JUMALAITA

beebihaige malakas

20. mai 2019

Kuna ma lubasin endale, et ma täna ka blogin, siis on teil suur au lugeda jälle mu suvalisi mõttepurtsatusi.

Esiteks: mul on uut telefoni vaja. Mu ustav Huawei 10 pro on muidu idekas, aga viimasel ajal jookseb aina kokku ja lääägib ja oleks vist aeg uus telefon majja peksta. Aga millist? Huawei meeldib mulle, aga samas pole Samsungi vastu kah miskit. iPhone…ei tea, ei tõmba, aga samas risti ette ka ei löö. Tahaks, et oleks norm hinnaga ja teeks head pilti, muud ei miskit. Muidugi mulle jäi esimesena silma miski kollane iPhone, aga samas nagunii panen kaaned peale ja suva, mis värvi ta sealt alt on.

Mis telefonid teil on? Mida soovitate?

Teiseks: MA RAIUN OMA HUULED MAHA!! Saate aru jah? Ma eile halasin, et uus ohatis oli tekkimas. Tund peale seda hakkas jälle uus tekkima. Ma ei viitsi, ma ei taha, ma ei suuda elada  nende sitaste ohatistega, nagu mis krdi hiv mul on, et mu immuunsust üldse nende vastu ei ole? See, et kõik pakuvad, et oo, need tulevad stressist – nagu mismoodi ma elama pean siis? Liikumatult lamades? ?‍♀️ Lihtsalt jälestan seda herpeseviirust niiiiiii väga.

Kolmandaks: lapsed on ägedad. Minu enda omad ja see ka, et kaks sõbrannat just oma rasedusest teatasid. Kuna ma ise olen nii kannatamatu, siis kinkisin Kristinale käigu Dr.Šoisi juurde, et ta juba 12dal nädalal soo teada saaks. Ta käis ära, lasi arstil soo paberile kirjutada ja siis eile korraldasid sõbrannad talle gender reveal peo, kus nad said kõikide lähedaste silme all soo teada. Kristinal endal oli täiega “poisi tunne”, samas ta mehel oli tüdruku tunne. Noh, mehe tunne võitis, sest tulemas on beebitüdruk, jeeeee! Kas teil oli rasedana mingi sisetunne soo suhtes? Kas see pidas paika? Ma vist alati arvanud, et mul tütar, va Lendega korraks oli “poisi tunne” ?

Üldse kuidagi imelik kade tunne on neid rasedaid vaadata. Saavad enda sees beebit kasvatada ja pärast titat plutitada ja nii. Aga siis ma meenutan endale, et mul on kolm triljonit last ja mul pole vaja mingit armeed lapsi, sest juba praegu on raske spaski käia, ei mahu tuppa lihtsalt ? Seega pean edaspidi leppima teiste titade plutitamisega. Õnneks sõbrad toodavad neid usinalt, ma siis olen valmis. Aga ikka kahju, et ise enam ei saa. Ma vist beebidest sõltuvuses ?‍♀️ Jumal tänatud, et Kardol kohe vasektoomia tuleb, hehe, siis pean laste saamiseks uue mehe võtma ja seda ma küll teha ei viitsi. Fain, eks ma siis elan ainult kolme lapsega nagu loom.

Neljandaks: Täna on juba mu raamatuesitlus! Mul oli plaan seal hästi kaunis olla, aga noh, need miljonid ohatised mu näos mind just eriliselt ei kaunista, seega saan ma olla oma tavalises maltsaolekus. Abiks ikka. Homme saan veel kodus olla, ülehomsest hakkab Tartu-Pärnu-Saaremaa tripp. Veame kihla, et selleks ajaks on mul tulnud juurde vähemalt kaks ohatist huulele ja ma ei imesta, kui kirsiks tordil ma mingi vagini herpese ka saaks. Sellega oleks vähemalt see hea osa, et seda teised ei näe ?‍♀️ Lihtsalt ma tunnen ennast nende ohatistega niiiiiiii koleda ja rämeda maltsana, et karju appi. Siis on hea vanu ja ilusaid pilte vaadata…

ainult veits meenutan Michael Jacksonit kivil irvitamas

Üldse ma veits kardan, et täna tulevad need lugejad Alter Egosse esitlusele ja siis avastavad, et ma mega igav lambiants ja ei loe enam mu blogi kunagi ja nõuavad raha ka tagasi, sest rõve oli mind vaadata või miskit. Positive thoughts! Tahaks juba, et see esitluste aeg läbi oleks, ma lihtsalt olen nii…pinges sellest, et ma olen kõigile max igav pettumus 😀 Et kui olengi, siis vähemalt ma hoiatasin ette teid.

Loe ka neid postitusi!

193 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta a 27. mai 2019 at 20:59

    Mul iPhone 7+, kolmas aasta juba ja olen rahul.

    Käisin raamatut esitlusel. Ja sa olid täiega mõnus ja chill. Autogrammist jäin aja puudumise tôttu ilma, aga raamat sellegipoolest väga hea ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2019 at 07:34

      naiss, millisl käisid :O

  • Avatar
    Vasta maisa 26. mai 2019 at 22:26

    https://uusmaare.wordpress.com/2016/03/27/onnetus/#comments

    Teine teema aga avastasin selle blogi ja wao,mida noor naine on läbi elanud..ehk pakub sulle ka huvi.

  • Avatar
    Vasta Kairit 22. mai 2019 at 15:50

    Samsung S9 juba paar nädalat, ca 450 euri. Teeb üliilusaid pilte ja üleüldse kiire ja vinge selle raha eest. Iphone soovitan vaenlastele.

  • Avatar
    Vasta Mell 22. mai 2019 at 13:28

    Meil on tervel perel One+ telefonid. Kõik oleme väga rahul, kiired ja oma hinnaklassis väga head telefonid. Nimi küll paljudele võõras aga tegelikult maailmas suhteliselt tuntud firma 😀
    Kaamera ka väga hea.
    See Kristina beebi soo teadasaamise viis tundub küll äge mõte ?
    HAHAH, Michael Jacksoni nali oli päris hea.

