Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

uut ägedat lastele

20. märts 2019

Tegin siin hiljaaegu Minim.ee poega väikse koostöö, mille raames sain endale nende kodukalt välja valida mõned tooted. Harva, kui ma häid valikuid teen siin elus, aga need tooted on kõik mu laste seas suureks hitiks saanud ja patt oleks ka teile neid tutvustamata jätta. Okei, osad asjad ei vaja tutvustamist, aga üks asi kindlasti. Kas te teadsite, et on olemas öko plastiliin? Enne valisin ma plastiliini selle järgi, et oleks play-doh, sest teised on sellised odavad ja pudisevad, siis Ailefo plastiliinid on mõnna tekstuuriga, ei pudise, hästi voolitavad ja konkreetselt ainukesed, mida lapsed pole veel ära läbustanud kõiki värve kokku plätserdades.

Mari ei hakkaks muidugi endale midagi enam suhu toppima ja isegi Lende vist enam seda ei teeks, aga väiksemate lastega on see plastiliin ideaalne, sest ta on valmistatud sellistest ainetest, et võid suhu panna küll. Hästi ta ei maitse, aga parem ongi, muidu sööksid lapsed su kalli plastiliini lihtsalt ära ja seda veel tarvis, eks…

Koos plastiliinidega valisime ka komplekti plastiliinitempleid (link). Jällegi selline asi, et sobib ka väiksematele lastele, hea lihtne mängida. Lisaboonuseks on see, et neid templeid saab kasutada ka näiteks lapsega küpsiste valmistamisel nende kaunistamiseks. Päris hea idee, just kodukalt lugesin, proovin kindlasti Mariga lähipäevil järele.

Suure “vea” tegin ma lastele ksülofoni välja valides. Selles suhtes, et pill ise on aus – valmistamisel kasutatakse mürgivaba liimi, orgaanilisi ja taimseid värve ning veepõhiseid lakke, fancy värk. Aga… jumala haud, kuidas lapsed seda vaest pilli piinavad ja peksavad. Või piinavad nad minu kõrvu? Igatahes tilistatakse seda hommikust õhtuni, vähemalt neile meeldib ja minul hakkavad kõrvad juba selle pininaga harjunud ? Peaasi, et lapsed rahul on!

Ega Marta ei saanud ka ilma jääda, temale valisin ma mängumati, millest saab soovi korral teha ka mänguasjakoti. Meie kasutame seda siiski Marta lebolana. Mulle meeldib, et seda on hea pessu visata, ei lähe lötsiks ja koledaks, Marta ju pidevalt lekib igast otsast midagi ? Üle päeva on ta meil igatahes pesus.

Ma ennast ei jätnud ka päris ilma, valisin endale välja megauhke mähkmekoti, aga selle sisust teen ma kunagi lähiajal uue postituse, et näidata, kui palju see mahutab ja mida ma seal sees hoian. Reisile rändab ta igatahes kaasa ?

Kui miski silma jäi, siis aprilli lõpuni kehtib Minim.ee e-poes sooduskood “MALLUKAS”, millega saab 15% alla! 

Ps! Piilu täna ka mu instasse (@mallukaz) seal loosin paki neid plastiliine ka välja!

*Tooted saadud minim.ee käest kingituseks

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. märts 2019 at 12:44

    Mina ostsin koos ksûlofoniga ka raamatu “Ksülofonimäng Liiseliga” Seal mõned lastelaulud, mida imelihtne mängida ja minu tûtrele vága meeldib. Ta veel vâike ja mängin talle ette veel. Kui teil seda pole, siis mina soovitan, Mari juba nii suur, et saaks kenasti ise ka asjale pihta 🙂

  • Avatar
    Vasta K 21. märts 2019 at 06:48

    Mallu! Kirjuta nüüd paluuuuun(??) millalgi nendest riidest mähkete tootjatest ka, kiida-laida erinevaid, mida proovinud oled. Mul on suur dilemma ja ma ootan seda postitust juba sellest ajast, kui sa viimase mähkmepostituse all ütlesid, et räägid oma lemmikutest mõnel järgmisel korral. Valikut on korduvkasutatavate mähkmete maalimas nii palju, et ma ei tea, kas ma enne lapse sünnitähtaja tulekut üldse midagi valida suudan ??

  • Avatar
    Vasta Ampsti 20. märts 2019 at 16:45

    Kas see kott on Lässigi legendaarse koti koopia? Tundub suht sarnane. https://www.laessig-fashion.de/wickelrucksack-goldie-backpack-boucle-beige
    Mul on Lässigi oma ja see on tõeliselt imeline toode, eriti just sisu ja taskute poolest. Kahju, et ma ei teadnud enne lapse saamist, et sellised olemas on, oleksin juba niisama ostnud endale seljakotiks.
    Selle sinu koti lehel pole sisust kahjuks pilti, kas on u sama mis Lässigi lehel? Selline kott on nt katsikukingitus kamba peale teha, mille eest lapsevanemad tänavad teid veel ka siis kui titt 18 saab.

  • Avatar
    Vasta Brit 20. märts 2019 at 12:19

    Mul on nende koduleht juba terve kuu lahti olnud, kuna neil on väga ilusad kotid, kuid pole suutnud veel välja valida millist võtta. See -15% vb aitab ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2019 at 12:30

      ma valisin puhtalt välimuse järgi, aga tegin mega valiku!

  • Avatar
    Vasta Kats 20. märts 2019 at 11:26

    Ma ei jõua seda mähkmekoti postitust ära oodata, tahan kohe selle koti kohta uurida :p
    Kas selle seljarihmasid saab regullida ka? Ma ei saanudki pildi pealt sellest aru!
    Lihtsalt mingi aeg ühe nahkkoti ostsin ja ei osanud seda algul vaadata aga panin ikka täoega puusse, sest rihmad väga ebamugavad kasutada 🙁
    Muidu see kott tundub üliäge, et lausa mõtlen selle soetamisele endale! Allahindlus puhas boonus 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2019 at 11:36

      Ma insta storydes täna näitan, hoia silm peal!

      • Avatar
        Vasta Kats 20. märts 2019 at 13:04

        Siis jääb ära! Pole instat ja ei jaga seda storyndust! 🙁 postitus ikka tuleb ükskord?

        • Avatar
          Vasta Kats 20. märts 2019 at 15:56

          Ma tegin sinu pärast insta omale 😛