PILDID REISIMINE

meie pisike puhkus + loos

28. veebruar 2019

Sõbranna imestas, et nii lühikesel puhkusel käisimegi või. Noh, mis ma öelda oskan. Kolm päeva, kaks ööd – minu jaoks ideaalne puhkus. Eriti veel lastega, nendega on see täiesti hea aeg, et saab kodust eemale, aga koju jõudes on selline “jeeee, kodu!!!” tunne peal. Suurematega poleks hullu kauemgi olla, aga Marta kiik ja BB tool ja pall, kõik on ju siin ja seetõttu on kodus lihtsalt mugavam.

Aga kuidas siis reis oli? No mina jäin mega rahule. Ma küll alguses pelgasin oma esimest pikemat sõitu, aga 180 km läks ülikiiresti ja ma tunnen ennast nüüd roolis kuidagi veel kindlamalt. Riiga sõiduks valmis!

Esiteks Mäetaguse mõisa hotell & spa oli hästi hubane ja armas. Just selline kodune ja mõnus. Mingit erilist luksust seal ei olnud, aga kõik oli puhas, korras ja mõisalik, seega just ideaalne. Lastega on sellistes eriti fancydes kohtades teinekord natsake ebamugav olla, aga sinna olid lapsed väga oodatud ja neile oli igal pool tegevust. Isegi toas oli mänguasjakast, mis eriti äge. Mari ja Lende mängisid nende asjadega nii tublisti ja tore oli vaadata, kuidas nad vähesega nii pikalt tegevust leidsid. Peaks vist kodus ka asjadest tuimalt loobuma!

Meie olime sviidis, mistõttu oli meil kaks tuba. Lastega eriti mõnus, sest siis saab neid tubade peale ära jaotada ja ise veel sarju vahtida või midagi säärast. Õnneks suutsime lapsed iga päev piisavalt ära väsitada, et magamisega probleeme ei olnud. Pead patjadele ja uni tuli. Kahjuks/õnneks kehtis sama ka minule – juba kell 23 oli mul iga päev selline uni, et läksin ka magama ära. Meie Martal on vist piimatellimise periood, seega ta pmst elab mu küljes ja muudkui kaanib piima. Endale ka natsa väsitav, aga elame üle 🙂

Esimesel päeval ei teinud me eriti midagi – jõudsime kohale, pakkisime asjad lahti, sõitsime Jõhvi poodi ja apteeki, käisime söömas ja hiljem hotelli spas ujumas. See oli ka Marta esimene spas ja basseinis käik, niiet ajalooline moment või nii ? Lisaks saime me tagatuppa minna, mis muidu on 18+ vanusele, aga E-T saavad pered ka sinna minna. Ma käisingi ainult Martaga, sest seal on palju saunasid, mis minu lastele nagunii huvi ei paku, aga ma sain rahus imetada ja mullivannis vedeleda.

Õhtul käisime Kardoga massaažis ka. Mõlemad võtsime peamassaaži ja ma pean ütlema, et see oli üks parimaid massaaže, mis ma saanud olen. Mul on paremas õlas mingi valulik koht, mida ükski massöör kunagi üles leidnud pole. See mees leidis! Ja mu käsi pole juba paar päeva valutanud.  Parimad 20€ ever spent!

Teisel päeval oli meil plaan minna midagi vahvat tegema ja seda me ka tegime. Esiteks käisin ma külapoes pähkleid ostmas ja kui kohalik joodik mulle: “tere blogija!” hüüdis, siis ma mõtlesin küll, et vot sulle lopsu, kui juba külaparmud ära tunnevad, järelikult olen kuulus, eheeehhee. Ühesõnaga ma ostsin pähkleid, sest mulle öeldi, et Jõhvi kontsertmaja taga pargis on mega julged oravad, keda saab sööta.

Noh, me seisime seal Mariga ja karjusime “naki-naki” ja “oraaaav!”, aga kedagi ei tulnud. Pettumus.

Edasi trippisime Tagavälja talusse – parim idee ever! Superlahe koht ja soovitan sinnakanti minejatele soojalt. Saime neljapäevaseid lambaid sülle võtta, kanu-kukkesid vaadata, hobusega sõita, saaniga sõita, lapsed sõitsid lumekarusselliga, Mari sai kingiks muna ja hiljem sõime värskeid vastlakukleid ja jõime teed. Pere peale maksime 15€, seega igati väärt värk.

Tagasi hotellis käisime muidugi veel spas ja söömas ja oligi jälle uneaeg. Eile pakkisime asjad kokku, vedelesime veel natsa ja sõitsimegi koju tagasi. Lapsed oleksid tahtnud veel spasse minna, aga kahjuks on seal kummaline süsteem, et spa avatakse alles kell 14. Seega viimasel päeval enne ära minekut spad külastada kahjuks ei saa. Pole enne sellist asja kuskil näinud, aga noh, alati on esimene kord. Lapsed olid pettunud, endal oli suht suva, olime seal tegelikult piisavalt liguneda ka saanud.

Selline oli siis meie Ida-Eesti puhkus. Täis pulli ja nalja ja õues ringi lippamist ja üldse soovitan soojalt teilgi see kant üle vaadata. Ja et uudistamine teile sama mõnusaks teha, kui meil oli, siis tahaksin ühele lugejale välja loosida samasuguse puhkusepaketi, nagu meil Mäetagusel oli. Ehk siis ööbimine kaheks ööks nende kahetoalises sviidis + külastus ka tagatuppa. Seega ideaalne lastega minekuks, aga miks mitte ka niisama kaasaga Eestit avastada. Et loosis osaleda, jäta kommentaar, kellega sa Mäetagusele läheksid ja juba esmaspäeval loosin võitja ❤️

Tegime ka väikse video meie reisist, kes tahab, siis haarake kohvi kätte ja vaadake üle:

Loe ka neid postitusi!

789 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Seegel 4. märts 2019 at 18:26

    Elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Regina Remmelgas 4. märts 2019 at 15:06

    Läheksin puhkama koos oma abikaasa ja meie lapsega.

  • Avatar
    Vasta Monika 4. märts 2019 at 13:32

    Läheks oma tütrega tema 15.aastaseks saamist tähistama.Tema vanavanemate juured on Kiviõli linnast,nii et avastamist jaguks.

  • Avatar
    Vasta Janne 4. märts 2019 at 12:59

    Täna juba ongi esmaspäev! Loosis soovin osaleda ja Mäetagusele läheks koos oma mehe ja kahe lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 4. märts 2019 at 11:40

    Mina läheksin mehe ja oma kahe tüdrukuga. Jõulude ajal käisime esimest korda perega Spas ja lastele nii meeldis. Nüüd muust ei kuulegi.

  • Avatar
    Vasta Eleriin Asukül 4. märts 2019 at 10:43

    Minaaaaaaaa vajaksin just selllist puhkust oma perega 8kuune tirts ja 4aastane poeg ja muidugi pereisa ❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Kätlin Siirak 4. märts 2019 at 10:36

    Läheksin oma mehe ja aastase lapsega, see vōit oleks ideaalne vaheldus meie igapäeva rutiini 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 4. märts 2019 at 09:31

    Ma läheks oma kalli elukaaslasega. Pole ammu argirutiinist eemale saanud ja kuna olen ise maal üles kasvanud, aga nüüdseks aastaid linnapreilina elanud, siis läheks ise ka heameelega neid lambakesi ja muid loomi linde nunnutama ja paitama. Mul on endal tervis nii kehva, et maal elada kahjuks pole võimalik, pidevate liigese ja seljavaludega maatööd ära ei tee kuigi väga tahaks maal elada. Spaasse minek Mäetagusel kindlasti leevendaks mu liigesevalusid, muidu elan igapäevaselt vaid valuvaigistitel. Lisaks on sel kuul ehk 29.märtsil mul sünnipäev tulemas ja see oleks ju ideaalne sünnipäevakink mulle. No nii väga sooviks seda võimalust puhkuseks, et ei peaks argimuresid peas leierdama ja pidevalt mõtlema, et siit valkutab ja sealt valutab…

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. märts 2019 at 09:25

    Spasse làheksin koos mehe ja pojaga?

  • Avatar
    Vasta Elis 4. märts 2019 at 08:59

    Omg, kui mõnna see tundub! Meil elukaaslasega saab märtsi lõpus 8 aastat koos oldud ja sai mõeldud, et võiks perega kuskile spaatama minna selle puhul, niiet elukaaslase ja lapsed võtaks punti ja läheks naudiks! ❤

  • Avatar
    Vasta Siret 4. märts 2019 at 08:53

    Läheks oma 2 pojaga kuna pole tõesti nendega üheski spas käinud ?hotelle oleme paar korda külastanud aga ei midagi enamat.Kuna nad aga mõlemad on väga vee inimesed oleks see neile tore üllatus.Ja öö kahetoalise sviidis sobiks ideaalselt sest üks lastest 10 ja teine 3 siis magamaminekud oleks kergemad (igaüks saab oma pesa omaette toas ) ?? ja kuna pole me kumbgi mehega käinud seal idapool oleks see kokkuvõttes seiklus kogu perele

  • Avatar
    Vasta Helena Milvek 4. märts 2019 at 08:47

    ohhh kuidas vajaks puhkust kodukoristamisest, söögi tegemisest, pesu pesemisest. Võtaks ühel nädala vahetusel aja maha ning lihtsalt puhkaks koos oma pisitütre ning mehega kõigest ja kõigist 😀

  • Avatar
    Vasta Anne-Ly Kõiv 4. märts 2019 at 07:52

    Kindlasti oma kalli elukaaslasega ja pojaga ..

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. märts 2019 at 07:22

    Pere puhkus sellest tuleks.
    Puhkus teeks ainult head mu härrale. Teeb teine liiga palju tööd. ??

  • Avatar
    Vasta Nele 4. märts 2019 at 06:51

    Mina läheksin ka koos mehe ja lastega.
    Ausaltöeldes ei mäletagi millal viimati saime kõik koos neljakesi korralikult puhata, polegi saanud vist.. 😀

  • Avatar
    Vasta Reimo 4. märts 2019 at 05:18

    Kutsuks sõbra kaasa

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. märts 2019 at 05:16

    Läheksin enda perega. Ehk mehe ja kahe poisiga

  • Avatar
    Vasta T. 4. märts 2019 at 05:15

    Läheksin enda kaasaga.

  • Avatar
    Vasta Mari 4. märts 2019 at 05:14

    Läheksin enda mehega. Pole kunagi käind kahekesi sellises kohas, kuigi abielus olnud 25a 🙂

  • Avatar
    Vasta T. 4. märts 2019 at 05:12

    Läheksin enda sõbrannaga!

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 4. märts 2019 at 00:41

    Abikaasaga läheksin :p

  • Avatar
    Vasta K. 4. märts 2019 at 00:02

    Sooviksin puhata koos oma perega ☺

  • Avatar
    Vasta elisa 3. märts 2019 at 23:44

    Läheksin oma mehe ja kahe lapsega.

  • Avatar
    Vasta Kertu 3. märts 2019 at 22:38

    Võtaksin peika kaasa 😀

  • Avatar
    Vasta Kersti 3. märts 2019 at 21:55

    Mehe ja lastega.

  • Avatar
    Vasta Anete 3. märts 2019 at 21:31

    Apppiii palun, tahaks niiiiiväga ka puhkama!!!

  • Avatar
    Vasta Eda Tamsalu 3. märts 2019 at 20:16

    Abikaasa ja kahe lapsega imearmas puhkuz saaks olema ?

  • Avatar
    Vasta Lonni 3. märts 2019 at 17:01

    Jeerum, ma oleks loosi peaagu maha maganud. Ikka mehe ja lapseg läheks, sest seal kandis on mehe vanaema kunagine kodu ja palju lapsepôlvemälestusi, mida ta meie tütrega jagada tahaks, teda lapsepôlveradadele viia.

  • Avatar
    Vasta Elen 3. märts 2019 at 16:46

    Võtaks oma pere kaasa ja naudiks väikest minipuhkust 😉

  • Avatar
    Vasta Heidi 3. märts 2019 at 16:29

    Läheks oma kallimaga, see oleks me esimene pikem trip! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 3. märts 2019 at 16:07

    Abikaasa + 4 last!

  • Avatar
    Vasta Heldi 3. märts 2019 at 15:54

    Me oleme mehega ammu juba mõelnud seda kanti lastega avastama minna, kuid kuidagi ei ole leidnud seda võimalust.. Seega see võit oleks ideaalne meie perele 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 3. märts 2019 at 15:29

    Läheksin oma itaallasest elukaaslasega, kes pole kordagi Ida-Eestis käinud. See oleks proper “discover Estonia” trip!

  • Avatar
    Vasta Merili M 3. märts 2019 at 15:16

    läheksin elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairot Kurvits 3. märts 2019 at 13:21

    Kalli abikaasaga.

  • Avatar
    Vasta Anne 3. märts 2019 at 09:57

    Läheksin nii nagu Mallukaski, võtaks abikaasa, suurema lapse, 2-aastase ja beebi.

  • Avatar
    Vasta Anne 3. märts 2019 at 09:47

    Läheksin täpselt nii nagu Mallukas, ehk siis abikaasa, suurem laps, 2-aastane ja beebi.

  • Avatar
    Vasta Tiia 3. märts 2019 at 08:42

    Perega, mees ja kaksikud.

  • Avatar
    Vasta Sigrid Klaas 3. märts 2019 at 06:30

    Oma kalli abikaasa Jaanus Klaas iga

  • Avatar
    Vasta Anu 3. märts 2019 at 01:44

    Läheks oma väikse perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 2. märts 2019 at 22:41

    Oma kihlatu ja pisipojaga, kellel oleks ka varsti aeg oma käpp spaamaailmas valgeks saada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 2. märts 2019 at 22:01

    Võtaksin 4 last ja mehe kaasa.

  • Avatar
    Vasta Eva 2. märts 2019 at 20:09

    Enda poja ja elukaaslasega läheksin, kuna mõlemad on eriti suured veefännid ja no kui saaks UTE ka veel sûlle ??

  • Avatar
    Vasta Triin 2. märts 2019 at 18:56

    Abikaasa ja kahe lapsega läheks!

  • Avatar
    Vasta Brenda 2. märts 2019 at 18:11

    Ma läheksin oma kalli elukaaslasega. Meile kuluks privaatne puhkus ära, et vahelduseks omavahel aega veeta

  • Avatar
    Vasta Getter 2. märts 2019 at 16:51

    Puhkama läheksin elukaaslasega ?
    Kuna sügisel sünnib meie perre esimene laps, siis peab kahekesi olemise ajast viimast võtma ?

  • Avatar
    Vasta Viivika 2. märts 2019 at 16:15

    Super!Hea vaadata.Sooviks ka perega järgi teha.Muidu ju ei lähe/jõua,aga kui võidaks ,siis ju peab.Perega läheks.Tähidtaks sünnipäeva lausa.Ja kui lastega mugav,siis täiega tahaks.4 last.Üks veel pisi,pisi.?‍?‍??‍?‍?

  • Avatar
    Vasta Katre 2. märts 2019 at 16:13

    Tundub nagu mõnus unistuste puhkus. Läheksin oma elukaaslasega, kes igati sellise mõnusa puhkuse ära teenud. Sel aastal ta kodus kokku olnud vaid 1 nädala. Küll oleks hea üllatus, kui ta koju tuleb ja saame koos puhkama minna.

  • Avatar
    Vasta AiriR 2. märts 2019 at 16:06

    Oma pere võtaks kampa 🙂 vees solberdamine on alati hea mõte 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 2. märts 2019 at 15:43

    Abikaasa ja kõhubeebiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 2. märts 2019 at 15:33

    Koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Erika Roosileht 2. märts 2019 at 15:25

    Oma perega läheks ☺️ Kõik kolm last on suured spaade fännid ?

  • Avatar
    Vasta Tiina Rajand 2. märts 2019 at 14:22

    Abikaasaga

  • Avatar
    Vasta Sirli Kiilo 2. märts 2019 at 13:47

    Abikaasa ja 2 lapsega

  • Avatar
    Vasta Jaana 2. märts 2019 at 13:45

    Mäetagusele läheksin oma armsa perega. Seega kaasa saaksid mees, poeg ja tütreke?

  • Avatar
    Vasta Marika 2. märts 2019 at 13:37

    Mina tahaks ka puhkama. Kaasa võtaksin 3 last ja mehe.

  • Avatar
    Vasta Anna 2. märts 2019 at 13:34

    Läheksin koos perega ?

  • Avatar
    Vasta Liis 2. märts 2019 at 11:08

    Läheksin koos mehe ja tütardega.. oleks mõnus enne sünnitust natuke puhkust nautida ?

  • Avatar
    Vasta Karin 2. märts 2019 at 09:59

    Väga lahe video! Üks asi ainult mis kohe silma torkas (ehk on keegi ka juba kommenteerinud)? videoklipi 3:55 minutil – neljarealisel maanteel võib pärisuuna vööndi vasakpoolses reas sõita ainult sellisel juhul, kui parempoolne rida on hõivatud.
    Paremalt poolt möödasõit maanteel on keelatud, ehkki seda üks auto sinust teeb. (seadust rikkumata ju hetkel sinust mööduda ei saa).
    Loodan tõesti, et sa terve tee vasakus reas ei sõitnud! Maanteel alati parem rida ja möödasõiduks reastud vasakusse, peale möödasõitu taas paremasse ritta tagasi. Usun, et teadsid seda isegi.
    Need vasakus reas valesti sõitjad ja venijad ajavad maanteesõidu närvi üsna mustaks küll. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 2. märts 2019 at 09:22

    Läheksime koos mehe ja 5-aastase pojaga 🙂 Ideaalne võimalus avastada uusi kohti ja nautida perega kvaliteetaega! 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 2. märts 2019 at 09:03

    Läheksin spasse oma väikse perega ? see aasta pole veel jõudnud kusagile, nii hea oleks võita ?

  • Avatar
    Vasta Riin 2. märts 2019 at 07:50

    Elukaaslasega ???

  • Avatar
    Vasta Kät 2. märts 2019 at 06:30

    Mees ja laps 🙂

  • Avatar
    Vasta Katariina 2. märts 2019 at 01:56

    Läheksin oma väikse perega. Ehk siis elukaaslane ja 5 aastane tütar.

  • Avatar
    Vasta Kristella 2. märts 2019 at 01:02

    Kuna paar viimast kuud mõlemale stressirohked olnud seoses kolimisega ja töö vahetamisega jms, siis suurima heameelega läheksime koos elukaaslasega mini-puhkusele! 🙂

  • Avatar
    Vasta K 2. märts 2019 at 00:56

    Mina läheks koos oma pisipõnni mehega 🙂 Käisime jõuludel Mäetaguse mõisas söömas ja nii ilus oli seal, võiks nüüd puhkama ka minna ja kohapeal avastada 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 1. märts 2019 at 23:52

    Oma Musiga ?✌?

  • Avatar
    Vasta Kadi 1. märts 2019 at 23:15

    Mina haaraksin oma “hullu” armastava perekonna kaasa. Mees pluss 3 last. Paras väljakutse, arvestades laste vanuseid (8,2,1).
    Kuid ega muidu ju ei saagi kodust välja.. leiame ju 10 põhjust,miks jääda koju. Võidu korral tuleb see lihtsalt ette võtta ja nautida. Nii et loodan mugavustsoonist välja pääseda ja ka perega koos midagi toredat ette võtta!

  • Avatar
    Vasta Mariliis 1. märts 2019 at 23:11

    Läheks mehe ja 2 pojaga.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 1. märts 2019 at 23:03

    Koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Laurena 1. märts 2019 at 22:48

    Loen ja kadestan me pole mehega peale lastesündi kuskil saanud käia.
    Kuna elame teises riigis kui pere ei ole meil võimalust lapsi kellegi hoolde jätta et minna nt kasvõi ainult kinnogi rääkimata spaast vms. Nii et kui oleks võimalik et meie võidaks selle siis läheks ma sinna temaga ja kui saaks eestis lapsed jätta vanavanemate juurde me teeks seda ilmselt ja kui ei võtaks oma Printsessid kaasa sest mõlemad armastavad vett miks muidu igaõhtu meil vanni ja basseiniõhtud on ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 1. märts 2019 at 22:24

    Lâheksin koos mehe ja 2,5 aastase tütrega ?