  • Avatar
    Vasta T 22. mai 2019 at 12:47

    Jätkuvalt soovitan homöopaatiat ja lüsiiniga jätka edasi. Kui sa kirjutad, et stressi pole võimalik vältida, et kuidas siis elada, siis homöopaatia leevendabki su emotsionaalsust. Piisab, kui sa korra lähed nt laste peale järgi ja herpes lööb kohe välja (tean omast kogemusest). Nii oligi mul see nõiaring üks aasta aega, ei möödunud kuud ilma herpeseta, sest lapsed ajasid ikka juhtme kokk aeg-ajalt. Olin ise juba suures ängistuses.

    Homöopaatiaga võtad kohe sulle-määratud spetsiaalset tera, kui tunned, et hakkab midagi tekkima ja saad selle kiirelt kontrolli alla. Homöopaat kaardistab su emotsionaalse seisundi ja võid selle käigus palju targemaks saada asjade osas, mida vb ise esialgu tähele ei panegi. Ja nii hakkabki su tervenemine. Mina, kes ma olin sari-ohatis, ei ole enam seda pidanud kannatama mitmeid kuid ja elu pole nii ilus olnud. Mis siis et lapsed ajavad vahepeal endiselt juhtme kokku 😀

    Niiet soovitan sammud seada kiirelt homöopaadi juurde ja kindlasti leiab us herpese-saaga oma loomuliku lõpu. Valtrex jäta kindlasti sinnapaika, sest see vaid mürgitab su keha.

  • Avatar
    Vasta Kerstin 22. mai 2019 at 08:09

    Mallu pane muskaatpähkel paela otsa ja kanna kaelas, ohatised ei kimbuta rohkem!?? Pähkli sisse tuleb lihtsalt auk puurida! ?

  • Avatar
    Vasta U.M. 21. mai 2019 at 17:30

    Minul oli ka kunagi ohatis ohatise otsa. Mäletan, et olin nii tüdinenud ja väsinud sellest, et kui oli tulemas mingi sündmus või oluline üritus, siis minul oli alati mokk paistes. Sain aga oma suurele murele abi tuttavalt, kes soovitas D-vitamiini hakata võtma. Minul toimib see siiani.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 18:59

      Vähemalt said abi 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 21. mai 2019 at 17:13

    Kas Su raamatust e-raamatut ei ole tulemas kunagi?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 18:59

      mai teagi :S

  • Avatar
    Vasta leelo 21. mai 2019 at 15:59

    Appi, hehehh

  • Avatar
    Vasta P 21. mai 2019 at 14:46

    Minul olid ka varem koguaeg ohatised ( no sinuga võrreldes siiski mitte nii hull) ja olin ka pidevalt hädas. Mina tablette ei proovinud,aga nii palju kui lugenud olen,siis on see ainuke viis kuidas olukorda leevendada (järjepidev võtmine siis) ja oma immuunsüsteemi tugevdamine. Minu töö on hullult väsitav (öötöö 3/4/5 ööd nädalas plus lapsed ja päeval magada ei saa) ja varem olid mul ohatised koguaeg kui külma sain,või üleväsinud. Nüüd võtan vitamiine ja olen väga vähe loomsepäritoluga asju tarbima hakanud (viimase aasta jooksul) ja ohatis on ainult paaril korral olnud.Nüüd juba tunnen varakult ja ainult kreemi peale pannes juba aitab. Vahel ei tule isegi villi enam üles. Ei tea,kas asi on toitumises,või vitamiinides,aga minul aitas. Sulle ei oskagi peale tablettide,vitamiinide ja toitumise midagi soovitada (need juba kõik läbi ka käinud).

  • Avatar
    Vasta Laura 21. mai 2019 at 11:51

    Hea hinnaklass ja head pildid ning vastupidav – OnePlus. Enne mul oli OnePlus 5 ja nüüd 6T. Hea kraam.?

  • Avatar
    Vasta Helery 21. mai 2019 at 07:21

    Mul on samsung S8 veel. Ja nii rahul olen. Pildid on selged ja teenib mind ustavalt.
    Kas lapsed tulevad tripile kaasa või jääb Kardo nendega koju kvaliteetaega veetma?
    Räägi, kuidas Martal ka läheb. Kuidas öösel magab, on kerge beebi, kas Lende ja Mari on armukadedad ta peale? Su lastest tahaks vahelduseks lugeda. Nad nii nunnud. ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:40

      Jaa, mulle meeldis ka mu samsung, mis mul kunagi oli. Lapsed ega Kardo tuurile kaasa ei tule. St Marta muidugi tuleb, aga teised jäävad Kardoga koju. Martal läheb väga hästi, magab nagu ta alati maganud on ja armukadedust ei tähelda. Aga homme Marta sünna, siis teen temast nagunii postituse 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 21. mai 2019 at 06:46

    Kui võib, siis ma natuke halaks ka siin kommentaarides. Kuskil ju peab end välja elama 😀 Mul nii kopp ees sellest, et ma koguaeg haige olen. Üks haigus teise otsa. Enne laste saamist olin ma täiesti terve inimene.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:40

      Ma usun, haige olla imeb täiega. Ma ÕNNEKS pole ammu olnd (va kaks roobiviirust :D)

  • Avatar
    Vasta K. K 21. mai 2019 at 04:14

    Ohatisi saab ravida tablettidega. Oli vist Valdex või miskit sellist. Proovi ja saad probleemist lahti.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:41

      omg tegelt v? ma pole elusees mõelnud sellel ega proovinud neid (konkreetselt lugesid ka posti v?)

  • Avatar
    Vasta Kessu 20. mai 2019 at 23:25

    Herpesega saad sa kui ostad ACID tbl 200 vs mul retseptiga 500. Kohe kui tunned sügelust vs midagi mis viitab tekkele,tbl kohe hinge alla ja ei tule nad.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:41

      ACID vist pole lubatud rasedana, valtrex on

      • Avatar
        Vasta mhm 21. mai 2019 at 11:57

        Seega sa oled rase?

