halo juuksepikendused??

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. veebruar 2019 at 11:39

    Mul pikedusesoovitusi pole, sest elus ei ole neid lasknud panna ega ilmselt lase ka, aga mul on sama teema sellega, et mingi aeg mõtlen, et juuksed on liiga pikaks kasvanud ja peaks lühikeseks lõikama. Ok LÜHEMAKS. Just samamoodi, et vaatan mingit pilti, kus ma lühemate juustega täiega hot välja näen ja siis lasen lõigata ja tavaliselt INSTA kahetsen. Või siis mingi juuksevärviga,. Mul vahepeal oli mingi punase teema, aga see kulub päris kähku maha ja siis näed välja nagu rääbakas. Enam ma juuksevärvidega ka väga ei julge eksperimenteerida. Kuigi vahel vaatan neid ägedaid vikerkaarejuukseid ja mõtlen- oo, täiega lahe oleks. Aga ma tean, et see kulub jällegi väga ruttu maha. No vähemalt saaks instasse mõne cooli pildi panna, eks:D
    A ma võin sind siis oma mitte- pärisjalaga lööma tulla, kui vaja:D Hoiatan ette, et see on ilmselt väga valus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 11:46

      vaata, et sa mind siis vigaseks ei löö 😀

      • Avatar
        Vasta Evelin 17. veebruar 2019 at 13:14

        Ega ilma selle ei saa. Ikka jalaluu pean katki lööma, et sa ei saaks kusagile juuksesalongi ukse taha hängima minna:D

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 13:31

          No ühe jala peal saan ka kohale liibata…

  • Avatar
    Vasta Liis 17. veebruar 2019 at 11:36

    Kas sul on kunagi mago juuksepikendusi olnud? Kui jah kuidas rahule jäid, kas kahjustas juukseid?