  • Avatar
    Vasta Merkz 1. märts 2019 at 22:19

    Läheksin hea meelega koos kallimaga. Väga kuluks hetkel ühele rasedale väike puhkus ära.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 1. märts 2019 at 22:05

    Läheksin koos mehe ja aastase pojaga, kes jumaldab sulistamist 🙂 . Otsimegi praegu, et kuhu spaasse minna ning mis oleks ka lastesõbralik. Viimati käisime Narva-Jõesuus ning see oli super ja vahva oleks võita ning rohkem uudistada Ida poolt 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 1. märts 2019 at 22:04

    Juba ammu oleks ka mul aeg maha võtta ja minna väikesele spa-puhkusele. Läheksin hea meelega patareisid laadima koos elukaaslasega, et tööpingeid leevendada ja rohkem kvaliteetset ühist aega nautida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja Marnaussov 1. märts 2019 at 22:03

    Võtaksin kaasa oma 2 väikest printsessi ja abikaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 1. märts 2019 at 21:40

    Spaasse läheks mõnulema ikka koos elukaaslasega. Hetkel beebiootusega poole peal ja üks mõnus lõõgastus kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 1. märts 2019 at 20:59

    Läheksin koos abikaasa ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta Brenda 1. märts 2019 at 20:43

    Läheksin mehega või lapsega või kõigiga koos. Võib-olla mõne sõbrannaga või hoopis oma emaga. Ei tea.. aga minna tahaks, sest Läänemaa on Idast nii kaugel, et see kant on üsna kauge ja võõras.

    Jään lootma loosiõnnele, mis pole aastaid mulle naeratanud. Vali siis mind, eks. 😀

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 1. märts 2019 at 20:22

    Mina läheksin oma armsa tütrega kellel homme esimene sünnipäev kuid kes haiguse tõttu peab selle kodus voodis veetma 🙁
    Ning kalli mehega, kes minuga koos selle ideaalse mutuka valmis tegi ja esimesed 365 päeva on aidanud vastu pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta -Kaire K- 1. märts 2019 at 20:01

    Läheks oma kalli perega, kuna mees nädalast viis päeva kodust ära (rekkamees ☺️), siis pereaega jääb väga väheks, eriti veel raske leida aega kuskile spaasse minna.. JA VEEL MITMEKS päevaks. Kolme ja viie aastane poeg naudiks kindlasti seal sulistamust ja korralikust massaažist ära ei ütleks küll!

  • Avatar
    Vasta silviaL 1. märts 2019 at 19:58

    Läheksin ikka koos perega ?

  • Avatar
    Vasta Synne 1. märts 2019 at 19:51

    Läheksin puhkusele elukaaslane ja kahe lapsega, puhkus kuluks meile ära!

  • Avatar
    Vasta Karol 1. märts 2019 at 19:30

    Oma kallimaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Jennifer Rehemaa 1. märts 2019 at 17:54

    Läheksin koos mehe ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta Liina 1. märts 2019 at 17:33

    Läheksin abikaasa ja pisikese spaakunniga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 1. märts 2019 at 15:41

    Ikka oma elukaaslasega läheksin 🙂 Pole aastaid spas käinud, oleks ülimõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Eike 1. märts 2019 at 15:05

    Viiksin oma elukaaslase puhkama, ta on seda väärt?

  • Avatar
    Vasta Kärt 1. märts 2019 at 14:39

    Oiiii peikaga läheksime, pole nii ammu kusagil puhkamas käinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. märts 2019 at 14:17

    Prooviks terve perega puhkuse ära 🙂 abikaasa ja viis last 🙂

  • Avatar
    Vasta MR 1. märts 2019 at 14:14

    Puhkaksin koos perega (abikaasa, 2a5k laps, 3k laps).

  • Avatar
    Vasta Gerda 1. märts 2019 at 13:27

    Kuna viimasel ajal on niii palju muresid olnud läheksin ja lõõgastuksin oma mehe ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta Liisi 1. märts 2019 at 13:09

    Avastamist väärt? Naudiksime seda koos elukaaslase ja pisikese tütrega ?

  • Avatar
    Vasta Kar 1. märts 2019 at 12:59

    Oiii, ma ka nii tahaks sinna minna. Mina läheksin sinna koos elukaaslase ja väikese beebiga. Seda Mäetaguse spaad on mulle soovitatud mitmeid kordi – et just hea väike ja rahuuuuliiik.

  • Avatar
    Vasta Triin 1. märts 2019 at 12:51

    Läheksin koos abikaasa ja beebiga. Ta saab täpselt esmaspäeval 9-kuuseks, seega see oleks nii tore kingitus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ehe 1. märts 2019 at 12:43

    Koos kahe kalli pojaga 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 1. märts 2019 at 12:33

    Läheks oma abikaasaga ☺️?

  • Avatar
    Vasta Linda 1. märts 2019 at 12:08

    Kindlalt kalli elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Eleanor Lainjärv 1. märts 2019 at 11:49

    Oma elukaaslasega?

  • Avatar
    Vasta Airi 1. märts 2019 at 11:45

    Läheksin puhkama oma perega- tütar 7. aastane, kes armastab spaades käia ja mehega, kes hetkel töötab kaugel aga Eestisse tulles oleks ideaalne puhkus meile kõigile 🙂

  • Avatar
    Vasta Ülle 1. märts 2019 at 11:23

    Olen käinud mingi 8 aastat tagasi, oli tõesti vahva armas koht, aga seda loomatalu siis vist sealkandis polnud,külastaks ka seda. Võtaks lapsed ja naudiks sealolemist.

  • Avatar
    Vasta H 1. märts 2019 at 11:21

    Koos elukaaslase ja tütrega. Oleks suurepärane võimalus tähistada kümmet koos oldud aastat! ❤❤❤

  • Avatar
    Vasta Anett 1. märts 2019 at 11:20

    Liguneks seal koos abikaasa ja lastega 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 1. märts 2019 at 11:14

    Läheksin oma peikaga! 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 1. märts 2019 at 11:11

    Läheksin meha ja pojaga.

  • Avatar
    Vasta Signe 1. märts 2019 at 11:10

    Puhkama läheks koos oma kalli mehega.

  • Avatar
    Vasta G 1. märts 2019 at 10:25

    Abikaasa ja pisipojaga

  • Avatar
    Vasta Kati 1. märts 2019 at 09:59

    Läheksin oma armsa abikaasaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 1. märts 2019 at 09:55

    Viiksin mehe hulpima 😀

  • Avatar
    Vasta Karet 1. märts 2019 at 09:39

    Läheksin oma pere või sõbrantsidega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 1. märts 2019 at 09:30

    Väga vahva video ja üldse tundub, et seal pool ikka tegevust leidub.
    Mina läheksin oma kallimaga. Meil on selline süsteem juba, et iga aasta käime kuskil Eestis, kus veel käinud pole koos ja Jõhvis me polegi käinud.
    Meilegi meeldib rängata kuskil taludes ja vaata loodust koos. Nii et see oleks väga ideaalne ❤

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 1. märts 2019 at 09:25

    Spaasse läheksin koos abikaasaga tema saabuvat sünnipäeva tähistama ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 1. märts 2019 at 08:48

    Mäetagusele läheks kalli abikaasa ning imelise pojaga

  • Avatar
    Vasta Liisa 1. märts 2019 at 08:42

    Läheksin koos mehe ja 2,5 kuuse tütrega, kelle jaoks see oleks esimene väljasõit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kessu 1. märts 2019 at 08:35

    Olen Mäetaguse spaad pikemalt jälgimisel hoidnud, sest see on minu elukohast kaugel ja mitte suur asutus. Põnev oleks vahelduseks seda sorti puhkus. Minu elukaaslasele esmapilgul oleks see suur väljakutse, sest koduukse juures on meil suured spaad ja tema meelest on sellest piisav. Kogemused näitavad, et pingutused on enamasti vilja kandnud.

  • Avatar
    Vasta Margaret 1. märts 2019 at 08:32

    Läheksin Mäetagusele koos oma elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Regina 1. märts 2019 at 08:28

    Läheks koos 3 lapse ja mehega, puhkus kuluks väga ära.

  • Avatar
    Vasta Neti Tamtik 1. märts 2019 at 08:04

    Mäetagusele puhkama läheksin koos peiksiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli Kazone 1. märts 2019 at 07:12

    Oi kuidas sooviks puhata, tegelikult sooviks terve minu pere seda. Läheksin sinna koos oma elukaaslase ja 2 lapsega ??

    • Avatar
      Vasta Kerli 7. oktoober 2020 at 08:23

      Mis aastal teine laps sündis ?

  • Avatar
    Vasta Helina 1. märts 2019 at 06:55

    Väga sooviks minna oma mehe ja lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin Nõmme 1. märts 2019 at 06:48

    Läheks koos mehega ja lastega, lapsi kokku suisa kolm ja sviit kuluks vägagi marjaks ära. Sest ega me kolme lapsega muidu puhata saagi. Ja ammu pole perega kuhugi minna saanudki väga vajaks kogu pere lõõgastumist.

  • Avatar
    Vasta annika 1. märts 2019 at 06:15

    Perega läheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 1. märts 2019 at 04:00

    Mehe ja lastega 🙂

  • Avatar
    Vasta K 1. märts 2019 at 02:27

    Väga äge oleks perega see Ida-Eesti üle vaadata ja spaatada, ootan loosiõnne 🙂
    Meie pere kõige suurem puhkuse pidur on see, et ööbimist maru keeruline sobivat leida, peretubasi kuhu vanemad 4 lapsega mahuks ei leia sobivaid…praegu juba otsingi suveks varianti, et kuhu tasuks proovile minna, nadid kogemused seni…kui keegi sellise aarde leidnud, siis palun jagada julgelt.

  • Avatar
    Vasta Helena 1. märts 2019 at 01:54

    Läheksin minipuhkusele koos abikaasa ja tütardega. Kuna viimsed kuu aega lapsed ainult haiged ja hetkelgi pesamunaga haiglas siis kuluks see meile igati ära.

  • Avatar
    Vasta Ylle BööDi 1. märts 2019 at 01:22

    Kogu oma nunnu vahmiili krabaks kaasa, koos miniatütrekesekandidaadiga 7 hinge 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 1. märts 2019 at 01:18

    Läheksin koos oma peikaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Marian 1. märts 2019 at 01:01

    Lähen koos lastega

  • Avatar
    Vasta Diana 1. märts 2019 at 00:55

    Läheksin koos oma mehega, puhkaks to the max välja, kõle talv on ju korralikult väsitanud.

  • Avatar
    Vasta Kati 1. märts 2019 at 00:51

    Veaksin elukaaslase endaga kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Sirts 1. märts 2019 at 00:47

    Oh kuidas ma igatsen koos perega puhkusele minemisest. Me oleksime niiiiiii õnnelikud kui see õnn meile naerataks.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gigi 1. märts 2019 at 00:46

    Läheks mehega kahekesi. Meile kuluks kohe väga ära väike puhkus.

  • Avatar
    Vasta Renna 1. märts 2019 at 00:43

    Läheksin mehe ja lapsega?
    Ise oleme idablokki päris tihti sattunud, aga Mäetagusele veel mitte, tundub igati mõnus.

  • Avatar
    Vasta Marika 1. märts 2019 at 00:23

    Abikaasa ja lastega ?

  • Avatar
    Vasta Riina Ruven 1. märts 2019 at 00:15

    Tere Mallukas . Väga tore on alati sinu pere reisimuljeid kuulda . Annavad parema ülevaate . Meil peres ka kaks poissi kes kindlasti sooviks ka sellist kogemust emme ja issiga veeta . Armastavad juba väiksest peale loomadega koos olla .

  • Avatar
    Vasta Margit 1. märts 2019 at 00:13

    Läheksin koos mehega. 1.märts saab koos oldud juba 5 aastat?oleks selline mõnus tähistamine ??

  • Avatar
    Vasta Giisela Sprenk 1. märts 2019 at 00:11

    Oma noormehega, pole ammu juba saanud kvaliteetaega nautida ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 1. märts 2019 at 00:08

    Läheksin oma kalli elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 1. märts 2019 at 00:06

    Läheksin mehe ja lastega

  • Avatar
    Vasta Merilin 1. märts 2019 at 00:01

    Läheksin meeleldi oma härra ja pooleteise aastase preiliga 🙂 Polegi ammu kuskil käia saanud, vajame seda paketti to the max, et lutivõõrutus mõnusalt seljataha jätta.

  • Avatar
    Vasta Chrislin 28. veebruar 2019 at 23:30

    Eelmisel aastal puhkasime seal ühel mõnusal talvisel päikselisel nädalavahetusel koos perega ja tõesti oli väga mõnus. Oleme aasta jooksul veel paljudes spades käinud, aga Mäetaguse võitis meie pere südame. Just, et see hetk oli vähe rahvast ja oli väga mõnus supelda ja nautida talve hommikut. Seal on üks parimaid caesari salateid, mis viib lausa keele alla, juba sellepärast on mõtet tagasi minna. Mäetagusel on tore, hubane ja kodune. Kindlasti läheme sinna lähiajal tagasi, aga võit tooks selle mineku veelgi lähedamale. Kaasa võtaksin oma kindlasti oma armsa ema Mari, kes on viimasel ajal oma tööga nii hõivatud ja ta oleks selle puhkuse 100-ga ära teeninud. Oleks ju tore koos puhkama ja nautima. ??

  • Avatar
    Vasta Reelika 28. veebruar 2019 at 23:29

    Läheksin koos lapsega, kuna olen enamasti koguaeg tööl, siis just selline puhkus kuluks meile ära ??

    Ps : Pole kunagi midagi võitnud ehk õnn naeratab ükskord ??

  • Avatar
    Vasta Sirli 28. veebruar 2019 at 23:23

    Vaatan, et nii palju kommentaare ja soovijaid ning ega mu loosiõnnega palju lootust pole, aga… aga ka mina ja mu väiksed vett armastavad pudinad vajame hädasti puhkust, issi võtaks ka vast kaasa 😉

  • Avatar
    Vasta chrislin 28. veebruar 2019 at 23:22

    Eelmisel aastal puhkasime seal ühel mõnusal talvisel päikselisel nädalavahetusel koos perega ja tõesti oli väga mõnus. Oleme aasta jooksul veel paljudes spades käinud, aga Mäetaguse võitis meie pere südame. Just, et see hetk oli vähe rahvast ja oli väga mõnus supelda ja nautida talve hommikut. Seal on üks parimaid caesari salateid, mis viib lausa keele alla, juba sellepärast on mõtet tagasi minna. Mäetagusel on tore, hubane ja kodune. Kindlasti läheme sinna lähiajal tagasi, aga võit tooks selle mineku veelgi lähedamale. Kaasa võtaksin oma kindlasti oma armsa ema Mari. Oleks ju tore minna emadepäeval koos nautima. ??

  • Avatar
    Vasta K 28. veebruar 2019 at 23:20

    Läheksin enne beebi tulekut koos tütrega, kes armastastab sulistada aga kahjuks pole juba ammu käinud. Vb võtaks mehe ka kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Anne-Ly 28. veebruar 2019 at 23:14

    Ikka perega 🙂 väga mõnus sünnipäevakingitus oleks ?

  • Avatar
    Vasta Katrin Pihlakas 28. veebruar 2019 at 23:10

    Vahuriga

  • Avatar
    Vasta Katri 28. veebruar 2019 at 23:10

    Pereeeega vajan seda ?ilmselt kōik vajavad aga imeline vōit oleks kúll ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 28. veebruar 2019 at 23:06

    Peiksiga tahaks väga puhkama minna, kuluks hetkel marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta B 28. veebruar 2019 at 23:04

    Mehe, lastega ja mina + kõhubeebu.
    Puhkus kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta M-M 28. veebruar 2019 at 23:02

    Ma pole kordagi Eestit niimodi avatada saanud.Mõte on ammu peas…et nii tahaks.
    Läheks väga hea meelega abikaasa ja tütrekesega.
    Pole veel kordagi temaga spas olnud.
    Varsti saab 4a?

  • Avatar
    Vasta Evelyn 28. veebruar 2019 at 22:59

    Oojaa , üks puhkus kuluks küll ära. Kaasa võtaks mehe, 2 suuremat last ning beebi.

  • Avatar
    Vasta JJ 28. veebruar 2019 at 22:58

    Mis eelmisest loosist muidu sai?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. märts 2019 at 12:17

      millisest?

      • Avatar
        Vasta JJ 2. märts 2019 at 23:31

        Smegi 🙂

  • Avatar
    Vasta Joanna 28. veebruar 2019 at 22:55

    Ma viiks hea meelega enda kaks spa hullu (6k ja 1a9k) sulistama ja minu ja mehe kondid vajavad ka puhkust, kuna meie beebi ei maga 😀

  • Avatar
    Vasta Heleryn 28. veebruar 2019 at 22:53

    Mehegs mõlemal märtsis puhkus ja ideaalne oleks kuhugi päriselt puhkama minna. Kodus olles puhkusetunnet ei tekiks?

  • Avatar
    Vasta Marina 28. veebruar 2019 at 22:50

    Läheksin oma perega
    Käime iga nädal seal ujumas. Väga mõnus koht!

  • Avatar
    Vasta Marja-Liisa 28. veebruar 2019 at 22:48

    Perega ?

  • Avatar
    Vasta Annika P. 28. veebruar 2019 at 22:43

    olen ammu plaaninud Mäetagusele minna, aga alati oleme siiski Narva-Jõesuu valinud… seega prooviks-vaataks nüüd ka selle koha üle kui loosiõnn naeratab. puhkama läheksin loomulikult enda perega – mina, mees ja 2 last 😉

  • Avatar
    Vasta Ketlin 28. veebruar 2019 at 22:42

    Läheksin koos perega

  • Avatar
    Vasta Viktoria 28. veebruar 2019 at 22:41

    Oma elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Helis 28. veebruar 2019 at 22:40

    Mõnusale puhkusele läheksin ikka oma perega – 3 vahvat last ja super mees ning muidugi mina!

  • Avatar
    Vasta Anete 28. veebruar 2019 at 22:39

    Poiss-sõbraga 🙂

  • Avatar
    Vasta E 28. veebruar 2019 at 22:39

    Loomulikult oma suure ja väikese Krissuga ning kõhubeebi ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Vabatahtlik 28. veebruar 2019 at 22:38

    Läheksin koos peikaga. Oleme viimased 9 kuud eri riikides elanud, vahepeal vaid nädalakese saime koos veeta. Nüüd tahaks küll lihtsalt kahekesi koos kuskil ilusas kohas olla 🙂 aga kuna käisin maailma päästmas vabatahtlikuna siis minu rahakott ikka nii tühi mis tühi O.O

  • Avatar
    Vasta Susann 28. veebruar 2019 at 22:36

    Puhkust naudiksin oma armsa elukaaslasega?

  • Avatar
    Vasta Anett 28. veebruar 2019 at 22:30

    Ikka oma kalli mehega!

  • Avatar
    Vasta Ingela 28. veebruar 2019 at 22:25

    Täiega tore oleks oma härra korra töö ja koolirajalt maha vötta ja veits puhata ?

  • Avatar
    Vasta Maiu 28. veebruar 2019 at 22:24

    Läheksin perega ?‍?‍?‍?

  • Avatar
    Vasta Jana 28. veebruar 2019 at 22:23

    Perega.

  • Avatar
    Vasta Kaia 28. veebruar 2019 at 22:21

    Mina läheks ka oma suure ja väikese mehega 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 28. veebruar 2019 at 22:17

    Läheksin spaasse oma elukaaslasega. Ise olen kolm kuud töötu olnud oma hooajalise töö tõttu ning elukaaslane samuti sama kaua haiguslehel olnud ja ootab operatsiooni aega. Ehk siis mitte, et puhata poleks küll juba saanud ?, aga midagi hingele kuluks igati marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta Dagne 28. veebruar 2019 at 22:16

    Läheksin oma mehe ja tütrega.