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. mai 2019 at 12:33

          haha, appi, ma olen mingi erroris, ma tahtsin öelda IMETAVANA, mitte rasedana 😀

  • Avatar
    Vasta S. 20. mai 2019 at 23:05

    Krt, tellisin laupäeval su raamatu ja nii lootsin, et saan täna kätte aga sain ma jah 😀 nüüd loodan homse peale. Nüüd vist kuskil raamatupoes ka müügis, oleks pidanud täna ostma minema siis saaksin juba lugeda. Ootan seda raamatut nagu mingi väike laps jõuluvana tulekut ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:42

      Ma loodan ka, et varsti saad 🙂

  • Avatar
    Vasta M 20. mai 2019 at 21:22

    Mina soovitaks sul kindlasti huaweile truuks jääda. Nii p20 pro, mate 20 pro ja p30 pro on väga oma hinda väärt. Ise oman mate 20 pro’d ja elukaaslane on p20 pro omanik, mõlemad ostsime telefonid eeltellimisega niiet kasutanud oleme neid täpselt sellest ajast kui välja tulid ja siiani väga väga rahul, eriti kaameraga.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:42

      Huawei välistasin (loe eelmiseid komme)

  • Avatar
    Vasta Helena 20. mai 2019 at 20:58

    Soivitan soojalt Huawei P20pro, oman seda telefoni ja tõesti on hea, kiire ja teeb mega ilusaid pilte ka. Nüüd ka P30pro väljas, aga ei pea endale seda nii vajalikuks ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. mai 2019 at 20:48

    Nooremana olid mul ka väga tihti ohatised, ikka sellised, et pool lõuga villis ja kärnas. Peaaegu mitte kunagi ei tulnud need huulele, pigem ikka nahale ja mega suured. Sellel ajal vist olidki ainult Acic ja Xovirax salvid apteegist saadaval ja need ei aidanud eriti midagi. Ikka nädalaid kulus, millal need kärnad lõpuks ära kadusid ja eriti jube oli kui siis kohe jälle uued tulid. Mingi hetk tulid apteeki plaastrid, aga nali naljaks, mul olid ohatised nii suured, et see plaaster istus konkreetselt villi otsas ja ei ulatanud nahale või oleks pidanud kolm-neli plaastrit ühele ohatisele panema, lisaks ei aidanud need ka eriti. Siis leidsin selle Urgo geeli, mis tundus väga hea alguses, see vist reaalselt söövitas selle ohatise naha küljest ära, aga ka see ei aidanud enam lõpuks. Lahenduse leidsin tänu enda sõbrannale, kellel olid ka tihti ohatised ja kellel perearst soovitas hoopis tsinksalvi proovida. Proovisin ka, see maksab apteegis 2-3 eurot. Ja toimis – lihtsalt kuivatab mega kiirelt ära ja kui õigel ajal kreemi peale saan, siis ei tulegi. Nüüd ei ole enam nii hullusid ohatisi mõnda aega olnud – võib-olla kaks-kolm korda aastas ja pigem väiksemat sorti. Lihtsalt minu kogemus 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:44

      proovin ära!

  • Avatar
    Vasta Triin 20. mai 2019 at 20:03

    Edu esitlusteks ja jaksu ohatistega võitlemisel. Minul on kollane iPhone Xr, ise poleks never ostnud aga mees kinkis ja oiiii, kui rahul ma olen. Varem pidasin kõiki neid veidi imelikeks, kes iPhone omanikud ja väitsid, et kui korra ostad omale siis enam teisi telefone ei taha. Tegelt aga nii ongi ? Xr eelised on, et aku kestab ikka mega hästi, no nii ilus kollane on ka( ostsin läbipaistva põrutuskindla korpuse ja täiega lahe), kõik vajalik olemas ja teeb mega ilusad pildid ka! Soovitan soojalt

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:49

      mega kallis ka aint 😀

    • Avatar
      Vasta Elen 21. mai 2019 at 11:00

      Mina sain jõuluvana käest Samsung S10 + ?ja olen väga rahul,pilte teeb hästi ja ekraan ka piisavalt suur ?

  • Avatar
    Vasta Margaret 20. mai 2019 at 19:49

    Huawei p30 ? väga väga hea telefon!! Kaamera super! Pöördusin iPhone pealt tagasi androidile. Mulle väga meeldib ios, aga nende akud ei kesta

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. mai 2019 at 18:19

    Minu ema osales 2012 aastal mingis uuringus, kus ta sai mingi aja tagant vaktsiini vms ja see pidi herpese sagedust vähendama või sootuks lahti saama. Siiani on tal vist olnud kokku umbes 3 korda ja need ka mega leebed olnud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:50

      tahaks ka olla seal uuringus 😀

  • Avatar
    Vasta Pisi 20. mai 2019 at 18:09

    Esimese puhul polnud sisetunnet. Järgneva kahega teadsin juba enne rasedaks jäämist, et kumb tulemas on 🙂
    Kolme lapsega on jah raske kuskil hotellides olla. Lapsed nii väiksed, et ei saa vôtta kahte eraldi standard tuba. Vaja ikka suur peretuba võtta.
    Telefonidest soovitan iphone. Nendel olev ios on lihtsalt nii hea, et pole mingit probleemi sellega, et uimane vôi kokku jookseb. Kuna uued mudelid on väga kallid, siis soovitan xr-i. Need on need värvilised. Ma ise vahetasin enda iphone 7 selle vastu jaanuaris ja olen igati rahul. Mul läbipaistvad kaaned ümber, et see värv ikka nähtaval oleks ja ekraanil on siis see tempered class. Ei tea kahjuks, mis selle nimi on eesti keeles. Mul see oli ka iphone 7 ekraanil. Sai pandud see siis, kui telefon müüki tuli ja selle ostsin ja sellega see sai ka jaanuaris müüdud. Palju parem, kui see kaitsekile. Maksab rohkem, kui tavaline kile aga see kaitseb palju paremini seda ekraani.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:52

