SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

mõnus maiustamine*

1. aprill 2019

Kardo saatis mulle täna hommikul Lendest paar pilti, et rääkida, kuidas neil on täna lasteaiavaba päev ja et on plaanis mängutuppa minna ja rattaga sõita ja muud pulli teha. Mul on siin reisil käed-jalad kahegagi täis olnud ja Lende pärast pole otseselt muret üldse tundnud, ta on ju oma enda lihase isaga, mis seal muretseda. Aga nüüd ta pilti vaadates tuli küll selline “awww, Lendeeee” tunne sisse. Juba kolmapäeval näeme (kui ta nii hilja üleval on).

Pildil nosib Lende Delishi. Teate ju küll seda Valio magusat ampsu, mis juba jupp aega müügil on? Näeb välja selline:

Valio saatis meile kaks karbitäit juba siis, kui need just välja tulid ja vahetult enne mu reisi kaks uut karbitäit veel. Eks ma lastele teinekord ikka olen andnud, aga rohkem sõin ma neid vist siiski ise. Jajah, ma tean-tean, fitlife ja Orgutamised ja muud asjad, aga teate, ma leian, et mingi lõbu siin ilmas võib inimesel olla ka. Ja kui minu õnn ja rõõm seisnes selles, et viisin lapsed aeda ära, tegin tassi kohvi ja siis istusin maha, panin teleka mängima, rüüpasin kohvi ja kugistasin ühe Delishi alla, siis mis sellelgi häda. Öeldakse tegelt, et kui tahad maiustada, siis tee seda päeva esimeses pooles, eks? Noh, siis sobiv hommikuseks magusapauguks.

Maitseid on sellel kaks, mulle maitseb rohkem tavaline, Mari väitis, et talle maitseb kookose oma rohkem, aga tegelikult sõi ta seda, mida kätte anti. Pole ka imestada. Piimane, shokolaadine ja veidi krõbeda shokolaadikoorikuga koogike, mis seal on mitte armastada?

Üks positiivne külg veel nende Delishidega. Kui sul on paar tükki kapis, siis need säilivad üsna normaalse aja, seega ei ole seda, et ostad koogitüki ja pead selle ära viskama, sest see juba kaua külmikus passinud. Mulle ei maitse külmikumaitsega asjad… Delish ongi pmst tükk mahlast shokolaadikooki, mis on lihtsalt eraldi pakendatud ja ei lähe vanaks ja rõvedaks. Win!

Loomulikult on ta maius ja seda ei ole tervislik mitmete kaupa sisse ajada, aga ma usun, et aeg-ajalt magusaampsuks on see ideaalne. Mulle igatahes meeldib ja lastele meeldib, ning piiri pidades ei saa selle kohta miskit paha öelda. Elu ei pea olema ainult üks maisigalett või nii ?

Kas te olete seda Delishi juba mekkinud? Kui jah, siis kumb rohkem meeldis, kas tavaline või kookose oma? Valio lubas mul kaks kasti maiust ka välja loosida, seega kui sa tahad loosis osaleda, siis jäta aga kommentaar, kumba kasti sa oma külmikusse sooviksid (kas tavaline või kookos) ja juba reedel loosin võitja! 

*Postitus sündis koostöös Valioga

Loe ka neid postitusi!

435 kommentaari

Jäta kommentaar