  • Avatar
    Vasta Eveli 28. veebruar 2019 at 22:15

    Puhkus kuluks küll marjaks ära enne kevadisi aiatöid ja suurt vannitoaremonti. Kaasa võtaks kalli abikaasa ja meie kaks tublit poega (3a ja 1.5a)

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 28. veebruar 2019 at 22:04

    Oma perega❤️-abikaasa ja koerabeebi!

  • Avatar
    Vasta SIRILI 28. veebruar 2019 at 22:01

    Just plaanime ka perega sellist väikest puhkust. Ideealne oleks kui võidaksime hoopis selle 🙂 Kaasa võtaksingi oma abikaasa ja kaks tütart 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerstin 28. veebruar 2019 at 21:58

    Koos abikaasa ja tütrega.

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 21:55

    Oma perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 28. veebruar 2019 at 21:53

    Läheks mehega, mõnusat puhkust töörutiinist väljasaamiseks oleks tarvis…

  • Avatar
    Vasta Elks 28. veebruar 2019 at 21:49

    Koos elukaaslasega! Üllataks teda, kui naaseb päästealaselt õppuselt Londonist. No ja ise tahaks ka puhata ja mängida!:)

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. veebruar 2019 at 21:49

    Mäetagusele läheksin kindlasti oma kalli abikaasa ja tütrega!

  • Avatar
    Vasta Kata 28. veebruar 2019 at 21:48

    Läheksin koos abikaasaga. Mul kahjuks vähe vabasid hetki, et koos miskit teha aga see oleks ju suurepärane puhkus:D. Loota võib aga ei kipu mulle see loosiõnn kunagi naeratama aga hoian siis varbad ristis!

  • Avatar
    Vasta Krista 28. veebruar 2019 at 21:46

    Ma juba eile vaatasin selle spa kodukat ja täiega tahaks minna – mehe ja oma kolme rõõmsa ja rõõsa lapsega. Sellest talvest ja haigustest nii tüdind ja väsinud, turgutus kuluks ära!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. veebruar 2019 at 21:46

    Oma kolme lapse ja abikaasaga läheksin ❤️

  • Avatar
    Vasta Merka 28. veebruar 2019 at 21:45

    Mina soovin perega puhkama minna.

  • Avatar
    Vasta Tiia 28. veebruar 2019 at 21:43

    Läheksin oma kolme vahva lapsega ?

  • Avatar
    Vasta A. 28. veebruar 2019 at 21:39

    Läheks enda kaaslasega. Pole väga ammu kusagil käinud ja üksteisele aega leidnud, ehk oleks aeg seda teha ja oma suhteid siluda ?.

  • Avatar
    Vasta Heli 28. veebruar 2019 at 21:33

    Läheksin koos abikaasa ja kolme lapsega:)

  • Avatar
    Vasta Tene 28. veebruar 2019 at 21:31

    Läheksin oma mehe ja 3-e lapsega. 🙂
    Puhkus kuluks igati ära hetkel, oleks vaja natukeseks sellest kodusest rutiinist välja saada.

  • Avatar
    Vasta Liisa 28. veebruar 2019 at 21:30

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Joanna Marie Põldsam 28. veebruar 2019 at 21:22

    Enda elukaaslasega! Juba ammu oleme mõelnud, kuid kuidagi ei jõua..

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 21:22

    See pisike puhkus oleks nagu meile mõeldud. Pakiks oma kolm mugulat autosse ja asuks teele Ida suunas 😉

  • Avatar
    Vasta Merle 28. veebruar 2019 at 21:21

    Ma läheks koos oma meesperega : abikaasa Ülo, pojad Martin ja Enrico. kõhubeebi “mannatera” (saime hiljuti teada, et ka poiss). Ainukese naisena peres, kuluks üks korralik puhkus küll ära .. Veel enam, enne uue ilmakodaniku saabumist ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 28. veebruar 2019 at 21:19

    Kui laps üle pika aja jälle kodumaale satub, siis läheksin küll koos temaga.

  • Avatar
    Vasta Mia 28. veebruar 2019 at 21:18

    Läheksin elukaaslasega ja nimetaksime selle enda pulmareisiks, sest päris pulmareisile minekuks praegu raha ei jagu 🙂

  • Avatar
    Vasta olvi 28. veebruar 2019 at 21:17

    perega läheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 28. veebruar 2019 at 21:17

    Nii nagu sina mees+3 tütart tuleks sinna minuga kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 28. veebruar 2019 at 21:14

    Läheksin sinna muidugi oma perega elukaaslase ja kolme tütrega.

  • Avatar
    Vasta Anne-Ly Häkkinen 28. veebruar 2019 at 21:12

    Läheksin rõõmuga oma pea 4 kuuse tütre, 9 aastase poja ja kaasaga :). Võtaks enda ema ka.

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. veebruar 2019 at 21:12

    Mehe ja tütrega! Kuluks puhkus ära kõigile ja põnev oleks uut kohta avastada.

  • Avatar
    Vasta Maria 28. veebruar 2019 at 21:06

    Läheksin elukaaslasega, kuna me mõlemad pole väga pikka aega puhanud ja see kuluks meile mõlemale väga ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin. S 28. veebruar 2019 at 21:02

    Tundub mônus.Pole juba ammu kuskile perega puhkama saanud. Võinoh ega me eriti polegi kuskil kãinud ?‍♀️ Lapsele kindlasti vãga meeldiks ja noo elukaaslane ka enamus ajast vãljamaal tööl seega selline võit oleka ju lausa lust ja lillepidu, saaksime kõik koos aja maha vôtta ja puhata ?äkki joppab ja on loosiônne seega proovin ka osaleda ?❤

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 21:01

    Abikaasaga läheks puhkama ja võtaks oma põnni ka kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 28. veebruar 2019 at 20:55

    Läheksin koos mehe ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. veebruar 2019 at 20:54

    Mõnus ettevõtmine, läheksin oma abikaasa ja kahe lapsega ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. veebruar 2019 at 20:52

    Nii lahedalt kõlab see kõik ja no pildid räägivad enda eest.. Pikemat aega unistan puhkusest kuskil mõnusas spas, aga nagu alati, siis tähtsamad asjad ennem maksta, nii me spasse ammu jõudnud polegi :/ Ida-Virumaad oleme samuti iga aasta külastada tahtnud, a kus sa sellega 😀 ehk nüüd sis… 😛

  • Avatar
    Vasta Janika 28. veebruar 2019 at 20:50

    Läheksin koos sõbranna ja tema lastega.

  • Avatar
    Vasta Kärol 28. veebruar 2019 at 20:47

    Läheksin elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kata 28. veebruar 2019 at 20:47

    Peikaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Carina 28. veebruar 2019 at 20:36

    Reisile läheksin koos ema, õe ja lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 28. veebruar 2019 at 20:34

    Üle pika aja läheks elukaaslasega kahekesi ?

  • Avatar
    Vasta Laura 28. veebruar 2019 at 20:34

    Läheksin perega. Kuna on ka sünnipäev tulemas, oleks tore veeta üks mõnus lühipuhkus koos perega ja tähistada seda.

  • Avatar
    Vasta Anne 28. veebruar 2019 at 20:33

    Ida-Virusse, kus ma pole veel oma elus kunagi käinud, võtaks kaasa oma elu kolm kallimat meest – mehe ja 2 poega (8a ja 10 kuune). Mehed mul kõik vee- ja saunadehullud. Mind ennast ahvatleb hoopis see peamassaaz, äkki aitab mu migreenivalu ja pingete vastu. Ja muidugi avastaks piirkonda ja tegevusi jätkuks seal kindlasti veel pikaks ajaks. Ja võib-olla vaataks siis korraga sealkandis üle veel mõne uue spa ?

  • Avatar
    Vasta Liina 28. veebruar 2019 at 20:29

    Mina läheksin kalli abikaasa ja 2 toreda tüdrukutirtsuga Mirteli ja Martaga. Pisike perepuhkus oleks imeline, pole Mäetagusel veel käinud ka varem ja oleks kindlasti avastamist.

  • Avatar
    Vasta Marge 28. veebruar 2019 at 20:28

    Mehe ja beebiga

  • Avatar
    Vasta Sille 28. veebruar 2019 at 20:14

    Peale seda postitust tahaks väga Mäetaguse spaasse minna ja kogu pere võtaks kaasa. Lihtsalt peab mainima, et need pisid tallekesed on ikka nii armsad. Täiega võtaks endale koju ühe tallekese, aga meil niigi paras loomaaed, nii et mees vist ei lubaks . 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 20:09

    Läheksin koos mehe ja lastega.

  • Avatar
    Vasta Grete Laane 28. veebruar 2019 at 20:01

    Läheksin puhkama oma perega! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai J 28. veebruar 2019 at 19:59

    Ma läheksin mehe ja lapsega, sest noo natuke värskendust kuluks meile kõigile ära (igapäevane igav rutiin tapab?)

  • Avatar
    Vasta Merili Laansalu 28. veebruar 2019 at 19:58

    Läheksin oma abikaasaga igal juhul tagasi. Olime oma esimesest külastusest sinna nii vaimustuses et jätsime neile tagasiside 5 tärni igale võimalikku kohta. Kohapeal küsitluse lehel, meili ja fb lehel. Vaimustav koht kus lihtsalt löögastuda. Meie ootame pikkisilmi võimalust tagasi minna.

  • Avatar
    Vasta Sii 28. veebruar 2019 at 19:53

    Ikka oma kaaslasega

  • Avatar
    Vasta Agnes 28. veebruar 2019 at 19:51

    Sooviks minna koos oma Härraga puhkama?

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 19:50

    Läheksin enda väga kalli sõbraga!

  • Avatar
    Vasta Inge 28. veebruar 2019 at 19:49

    Läheksin mõne tuttava spa-huvilisega.

  • Avatar
    Vasta Helen 28. veebruar 2019 at 19:46

    Oma kalli perega?

  • Avatar
    Vasta Kairi 28. veebruar 2019 at 19:44

    Kuigi olen ise tööl spas, oleks see minu esimene spa puhkus koos sõbraga!

  • Avatar
    Vasta Helen 28. veebruar 2019 at 19:44

    Oma armsa perega?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 28. veebruar 2019 at 19:43

    Oma mehe ja lastega ❤️

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 28. veebruar 2019 at 19:41

    Läheks koos elukaaslase ja poja Deveniga.

  • Avatar
    Vasta ANN 28. veebruar 2019 at 19:40

    Läheksin mehe ja lastega.

  • Avatar
    Vasta Pirjo 28. veebruar 2019 at 19:39

    Läheksin bestikaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 28. veebruar 2019 at 19:39

    Mehel järgmine nädal sünnipäev. See oleks super kingitus talle. Lisaks tuleksid kaasa ka 3 last?

  • Avatar
    Vasta Regiina 28. veebruar 2019 at 19:39

    Ma usun, et meha ja lapsega läheks. Viimasel ajal mõlemil tööl selline tamp taga nagu viimne päev oleks ukse taga.. Et üks mõnus paus tööelust ja rutiinist tasuks ära küll. Muidugi kui mees mõne nv loovutaks puhkuseks .. ?

  • Avatar
    Vasta Teele 28. veebruar 2019 at 19:39

    Läheksin oma mehe ja 10 kuuse lapsega . Pole veel kolmekesi kuskil hotellis/spas käinud ?

  • Avatar
    Vasta Kaiu 28. veebruar 2019 at 19:36

    Läheksime spasse koos abikaasaga. Saaksime nii tähistada oma 20 koosolemise aastat.

  • Avatar
    Vasta Karoly 28. veebruar 2019 at 19:35

    Elukaaslase viiksin hea meelega läheneva juubeli puhul spaasse mõnulema ja võtaks ka lapse kaasa vett nautima ?

  • Avatar
    Vasta Eve 28. veebruar 2019 at 19:30

    Mina tahaks ka nii meeletult minna. Tahaksin minna abikaasaga kahe pere väiksem aga, 8a rasmus ja 6a berit ?

  • Avatar
    Vasta An. 28. veebruar 2019 at 19:29

    Koos mehega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 28. veebruar 2019 at 19:29

    Läheksin oma kalli elukaaslasega 🙂 sest nagu alati, kuluks puhkus vägagi ära, eriti sellisel ajal kui õues veel nii ilusad ilmasid pole.

  • Avatar
    Vasta Anneli 28. veebruar 2019 at 19:25

    Mul on suur pere – õed, vennad, nende pered ja lapsed. Kõik rõõmustaksid sellise puhkuse üle! Aga et see lõõgastav oleks, siis võtaksin kaasa kas õe või ema ja lihtsalt naudiksime elu! Seda enam, et naistepäev on ukse ees.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 28. veebruar 2019 at 19:22

    Ikka perega läheks kui 2 tuba pakkumises on? Tüdrukud 2 ja 12, saaksid omaette olla ja päris hea kui keegi neist kaissu ei roni?

  • Avatar
    Vasta Geidi 28. veebruar 2019 at 19:21

    Mehe ja lastega ikka 😉 Kaupleksin õe pere kh kaasa, niikuinii plaanis sel aastal Ida-Viru kanti uudistama minna.

  • Avatar
    Vasta Anu 28. veebruar 2019 at 19:15

    Sooviks väga sinna puhkama minna, üks mu lemmik spa´si.
    Samas oleks see väga ilus kingitus minu tütrele sünnipäevaks.
    Ning oma kalli mehe võtan ka kaasa, sest tema vajab samuti mõnulemist.

  • Avatar
    Vasta Eliis 28. veebruar 2019 at 19:11

    Võtaksin kaasa oma armsa ema, kes on puhkuse igati ära teeninud! ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 28. veebruar 2019 at 19:08

    Mehe ja lastega läheksin. Ma olen natuke puhkust ära teeninud!

  • Avatar
    Vasta KarolinV 28. veebruar 2019 at 18:57

    Läheksin oma mehe ja pojaga. Oleks imeline puhkus ?

  • Avatar
    Vasta Serli 28. veebruar 2019 at 18:57

    Läheksin koos mehe ja lapsega:)

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 18:49

    Perega ?

  • Avatar
    Vasta Jane 28. veebruar 2019 at 18:41

    Läheksin oma välismaalasest kaaslasega. Ta on muidu ainult Tallinnas käinud seega polegi õieti Eestit näinud.
    Oleks super hüper imeline kingitus sünnipäevaks ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 28. veebruar 2019 at 18:39

    Läheksin perega?

  • Avatar
    Vasta Annabel 28. veebruar 2019 at 18:39

    Perega

  • Avatar
    Vasta Kaidi 28. veebruar 2019 at 18:28

    Hea meelega läheks koos elukaaslasega puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Sirts 28. veebruar 2019 at 18:27

    Läheksin oma perega (mees ja 2 last)

  • Avatar
    Vasta Lisett Oras 28. veebruar 2019 at 18:26

    Minul ja peixil mõlemal märtsis sünnad, seega oleks nii mõnus minna koos linnakärast natukeseks eemale. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 28. veebruar 2019 at 18:23

    Ohh ma tahaks minna oma hullumeelse perega. Hetkel rasked ajad ja stress on kõigil ülepea. Mul lõputöö kirjutada, ise30 nädalat rase( vist ootan hoopis mingi transformerit kes arvab et mu keha on plastiliinist tehtud ?), vanem laps jälle tõbine, mehel tööga kurjad lood. Ja üleüldse selline tunne, et terve talv oleme toas lõksus olnud. Selline väike puhkus oleks kui rusikas silmaauku. Ohh, ma ei julge unistadagi ausalt öeldes..

  • Avatar
    Vasta Eret 28. veebruar 2019 at 18:14

    Enda kihlatuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liis Raudsepp 28. veebruar 2019 at 18:11

    Mina läheksin koos elukaaslasega. Kahjuks pole 3,5 aasta jooksul koos puhkama jõudnudki. Meeleldi naudiks aega kahekesi eemal töömuredest.

  • Avatar
    Vasta Kir 28. veebruar 2019 at 18:11

    Mehe ja lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Angela 28. veebruar 2019 at 18:07

    Koos perega:)

  • Avatar
    Vasta Kristina 28. veebruar 2019 at 18:00

    Läheksin oma härradega . Suur härra ja väike härra .
    Suurem härra ise Jõhvist pärit ja oleme käinud seal küll ja veel kuid polegi veel jõudnud Mäetagusele . See oleks ülitore kui saaksime sinna puhkama minna ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 28. veebruar 2019 at 17:57

    Perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 28. veebruar 2019 at 17:57

    Kalli abikaasaga!!! 😀

  • Avatar
    Vasta R 28. veebruar 2019 at 17:52

    Läheksin puhkama koos mehe ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta o 28. veebruar 2019 at 17:49

    Läheksin koos elukaaslasega, meile mõlemale kuluks väike puhkus ära, aga lähema paari aasta jooksul pole ilmselt lootustki kuskile spaatama või reisile minna: remont röövib üsna palju raha. Aga kasvõi natukeseks oleks mõnus lõõgastuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 28. veebruar 2019 at 17:49

    Peiksiga

  • Avatar
    Vasta Tiina 28. veebruar 2019 at 17:42

    Mina läheksin puhkama oma perega- abikaasa ja 9a tütar. Tegelikult oleks puhkust väga vaja, meil kõigil. Tööl kiired ajad ja kodus veel kiiremad- ostetud vana talu neelab kõik aja ja raha.. Remondime ja ehitame seda ise, loodetavasti saab sügisel kasvõi ühte tuppagi. Jah, tütrest on ka kahju, maja on maal ja tema ootab meid linnas,tihti tema juba magab kui meie koju jõuame.. Terve selle kooliaasta on ta pidanud oma õppimise ja asjadega iseseisvalt hakkama saama, õpib kiituskirjadele..
    Loomulikult olen ka ise erinevaid spa pakette vaatanud, eriti viimasel ajal, sest väsimus lööb kuidagi ekstra välja praegu, aga kui on valida 100eur puhkusele või 100eur eest majale veel villa või mingit muud materjali osta.. Loomulikult on maja tähtsam… Aga see ohverdus on ju selleks, et lõpuks saaksime oma koju ja kõik rohkem koos olla. 🙂
    Nii et pisike puhkus võita oleks ülitore, lisaks käiks ida-virus ühelepoole ühes ehituspoes kus on odavaid kruve ka, tartus ja tallinnas ei ole nii odavalt. 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 28. veebruar 2019 at 17:42

    Ma ei ole kunagi spas käinud ja läheksin kasvõi üksi.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. veebruar 2019 at 17:35

    Mäetaguse mõisa läheksin oma kalli kihlatuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Johhi 28. veebruar 2019 at 17:33

    Emaga koos selline puhkus kuluks marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Aizaada 28. veebruar 2019 at 17:25

    Läheksin koos mehe ja lapsega. ?

  • Avatar
    Vasta Kairit 28. veebruar 2019 at 17:22

    Koos mehega 🙂

  • Avatar
    Vasta Erika 28. veebruar 2019 at 17:20

    Lubasin hiljuti tütrele, et viin ta ükskõik kuhu eestimaa peale, kuhu iganes soovib minna, andku ainult teada ? Seda lugedes, meenus see kohe ja selline puhkus veel boonuseks meeldiks talle kindlasti, juba sellepärast, et see meie jaoks ikka täitsa teisel pool Eestit… Mida kaugem kodust, seda põnevam ju ?

  • Avatar
    Vasta Eva 28. veebruar 2019 at 17:18

    Võtaksin kaasa oma abikaasa ja lapse. 🙂 Mäetagusel oleme ka kunagi ammu käinud ja alati olen mõelnud, et sinna tahaks tagasi. Äkki nüüd ongi see võimalus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirts 28. veebruar 2019 at 17:17

    Ikka kogu oma kambaga läheks. St. meesisend ja kolm plikatirtsu. Viimane alles beebi ja polegi veel basseini näinud.