      uurin asja

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. mai 2019 at 15:42

    Peika ostis just Huawei p30 pro, maksab kahjuks ~9 sotti aga megaaaa mõnus telo on. Muõ endal p10 lite ja olen sellega ka juba poolteist aastat väga rahul aga nüüd peiksi üle ikka kade meel 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:53

      mai taha nii kallist 😀 v no TAHAN, aga ei raatsi

  • Avatar
    Vasta Siki 20. mai 2019 at 15:27

    Mul nii kahju sust nende ohatiste pärast? mul on umbes paar korda aastas ohatis aga õnneks üks ja nädalaga läinud..aga noooo kui oleks neid miljon nagu sul siis ilmselt tahaksin ka oma huuled maha raiuda?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:54

      jep 😀

  • Avatar
    Vasta erts 20. mai 2019 at 14:54

    Jaa, +1 (või hoopiski 1+) ehk siis liitun Oneplusi fännidega. Ma ei saa aru miks see telefon teistest n.ö lipulaevadest odavam on. Omasin OP5 ja andsin selle emale, et ka tema saaks paremaid pilte teha ning ostsin 6T. Super telefon.

  • Avatar
    Vasta Mari 20. mai 2019 at 14:40

    Siis kui nutitelefonid välja tulid, kasutasin Sony-t, aga oli sama teema, et pidevalt jooksis kokku jne jne.
    Nüüd juba kolmandat aastat iPhone omanik. Never pole asja, et telefon kokku jookseks. Nagu never. Kuna reisin palju, siis on oluline, et oleks hea ja vastupidav telefon, mida iPhone on. Lihtne kasutada, teeb häid pilte, ei jookse kokku, stiilne jne.

  • Avatar
    Vasta ann 20. mai 2019 at 13:58

    Homöopaadi juurde pole mõelnud minna? Kaotada pole väga midagi…. vist…. peale ohatise? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:03

      Mõtlesin muuseas 😀

    • Avatar
      Vasta Laura 21. mai 2019 at 06:39

      Mul on üks aine, mida alati võtan kohe kui tunnen, et ohatis hakkab tekkima. Ja ta jääb tulemata. Iga. Kord. Ma nii tänulik homöopaatia olemasolu eest 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:40

        ma peaks ka uurima seda.

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. mai 2019 at 13:55

    Minu mehel on ohatised pidevalty ja jube tüütu. Mulle ütles apteeker, et temal ka olid ja soovitas lasta perearstil kirjutada mingid tabletid, sain aru, et teed tabletikuuri ja siis aasta hooleta. Ütles, et tal endal olid enne pidevalt ohatised ja nüüd ei miskit. Muidugi ei ole ma oma meest veel perearsti juurde saanud, no ei lähe lihtsalt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:58

      ema on sul aasta hooleta, ma neid kuure teind küll ja veel. Viimati ala kuu tagasi – peale seda 5x olnd ohatised 😀

      • Avatar
        Vasta Ansa 20. mai 2019 at 16:30

        Mitu tabletti sa päevas võtsid, kui kuuri tegid? Mina tegin nii, et alustuseks võtsin 4tk et nö ehmatada ja siis edasi 3x päevas nädala. Siis edasi 2, selle kahe peal püsisin suht pikalt sest nii kui jäi üks vahelt ära, oli vill jälle platsis. Vist isegi 3 kuud jutti võtsin nii ja nüüd olen 1 tableti peal.

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:53

          ma tegin nii nagu pakil kirjas oli, 2x päevas

  • Avatar
    Vasta E. 20. mai 2019 at 13:46

    Ma tean Mallu, et sul on herpese vastu igasugu asju soovitatud .. et mine südaöösel ristteele ja lennuta tapetud kana tiivad kuu poole jne.. Kuna mul on ka herpes, siis varasemalt oli mul ka nii, et iga väiksema stressi ja külmetusega olid nad väljas, kuna mu enda imuunsüsteem on ääretult nõrk. Hakkasin paar aastat tagasi võtma vitamiine .. multivitamiine, kus on kindlasti olemas C vitamiin ning peale mõnda kuud see probleem mul kadus,ehk siis kui teised on külmetuses ja palavikus võin ma nende lähedal olla ja 60% tõenäosusega ma ei jää haigeks. Kui vitamiine olnen võtnud siis tekib mul herpes 1-2x aastas. Muidugi sa otsustad ise mida sa teed, aga proovida ju võib, hullemaks ikka ei lähe. Muideks vitamiine peab võtma KOGU AEG siis ja mitte jätma vahele või pause. Ise otsustad. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:48

      Ma võtangi vitakaid ka 🙁 Ammuilma juba

      • Avatar
        Vasta Älis 21. mai 2019 at 14:25

        Ma arvasin, et vasektoomia jaoks peab vähemalt 35 a vana olema.. ei teagi, kust kohast selline teadmine oli?‍♀️

        • Avatar
          Vasta Älis 21. mai 2019 at 14:25

          Sorry, see polnud mõeldud vastuseks, vaid eraldi kommentaariks.

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. mai 2019 at 18:46

          Ongi tegelikult-kas 35 VÕI kolme lapse vanem

  • Avatar
    Vasta Mia 20. mai 2019 at 13:39

    Ma arvan, et keegi ei vaataks, et sa megaigav lambikas ? Kui ma saaks su esitlusele tulla, siis ma oleks juba jumala õnnes, et sind lõpuks päriselus ära näen, isegi kui sa terve aja seal istuksid vaikides resting bitchface ees ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:48

      Ma väga harva suudan kahjuks vait olla 😀

  • Avatar
    Vasta H 20. mai 2019 at 13:01

    Soovitan kindlasti Iphone 8’t ☺️ Pildid tulevad imehead sellega.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:49

      🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 20. mai 2019 at 12:51

    Huhh. Mul tulevad ka need rõvedused mega kergelt. Lausa nii, et kui kellelgi ohatist näen, on mul ka hiljemalt järgmiseks päevaks korralikud villid huultel. Niiiiiiiii vastik ja ebamugav. Täiega tunnen kaasa ❤
    Aga telefonidest soovitan OnePlusi

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:49

      mul sama 😀 kellelgil näen või isegi JUTTU TEEN ohatisest, kohe saan ka.

  • Avatar
    Vasta Ä. 20. mai 2019 at 12:26

    Hei! 🙂
    Ma olen olnud su lugeja juba pikkapikka aega, aga kommenteerima ei ole sattunud, rohkem räägin mõtetes kaasa 😀
    Aga igatahes, tahtsin öelda, et hetkel olen su raamatuga poole peal ja lihtsalt nii vahva on!! 🙂 100% selline raamat, mis paneb kaasa mõtlema ja endaltki vähe tõsisemaid küsimusi küsima. Papa Endlist kirjutatud peatükk oli tõesti väga südamlik ja tõi pisara silma ning peatükk, kus keskendud suhetele pani ka mind asju teise külje alt vaatama.
    Samuti tahan ära mainida, et kuna olen ka ise noor ema, siis suur-suur aitäh sulle selle eest, et oled emaduse kohta aus! Iga ema vist suhtkoht pidevalt kahtleb endas ja üritab iga hinna eest teha kõik, et ta lapsel oleks hea olla, lihtsalt kuidagi lohutav on lugeda, et ei pea olema 24/7 superema ja ongi okei olla vahest väsinud ja vajada oma aega 🙂
    Kus ma jõuda tahtsin, siis lihtsalt aitäh, et nii äge oled! 🙂 ja kindlasti jätka kirjutamist, isegi kui harvemini, siis tea, et on küll ja küll inimesi, kes huviga uut postitust ootavad ja sulle täiega kaasa elavad! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:50

      Niiii armas tagasiside mu raamatule, aitäh sulle!! ❤️

  • Avatar
    Vasta Mai 20. mai 2019 at 12:25

    Su mees ka ikka ravi saab? Ravida tuleks mõlemat partnerit, isegi kui ühel pole mingeid sümptomeid. Huule- ja genitaalherpes on muidugi erinevad viirused, võimalik, et sul on “õnnestunud” mõlemad hankida.
    Telefonist… Huawei ostmine oleks praegu küll suur viga, uutel pole enam Google`i rakendusi ja vanemate mudelite puhul ei saa neid rakendusi enam uuendada. Korralikke pilte teevad Samsung S10 ja iPhone XS Max, Huaweis ja Xiomid ei saa neile lähedalegi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:50

      Mille jaoks mu mees ravi saama peaks, tal pole elusees ohatist olnd. Ja noh, genitaalherpest mul pole, seega jah 😀

      • Avatar
        Vasta C. 20. mai 2019 at 18:05

        Kardol ei pruugi ville olla aga ta võib olla viiruse kandja ehk tal lihtsalt peidetud kujul.

      • Avatar
        Vasta Mai 20. mai 2019 at 18:08

        Ja sa imestad miks see sul üha uuesti tagasi tuleb? Herpes on nagu papilloomiviirus või tupeseen- ravida tuleb mõlemat partnerit. Või sa arvad, et kuna su mehel pole tuppe, siis ei saa ta sulle ka tupeseent anda? Mees ei haigestugi, tema kannab vaid viirust edasi.

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:53

          ok

      • Avatar
        Vasta Pillr 20. mai 2019 at 21:21

        Sellepärast et isegi kui tal ei ole välja tulnud siis organismis on tal olemas see kohe kindlasti!
        Igakord kui sul on natuke vähem immuunsust siis saad sa temalt selle viiruse kahjuks 🙁
        Sama kui on tupeseen näiteks. Mõlemad peavad kreemitama et mees pärast uuesti naist ei nakataks.

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:43

          No oleks imelik, kui ta hakkas tegema kuuri haiguse vastu, mida tal pole.

  • Avatar
    Vasta R 20. mai 2019 at 11:51

    Sa oled kõige kihvtim inimene üldse. Ma never ever ei usu, et keegi, kes su esitlusele tuleb, pettuks ja kahetseks. Sa paned puusalt häid kilde ja oled lihtsalt väga särav inimene. Ka ohatistega! Nendega on üldse nii, et endal on nii halb aga teised suurt ei märkagi. Ma ka suur ohatiste all kannataja olnud, sina paned mulle ikkagi pika puuga ära….kahju kohe.
    Aga praegu kahjut palju ei jagu, käisin 5p tagasi opil ja peale seda olen nagu mingi friiking voodihaige ja muidu hädine…..haletsen ennast hoopis.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:51

      ah ära plära, saa parem ruttu terveks!

  • Avatar
    Vasta An. 20. mai 2019 at 11:45

    Olen praegu rase (8+6), ja mul on täiega poisi tunne peal. Eks mingi aeg saan teada, kas peab paika. 😀
    Ja lugesin su raamatu ka täna hommikul läbi ja mulle nii meeldis see! Kui sa rääkisid oma papast, siis ma lahistasin nii nutta. Minu arust oli see nii ilusasti ja naljakalt kirja pandud. Väga ilus!
    Ja peale su raamatut hakkasin ise ka kuidagi “pohhuistlikumalt” mõtlema. Muidu ma ise selline inimene, et mulle läheb väga hinge asjad, mis minust arvatakse ja räägitakse. Kuidagi aitas see lugemine mind. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:51

      No väga tore, see see raamatu point oligi :D!

  • Avatar
    Vasta Kelly 20. mai 2019 at 11:41

    Mul on mitmel tuttaval OnePlus ja hetkel on elisast võimalik juba eeltellida endale OnePlus 7. Olen ise saanud seda käppida ja pean tunnistama, et on igati vinksvonks. Pildid head, kiire kah – mis veel tahta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:51

      Kiidetakse tõesti palju!

  • Avatar
    Vasta Mer 20. mai 2019 at 11:35

    Mina kiidan Oneplus telefone, uskumatult vastupidavad ja uus Oneplus 7, mis kohe kohe eestis ka müügile tuleb, lubab väga häid pilte teha 🙂
    Aeglaseks ei ole jäänud 2015a ostetud oneplus 2, mis edasi väikevennale läks ja see tal siiani väga head tööd teeb, kusjuures on kiirem kui ta tutikas Huawei oli, mille ta ära uputas ? ja endal oneplus 5 juba 2 aastat tublisti tööd teinud ja eeldatavalt teeb sama palju vähemalt veel 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:51

      Krt, tahaks kohe näppida ühte.