  • Avatar
    Vasta Merle 28. veebruar 2019 at 17:08

    Ma läheksin koos mehega 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 28. veebruar 2019 at 17:07

    Mäetagusele läheksin abikaasa ja lastega. ☺️

  • Avatar
    Vasta Merle 28. veebruar 2019 at 17:03

    Oma perega ?

  • Avatar
    Vasta Maris 28. veebruar 2019 at 17:02

    Läheks oma perega esimesele spaapuhkusele ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 28. veebruar 2019 at 16:58

    Kalliga, saaksin talle üllatuse teha, see koht on saanud palju kiita, nii ka siin. tahakisin oma silmaga üle ikka vaadata!

  • Avatar
    Vasta Marttina Kallaste 28. veebruar 2019 at 16:57

    Meid kokku 5 mina mees ja poisid 8a,9a ja 12 aastane.

  • Avatar
    Vasta Piret 28. veebruar 2019 at 16:55

    Läheksin kaaslasega

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. veebruar 2019 at 16:54

    Läheksin oma kalli elukaaslasega:)

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 16:47

    Ikka koos perega!
    Lapsed on parajad pingviinid ja endalgi meeldib vees liguneda…see peamassaaž tuleks ka ilmselt menüüsse. Mehele ka niisugused asjad mokka mööda!
    Ja kolaks sealkandis ringi ka ?

  • Avatar
    Vasta Karolina uustal 28. veebruar 2019 at 16:43

    Oma kallimaga

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 28. veebruar 2019 at 16:40

    Läheksin enda kahe lapsega, üks puhkus kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Elsa 28. veebruar 2019 at 16:34

    Oma armsa elukaaslase ja kahe lapsega. Lapsed polegi kunagi ööbimisega SPA s saanud käia, kuigi vanust juba 10 ja 11…

  • Avatar
    Vasta Elina 28. veebruar 2019 at 16:34

    Oma kalli kaasaga.

  • Avatar
    Vasta Barbara 28. veebruar 2019 at 16:29

    Veidi puhata sooviks oma pisikese, kuid kohe-kohe suureneva perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 28. veebruar 2019 at 16:29

    Saadaksin hoopis venna koos perega. Neile kuluks selline puhkus rohkem ära!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. veebruar 2019 at 16:28

    Oiiii kui hästi see kõlab. Läheksin oma ideaalmehega, keda senini ei teadnudki olemas olevat: heledad juuksed, sinised silmad, ca 70 cm pikk ja kaalub 8 kilo. Tolle pisikese kuti isa võtaksin ka ilmselt kaasa. 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 28. veebruar 2019 at 16:27

    Läheksin koos oma elukaaslase ja kahe väikese pojaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 28. veebruar 2019 at 16:25

    Abikaasaga tahaks minna! Tal sünnipäev varsti ja see oleks lahe sünnipäevatripp

  • Avatar
    Vasta Sirle Vettik 28. veebruar 2019 at 16:12

    Elukaaslasega ja pisikese tütrega

  • Avatar
    Vasta Grete 28. veebruar 2019 at 16:09

    Läheksin koos mehega tema sünnipäeva tähistama 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 28. veebruar 2019 at 16:05

    Läheksin koos abikaasa ja kolme lapsega.

  • Avatar
    Vasta Elis 28. veebruar 2019 at 16:04

    Ma läheks oma elukaaslasega midagi maalähedast on mõnus kogeda sest ma ise ka maakas ja linnast oleks hea välja saada

  • Avatar
    Vasta Triinu K 28. veebruar 2019 at 16:03

    Oleme pikalt elukaaslasega unistanud spaasse minekust ja see variant oleks ideaalne, saaks eemale töö ja koolimuredest.

  • Avatar
    Vasta Epp 28. veebruar 2019 at 15:57

    Läheksin oma 6 aastase tütrega, kes ei jõua ära oodata, millal spaasse saab ?

  • Avatar
    Vasta Cäroly 28. veebruar 2019 at 15:55

    Väga tahaks külastada Idapoolt ka oma peikaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Lii 28. veebruar 2019 at 15:54

    Läheksin oma kahe tütrekese ja nende issiga. Kõik peavad praegu puhkusest väääga lugu ja koduloomad on meie pere noorimal alles avastada! ?

  • Avatar
    Vasta Kateriin 28. veebruar 2019 at 15:54

    Mina võtaksin kaasa oma pere, pühiksin saare tolmu jalgelt ja Mäetagusele 😀 Oleme neljakesi parajad spa-hullud?

  • Avatar
    Vasta Cäroly 28. veebruar 2019 at 15:53

    Tahaks küll niiväga Idasse reisida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 15:53

    Üks mõnus puhkus kuluks praegu eriti ära. Kaasa vötaksin mehe ja poja 🙂

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis 28. veebruar 2019 at 15:52

    Oma abikaasa ja peagi 5 kuuseks saava tirtsuga ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 28. veebruar 2019 at 15:49

    Meie punt oleks järgmine: mees, kahe aastane tütar, kõhuelanik ja mina. Ammu oleme plaaninud ühte väikest puhkust, aga kuidagi ei ole seda õiget kohta ja aega leidnud.

  • Avatar
    Vasta M 28. veebruar 2019 at 15:46

    Mul on algav kärgpere. See tähendab, et päris koos veel ei ela, kuid käime kogu oma seltskonnaga läbi.
    Selleks, et meie 3 last omavahel veel paremini tuttavaks saaksid, oleks selline minipuhkus argipäevast eemal suurepärane!

  • Avatar
    Vasta Lt 28. veebruar 2019 at 15:42

    Perega, polegi kunagi hotellis ega spas käinud.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 28. veebruar 2019 at 15:32

    Oma väikse perega. Polegi niiviisi kuskil käinud koos . See oleks ideaalne puhkus ❤️❤️❤️ kohe kaheseks saavale meeldiks ka väga ja spad on lemmikud .

  • Avatar
    Vasta Viktoria Kivilo 28. veebruar 2019 at 15:32

    Mehel on märtsis sünnipäev, see oleks imeline kingitus talle ja spaasse läheks ikka kogu perega ehk lapsed võtaks ka kaasa ❤️

  • Avatar
    Vasta Marta 28. veebruar 2019 at 15:24

    Kõlab nagu plaan! Läheksin koos abikaasa ja lastega ?

  • Avatar
    Vasta Marii-Eliis 28. veebruar 2019 at 15:23

    Läheksin mehe ja tütrega. Selline puhkus kuluks meile väga ära.

  • Avatar
    Vasta Kristel 28. veebruar 2019 at 15:18

    Milles küsimus, kaasa tuleks suur Niit, väike Niit ja veel väiksem Niit. Väike ja veel väiksem Niit kasvataks varvaste vahele ujulesti ja praktiseeriks ujumisoskust. Suur Niit ja mina…karjataks neid ?

  • Avatar
    Vasta Piret 28. veebruar 2019 at 15:16

    Läheksin koos perega. Lapsed muudkui spas sulistakski ;).

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. veebruar 2019 at 15:16

    Väike puhkus kuluks peale grippis olemist meie perelegi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Monica E. 28. veebruar 2019 at 15:10

    Oma mehe ja kahe printsessiga ?

  • Avatar
    Vasta Kats. 28. veebruar 2019 at 15:09

    Läheksin sõbrannaga ja enda pooleaastase beebiga. Jaanuaris tegi sõbranna mulle spakülastuse ja värgid välja, nüüd siis oleks minu kord. 🙂

  • Avatar
    Vasta jaanika 28. veebruar 2019 at 15:07

    Läheksin koos lapse ja elukaaslasega ?viimane puhkus kolmekesi, varsti on meiega liitumas veel üks pisike härra, seega kuluks puhkus ära küll hetkel ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 15:07

    Ega Ida-Virumaale naljalt niisama ei satu. Läheks mehe ja lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Js 28. veebruar 2019 at 15:06

    Puhkaksin oma kaaslasega, kellega järgmine nädal täitub 5aastat.

  • Avatar
    Vasta Margarita 28. veebruar 2019 at 15:06

    Oma perega ?. Kuue kuune ei saaks veel midagi aru, aga vot nelja aastane ootaks väga sellist elamust. Ja endalgi elukaaslasega oleks hea puhata ??

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. veebruar 2019 at 15:02

    Läheksin ikka oma perega: mehe ja 6-aastase pojaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätz 28. veebruar 2019 at 15:02

    Läheksin oma elukaaslasega, kellega oleme ammu tahtnud spasse minna, et aeg maha võtta ja üksteise seltsi nautida. ?

  • Avatar
    Vasta Jansa 28. veebruar 2019 at 14:59

    Perega läheks. Juba ammu plaanime aga ei saa kuidagi pihta.

  • Avatar
    Vasta Elsa 28. veebruar 2019 at 14:58

    Abikaasa ja lastega!

  • Avatar
    Vasta Vanessa-Victoria Eller 28. veebruar 2019 at 14:57

    Läheksin koos emaga, kes ka vajaks väikest puhkust. Ja me ei ole kunagi seal kandis käinud. Võit annaks põhjuse see ära teha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 14:56

    Ma läheks koos oma abikaasa ja 2 lapsega. Me oleme küll Ida-Virumaalt pärit aga seal elades ei sattunud kunagi Mäetaguse spasse. Ja nüüd Harjumaal olles polegi seda pähe tulnud. Aga oleks tore lapsepõlve radadele korraks tagasi minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 28. veebruar 2019 at 14:55

    Olen pikalt möelnud, et peaks mehe ja kahe pojaga spa-puhkuse ette võtma. Kahjuks on see plaan siiamaani teostamata, küll ei ole peretubasid saadaval, küll pole sobivat aega. See oleks väga lüke, et meeldiv perepuhkus saaks teoks.

  • Avatar
    Vasta Britt 28. veebruar 2019 at 14:52

    Läheksin Mäetagusele koos oma kahe aastase pojaga, ja oma mehega. Kuna mees teeb palju tööd siis paraku pole meil eriti võimalust koos perega kuskil puhkamas käia. See oleks ideaalne võimalus mul teda üllatada sellise pakkumisega! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 28. veebruar 2019 at 14:51

    Hea meelega läheksin abikaasa ja lastega (3a ja 7k)! ? Või siis põgeneksin üksinda…

  • Avatar
    Vasta Krista 28. veebruar 2019 at 14:40

    Läheksin perega ehk siis mehe ja 3aastase ja 1kuusega.

  • Avatar
    Vasta Evelin 28. veebruar 2019 at 14:40

    Meie perega oleme suured spaade fännid ja seal polegi käinud. See oleks ideaalne puhkus meile mehe ja kahe lapsega (2a ja 12a).

  • Avatar
    Vasta Laura 28. veebruar 2019 at 14:32

    Oo see tundub idekas puhkus meie perele! Lapsed (3a ja 5a) nõuavad ammu puhkusele minekut, ja nad pole iial spas käinud. Seega kaasa võtaksin elukaaslase ja oma pudinad 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 28. veebruar 2019 at 14:32

    Perega! Suurem on täielik hüljes, ainult ligunekski vees. Noorem polegi veel basseini saanud. Võiks ju väikese inimese sinna saata!

  • Avatar
    Vasta Doris 28. veebruar 2019 at 14:30

    Elukaaslase ja pisipojaga ?

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 14:21

    Muidugi läheks oma perega. Lapsed on sellised hülged, et enamuse ajast veedaksime kindlasti spaas 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 28. veebruar 2019 at 14:19

    Läheks mehega, olemegi ammu Ida-Virumaad avastada tahtnud.

  • Avatar
    Vasta Laura 28. veebruar 2019 at 14:18

    Abikaasa ja tütrega

  • Avatar
    Vasta Meryliz Essa 28. veebruar 2019 at 14:16

    Läheksime oma mehega ja meie tütrega ?‍♀️???

  • Avatar
    Vasta M. 28. veebruar 2019 at 14:11

    Mäetagusele läheksin mehe ja pojaga. Ja poole tee pealt rakvere kandis korjaksin emme ka peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kädli 28. veebruar 2019 at 14:11

    Läheksin oma mehe ja kahe lapsega.

  • Avatar
    Vasta GA 28. veebruar 2019 at 14:08

    Läheksin koos abikaasaga. Suvel sai käidud esimest korda ida Eestit avastamas. Väga meeldis ja läheksin suurima rõõmuga tagasi.

  • Avatar
    Vasta Marianne 28. veebruar 2019 at 14:06

    Mehe ja 2 lapsega läheks, oleks kindlasti põnev uusi kohti avastada ?

  • Avatar
    Vasta Terje 28. veebruar 2019 at 14:05

    Meil tuleb abikaasaga 31.05 viies pulmaaastapäev. Niii tore oleks selle puhul korraks aeg maha vôtta! 😉

  • Avatar
    Vasta Laura 28. veebruar 2019 at 14:05

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Rex 28. veebruar 2019 at 14:04

    Oma kalli kihlatuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 28. veebruar 2019 at 14:02

    Mehe ja lastega läheks. Tükk aega juba puhkust planeerinud, aga seni pole suutnud graafikuid klapitada nii, et mõlemal korraga vaba. Märtsis tuleb selline võimalus, aga koht ikka valimata. Hea meelega läheks ida poole avastama.

  • Avatar
    Vasta Loos 28. veebruar 2019 at 14:02

    Viimased nädalad mehega kahekesti, seega oleks võit magus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. veebruar 2019 at 14:02

    Läheksin koos mehe ja lapsega, pole sinna kanti eriti sattunudki veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. veebruar 2019 at 14:01

    Läheksin koos oma mehe ja 2 aastase lapsega. Polegi olnud sellist aega, et koos puhata. Sellise möllu juures, mis meil praegu on kuluks tervele perele energia laadimine SPA-s ära küll. Pluss saaksime Ida-Virumaad avastada.

  • Avatar
    Vasta Eneli 28. veebruar 2019 at 13:58

    Puhkama läheksin kogu perega (mees+2 last). See oleks terve pere esimene puhkus.

  • Avatar
    Vasta Liis M 28. veebruar 2019 at 13:58

    Läheksin Mäetagusele puhkama oma kalli abikaasaga ja lastega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp Tambi 28. veebruar 2019 at 13:55

    Oma perega läheks küll

  • Avatar
    Vasta Anni 28. veebruar 2019 at 13:54

    Läheksin oma 4 aastase põnniga, kes tohutult ujuda ja vees sulistada armastab. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 13:53

    Mina läheksin oma mehega:) pole ise veel sinna spasse sattinud aga läheks heameelega.

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 13:49

    Kaasa võtaks mehe. 2 suuremat last jätaks seekord koju. Üsna pea on lisandumas 3s laps, siis saaks veel mehega kahekesi aega veeta.

  • Avatar
    Vasta Elis Haavasalu 28. veebruar 2019 at 13:48

    Läheksin koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Getter 28. veebruar 2019 at 13:47

    Läheksin oma kallimaga enda 22. sünnipäeva tähistama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerstin 28. veebruar 2019 at 13:47

    Abikaasa ja tütrega, et veel enne teise lapse sündi väike perepuhkus teha ja vaid ühele lapsele pühenduda ?

  • Avatar
    Vasta Signe 28. veebruar 2019 at 13:45

    Läheksin abikaasa ja meie kahe lapsega. 2,8 aastane poiss räägib viimasel ajal niipalju kuidas tema tahaks “nii väga paasse (spaasse) paluuuuun”.
    5aastane tüdruk on meeletu veefänn. Nii tore oleks perega minna ja näha kui õnnelikud lapsed oleks selle võidu üle.

  • Avatar
    Vasta EP 28. veebruar 2019 at 13:44

    Oma perega 🙂 Abikaasal on just järgmisel nädalal puhkus ja mõlgutame parasjagu spaa-mõtteid. Kuluks väga ära! Lapsed on ka nii vee- kui ka loomafännid.

  • Avatar
    Vasta I 28. veebruar 2019 at 13:44

    Lapsed võtaks kaasa ja mehe ka…juhul kui ta hästi käitub ?

  • Avatar
    Vasta Elis 28. veebruar 2019 at 13:43

    Läheks koos oma mehega tähtpäeva tähistama?

  • Avatar
    Vasta Viktooria 28. veebruar 2019 at 13:43

    Meiele kuluks küll see ära?Läheksin oma armsa perega!❤?‍?‍?‍?

  • Avatar
    Vasta Merli 28. veebruar 2019 at 13:38

    Ma võtaks mehe ja kaks last kaasa. Tahaks ka nii väga minipuhkust. 😀 Lapsed on 5 ja kohe kahene, vaikselt saab nautida juba väljaskäimisi :D.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 28. veebruar 2019 at 13:37

    Mina läheksin koos mehe ja lapsega. ?

  • Avatar
    Vasta Sille 28. veebruar 2019 at 13:36

    Läheksin oma klassiõega, kes plaanib juba üle aasta virumaale tulla. Kas pole piisavalt head pakkumist või põnevat üritust. Naistepäeva on ka tulekul, see oleks väga kiht üllatus, pärast degustatsioon. Spa puhkus paneks meie nädalale punti. See kingitus oleks ülim ❤️❤️❤️

    Naised & Champagne Narvas

    Otsime koos peakokaga vastuseid küsimustele
    Mis on Prosecco?
    Mis on Cava?
    Mis on Cremant?
    Mis on Champagne?
    Vastused loomulikult läbi praktilise degustatsiooni ja koos sobilike suupistetega.

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 13:36

    Kuna meie ei ole veel mitte kunagi terve perega spaas käinud ja 2,5 aastane ise ei tea mis see on , siis heameelega läheks terve perega ja kasutaks võimalust tasuta mõnuleda ( muidu ju ikkagi väga kallis 5 liikmelisuse perega spaasse minna) ja nautida ühist puhkust 🙂
    Väiksemad lapsed kindlasti rõõmustaks, loodetavasti meelitaks teismelise ka meiega kaasa ning küll siis pereisa ka meiega kaasa lohiseb ( mis tal muud üle jääb onju ?)
    ;)_

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 13:34

    Oma perega läheks.

  • Avatar
    Vasta Katre mandel 28. veebruar 2019 at 13:34

    Tere ! Mina läheks oma mehe ja 1aastase pojaga. Ei ole olnud aega puhata , ega lõõgastuda . Ning peagi ka sünnipäev , oleks vahva . Päikest .

  • Avatar
    Vasta Helen 28. veebruar 2019 at 13:32

    Oma elukaaslase ja kahe lapsega kuluks selline vahva puhkus küll ära. Tagavälja talu mõte tundub ka väga hea.

  • Avatar
    Vasta Moonika 28. veebruar 2019 at 13:31

    Läheks koos mehe ja 2 lapsega. Oleks mõnus puhkus enne kui beebi sünnib mõne kuu pärast ja samas ka tore kink enda 30ndaks sünnipäevaks märtsis.

  • Avatar
    Vasta Enely 28. veebruar 2019 at 13:30

    Teeks väikse puhkuse koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika K. 28. veebruar 2019 at 13:30

    Läheksin oma elukaaslase ja 2 lapsega! Oleks ideaalne puhkus peale pikka haigusperioodi,et keha nüüd energiat täis laadida ?

  • Avatar
    Vasta maarja 28. veebruar 2019 at 13:29

    Mina läheksin oma värske abikaasa ja lapsega. Pole juba eelmisest suvest kusagil koos käinud ja mul kohe sünnipäev ka.

  • Avatar
    Vasta Kaili 28. veebruar 2019 at 13:28

    Polegi tükk aega juba terve perega puhkamas käinud. Väga tahaksin minna koos mehe ja lastega (tütar 14 ja poeg 7).

  • Avatar
    Vasta sandra-keitli 28. veebruar 2019 at 13:25

    Perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 28. veebruar 2019 at 13:21

    Mehega ja 2.5a pojaga. Väike puhkus kuluks ära ?

  • Avatar
    Vasta Aleksandra 28. veebruar 2019 at 13:21

    Oma mehe ja 2a pojaga ?

  • Avatar
    Vasta Sille 28. veebruar 2019 at 13:20

    Ema või peikaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Reno 28. veebruar 2019 at 13:20

    Tahaksin kinkida oma armsale elukaaslasele spaa külastuse.