  • Avatar
    Vasta S 20. mai 2019 at 11:12

    iPhone 7 soovitan, väga kvall picid saab, ja muud toimetused teeb ka hästi ära?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:52

      🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 20. mai 2019 at 11:11

    Vagiinaherpes on teise tüübi oma. Kui selle saad, siis pead Kardole molli andma. 😀
    Kohtume kolmapäeval! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:52

      Mul vaginikat ple veel õnneks 😀

  • Avatar
    Vasta Lisbet 20. mai 2019 at 11:09

    Huawei P30 teeb väga head pilti, aga maksab vist suht hingehinda ? näeb lahe välja kah, aga jah, eks suurem osa inimesi paneb ju telefonile nagunii kaaned või taguse.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:52

      Jaaa, ma nii palju ei raatsi maksta 🙁

  • Avatar
    Vasta carmen 20. mai 2019 at 11:02

    kustuta telefonist vahemälud ja mõttetud äpid ära, vb muutub kiiremaks ka siis. ehk õnnestub eluiga pikendada 😉 mul on sony kohe 4a vana 😀 rott ja no ei raatsi osta iga aasta mitmesajast telefoni… ei ole mõistlik ka tarbimise seisukohalt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:52

      See ka variant muidugi, proovin järele!

  • Avatar
    Vasta L 20. mai 2019 at 10:50

    Nägin just hiljuti unes, et sa said uue lapse ja mina pidin ta vastu võtma, aga millegipärast ta ei sündinud loomulikul teel, vaid koorus munast. 😀 Mina pidin tema eest veel hoolitsema ka jääma ja kandsin teda peos ringi, aga ühel hetkel ta kuivas kogemata ära ja sa olid mega vihane ja kurb. Sorri… 😀 Unenäoseletajast vist sellele tähendust ei leia.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 11:05

      Hahhaha, appi???

  • Avatar
    Vasta Margit 20. mai 2019 at 10:45

    Telefonist kindel ja hea valik Samsung S10 ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:54

      Mul samsung olnd ja meeldis küll jaa

  • Avatar
    Vasta Kairet 20. mai 2019 at 10:40

    Nädal tagasi olin sama mure ees, et uut telefoni vaja. Eelmine oli Huawei p20 lite. Nüüd valisin Pocophone F1, sest pildistan ainult telefoniga ning hea pildi kvaliteet on oluline. Olen super rahul, Huaweiga ei anna võrreldagi pildi kvaliteedi osa. Hind ka mõistlik ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:55

      Ma uurin selle kohta varsti 🙂

  • Avatar
    Vasta Leane 20. mai 2019 at 10:39

    Telefoniks punane Iphone XR ja ümber läbipaistev silikoonümbris. Väga rahul. Kasutanud juba aastaid iPhone telefone (eelmist 4a) ja ükski kord pole lääginud ega kokku jooksnud. Kaamera ka väga hea XR-il.
    Ohatise puhul on mind siiani kõige paremini aidanud cannadent suuõõneseerum.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:55

      cannadent on da best jah!

  • Avatar
    Vasta Heizl777 20. mai 2019 at 10:39

    Aga Kardo võiks ju enne loovutada spermat ja lasta see külmutada, näiteks Nova Vita kliinikus saab seda teha. Siis on igaks juhuks hiljem ka veel võimalik beebisid saada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:55

      Ah, pole tarvis 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. mai 2019 at 10:37

    Kõigepealt tahan öelda, et su raamat on fanfastiline! Sain reedel kätte ja igati ootamist väärt oli 🙂 Loen ja mõtlen, et no kurat oled ikka vinge inimene ja tahaks ka nii ägedat inimest tunda 🙂 Aitäh, et viitsisid raamatu kirjutada!
    Telefoni suhtes nii palju, et mul on iphone 6s ja mega rahul. Praegu peaks igati hea hinnaga ka saama selle. Mu meelest need samsungid ja muud margid peale kahte aastat kasutamist kukuvadki läägima :/

    Edu esitlustel ja kõik läheb hästi!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:56

      Issssand kui ägee, ma nii rõõmus nüüd nii ilusa tagasiside peale, jehhuu 😀

  • Avatar
    Vasta Johhi 20. mai 2019 at 10:34

    Päevanaer tuli ära selle Michael Jacksoni kommentaariga, nii, et pisarad väljas. Niiet igav sa ei ole kindlasti, mõtle palju positiivseid emotsioone sa inimestes igapäevaselt välja tood, kui blogid 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:56

      Ma konkreetselt tihti meenutan endale veits michelit 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 20. mai 2019 at 10:33

    Ma ostsin aprillis endale huawei p20 pro ja ma olen sellega väga rahul. Isa ostis omale p30ne ja minu arust ei ole just kõige suurepärasemad pildid, kuid asi võib ka selles olla, et ta vanem inimene ja ei oska kaamerat väga hästi kasutada ? Mul on kolm aastat olnud huawei telefonid ja ma olen igati rahul. Ja vanemad läksid sonyde pealt üle huaweidele ja ütlevad, et see oli parim otsus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:58

      Samas huaweide kohta see jutt, et uuendusi ei saa teha vms, loe siit kommidest.

  • Avatar
    Vasta A 20. mai 2019 at 10:30

    Kasutan huawri mate 10 prod ja kui see kunagi saba annab ostan sama asemel mis sest et enam ei müüda ?

  • Avatar
    Vasta Vililenna 20. mai 2019 at 10:25

    Aaa, et kui sa mulle tegelt ei meeldi, siis võin raha tagasi nõuda? Davai, ootan siis et mu meel oleks õhtul lahutatud kõigi saja eurtsi eest. Ja kui sa mingi hetk õhtu jooksul ei räägi nalja, siis hakkan kohe arvestama palju sa tagasi pead mulle maksma. Äkki oled siis päris elus nii nõme mutt, et maksad mulle hoopis peale, et pidin seda õudust õhtul kannatama.
    P. S. Kui see jäi segaseks, siis tegemist oli sarkasmiga ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:00

      Nüüd ma spets sind lõbustan terve õhtu, vaata et mu kõrvale istud siis 😀

  • Avatar
    Vasta R. 20. mai 2019 at 10:24

    Mis sa põed 🙂
    Tead, miks ma tahan esitlusele tulla? Et sulle isiklikult öelda, et ma eksisin – poliitsõjas ei ole ikka OK lapse kohta inetusti öelda ja ma tunnen end kehvasti, et ütlesin, et sa olid selle ära teeninud, sest ise torkisid herilasepesa. Vot 🙂 vaevalt, et sa raamatuesitlusel aru saadki, kes mille eest nüüd vabandab, aga mulle oli oluline see välja öelda!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:00

      Ah, pole üldse hullu, me kõik mõnikord eksime 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristhel 20. mai 2019 at 10:22

    Esimese triibuga teadsin, et ootan poissi 🙂 esimene UH pakuti et tuleb tüdruk aga teadsin ikka, et mingit plikat ei tule. Ja olin endas lõpuni kindel 🙂 Nüüd ongi väike Uku meil kodus!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:01

      Naiss 🙂

  • Avatar
    Vasta T. 20. mai 2019 at 10:19

    Minu rasedaunenägu:
    Ma nägin öösel unes, et pidin sinu juurde maja koristama tulema ? Aeda astudes mõtlesin, et kust tuli see jutt, et sul aed üles songitud…? Kõik oli nii ilus ja lilli täis. Isegi mullamuti hunnikuid ei olnud ? Sa läksid ise kodunt ära, ma pidin koristama hakkama, aga tellisin hoopis oma mehe sinna. Koos tõstsime su mööbli ringi, palju rohkem ruumi sai, ausalt ? Edasi pidin liikuma teisele korrusele, aga raseduse väsimus sai võitu ja ma keerasin end esimesel ettejuhtuval diivanil kerra ja jäin magama ? Kui ärkasin, olin õnneks omas kodus omas voodis ?
    Täpsustuseks pean mainima, et ma ei ole MITTE IIAL su maja juures käinud, mul on ainult tänu piltidele väike ettekujutus sellest, milline su aed ja kodu välja näevad. Ma ei tea, kuskohast üldse sellised unenäod tulevad ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:01

      haha, tahaks niii väga ilusat aeda 🙁

  • Avatar
    Vasta Minna 20. mai 2019 at 10:13

    Mul oli koguaeg tunne, et sünnib poiss. Ma tahtsin ka väga poissi. Dr.Šois ütles Oscar testi tehes, et sünnib tüdruk. Ok. Kui nii, siis nii. Endal oli ikka tunne, et poiss ja pidin beebist rääkides end koguaeg parandama, et mitte kutt vaid plika tuleb jah. Ja looteanatoomias palusin üle kontrollida – poiss, mis poiss. Ma polnud ikka kindel, sest no Šois ju väga ei eksi. Lasin 3D teha ITK-s – 300% poiss 😀 ja nii ongi – sündis poiss. Seega sisetunne võib siiski õigust rääkida 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:02

      Vedas 🙂

  • Avatar
    Vasta heili 20. mai 2019 at 10:11

    kui ohatised tihedalt kimbutavad siis oleks aeg üks antiboitsi kuur teha.. saab jupikeseks ajaks rahu (keegi kommis et pm jooksvalt koguaeg on..)

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:02

      Hmm, miks see aitaks?

    • Avatar
      Vasta Tups 20. mai 2019 at 16:53

      Herpes on viirus, antibootikume kasutatakse bakteriaalsete nakkuste korral.

    • Avatar
      Vasta K. 20. mai 2019 at 16:56

      ohatis = viirushaigus,
      antibiootikumid = bakteriaalsete haiguste raviks.
      mis see AB siin küll aitaks? (vihje: mitte midagi) kaks väga-väga erinevat asja.

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. mai 2019 at 17:10

        Ma ise mõtlen ka ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Maiken 20. mai 2019 at 10:10

    Oh saan täiesti aru.Ohatised on rämedad.Eelmisel korral sinu postituse peale õhkasin kergendunult ,et mul olid suunurgad megalt kuivavad ja katkised aga ainult sellest et sõin mõnuga ananassi(kui loll).Ja järgmisel päeval selline ohatis.MEGA valus ja megaräme.Miks mõni inimene peab neid kannatama aru ma ei saa :/

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:02

      Ma ka ei tea 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari 20. mai 2019 at 10:03

    Ohatise tekkimise algjärgus on hea kõrvavaiku peale panna.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:02

      ei

    • Avatar
      Vasta ENimetu 21. mai 2019 at 13:08

      Mina kuulun samuti OnePlus fännide klubisse. Kui mu OnePlus 3 õnnetult katki kukkus, siis polnud pisematki kahtlust, mis firma telefon järgmiseks tuleb ehk nüüd kasutuses OnePlus 6 (viimane versioon, millele saab tavapärased juhtmega kõrvaklapid ühendada). Teeb ilusaid pilte (vähemalt minu silmale) ja on kiire. Igaks juhuks ütlen, et neil vähe teistsugune laadija (kiirlaadija) ehk seda pole arvatavasti nii lihtne asendada.

    • Avatar
      Vasta Älis 21. mai 2019 at 14:34

      Mhm, jaaah! Ja kui madu nõelab, siis tuleb peale kusta. Ja kui põletada saad, siis tuleb sitta peale määrida.. 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 21. mai 2019 at 18:47

        ??