  • Avatar
    Vasta Grete 28. veebruar 2019 at 13:18

    Hea meelega läheksin Mäetagusele mehe ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 28. veebruar 2019 at 13:18

    Läheksin oma elukaaslasega, kellega oleks vaja sellist mõnusat omaette olemist.

  • Avatar
    Vasta Merle 28. veebruar 2019 at 13:17

    Mhh eelmine kommentaar ei tulnud läbi …imelik.võtaks kaasa mehe v sõbranna…Oleneb mis tuju on .Puhkusest ära küll ei ütleks ??

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. veebruar 2019 at 13:17

    Oma elukaaslasega läheks küll hea meelega. Ise ka sealt kandist pärit, aga kuna nüüd ammu juba Tallinnlane, siis kodus käia tihti ei saa. Oleks tore siis kaks kärbest ühe hoobiga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 28. veebruar 2019 at 13:16

    Hea meega läheks Mäetagusele mehe ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta Elina 28. veebruar 2019 at 13:15

    Oma armsa perega! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 13:14

    Läheksin koos oma laste ja mehega. Kuna mehel 1.aprillil sünnipäev, siis oleks see vahva kingitus ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 28. veebruar 2019 at 13:14

    Oma kalli pojakesega!

  • Avatar
    Vasta Merle 28. veebruar 2019 at 13:13

    Vot ei teagi nüüd kas võtaks kaasa mehe või sõbranna ??. Puhkust oleks vaja küll ??

  • Avatar
    Vasta Pille 28. veebruar 2019 at 13:12

    Läheks abikaasa ja lapsega ?

  • Avatar
    Vasta Karin 28. veebruar 2019 at 13:12

    Mini-puhkus kuluks ära küll. Kaasa võtaks mehe ja oma “pudinad” 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 28. veebruar 2019 at 13:11

    Mina läheksin oma kalli noormehega puhkama! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kat 28. veebruar 2019 at 13:11

    Mina läheks mehe ja lapsega puhkama 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 28. veebruar 2019 at 13:10

    Oma abikaasa ja 3 pisikesega

  • Avatar
    Vasta Kati 28. veebruar 2019 at 13:07

    Läheksin oma elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 13:04

    Oma Truuveritega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 13:04

    Oma mehe ja lapsega läheks! ?

  • Avatar
    Vasta Keili 28. veebruar 2019 at 13:02

    Oma mehe ja 3 lapsega.

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 12:59

    Läheksin lapse ja elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Sille 28. veebruar 2019 at 12:59

    Läheksin sinna oma perega, unistame juba ammu väikeset spaapuhkusest, see oleks väga mõnus kogemus lastele esimeseks korraks, kes on nii vee- kui ka loomahullud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiiu 28. veebruar 2019 at 12:58

    Koos perega ?

  • Avatar
    Vasta Johanna 28. veebruar 2019 at 12:55

    Mehe ja pojaga

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. veebruar 2019 at 12:54

    Meeldiks mehega puhkama minna ?

  • Avatar
    Vasta Heili 28. veebruar 2019 at 12:54

    Mäetagusele läheks oma perega. Lastele kindlasti väga meeldiks selline reis.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. veebruar 2019 at 12:52

    Läheksin mehega puhkama ja piirkonda avastama ?

  • Avatar
    Vasta Elika 28. veebruar 2019 at 12:50

    Läheksime oma perega 🙂 Polegi ammu kuskil käinud ja olen mõelnud ka sellesama Mäetaguse mõisa külastamise peale.

  • Avatar
    Vasta Laura 28. veebruar 2019 at 12:50

    Võtaksin kaasa oma õe – pole sellist kvaliteetaega õega olnudki 🙂

  • Avatar
    Vasta Velda 28. veebruar 2019 at 12:50

    Läheksin tütrega

  • Avatar
    Vasta Anna 28. veebruar 2019 at 12:49

    Sooviks väga osaleda. Meil kaks väikest last ja selline minipuhkus oleks täpselt see, mida vaja ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 28. veebruar 2019 at 12:48

    Mõõdunud suvel käisime mehe, lapse, mehe vanemate ja venna perega kolmepäevasel väljasõidul Lõuna-Eestis. Sel aastal oli plaanis sama seltskonnaga (ja veel paar sugulast) minna just Ida-Eestisse. See kant meil suht avastamata veel. 🙂
    Põnev on lugeda, saab ideid, mida vaasata ja kuhu minna 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 12:47

    Läheksin oma abikaasa ja 3 lapsega. 5liikmelise perena oleks see meie esimene spa- puhkus 😀 .

  • Avatar
    Vasta Ege 28. veebruar 2019 at 12:46

    Oma sõbranna Elysega. Peale minu ära kolimist välismaale, oleks ideaalne põhjus koju tulla ja koos aega veeta 🙂
    Ise olen Ida-Virumaal üles kasvanud, Mäetaguse mõisa spasse ei ole kunagi jõudnud 😀

  • Avatar
    Vasta Andrea 28. veebruar 2019 at 12:45

    Oma mehe ja lapsega

  • Avatar
    Vasta Lenne 28. veebruar 2019 at 12:44

    Läheksin sinna koos elukaaslase ja 2 lapsega 🙂 Pole ammu koos midagi ettevõtnud puhkuse laadset, et kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kädy 28. veebruar 2019 at 12:44

    Perega tahaks ammu juba puhkama sõita ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. veebruar 2019 at 12:43

    Ilmselt elukaaslasega ja võtaks vennad ka kaasa ❤

  • Avatar
    Vasta Kristel Kaljas 28. veebruar 2019 at 12:43

    Läheksin oma perega. Meile kõigile kulub enne kevadet ja suuri aiatöid, üks mõnus ja lõõgastav puhkus ära. ????

  • Avatar
    Vasta Kärol 28. veebruar 2019 at 12:40

    Mina veaks puhkama oma kaks härrat, mehe ja kuu pärast aastaseks saava poja. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. veebruar 2019 at 12:39

    Läheks teeks abikaasaga romantikat. Mõlemale kuluks veidi aja maha võtmist ära.

  • Avatar
    Vasta Liisa 28. veebruar 2019 at 12:38

    Oma kalli pojaga!

  • Avatar
    Vasta Ille 28. veebruar 2019 at 12:38

    Läheksin mehe ja tütrega ?

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 12:37

    Muidugi oma laste ja mehega 🙂 Polegi kodust välja saanud pärast laste sündi, niiet võit kuluks väga ära ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 28. veebruar 2019 at 12:37

    Läheksin koos enda noormehega

  • Avatar
    Vasta Helika 28. veebruar 2019 at 12:35

    Väga kuluks ära üks puhkus! Kaasa võtaksin mehe ja tütre, ideaalis ka mehe ema, sest mul on suurepärane ämm! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannn 28. veebruar 2019 at 12:32

    Nii tahaks puhata. ? Iga päev tunnen järjest rohkem kuidas oleks kodusest rutiinist väikest vaheldust vaja.
    Kaasa võtaks tütred, kellest üks kümme ja teine natuke peale aasta ja peika.

  • Avatar
    Vasta Riin Vaheoja 28. veebruar 2019 at 12:31

    Me peale pesamuna sündi pole veel kuskile saanud perega minna. Seega läheks kogu perega: mina, mees, poeg (7a) tütar (2a) ja pesamuna (8k)

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 12:31

    Läheksin koos abikaasa ja pisipojaga. Väike puhkus kuluks hädasti ära enne uue beebi sündi 😉

  • Avatar
    Vasta Deivi 28. veebruar 2019 at 12:31

    Läheksin koos oma elukaaslasega, sest pole juba kuid puhata saanud see oleks ideaalne !

  • Avatar
    Vasta Helena 28. veebruar 2019 at 12:31

    Olen ammu sellist puhkust soovinud. Läheksin mehe ja lapsega.

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 12:31

    Sõbrannaga läheks teeks tüdrukuteõhtu 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 28. veebruar 2019 at 12:29

    Nii vahvad pildid! Lapsed nii rõõmsad ja roosad 🙂

    Mina naudin ka selliseid 3-päevaseid minipuhkuseid. Pole nagu liiga lühike, et jõuad kohale-magad-kõik aga ka mitte liiga pikk, et peaks hunniku asju kaasa tassima.
    Olen abikaasaga nii ka pikki nädalavahetusi välismaal teinud – nii mõnus on paar päeva hoopis kuskil Berliinis või Amsterdamis jalutada ja pannkooke hommikuks süüa 🙂 Ei tule ka liiga kulukas.

    Osaleksin ka loosis hea meelega.
    Varem sai Ida-Virumaal ikka käidud ja nähtud, kuna vanavanemad elasid seal. Nüüd kahjuks nii tihti ei satu. Super, kui saaksin abikaasaga paar päeva spas sulistada ja ka Jõhvi kalmistul küünla süüdata.

  • Avatar
    Vasta Inga 28. veebruar 2019 at 12:29

    Mäetagusele ikka oma mehe ja lapsega – nendega koos on Ida-Virumaa veel täitsa avastamata!

  • Avatar
    Vasta Käroly 28. veebruar 2019 at 12:27

    Soovin väga koos perega minna. Peaaegu terve Eesti olen läbi käinud aga piinlik tunnistada – ida poole polegi sattunud. Just seetõttu loodan väga loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Kristi Kurg 28. veebruar 2019 at 12:24

    Mina läheksin enda sõbraga, kellega tahaks rohkem tuttavaks saada ja aega veeta☺️

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis 28. veebruar 2019 at 12:22

    Oma armsa mehe ja lastega ☺️

  • Avatar
    Vasta Angela k 28. veebruar 2019 at 12:21

    Abikaasa ja lastega. Polegi saanud ammu spaasse ja Mäetagusel oli meil abikaasaga ka esimene ühine spas käimine aastaid tagasi. Siis sai kahekesi käidud, nüüd võtaks lapsed ka kaasa.

  • Avatar
    Vasta Sandra 28. veebruar 2019 at 12:21

    Ikka oma abikaasaga läheks. ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 12:20

    Oma neljaliikmelise perega.

  • Avatar
    Vasta Kady 28. veebruar 2019 at 12:17

    Perega läheks!

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. veebruar 2019 at 12:13

    Puhkusele läheksin perega. Polegi tükk aega nö kodust välja saanud ning puhkus oleks väga mõnus vaheldus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liivika 28. veebruar 2019 at 12:13

    Perega.
    Palju kuulnud kiidusõnu sealse puhkuse kohta.

  • Avatar
    Vasta Kaija 28. veebruar 2019 at 12:12

    Läheks koos oma perega (mees, mina ja 4 tütart -11a, 6a ja 1,5a kaksikud) Sellest saaks meie esimene ühine puhkus ?

  • Avatar
    Vasta Heidy 28. veebruar 2019 at 12:11

    Koos elukaaslase ja lapsega:)

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 12:10

    Ma läheksin ka mehe ja lapsega. 6 aastane poiss, kes väga fännab spas käike ? ?. Ja pildid on sul väga lahedad. Mõnus maavärk, noh ???

  • Avatar
    Vasta Kati 28. veebruar 2019 at 12:09

    Ei lähekski ise, vaid kingiks sõbrannale, kuna ta on kahe väikese lapsega kodune ja vajaks hädasti vaheldust. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kardo 28. veebruar 2019 at 12:09

    Liisi ja tema 2 lapsega läheks

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 12:08

    Ma läheksin ka mehe ja lapsega. 6 aastane poiss, kes väga fännab spas käike ? ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 28. veebruar 2019 at 12:08

    Mäetagusel ei olegi käinud, tundub päris lahe koht olema. Läheksin sinna koos perega. Mees ja kaks last, ühel neist sünna ka tulemas märtsis, nii et oleks äge kingitus talle.

  • Avatar
    Vasta Rutt 28. veebruar 2019 at 12:07

    Mina läheks koos perega, meil ka 3 last umbes samas vanuses mis teil. Viiekesi me polegi veel kuskil puhkamas käinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 28. veebruar 2019 at 12:07

    Koos oma abikaasaga. Suvel saabki meil 10 aastat abielus oldud. Meie niiöelda pulmaöö saigi Mäetaguse mõisas veedetud. Oleks tore kui võidaks loosi ?

  • Avatar
    Vasta Merje 28. veebruar 2019 at 12:06

    Kalli abikaasaga ja ei ole kunagi Jõhvis käinud.

  • Avatar
    Vasta Kats 28. veebruar 2019 at 12:06

    Läheksin elukaaslase ja beebiga.

  • Avatar
    Vasta Irma 28. veebruar 2019 at 12:06

    Mehe ja oma väikese pojakesega. Pojale oleks see esimene spaatamine, kohe varsti 2 kuud noor. 🙂

  • Avatar
    Vasta Külli Orehhova 28. veebruar 2019 at 12:05

    Läheksin perega ☺️

  • Avatar
    Vasta Merit 28. veebruar 2019 at 12:05

    Läheksin Mäetagusele puhkama koos perega 🙂

  • Avatar
    Vasta L 28. veebruar 2019 at 12:05

    Läheksin ikka oma armsa perega – abikaasa ja pisitütrega. Me pole ikka vägaväga ammu igapäevarutiinist välja saanud niiet nüüd oleks see aeg! ?

  • Avatar
    Vasta Jana toomla 28. veebruar 2019 at 12:05

    Abikaasaga ??

  • Avatar
    Vasta Lily 28. veebruar 2019 at 12:04

    Olen seal korra käinud. Käisime elukaaslasega kahekesi ja no megamõnus. Seekord võtaks pisema ka kaasa ? ja Selle talu tsekkaks ka üle ?

  • Avatar
    Vasta Miki 28. veebruar 2019 at 12:03

    Läheksin koos oma tulevase abikaasaga

  • Avatar
    Vasta Katri 28. veebruar 2019 at 12:03

    Läheksin oma mehe ja lapsega .

  • Avatar
    Vasta Aiki 28. veebruar 2019 at 12:03

    Kindlasti koos oma perega ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 12:02

    Ikka koos perega- abikaasa ja 4 lapsega. Kuna elame Tartus, siis see kant on täiesti avastamata ja viimati sai perega reisil käidud 2 aastat tagasi. Vahepeal sündis perre neljas laps ja polegi enam koos kuskile reisinud.

  • Avatar
    Vasta Mari 28. veebruar 2019 at 12:02

    Eks ikka mehe / tulevase lapse isaga. Juba pikemat aega oleme tahtnud Mäetagusele minna.

  • Avatar
    Vasta Olga 28. veebruar 2019 at 12:01

    Võidu puhul saadaksin oma vanemad mini puhkusele. Nad on sajaga selle välja teeninud.

  • Avatar
    Vasta Maili 28. veebruar 2019 at 12:01

    Ma läheks oma mehe ja kahe lapsega. Lapsed pole veel kordagi saanud kuskil veekeskuses ujuda. Suurem suvel jões käis issiga aga ega ta siis midagi teha ei osanud ja no ta on ikka hull vee armastaja. Ja kuna väiksem on veel väike siis ööbimisega oleks eriti hea. Saaks vahepeal puhkamas käia ja suurem saab issiga ujuda kui tahab.

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 12:00

    Mina läheks perega, Puhkus on alati oodatud ning vesi mulle ja lapsele väga meeldib.

  • Avatar
    Vasta Triinu V 28. veebruar 2019 at 12:00

    Läheksin oma mehe ja 2-aastase tütrega, ta armastab väga ujumist ja spas käimist.

  • Avatar
    Vasta Marie-Liis 28. veebruar 2019 at 11:59

    Läheks koos elukaaslasega puhkust nautima☺

  • Avatar
    Vasta L 28. veebruar 2019 at 11:58

    Mina läheksin koos oma tütrega, kes pidevalt ütleb, et tahaks minuga ainult kahekesi kuskile minna.
    Elu on nii kiire, et pole üldse mahti võtta mõned päevad ja lihtsalt kahekesi kuskile sõita või siis alati kipub keegi kaasa tahtma.
    Selline spaavariant oleks talle raudselt meele järgi.

  • Avatar
    Vasta Alliki 28. veebruar 2019 at 11:58

    Parima sõbrannaga. Ongi justkui kvaliteet ajast puudus ja mõlemad vajame üht head puhkust. ?

  • Avatar
    Vasta Merli 28. veebruar 2019 at 11:57

    Tahaksin väga minna oma kolme lapsega?

  • Avatar
    Vasta Eneli 28. veebruar 2019 at 11:57

    Läheks mehe ja lapsega!

  • Avatar
    Vasta Andre 28. veebruar 2019 at 11:57

    Oh, see tundub mega lahe! Täpselt selline, mida praegu tahaks – loodust, rahu, olla linnakärast eemal. Läheksin enda tüdrukuga, ka tema vajaks puhkust praegu, sest noh, lasteaiaõpetaja elu on nagu on ehk oleks tore saada puhkust ka talle 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 28. veebruar 2019 at 11:55

    Spaasse läheks elukaaslasega, kellega tuleb kohekohe aastapäev! Mõnus oleks seda seal tähistada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Aure 28. veebruar 2019 at 11:55

    Mehe ja pönniga läheks. Ise olen ainult korra-kaks Ida-Eestis käinud, näinud pole nagu midagi. ?

  • Avatar
    Vasta Piia 28. veebruar 2019 at 11:52

    Läheksin abikaasaga, puhkaks veel enne pisipere lisandumist 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 28. veebruar 2019 at 11:52

    Trippima läheks koos mehe ja peagi aastaseks saava pojaga. Oleks mõnus esimest sünnipäeva tähistada

  • Avatar
    Vasta Railis 28. veebruar 2019 at 11:52

    Läheksin oma mehe ja lapsega sinna lõõgastuma. Ning 9 kooselu aastapäeva tähistama. Laps on täielikult spaahull. Iga nädal räägib,et tahaks spaasse puhkama minna kus oleks ka bassein ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 28. veebruar 2019 at 11:52

    Oh valel ajal ? Nüüd kummitab oma nädalakese kindlasti jälle ? Aga selline minipuhkus oleks nii ideaalne! Läheksin elukaaslasega kahekesi, lapse jätaks enda vanemate hoolde ja naudiks oma päris esimest puhkust pärast lapse sündi ?

  • Avatar
    Vasta kristin 28. veebruar 2019 at 11:51

    Elukaaslasega ja meie 1 aastase lapsega. Puhkaks enne veel kui ma tööle naasen ja laps lasteaeda läheb.

  • Avatar
    Vasta Kristel 28. veebruar 2019 at 11:50

    Ikka oma perega, abikaasa ja kahe lapsega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 28. veebruar 2019 at 11:49

    Kuna koolis hakkab kohe kohe eksamiperiood, siis võtaksin heameelega aja maha ja kaasa võtaksin oma poisi?

  • Avatar
    Vasta Elis 28. veebruar 2019 at 11:48

    Hea meelega lõõgastuks koos oma kalli abikaasaga veel enne kui me juba kolmekesi oleme 🙂 Kuluks väga ära pisike puhkus veel enne beebi tulekut 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 28. veebruar 2019 at 11:48

    Läheksin koos oma kaaslasega, kellel märtsis sünnipäev. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marion 28. veebruar 2019 at 11:48

    Kuna viimasest niiöelda puhkusest koos perega on jupp maad möödas siis võtaksin oma pooleteise aastase hurmuri ja abikaasa käevangu ning läheks naudiks!

  • Avatar
    Vasta Suusi 28. veebruar 2019 at 11:46

    Mina võtaks kaasa 2 tütart ja 1 tütretütre.
    Loomatallu läheks ka kindlasti.

  • Avatar
    Vasta Annika 28. veebruar 2019 at 11:46

    Mina läheksin oma kaaslasega kes muidu üldse puhata ei oska, kõik päevad rügab tööd teha. Niiet tahaks teda üllatada küll ühe mõnus puhkusega 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve Rannik 28. veebruar 2019 at 11:46

    Spaasse tahaks hirmsasti ? Kuna mu parim sõber on ühtlasi juhuslikult juba ligi 20 aastat mu abikaasa , siis loomulikult läheksin koos temaga mõnulema ❤

  • Avatar
    Vasta Ave 28. veebruar 2019 at 11:45

    Ma läheksin perega. 3 alla 4-aastast last, kellest viimane on 1,5k, suudavad tõsiselt ära väsitada. Pole ammu kuskil spaas käinud.

  • Avatar
    Vasta Leane Jefimova 28. veebruar 2019 at 11:45

    Läheks koos elukaaslase ja beebiga 🙂 üks mõnus puhkus kuluks meile kõigile ära.

  • Avatar
    Vasta Dana 28. veebruar 2019 at 11:45

    Läheksin oma elukaaslasega ??

  • Avatar
    Vasta Grete 28. veebruar 2019 at 11:45

    Ma läheks oma kahe printsessi ja härraga puhkama 🙂 Rutiinile kuluks üks vaheldus ära küll

  • Avatar
    Vasta Eeps 28. veebruar 2019 at 11:44

    Sõpradega just plaanis suvel sinna minna väikesele tähistamisele, nii et see sviit kuluks marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. veebruar 2019 at 11:43

    Mäetagusele läheks perega, oleme neljaliikmelisena eksisteerinud hetkel vaid 4 päeva ja üks vahva perepuhkus oleks ju nagu dream come true peale haiglas veedetud päevi ja pisukest kodust kosumist?

  • Avatar
    Vasta Killu 28. veebruar 2019 at 11:41

    Läheks puhkaks elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Nele Merisoo 28. veebruar 2019 at 11:41

    Ma juba pikemat aega käin abikaasale varvastele, et tahan spasse. Eelkõige, et spas on ju beebit esimest korda ujutada eriti mugav. Ta aga ei võta vedu. Võidu puhul ei jääks tal muud üle ? Läheks laste (2) ja abikaasaga.

  • Avatar
    Vasta C 28. veebruar 2019 at 11:41

    Puhkama läheksin elukaaslase ja kahe pojaga (1a3k ja aprillis 3a). Poistele oleks see lahe, sest spasse ega kuskile ujulasse on nad siiani meil veel viimata. Pöidlad pihku ?

  • Avatar
    Vasta Nele 28. veebruar 2019 at 11:39

    Läheksin perega ( mees+2 last)

  • Avatar
    Vasta Helena 28. veebruar 2019 at 11:39

    Mina tahaks spasse puhkama minna koos oma emaga.

  • Avatar
    Vasta Krk 28. veebruar 2019 at 11:38

    Läheksin oma perega, lapsed on mõlemad veeloomad ja lambad on ka ägedad 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 28. veebruar 2019 at 11:38

    Mehe ja meie 2 lapsega (10a ja 5a ) 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 28. veebruar 2019 at 11:37

    Perega. Plaan minna ja võita oleks megasuper ??
    Loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 28. veebruar 2019 at 11:37

    Oi oi oi, tahan ka minna koos mehe ja kahe pisikese pätuga.

  • Avatar
    Vasta L 28. veebruar 2019 at 11:37

    Läheks mehe ja 8-kuuse beebiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilyn 28. veebruar 2019 at 11:37

    Mina läheksin koos oma mehe ja pisikese tüdrukuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Marti Vaerand 28. veebruar 2019 at 11:36

    Elukaaslasega Illega veedaks mõnusad 2 ööd

  • Avatar
    Vasta Signe 28. veebruar 2019 at 11:35

    Läheks oma perega.

  • Avatar
    Vasta Pirx 28. veebruar 2019 at 11:34

    Ahviksin sind ja läheks abikaasa ning kolme tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 28. veebruar 2019 at 11:34

    Mehe ja oma kahe mõngliga läheks – kõik kolm on suured veeloomad ja naudiks spaatamist väga 🙂 ja see talu on ka varasemalt silma jäänud, saaks sinna minnes kohe 2 asja korraga tehtud

  • Avatar
    Vasta T. 28. veebruar 2019 at 11:33

    Elukaaslasega ?
    Raseduse keskel hea puhata natuke kahekesi ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 28. veebruar 2019 at 11:33

    Olen Mäetagusel käinud perega , pisem laps oli sama vana nagu Marta sinul praegu ? seega sellest külastusest päris mitu kuud möödas , sest laps juba aastane ? Hea meelega läheksin tagasi , sest emotsioonid olid samad nagu sinulgi … nii puhas , nii rahulik ja vaikne – ideaalne vaheldus linnakärale ☺️ Ja muidugi läheksin uuesti oma meesperega ( ehk siis elukaaslane ja kaks poega ) ❤️ Nagu poolekohaga üksikema – need that vacay badly ? mees koguaeg töölähetuses ? Oleks hea ise lõõgastuda ja temale lastega tegelemine spaas jätta ?

  • Avatar
    Vasta Helen 28. veebruar 2019 at 11:32

    Läheksin oma mehe ja kahe poisipõnniga. Väikevennale oleks see samuti esimene spaas käik?

  • Avatar
    Vasta Aivi 28. veebruar 2019 at 11:32

    Elukaaslase ja oma kahe vahva lapsega!

  • Avatar
    Vasta Virge 28. veebruar 2019 at 11:32

    Spa puhkusele läheks oma kahe tütrega ja kui mees spa hirmust üle saab, siis võtaks tema ka kaasa ?. Me ei ole mitttte kunagi veel spas käinud. Fingers crossed

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. veebruar 2019 at 11:32

    Läheks teeks koos peikaga ühe minipuhkuse 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 28. veebruar 2019 at 11:32

    Läheks sõbranna ja lastega. Pisem 4 kuune ja selline vaikne kohake sobiks talle just esimeseks spa külastuseks.

  • Avatar
    Vasta Merka 28. veebruar 2019 at 11:31

    Mina läheksin koos mehe ja järgmisel nädalal 7-kuuseks saava tütrega ?
    Oleme ühe korra spas käinud ning tütreke väga nautis seda ?

  • Avatar
    Vasta Aliis Pai 28. veebruar 2019 at 11:31

    Läheksin koos enda mehega ja lapsega, kaasa võtaksin ka ämma, ehk siis võimalik meil mehega natuke aega ka omaette olla, mida polegi saanud??

  • Avatar
    Vasta Meryt 28. veebruar 2019 at 11:30

    Ikka koos abikaasa ja lapsega ?‍?‍?

  • Avatar
    Vasta Liisi 28. veebruar 2019 at 11:30

    Kõik tundub väga äge 🙂
    Tekib ka endal tahtmine minna aga no meil see perega puhkamine on paras peavalu 2 vanemat ja 4 last..see tähendab, et soodsalt ei saa miskit. Bronni tehes on juba häda, et nii palju lapsi…jah võimalus, et kõik magavad narides, ka mina mehega jääb minu poolt välistatuks?

  • Avatar
    Vasta Katry 28. veebruar 2019 at 11:29

    Läheks enda elukaaslase ja beebiga. Väga tore vaheldus oleks kodus olemisele 🙂

  • Avatar
    Vasta Küllikki 28. veebruar 2019 at 11:29

    Käisime just veebruaris abikaasaga Mäetagusel ja jäime ka väga-väga rahule! Meile meeldis ka nende restoran, head toidud ja meeldiv teenindus. hea meelega läheks sinna tagasi ja seekord lastega.

  • Avatar
    Vasta Mari 28. veebruar 2019 at 11:28

    Oma pere võtaks kaasa. Kuna meil hetkel palju muutusi ja ehk natuke keeruline perekliima siis oleks hädasti vaja kuhugi koos mõneks päevaks puhkama sõita.

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 11:27

    Läheksin elukaaslasega väikesele puhkusele ?

  • Avatar
    Vasta Katu 28. veebruar 2019 at 11:27

    Elukaaslasega, kahekesi puhkaks veel enne kui pisike sünnib ?

  • Avatar
    Vasta Marilin 28. veebruar 2019 at 11:26

    Oma perega läheks puhkame

  • Avatar
    Vasta Sandra 28. veebruar 2019 at 11:26

    Elukaaslane ja kaks last ?

  • Avatar
    Vasta Viorica 28. veebruar 2019 at 11:26

    Mina ise lähen Tallinnasse spasse sellel nädalavahetusel, aga kingiksin vanematele selle paketi, mis sa välja loosid. Papsil on esmaspäeval sünnipäev ja ta pole veel kordagi spasse saanud. Nad läheksid hea meelega puhkust nautima ??

  • Avatar
    Vasta Anna 28. veebruar 2019 at 11:25

    Perega 🙂

  • Avatar
    Vasta D 28. veebruar 2019 at 11:24

    Läheks elukaaslasega kindlastii!!!!

  • Avatar
    Vasta Ilona 28. veebruar 2019 at 11:24

    Läheksin Mäetagusele samuti perega, nagu Sina ? abikaasa ja 3 last. Selle gängiga juba igav ei hakka ? ja pealegi see loomatalu idee tundus eriti lahe ?

  • Avatar
    Vasta Angela 28. veebruar 2019 at 11:24

    Oii puhkama läheks kogu perega.
    olegi kogu perega tea mis ajast Saaremaal välja saanud. Ja üksi kahe pisikese marakratiga ei jõua ka reisida
    Pisike puhkus väljapool kuluks ära küll juba ?

  • Avatar
    Vasta K 28. veebruar 2019 at 11:24

    Mehe ja kõbubeebiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 28. veebruar 2019 at 11:24

    Läheks koos perega ( mees ja kaks last) ?

  • Avatar
    Vasta Marilin 28. veebruar 2019 at 11:24

    Puhkama läheks oma mehe ja kolme lapsega?

  • Avatar
    Vasta Anna 28. veebruar 2019 at 11:24

    Puhkaks koos abikaasa ja beebiga. Tahan nüüd ka seda peamassaazi!

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 11:22

    Oma elukaaslase ja lapsega muidugi 🙂

  • Avatar
    Vasta Maia 28. veebruar 2019 at 11:22

    Perega ?

  • Avatar
    Vasta Keidi 28. veebruar 2019 at 11:22

    Teeks perega väikese puhkuse ?

  • Avatar
    Vasta L. 28. veebruar 2019 at 11:21

    Läheksin koos oma mehe ja sama vana beebiga, kui Martagi on. Polegi ühtegi ööd sedasi kolmekesi kodust väljaspool olnud, saaks põnev olema 🙂

  • Avatar
    Vasta Britta 28. veebruar 2019 at 11:21

    Ma läheksin koos mehe ja pojaga. Unistame pikalt juba väikesest puhkusest koos spaaga ja ida pool polegi koos perega veel käinud.

  • Avatar
    Vasta Aveli 28. veebruar 2019 at 11:20

    Koos oma elukaaslasega .

  • Avatar
    Vasta Raili 28. veebruar 2019 at 11:19

    Läheksin koos perega – mehega ja lapsega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Angela 28. veebruar 2019 at 11:19

    Mina läheksin oma kihlatuga. Ammu oleme juba rääkinud, et kuna see ida pool on veel mölemal avastamata, siis oleks hea minna väiksele seiklusele seda yle kaema. Pole veel jöudnud, kord on töö, kord tuleb midagi muud vahele, aga kui sellise asja vöidaks, siis vötaks kyll ennast särgist kinni ja paneks ida poole ajama löpuks 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 28. veebruar 2019 at 11:18

    oiii, seda tahaks küll. Läheksin enda elukaaslasega ning võtaks õe perekonna ka kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 28. veebruar 2019 at 11:18

    Nii vahvad pildid ! Eriti armas on Mari munaga 🙂
    Ka mina armastan just selliseid 3-päevaseid puhkuseid. Ei ole väga vähe aega nagu 1 öö ja samas pole ka liiga pikalt, et peaks metsikus koguses asju kokku pakkima ja erldi puhkust tööl võtma. Selliseid pikki nädalavahetuseid oleme teinud ka välismaale, kui lennupiletid odavad – Berliin, Amsterdam – mõlemas linnas tore oma nädalavahetust veeta ja ringi jalutada – samas ei lähe liiga kalliks ja väsitavaks.

    Hea meelega osalen loosis ka.
    Mul elasid vanavanemad Jõhvis ja siis sai ikka Ida-Virumaad külastatud. Nüüd kahjuks pole enam põhjust olnud sinna sattuda.
    Hea meelega võtaks abikaasaga road-tripi ette, sulistaks SPA-s ja paneks Jõhvi kalmistule ka küünlad.

  • Avatar
    Vasta Tibu 28. veebruar 2019 at 11:16

    Perega 🙂

  • Avatar
    Vasta K 28. veebruar 2019 at 11:16

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 28. veebruar 2019 at 11:16

    Läheks ja naudiks koos mehega väikest spapuhkust. ?

  • Avatar
    Vasta Maria 28. veebruar 2019 at 11:16

    Nii mõnus puhkus! Tahaks ka väga idarannikut avastama minna. Võtaks elukaaslase ka ja nii kuluks ära üks väike spapuhkus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Agne-Mai 28. veebruar 2019 at 11:14

    Oma perega?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. veebruar 2019 at 11:13

    Võtaks kaasa õe koos lastega 🙂

  • Avatar
    Vasta K2xu 28. veebruar 2019 at 11:13

    Oh, puhkus kuluks praegu rohkem, kui marjaks ära. Laps on olnud kolm nädalat tõsiselt haige ja lõpuks hakkab terveks saama. Endal, ja ka tal, ajud juba kärssavad sellest kodus istumisest ja emo ning arstide vahet jooksmisest.
    Puhkusele läheks perega: väikelaps, abikaasa ja ise. ?

  • Avatar
    Vasta Ann 28. veebruar 2019 at 11:13

    Mina viiksin puhkama oma abikaasa, sest tema seda ei tee ? Aga puhkust vajaksime mõlemad ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 28. veebruar 2019 at 11:13

    Koos abikaasa ja tütrega. ?

  • Avatar
    Vasta Diana 28. veebruar 2019 at 11:12

    Läheksin puhkama koos oma tütre ja mehega ♥️

  • Avatar
    Vasta Annika 28. veebruar 2019 at 11:11

    Mehe ja detsembri lõpus sündinud tibuga ☺️

  • Avatar
    Vasta Signe 28. veebruar 2019 at 11:10

    Perega läheks,polegi kunagi käinud.

  • Avatar
    Vasta L. J. 28. veebruar 2019 at 11:10

    Läheksin elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Katria 28. veebruar 2019 at 11:09

    Mina lähkes oma poiss-sõbraga. Tähistaks tagantjärgi meie esimest aadmstat koos ?

  • Avatar
    Vasta D. 28. veebruar 2019 at 11:09

    Loomulikult oma härra ja lastega. Väiksem polegi spaas käinud ‘ ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 28. veebruar 2019 at 11:09

    Kuna oleme üldiselt suured autoga trippijad, läheks igal juhul oma parima tiimiga – mehe ja lastega 🙂

  • Avatar
    Vasta Daisy 28. veebruar 2019 at 11:08

    Elukaaslasega oleks hea aeg maha võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika Tõnisson 28. veebruar 2019 at 11:08

    Läheks oma armsa elukaaslasega mõnulema, kodukant siiski ju ? mitte et seal praegu elaks aga kunagi sai seal lähistel elatud ?

  • Avatar
    Vasta grete 28. veebruar 2019 at 11:08

    Mina läheks oma sünna puhul, kalli kutiga:)

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 11:08

    Kuu aja pärast on aastapäev ja no sellisel puhul oleks superlux võtta aeg maha ja veeta üks tore nädalavahetuse kallimaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 11:07

    Spaade läheksin mehe ja kahe lapsega,kes on ka hullud spa fännid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 28. veebruar 2019 at 11:07

    Kaspar Koov 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika Mürk 28. veebruar 2019 at 11:06

    Oma nelja lapse ja abikaasaga.
    Ja kui ei mahu, siis maksame juurde ?

  • Avatar
    Vasta Jane 28. veebruar 2019 at 11:06

    Oma perega kindlasti?

  • Avatar
    Vasta Mirja 28. veebruar 2019 at 11:06

    Mina sooviksin minna abikaasa ja lastega. Kuna meie elu on olnud katsumusterohke siis ei ole olnud väga võimalik perega kuskil puhata. Ja puhkusele kuskil välismaal eelistan iga kell puhkust Eestis ning eriti mõisamiljöös.
    Ja no Ida-Viru on äge kant!!! Sõidan kord nädalas tööasjus sinna ning see maanteelõ mis kulgeb mere äärt mööda!!!! Ohhh kuis tahaks seda vaadet perega nautida

  • Avatar
    Vasta Kaidy 28. veebruar 2019 at 11:06

    Läheksin enda kalli mehe ja lapsega ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 11:06

    Abikaasa ja pisikese tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 28. veebruar 2019 at 11:05

    Sooviksin oma perega minna ?

  • Avatar
    Vasta Helis 28. veebruar 2019 at 11:05

    Puhkama läheksin koos oma kalli elukaaslase ja lapsega. Viimasel spaapuhkusel jäi meie laps kahjuks esimesel ööl haigeks ja selle pärast saime veemõnusid vähe nautida. See oleks suurepärane võimalus uuesti minna ja lõõgastuda mõnusas spaas ?

  • Avatar
    Vasta Evelin 28. veebruar 2019 at 11:05

    Ikka abikaasa ja lastega (;

  • Avatar
    Vasta Kristiina Talvoja 28. veebruar 2019 at 11:05

    Abikaasa ja lastega

  • Avatar
    Vasta Anni 28. veebruar 2019 at 11:04

    Pole päris pikalt härraga kuskil väljasõidul käinud. Kuigi plaan on olnud sinnapoole minna siis on see kõik kuidagi toppama jäänud. Ning kui me lähemsimegi siis ehk ainult üheks päevaks niisama autoga trippima. Võit oleks armas, saaksime koos aega natuke nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina A. 28. veebruar 2019 at 11:04

    Läheksin koos sõbrannaga 🙂 kvaliteetaeg, et sõprusele midagi uut juurde luua 🙂

  • Avatar
    Vasta Mailit 28. veebruar 2019 at 11:03

    Abikaasa ja meie kolme lapsega.

  • Avatar
    Vasta Julia 28. veebruar 2019 at 11:03

    Oma kahe lapsega, 8a ja 2a. Naudivat vett ja uusi kohti.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 28. veebruar 2019 at 11:01

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Kairi 28. veebruar 2019 at 11:01

    Läheks mõnuleks koos abikaasaga 🙂

  • Avatar
    Vasta hedi 28. veebruar 2019 at 11:01

    perega ? lapsed juba kibelevadki kuhugi ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika Ennok 28. veebruar 2019 at 11:01

    Koos oma perega(mees ja kolm last)

  • Avatar
    Vasta Mai 28. veebruar 2019 at 11:00

    Mina läheksin oma kaaslasega 5. aastapäeva tähistama ☺

  • Avatar
    Vasta Siku 28. veebruar 2019 at 10:59

    Mina võtaks kaasa oma poiss-sõbra. Pole ammu kahekesi käinud kuskil puhkamas.

  • Avatar
    Vasta Jansa 28. veebruar 2019 at 10:59

    Spasse läheks mehega. Viimati saime kahekesi puhkusel käia 2,5 aastat tagasi.

  • Avatar
    Vasta MIRJAM 28. veebruar 2019 at 10:59

    Lapsed juba ammu ootavad spaa külastust, kuid kahjuks pole siiani jõudnud. Meil on samuti 3 väikest last ja ega polegi terve perega sobivat hotelli naljalt leida. Või kui lõpuks leiad, siia sobival ajal on suurperedele mõeldud toad ikka väga üüratu hinnaga või keegi suudab viimasel hetkel haigeks jääda. Nii et sõrmed risti ja väga loodan, et õnn seekord meile naeratab ning saame pulmaastapäeva perega üheskoos spaas veeta 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana K 28. veebruar 2019 at 10:58

    Oma kalli elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 10:58

    Ma läheks lihtsalt puhkama eks näis kes kaasa tuleb, aga no tõesti kuluks ära üks puhkus..

  • Avatar
    Vasta Sigrid 28. veebruar 2019 at 10:58

    Mina võtaks kaasa oma poiss-sõbra. Pole ammu kahekesi kuskil käinud.

  • Avatar
    Vasta Maar 28. veebruar 2019 at 10:57

    Ma ise ei läheks, aga saadaksin oma kalli parima sõbranna ja tema abikaasa sinna mõnulema. Neil oli just kaheksas aastapäev ning kuna mõlemad on sukeldunud pea ees oma töödesse ning ülikoolidesse, siis tuleks neile see väike minipuhkus ainult kasuks. Lisaks kaotasid nad alles oma kalli pereliikme, siis arvan et väike get-away oleks neile vägagi meeltmööda.

  • Avatar
    Vasta Kady 28. veebruar 2019 at 10:57

    Läheksin mehe ja kahe lapsega, oi kui tore oleks.
    Eriti loosidest osa ei võta tavaliselt, seekord proovin õnne 🙂 puhkust oleks ikka vaja.
    Olen muidu ka spa hindasid uurinud, aga sama targalt arvuti kinni pannud ja lohutanud end mõttega, et küll mõni teine homme 🙂
    Puhkaks veel sellises koosseisus nagu hetkel oleme, varsti ka perelisa tulekul 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 28. veebruar 2019 at 10:57

    No mul on variante mitmeid kellega minna- aga minna tahaks küll. Puhkuse tähenduski meelest läinud!

  • Avatar
    Vasta Sandra 28. veebruar 2019 at 10:57

    Puhkusele läheksin koos oma armsa emaga ja pisikese pojaga. Meile kuluks lapsega see puhkus ära küll, kuna ta saab ülehomme aastaseks ja tore oleks talle sünnipäeva puhul kingiks natuke sulistamist lubada ja endale veidi (nii kaua oodatud) puhkust saada! Oeh, loodan väga võidule 🙂

  • Avatar
    Vasta Tatjana Krõlova 28. veebruar 2019 at 10:57

    Mina läheksin oma armsa perega lõõgastuma!
    Seitsme kuune preili oleks kindlasti õnnelik kui saaks basseinis hullata ja vanemadki vajavad pisikest puhkust ☺

  • Avatar
    Vasta Tiia 28. veebruar 2019 at 10:57

    Läheksin koos oma kolme lapse ja mehega, nii oleks vaja sellist puhkust.

  • Avatar
    Vasta Liisi lill 28. veebruar 2019 at 10:56

    Hei, läheksin lõpuks taas kogu perega puhkama ehk siis oleks ideaalne võimalus kaasata lapsed ka puhkusele kes nii ootavad spaasse minekut. Jään lootma lõpuks ka enda õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Anelle 28. veebruar 2019 at 10:55

    Läheksin elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. veebruar 2019 at 10:54

    Läheksin puhkama koos mehe ja lapsega

  • Avatar
    Vasta Mairit 28. veebruar 2019 at 10:53

    Üks puhkus kuluks väga, koos perega ära. See oleks tore vaheldus igapäevasesse rutiini. Ja see koht on imeline, maalähedane ja vaikne.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 28. veebruar 2019 at 10:53

    Läheksin oma elukaaslasega ja kohe 4-kuuseks saava beebiga. Polegi sedasi puhkamas käind ja oleks tore ka veidi vahepeal puhata ??

  • Avatar
    Vasta Annika 28. veebruar 2019 at 10:53

    Läheksin elukaaslase ja pisipojaga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 28. veebruar 2019 at 10:53

    Läheksin oma elukaaslasega,kellele kuluks ka üks spakülastus ja mudimine väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Ell 28. veebruar 2019 at 10:53

    Läheksin koos mehe ja tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Karina 28. veebruar 2019 at 10:53

    Läheksin oma armsa kutiga sinna! ?

  • Avatar
    Vasta Dagmar 28. veebruar 2019 at 10:52

    Sõbraga 🙂

  • Avatar
    Vasta Irmi 28. veebruar 2019 at 10:51

    Elukaasalasega?

  • Avatar
    Vasta Birxu 28. veebruar 2019 at 10:51

    Läheksin koos perega- oma elukaaslase ja pisikese tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli Ranik 28. veebruar 2019 at 10:50

    Kindlasti oma perega.

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 10:50

    Mina läheksin perega. Nii väga oleks vaja väikest puhkust ning mehe ja lapsega ei ole väga ammu koos kvaliteet aega saanud nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 28. veebruar 2019 at 10:50

    Läheksin koos isa ja kahe väikese vennaga, sest neile oleks vàga vaja seda puhkust 🙂

  • Avatar
    Vasta Reili 28. veebruar 2019 at 10:50

    Läheksin puhkama koos oma elukaaslase ja nelja aastase pojaga. Me pole kumbki mehega kuskil eesti peal ringi reisinud ja spades käinud, et see võit sobiks meile ideaalselt. Saakski puhata enne kui suuremaks ehituseks läheb ja enne teise lapse sündi. ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. veebruar 2019 at 10:49

    Kindlasti läheksin kalli kaasaga. Kohe varsti oleme juba kolmekesi ja üks mõnus nädalalõpp ennem suurt elumuutust kuluks meile vägagi ära. Muidugi oleks see ka naistepäevaks kena kingitus.

  • Avatar
    Vasta Merit Krüger 28. veebruar 2019 at 10:48

    Läheksin oma veefännist 2,5a pojaga ja võtaks issi ka kaasa,sest kahjuks pole ammu kuskil koos käinud puhkamas. Kuluks ära väike vaheldus kõigile 🙂

  • Avatar
    Vasta Marina 28. veebruar 2019 at 10:48

    Läheksime sinna perega ehk abikaasa ja kolme lapsega. Enamik kohtades on paketiks 2+2 ehk üks laps oleks justkui üle ja kui pole enam imik, siis ei saa ka lisavoodit tuppa mahutada ja seega tulekski kaks hotellituba broneerida. Selline ühendatud tubade variant oleks superhea. Lisaks on lapsed vaheajal haiged olnud ja minu meelest täitsa puhkuse väljateeninud 🙂

  • Avatar
    Vasta Katariina 28. veebruar 2019 at 10:48

    Läheksin oma armsa emaga, kellega on alati mõnus tippida.

  • Avatar
    Vasta Sandra 28. veebruar 2019 at 10:47

    Läheks elukaaslasega, kes praegu 2 kuud teisel pool maakera on, hea võimalus eemale saada ja kahekesi aega veeta

  • Avatar
    Vasta Riina 28. veebruar 2019 at 10:47

    Läheks mehe ja 2 lapsega. Meil mehega aprillis mõlemal sünnipäev ka, nii et see oleks eriti mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta keiju 28. veebruar 2019 at 10:47

    Läheks oma elukaaslase ja tütrega kes on meeletu spaade ja loomade fänn

  • Avatar
    Vasta Birgit 28. veebruar 2019 at 10:47

    Võtaks kallima kaasa ja läheks avastaks hea meelega seda kanti 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 28. veebruar 2019 at 10:47

    Abikaasa ja kolme pojaga läheks mõnulema. Ühtlasi käiks ära ka Kiviõli suusakeskuses: )

  • Avatar
    Vasta Annu 28. veebruar 2019 at 10:46

    Oma härra viiksin puhkama. Ta on rüganud viimasel ajal nii hullult, selline puhkus oleks ideaalne talle! ?

  • Avatar
    Vasta Marleen 28. veebruar 2019 at 10:46

    Läheksin mehega puhkusele. Tal saab varati kaitsevägi läbi ja oleks ideaalne kingitus talle. Loodame, et loosiõnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 28. veebruar 2019 at 10:46

    Kaasa võtaksin abikaasa. Meie pulmaaastapäeva tähistamine SPAs jäi töistel põhjustel ära, seega oleks see suurepärane võimalus aeg maha võtta ja lihtsalt olla!

  • Avatar
    Vasta K.K. 28. veebruar 2019 at 10:45

    Kaks last ja mees

  • Avatar
    Vasta Karolin 28. veebruar 2019 at 10:45

    Läheksin koos elukaaslasega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 10:45

    Oma kalli mehe kristjaniga läheks mõnulema!

  • Avatar
    Vasta Marju 28. veebruar 2019 at 10:44

    Sõbranna ja tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleriin 28. veebruar 2019 at 10:43

    Läheksin koos oma õe perega, kellega koos elan. Oleks hea võimalus korraks aeg maha võtta ka lihtsalt nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoline-Carmen 28. veebruar 2019 at 10:42

    Me läheks mehe ja lastega. Nii väga oleks vaja ühte mõnusat puhkust oma kahe pärdiku(5 ja 3) ja mehega. Polegi käinud koos ammu puhkamas kuskil. Ja see oleks mõnus võimalus meile kõigile saada oma iga päeva rutiinit välja. Kõigele lisaks pole me veel jõudnud lastega spasse.

  • Avatar
    Vasta Maiken 28. veebruar 2019 at 10:42

    Oma kalli abikaasa ja tütrega puhkaks ? selles sombuses ilmas kuluks mõnus lõõgastus meile kõigile ära ?

  • Avatar
    Vasta Marian 28. veebruar 2019 at 10:42

    Läheksin oma elukaaslasega, kes viimasel on väga palju tööd rabanud, pole väga midagi koos teinud enam ja see oleks suurepärane üllatus talle 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 10:41

    Kusjuures Tagaväljatalu teeb ka ülimaitsvaid torte ?
    Läheks iga kell sinna ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. veebruar 2019 at 10:41

    Läheksin perega. Vôtaks pojad ja mehe ning naudiks mõnusalt aega 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 28. veebruar 2019 at 10:41

    Olen aastaid tahtnud sinna kanti minna, kuid kuidagi pole siiani Saaremaalt sinnapoole jõudnud. See oleks minu võimalus, tutvuda niisama seal käimata kohtadega ja kùlastada häid tuttavaid kes sealpool eestit laiali ?. Reisule làheks koos oma kalli elukaaslasega ja nàitaks talle kohti, mida ise juba seal läheduses külastanud olen! Pòidlad pihus ?

  • Avatar
    Vasta Lisbet 28. veebruar 2019 at 10:41

    Kallimaga, kellega elame eri linnades ning seetõttu just iga nädal ei näe. Oleks tore romantiline nädalavahetus veeta 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. veebruar 2019 at 10:41

    Võimaluse korral läheksin elukaaslasega kahekesi, et tähistada meie 3.aastapäeva. kui lastele hoidjat ei leia, siis terve perega ehk kolme lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 28. veebruar 2019 at 10:40

    Mina võtaksin kaasa oma 2 last – meil on olnud väga rasked ajad ning väike vaheldus/pisike puhkus kuluks meile kõigile väga ära!

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 10:40

    Spasse läheks perega. Laps juba ammu nuiab, et ta tahaks kuhugi spasse ööbima minna (me pole kunagi käinud).
    Kiirel otsingul ainult ei leidnud, kas lemmikloomad ka lubatud on… aga võib-olla olekski hea võimalus minipuhkuseks koerata. 😀

  • Avatar
    Vasta Kärolin 28. veebruar 2019 at 10:39

    Tere!
    Läheksin sinna oma kaaslasega kahjuks lapsi veel ei ole aga meile väga meeldib käia ja avastada uusi kohti. Nüüd talveperiood on vahele jäänud ja tunnen kuidas igatsen sellist puhkust.

  • Avatar
    Vasta Mare 28. veebruar 2019 at 10:39

    Läheksin elukaaslase ja 4 kuuse beebiga. Hetkel beebita raske kuskil käia pikemalt.

  • Avatar
    Vasta Airi Uusmaa 28. veebruar 2019 at 10:39

    Oma perega ,kuna lugesin,et seal head massaaši saab. Mehel ka õlaga probleem.Äkki aitab tedagi.????

  • Avatar
    Vasta Liis Er 28. veebruar 2019 at 10:37

    Ossa tundub nii lahe. Läheks oma vennaelukaaslasega (ilmselt sellele normaalsem sõna olemas) ja tema kahe lapsega.
    Käisime veebruari algul suurlinnas Tallinnas kaks ööd ja neile nii meeldis. Tore oleks nendega nüüd järjest kohti läbi käia.

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. veebruar 2019 at 10:37

    Läheksin koos perega,mehe ja 2 aastase tütrega. Oleme juba koos olnud 9 aastat aga alles avastame enda jaoks spaasid (ühe korra koos käinud ja ühekorra eraldi). Varem pole mees vedu võtnud ?. Ja kuna aprillis tuleb ka tal juubel siis mis oleks paremat kinki kui minna kõik koos mini puhkusele. ?
    Päikest!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. veebruar 2019 at 10:37

    Mäetagusele läheksin oma kallimaga ❤️

  • Avatar
    Vasta Mirgel 28. veebruar 2019 at 10:37

    Hei,
    Mul varsti sünna ning kasutaksin võimalust mehega väike getaway teha sel ajal 🙂 seega tore oleks võita 🙂

  • Avatar
    Vasta H.M. 28. veebruar 2019 at 10:37

    Perega läheks. Tuttav kant, seega tegevust oleks palju aga Spaasse pole veel sinna jõudnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaur 28. veebruar 2019 at 10:37

    Naise ja lastega 🙂

  • Avatar
    Vasta Vivian 28. veebruar 2019 at 10:37

    Läheksin koos elukaaslasega väikesele palju-oodatud puhkusele.

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 10:36

    Läheks veel enne kolmanda lapse sündi koos abikaasa, tütre ja pojaga. 🙂 Aprillis juba tähtaeg. ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 28. veebruar 2019 at 10:36

    Koos abikaasa ja lastega

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. veebruar 2019 at 10:36

    Kuna suure perega väga välja ei saa, siis see oleks just kui rusikas silma auku?
    Ma mu lastele meeldivad lambad. Nad tahavad ise pidama hakata, et villa saaks. Siis emme saab kududa?

  • Avatar
    Vasta Raili 28. veebruar 2019 at 10:36

    mina tahan minna! Oma armsate reisisellidega – 2 poega ja mees. Me armastame Eesti-puhkusi ja autoreise!!!

  • Avatar
    Vasta Kairit 28. veebruar 2019 at 10:35

    Läheks 5kuuse beebiga ja mehega.
    Polegi veel perega puhanud ning see kant ka avastamata!
    Niii soovin oma kevadväsimust leevendada, selline minipuhkus oleks idekas!:)

  • Avatar
    Vasta Reena 28. veebruar 2019 at 10:35

    Läheksin sinna oma kaaslasega. Pole seal kandis kunagi käinud. Tegelikult pole ma üldse väga kuskil Eestis ringi käinud ? noh, ehk joppab nüüd

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. veebruar 2019 at 10:35

    Nii tore tundus.
    Meie loomaarmastajad läheksime samamoodi viiekesi:)
    Polegi seal pool kunagi käinud.

    Puhkust oleks perele vaja

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 10:35

    Läheksin elukaaslasega ja 11-kuuse preiliga 🙂
    Oleks meie esimene ühine spas käik ja kusjuures elukaaslasega oleme koos olnud 14 aastat ja ei ole ikka koos ööbimisega spasse jõudnud.. 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa Tamm 28. veebruar 2019 at 10:34

    Oiii, mina läheksin oma pojaga küll puhkama 🙂 Teist poolt mul kahjuks pole, aga lapsega seigelda ja puhata on väga äge ?

  • Avatar
    Vasta Helle 28. veebruar 2019 at 10:34

    Nii tore lugemine. Abikaasa ka luges ja avaldas arvamust et nooooo sinna võiks ju minna küll.

  • Avatar
    Vasta Marika 28. veebruar 2019 at 10:34

    Abikaasa ja kolme pojaga läheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 28. veebruar 2019 at 10:33

    Soovin minna elukaaslasega minipuhkusele 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 28. veebruar 2019 at 10:33

    Võtan kaasa oma poja. Puhkust on vaja meil mõlemal.

  • Avatar
    Vasta Laura 28. veebruar 2019 at 10:33

    Mina võtaksin oma mehe ja beebi. Puhkus oleks praegu ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Marleen 28. veebruar 2019 at 10:33

    Oma peikaga tahaksin küll sinna minna!

  • Avatar
    Vasta Eliise 28. veebruar 2019 at 10:32

    Elukaaslasega 6ndat aastapäeva mais tähistama ☺??❤

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 10:32

    Elukaaslasega ❤️

  • Avatar
    Vasta Ma 28. veebruar 2019 at 10:32

    Täiega läheks sinna koos oma mehe ja kolme lapsega! ????

  • Avatar
    Vasta Nimi 28. veebruar 2019 at 10:31

    Läheksin oma perega.

  • Avatar
    Vasta Ülle M 28. veebruar 2019 at 10:31

    Tahaksin oma lapselastega koos rohkem kvaliteetaega veeta, sestap teeks selle tripi hea meelega. Mõlemad armastavad loomi ja linde ning on tõsised spahundid:)

  • Avatar
    Vasta Miina 28. veebruar 2019 at 10:30

    Elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 10:30

    Läheksin oma värske abikaasaga ja lapsega. Pole eelmisest suvest kuskil kolmekesi käinud. Lisaks mul kohe sünnipäev ka

  • Avatar
    Vasta Marianne 28. veebruar 2019 at 10:30

    Mehe ja pisipiiga viiks spaasse – endal on täna juubel ja tips sai aastaseks nädal tagasi, oleks tore kingitus meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. veebruar 2019 at 10:30

    Läheksin koos oma elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Kati 28. veebruar 2019 at 10:29

    Mina läheksin sinna oma laste ja mehega. Kuna mehe töö tõttu näeme harva,siis see on ka meie suhte kõikuma löönud. Pole juba ammu perena koos midagi teinud.Võibolla selline väike puhkus ja koosolemine lähendaks meid uuesti 🙂

  • Avatar
    Vasta A 28. veebruar 2019 at 10:29

    Läheksin abikaasaga ja tütrega ? üks korralik lõõgastus kuluks väga ära ?

  • Avatar
    Vasta Elina 28. veebruar 2019 at 10:29

    Teil tundus väga vahva puhkus olevat! 🙂
    Soovin ka loosis osaleda. Võidu korral läheksime koos perega: abikaasa , tütre ja pojaga Eestimaad avastama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 28. veebruar 2019 at 10:29

    Läheksin abikaasaga, ammu polegi kusagil kahekesi käinud ja vett ning sauna nautinud 🙂 Mäetaguse peale olen küll mõelnud aga siiani on ikka käimata. Äkki seekord naeratab loosiõnn ka meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 28. veebruar 2019 at 10:29

    Läheks oma just 2aastaseks saanud poja ja elukaaslasega, kena oleks korra rutiinist välja saada ja saare pealt mandrile ??

  • Avatar
    Vasta Eliise 28. veebruar 2019 at 10:29

    Noo kõigepealt sai mul kohvi täpselt enne videot otsa, siis kustus mu pikk kommentaar ?‍♀️
    Tahaks ka oma kolm last ja mehe puhkama viia, meie Marie on Martast 3 nädalat vanem, nii et praeguseks oleks puhkus super vaheldus!

  • Avatar
    Vasta Gaily 28. veebruar 2019 at 10:28

    Ma läheks imma kogu perega – Mammu, Kriksu ja Mella. 🙂

  • Avatar
    Vasta Greta 28. veebruar 2019 at 10:28

    Läheksin abikaasa ja lapsega. Viimane SPA puhkus katkes meie jaoks katastroofiliselt (õmblused ja kipsis jalg), et oleks vaja üht positiivset elamust.

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 10:28

    Puhkusele läheks koos abikaasa ja beebiga ? peale beebi sündi kuluks meile üka kosutav puhkus vägagi ära?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 28. veebruar 2019 at 10:28

    Ma läheksin koos oma suure ja väikse röövliga ehk siis abikaasa ja pojakesega. Väääga oleks vaja sellist mõnusat minipuhkust! 🙂

  • Avatar
    Vasta Rane 28. veebruar 2019 at 10:26

    Läheksin kindlasti on suure perega☺️

  • Avatar
    Vasta Martin 28. veebruar 2019 at 10:26

    Läheksin sõbraga puhkama

  • Avatar
    Vasta Ege 28. veebruar 2019 at 10:26

    Läheks lastega

  • Avatar
    Vasta Katrin Rumm 28. veebruar 2019 at 10:26

    Läheksime abikaasa, poja ja kõhubeebiga. Oleks ideaalne võimalus veel enne lapse sündi perega väike mõnus puhkus veeta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gaily 28. veebruar 2019 at 10:26

    Ammu plaaninud Mäetaguse môisa piiluma minna!

  • Avatar
    Vasta Elize 28. veebruar 2019 at 10:25

    Läheksin oma lastega puhkama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 10:25

    Soovin osaleda oma pisikese perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Hannah 28. veebruar 2019 at 10:25

    Oiii kuidas ma tahaksin spa puhkust! Läheksin koos oma sõbrannaga ja tähistaks kooli lõpetamist. Tore kingitus meile mõlemale 🙂

  • Avatar
    Vasta Merian 28. veebruar 2019 at 10:25

    Mina tahaks puhkama minna koos oma õe Alicega. Oleme mõlemad Ida-Virumaalt pärit, aga ega oma kodu läheduses naljalt SPAsse puhkama ei lähe – ikka otsid kohti kuskilt kaugemalt 🙂

    Oleks mõnus näha, mis kodukohas pakutakse, et hiljem soovitada.

  • Avatar
    Vasta Brit 28. veebruar 2019 at 10:25

    Seekord võiks minna koos mehega. Pole juba aastaid kahekesi puhanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin uusna 28. veebruar 2019 at 10:24

    Läheksin mehega

  • Avatar
    Vasta Annela 28. veebruar 2019 at 10:24

    Mina läheksin sinna oma kalli abikaas ja kahe armsa marakratiga 🙂
    Pole jõudnud veel lastega kuskile väiksele puhkusele minna ja ootan seda.

  • Avatar
    Vasta Aix 28. veebruar 2019 at 10:24

    Läheksin koos oma abikaasaga.

  • Avatar
    Vasta Sandra 28. veebruar 2019 at 10:24

    Kindlasti koos perega. Lapsed niii ootavad sellist puhkust. Meil on spas käimistega väljakujunenud nn süsteem – kord käime mehega kahekesi ja siis järgmine kord koos lastega. Nüüd ootavadki lapsed oma korda.
    See oleks ju fantast võit ja koht mõnusaks perepuhkuseks ?

  • Avatar
    Vasta Airi 28. veebruar 2019 at 10:24

    Läheksin puhkust nautima oma 7.a tütrega, kes armastab käia spaades ja mehega, kes praegu kaugel tööl aga Eestisse tulles oleks see ideaalne koosolemise aeg meie perele!

  • Avatar
    Vasta Merlyn Lemsalu 28. veebruar 2019 at 10:24

    Perega.

  • Avatar
    Vasta K 28. veebruar 2019 at 10:24

    Oma mehe ja tütre võtaksin kaasa?

  • Avatar
    Vasta Helina 28. veebruar 2019 at 10:24

    Läheksin koos perega ehk siis mehe ja kahe lapsega. 6 aastane tütar juba ammu lunib spasse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katariin 28. veebruar 2019 at 10:24

    Läheksin ona mehe ja pisitütrega. Tütreke polegi veel emme sünnikohta näinud, seega oleks igati tore Ida-Virumaal ringi trippida ja sugulasi külastada 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis Pedaja 28. veebruar 2019 at 10:24

    Sooviksin Mäetagusele minna oma elukaaslase ja väikse 3kuuse pojaga. Pojale meeldib vannitamine ja vesi väga ja oleks mõnus esimene spas käik ette võtta.

  • Avatar
    Vasta Iris 28. veebruar 2019 at 10:24

    Olen kuulnud Mäetaguse spaa kohta väga head tagasisidet aga ise veel kahjus pole jõudnud aga ma teen kindlasti selle ära.
    Minu teine pool kiidab Mäetagust kuna ta käib seal tihti tööd tegemas ja on vaimustuses sellest kohast. Niiet väga fun oleks ära käija seal 🙂 loodan õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. veebruar 2019 at 10:24

    Läheksin perega koos ?

  • Avatar
    Vasta Margit 28. veebruar 2019 at 10:23

    Puhkama läheks koos oma elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. veebruar 2019 at 10:23

    Kalli kaasa ja pojaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 28. veebruar 2019 at 10:23

    Tulen aprillis peikaga esimest korda Eestisse ja väga tahaks mõne päeva lihtsalt spaas liguneda ?

  • Avatar
    Vasta Anzelika 28. veebruar 2019 at 10:23

    Nii tore väike puhkus 🙂

    Läheksin koos oma elukaaslase ja pisipojaga

  • Avatar
    Vasta Laura 28. veebruar 2019 at 10:23

    Mina sõidaksin puhkama oma emaga. Ma tean, kui raske tal on kahel töökohal rügada ja kui väga ta puhkust vajab ??

  • Avatar
    Vasta Merle 28. veebruar 2019 at 10:22

    Sooviksin minna koos abikaasa ja kahe pojaga 🙂 Kuna abikaasal varsti sünnipäev tulemas siis saaksimegi neljakesi seda seal tähistada 🙂

  • Avatar
    Vasta Sara 28. veebruar 2019 at 10:22

    Sõbrannaga

  • Avatar
    Vasta Lotte 28. veebruar 2019 at 10:22

    Kuna mul varsti sünnipäev tulemas, siis see okeks ideaalne võimalus seda veeta spaas. Ja avastada ida-eestit.
    Läheksin koos mehe ja 2a tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 28. veebruar 2019 at 10:22

    Läheksin koos oma armsa kaaslasega. Ta teenib aega ja seetōttu oleme sunnitud olema kaks nädalat ilma teineteiseta. Taaskohtudes oleks küll hea spaad nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Helin 28. veebruar 2019 at 10:22

    Mina läheksin koos elukaaslase ja beebiga, kes on korra juba spas käinud aga nähes seda elevust mis tas oli, siis tundub et on suur spa fänn 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 28. veebruar 2019 at 10:21

    Oma kallite laste ja elukaaslasega külastaks suurima heameelega seda kohta. Kuna opertsioon tulemas ja võibolla enne suve ei saagi kuskile mõnulema, siis oleks see ideaalne minipuhkus me perele!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. veebruar 2019 at 10:21

    Làheksin oma õega, kel
    sûnnipaev tulemas ja lastega ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. veebruar 2019 at 10:21

    Oma elukaaslasega ?

    Ps! Videol on kehv heli ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. veebruar 2019 at 10:23

      autos oli jah, ma töötlesin selle ise kogemata imelikuks 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 28. veebruar 2019 at 10:21

    Me perega nii nii vajaks seda. Väiksemad lapsed sama vanad kui sul ja polegi veel perega puhkama saanud.
    See Mäetaguse tundub just selline mõnus rahulik koht, kus pole hullu möllu ja melu ja beebiga mõnus seal tsillida. Ja no sviiis tahaks ka olla… ilmselt mingi peretuba spaas on max, mis me oma perele lubada saaksime kunagi. 😀

  • Avatar
    Vasta Kaiti Käärd 28. veebruar 2019 at 10:20

    Kohe peab osalema, Ida-Eesti kant täiesti avastamata ja peatselt kolme kuuseks saava beebi ja viie aastase poja ning abikaasaga kuluks puhkus ära. Sinna koduloomaaeda läheka ka kindlasti, meie perele meeldivad väga säärased paigad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 28. veebruar 2019 at 10:20

    Läheksin Mäetagusele koos enda abikaasaga. Võibolla jätaksime lapsed isegi vanavanematele ja veedaksime aega, üle aastate kahekesti. Või siis hakkaks viimasel hetkel ikkagi lastest kahju ja võtaksime nad kaasa sinna Psatama, sest no millisele lapsele ei meeldiks basseinis hullata.

  • Avatar
    Vasta Ketukas 28. veebruar 2019 at 10:20

    Ma ei ole mitte kunagi oma lühikese 28 aastase elu jooksul veel sinnakanti sattunud, aga plaani olen juba mitu aastat pidanud, et peaks kätte võtma ja minema 😀 Aga sinnapaika on see senimaani jäänud. Kaasa võtaksin oma elukaaslase. Meile kuluks väga ära väike puhkus kahekesi:)

  • Avatar
    Vasta Karin 28. veebruar 2019 at 10:19

    Võtaksin külastuse ette oma pisikese perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 28. veebruar 2019 at 10:19

    Mehega läheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Maigi Riivald 28. veebruar 2019 at 10:18

    Ikka perega, abikaasa, tütre ja pojaga. Olen lastega korra käinud idas Meresuus aga tookrd jäi abikaasa koju. Nüüd siis võtamegi hoogu, et kõik koos minna ja mis oleks toredam. Tegelikult on see ida kant kõik avastamata ja oleks väga mõnus saada aega selle jaoks.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Semjonova 28. veebruar 2019 at 10:18

    Läheksime koos perega. Lapsed kindlasti rõõmustasid ?

  • Avatar
    Vasta K. 28. veebruar 2019 at 10:18

    Mina osaleks loosis! Mehel on sünnipäev tulemas ja just mõlgutan kuhu perega selle puhul puhkama sõita. Meil natukene nagu traditsiooniks saanud sünnipäevade puhul kuskile spaasse puhkama minna. ☺ Pole elusees sinna kanti sattunud, oleks ka tore seda kohta avastada!

  • Avatar
    Vasta Aeliis 28. veebruar 2019 at 10:18

    Võidu korras võtaksin kaasa oma pisikese pere- mehe ja 1,4a lapse!

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 10:18

    Oma kalli mehe ja kahe lapsega ? Meil oli just plaanis sinna minna lastega, kuid samal päeva, kui pidi minek olema, läksin mina hoopis pisikesega haiglasse ?

  • Avatar
    Vasta Mona Lisa 28. veebruar 2019 at 10:17

    Kaaslasega seal meie 3.koosoldud aastat tähistada oleks ju imeline❤️

  • Avatar
    Vasta Kristin 28. veebruar 2019 at 10:17

    Läheksin Mäetagusele oma elukaaslasega. Ise olen Ida-Virumaalt pârit(nüüd elan Tallinnas) ja oleme mitu korda rääkinud sinna poole reisimisest, aga pole selleni jõudnud kahjuks 🙁

  • Avatar
    Vasta Evelin 28. veebruar 2019 at 10:17

    Võtaksin kaasa oma lapse ja kutsuksin ka sõbranna koos lapsega. Seltsis segasem ?

  • Avatar
    Vasta Pille 28. veebruar 2019 at 10:17

    Just otsin spad kuhu järgmine nädal minna Ida -Virumaale, kuna mees peab päevaks sinna kanti tööle minema, siis mul oleks hea 6 kuuse beebiga seni Spas mõnuleda ?

  • Avatar
    Vasta Helena 28. veebruar 2019 at 10:16

    Mina läheks sinna oma elukaaslase ja meie imearmsa 4a röövliga. Puhkus on praegu must need meile kõigile! ?

  • Avatar
    Vasta Helena 28. veebruar 2019 at 10:16

    Läheksin koos oma elukaaslasega! ?

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 10:16

    Läheksin abikaasaga, keda niikuinii näeb ainult paari kuu tagant, siis oleks päris mönus temaga natuke kahekesi aega veeta ☺️

  • Avatar
    Vasta Hele-Mai 28. veebruar 2019 at 10:16

    Tere super ilusad pildid ja meeldejäävad mälestused.Hea ,et on veel selliseid kohti ,kus lapsed näevad loomi,mitte ,et kui küsida kus tuleb piim,siis vastavad nad poest,aga kus see poodi saab seda ei tea.Pole kunagi sellist kohta veel külastanud ja sooviks väga külastada oma perega seda imeilusat kohta,ja need loomad ,need on ju nii armsad.Päikest Teile sinna.

  • Avatar
    Vasta Birgit 28. veebruar 2019 at 10:16

    Läheksin sellisele tripile oma elukaaslasega. Oleks lihtsalt niii tore.

  • Avatar
    Vasta A. 28. veebruar 2019 at 10:15

    Mina läheksin oma mehega, sest tal on kohe juubel tulemas ja ta pole oma elus siiani üheski spas käinud , seega idekas oleks minna esimest korda sellisesse väiksesse rahulikku kohta, et ta maitse suhu saaks. Kaasa võtaksime kindlasti minu venna poja, sest ma olen tema ainus ja kõige lahedam tädi ja tema minu jaoks parim sõber ❤️

  • Avatar
    Vasta Delis 28. veebruar 2019 at 10:15

    Ikka oma armsa perega

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. veebruar 2019 at 10:15

    Läheksin oma tutika väikse perega – mehe ja pisikese pojaga ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 28. veebruar 2019 at 10:14

    No see kõlab kûll vãga kihvtilt. Lãheksin oma elukaaslase ja pisipojaga.

  • Avatar
    Vasta Teele 28. veebruar 2019 at 10:14

    Mina läheksin sinna samuti oma abikaasa ja kolme lapsega❤️❤️ Jumaldan sellised mõnusaid veits rahulikumaid puhkuseid kus saab lihtsalt koos aega veeta teises keskkonnas❤️

  • Avatar
    Vasta Piret 28. veebruar 2019 at 10:14

    No ikka mehe ja lapsega läheks puhkama! Praegu muust ei mõtlegi, kui saaks kõik koos puhata!

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. veebruar 2019 at 10:14

    Läheksin Mäetagusele koos oma kalli elukaaslasega, kõhu beebiga ja oma kahe armsa lapsega.

  • Avatar
    Vasta Kat 28. veebruar 2019 at 10:14

    Osalen loosis. Võidu korral läheksin minireisile koos mehe ja tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda Siht 28. veebruar 2019 at 10:14

    Oma kalli abikaasa ja aastase pojaga läheks mõnusale puhkusele, oleks väga vaja ??

  • Avatar
    Vasta Laura Tibar 28. veebruar 2019 at 10:14

    Mehe ja lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 28. veebruar 2019 at 10:14

    Ma just siin uurisin umbes tund tagasi su eelmise postituse peale seda Mäetaguse spa-d, aga ma ei saanud telefonis menüüd lahti nende kodulehel ja jäigi teadmata kas seal ühendatud tube on. Nüüd tean, et on olemas sviit kus oleks nii mugav lastega ööbida! Nii et kui ma selle võidu saaks siis läheks KINDLASTI oma perega… Meid on 5 ning nii mõnus ja mugav on ikka kui saab 2 väiksemat õhtul ühte tuppa magama ära panna ning ise siis mehe ja suurema lapsega teises toas chillida… See oleks ikka niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mõnus vaheldus ?? Jään esmaspäeva ootama sõrmed-varbad ristis lootuses see imeline minipuhkus oma perele võita ?

  • Avatar
    Vasta Tiina Spiegel 28. veebruar 2019 at 10:14

    Läheksin kindlasti oma elukaaslase ja lapsega. Teepealt haaraks kaasa veel oma suurema tütre ja lapselapse. Tema pole veel sellises kohas käinud ?

  • Avatar
    Vasta Piret 28. veebruar 2019 at 10:14

    Me oleme suured spafännid, eriti mo 4-aastane tütar. Seega lähekski mehe ja tütrega.

  • Avatar
    Vasta Evelin 28. veebruar 2019 at 10:13

    Läheksin oma perega(abikaasa,poeg ja tütar) ?üks väike perereis kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam Mustonen 28. veebruar 2019 at 10:13

    Läheks ikka perega, sest sealkandis on nii palju ilusat loodust ja palju vaatamist. Mõnus rahulik ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kady 28. veebruar 2019 at 10:13

    Läheksin oma mehe ja tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Annili 28. veebruar 2019 at 10:13

    Mina kingiksin selle vöimaluse oma emamle, kes saab märtsis 45! ?

  • Avatar
    Vasta Nele 28. veebruar 2019 at 10:13

    Elukaaslasega ??

  • Avatar
    Vasta Dags 28. veebruar 2019 at 10:13

    Läheksin oma 2a4 plikaga, 7 kuuse poisiga. No mehe võtaks ka loomulikult kaasa. 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi N 28. veebruar 2019 at 10:13

    Tere. Mäetagusele läheks oma armsate Veskitega – Roosi ja Janariga. Mõte juba on lõõgastav….

  • Avatar
    Vasta Delis Nabbi 28. veebruar 2019 at 10:13

    Ikka oma armsa perega:)

  • Avatar
    Vasta Elise 28. veebruar 2019 at 10:13

    Läheksin koos elukaaslasega, kellel oleks väga-väga vaja ühte puhkust praegu, et pingelisest ajast taastuda.

  • Avatar
    Vasta Diana 28. veebruar 2019 at 10:12

    Läheksin abikaasa ja lastega ! Väga kihvt koht tundub sinu kirjelduste põhjal 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. veebruar 2019 at 10:12

    Läheksin koos enda mehe ja lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 28. veebruar 2019 at 10:12

    Mäetaguse spaasse läheks koos õega, et saaks korra laste kõrvalt aja maha võtta:)

  • Avatar
    Vasta Katre 28. veebruar 2019 at 10:12

    Mäetagusel on mõnus! Läheksin sinna abikaasa ja kahe tütrega. Emmale oleks see samuti esimene spaatamine 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2019 at 10:12

    Võtaks lapsed ja sõbranna kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Teisy 28. veebruar 2019 at 10:12

    Mina viiksin oma
    vanaema puhkama 🙂 Vanaemal 66 sünnipäev ka tulemas ja see oleks ideaalne 🙂 Saabki tööst ka natuke puhkust ❤️

  • Avatar
    Vasta Airika 28. veebruar 2019 at 10:11

    Loomulikult oma mehega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 28. veebruar 2019 at 10:11

    Oi kui magus loos! Mäetagusele läheks oma elukaaslase ja aastase lapsega ?
    Tundub igati normaalne koht ka meil “reisimiseks” ?

  • Avatar
    Vasta Ringa 28. veebruar 2019 at 10:11

    Sooviksin väga loosis osaleda, et saaks igapäeva rütmist välja ja lihtsalt olla koos kaasa ja pisipojaga. 🙂

  • Avatar
    Vasta V 28. veebruar 2019 at 10:11

    Läheks koos enda mehega puhkama, olemegi mõelnud, et Ida kanti avastama minna koos, siis see oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Lea 28. veebruar 2019 at 10:10

    Mina läheksin puhkama oma kalli kaasaga ja imikuga ning 2 a lapsega 🙂 aitäh 😉

  • Avatar
    Vasta Maret 28. veebruar 2019 at 10:10

    Oma elukaaslasega ♥️?

  • Avatar
    Vasta Annika Maidle 28. veebruar 2019 at 10:10

    Läheksin mehe ja lapsega ?

  • Avatar
    Vasta K.A 28. veebruar 2019 at 10:10

    Kuna hiljuti käisin sõbrannaga Vspas, siis seekord viiksin oma elukaaslase minipuhkusele 🙂

  • Avatar
    Vasta Geili 28. veebruar 2019 at 10:10

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Piret 28. veebruar 2019 at 10:10

    Lastega

  • Avatar
    Vasta Eve 28. veebruar 2019 at 10:09

    Pojaga kvaliteetaega ja puhkust nautima 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 28. veebruar 2019 at 10:09

    Läheksin hea meelega mehega, kuna Ida-Virumaa kant on mulle väga võõras ja ei ole sinna üldse asja olnud, siis oleks hea teha väike “avasta eestit” puhkus küll.

  • Avatar
    Vasta Merilyn Oldja 28. veebruar 2019 at 10:09

    Kindlasti elukaaslasega:) Väike puhkus kuluks just ära siia sombusesse ilma.

  • Avatar
    Vasta Merit 28. veebruar 2019 at 10:09

    Ohh kui äge, sinna tallu tahaks kohe eriti minna! Kaasa võtaksin oma aastase poja ja elukaaslase ?. Kodusest elust vaheldus kuluks meile kõigile väga ära!

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 10:09

    Eks ikka oma kalli abikaasa ja kolme lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Geidi Noorlind 28. veebruar 2019 at 10:08

    Ma läheksin elukaaslase ja kahe pojaga ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 28. veebruar 2019 at 10:08

    Läheksin sinna oma abikaasaga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. veebruar 2019 at 10:07

    Oma mehega 🙂