  • Avatar
    Vasta Kats 20. mai 2019 at 10:03

    Mul iphone, mehel Samsung ja no isegi kui ma ei tahaks seda tunnistada, siis tema samsung teeb paremad pildid 🙂 Tuttav fotugraaf isegi kiitis tema samsungi pilti 😉 ja mul mitmes iphone ja vähmalt mulle tundub et isegi kui algul ilusad selged pildid siis mõne aja möödudes läheb kvaliteet kuidagi alla!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:03

      Jaa Samsung tegi häid pilte küll

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. mai 2019 at 10:01

    Mul samsung S9 aga soovitan Samsung S10, ainult head kuulnud selle kohta.
    Ja ALATI, kui sa ohatistest kirjutad, tuleb meelde sõbrants, kellel samamoodi alati enne iga planeeritud pidu või üritust tuleb ohatis ? ise õnneks pole nendega võitlema pidanud, ptuiptui.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:03

      Veab sul 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 20. mai 2019 at 10:01

    Teist last ootama jäädes oli täiega poisi tunne, esimene tüdruk, seega soovisin salaja seda “one of each” varianti ?. Anatoomias alguses ei näidanud ennast hästi ja öeldi, et “pigem tüdruk”, et 10% tõenäosus ikka poisile ka ?. Viimane ultraheli 1kuu enne kinnitas siiski tüdrukut. Ja nüüd kodus peaaegu 2kuune numpsik plikatirts ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:03

      Jeee, õnne 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 20. mai 2019 at 09:59

    Täiega soovitan OnePlus’i telefone. Ise kasutan OnePlus 5 juba 2 aastat ja pole mitte ühtegi probleemi olnud. Enne vahetasin keskmiselt iga 1.5 aasta tagant kuna aku ei toiminud, kaamera oli halb jne. Väga soovitan!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:03

      Uurin värki, tänks!

  • Avatar
    Vasta Cärol 20. mai 2019 at 09:55

    Mul Huawei p30, enne oli iPhone 7 plus. Huawei kaamera on triljon korda parem kui iPhone oma oli :D. Ma muidu arvasin et never ei suuda androidi kasutada, no varem ei suutnudki, aga see p30 on ideaalne, pole veel kordagi ühtegi probleemi olnud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:04

      Naiss!

    • Avatar
      Vasta Margaret 20. mai 2019 at 19:52

      Täpselt sama emotsioon ? ja enne Huawei p30 kasutasin iPhone 7 plussi

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. mai 2019 at 09:51

    Valtrex, viska kohe peoga sisse (loe infolehelt täpsemat max. kogust), aitab kiiresti kipituse, valu ja edasileviku peatada ?
    Lugesin põgusalt, et oled proovinud, proovi veel

  • Avatar
    Vasta Liis 20. mai 2019 at 09:39

    Pole kunagi varem ohatisi ega midagi sellist olnud, aga imetamine mult kõik vist ära võtnud ja sain mingi ohatise suunurka juba mitu nädalat tagasi ja see lihtsalt ei kaooo ära ??? ei saa suud lahtigi teha ega normaalselt süüa(see viimane asi muidugi hea?) topin acic’i kreemi küll aga see ei paista aitavat.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:40

      see acic kreem on kõige lambisem, osta Urgo gel!

      • Avatar
        Vasta Külli 20. mai 2019 at 12:47

        Mallu pane ohatisele kõrvavaiku näpuotsaga natuke.vahet pole kas enda või laste.mind kunagi vanaema õpetas ja see tõesti kaotab ohatise päeva kahega ära.ma ei osta juba mitu aastat ohatiste jaoks rohtu.

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:49

          ei aita 😀

    • Avatar
      Vasta Kristel 20. mai 2019 at 13:37

      Mul aitas B vitamiin selle suunurga ohatise vastu.

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:49

        nagu… tabletina v

        • Avatar
          Vasta Kats 20. mai 2019 at 20:13

          Jaa, kusjuures olen ka kuulnud et b-vitamiini puudus! Seda enam et imetad ka veel hetkel võib selle puudus olla! ( kuigi sul vist varem ka probleeme ohatisega)? Aga berocca plus vees lahustuvad tablad head’ igaljuhul halba ei tee see 😉

      • Avatar
        Vasta carmen 20. mai 2019 at 18:55

        See suunurgas pole ohatis, vaid ongi B vit puudusest tingitud https://kodus.ee/artikkel/suunurgad-katki-ja-masendus-peal-mis-pohjuseks

      • Avatar
        Vasta JJ 20. mai 2019 at 18:56

        B-vitamiinide puudusest tekivad suunurkadesse lõhed, aga see ei ole ohatis.

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:50

          need vist jah eri asjad.

  • Avatar
    Vasta Mary 20. mai 2019 at 09:38

    Seda unustasin mainida, et ma olen ka ohatise-face. Õudne, masendav … kohe kui grammikegi lisa pinget (ehk siis põmst koguaeg) , on ohatis platsis. Praegu olen kaugelt vaadates nagu Hitler, kaunis veritsev ohatise kobar täpselt nina ja huulte vahel keskel.

    Lahti saamise peale enam ei looda, sest nende kadumist ei kiirenda ükski vahend eriti. Aga nippe, kuidas seda õudust paremini peita, millist kamuflaaž’i kanda tahaks küll vägaaa!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:40

      Ma ise kaalun burka ostmist 😀

      • Avatar
        Vasta Mary 20. mai 2019 at 16:19

        ? hea plaam

    • Avatar
      Vasta Boffin 20. mai 2019 at 10:15

      Mu Alfil on ka (varsti kaheaastane) koguaeg ohatis huulel . Üks ei jõua ära minna kui juba teine tekkimas on. Lapsest kahju. See ju mega ebameeldiv ja valulik. :'(

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:01

        õõõh lapsest jaa täiega rohkem kahju, Maril ka oli 1x ja nii vastik oli 🙁

  • Avatar
    Vasta Mary 20. mai 2019 at 09:33

    Raamat on väga nunnu, sain juba reedel kätte, aga eile jõudsin korraks avada ja paar peatükki lugeda.
    Edu esitlustega!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:41

      OO niii ägeee, head lugemist!

  • Avatar
    Vasta Mi 20. mai 2019 at 09:33

    Huawei p30 pro! Pildistamiseks ideaalne, välimus on ilus ja üleüldse väga hea telefon, eriti kui juba oled huaweiga harjunud. Ma olin aastaid iPhonei omanik ja eelmine aasta tegin selle sammu ning läksin huaweile üle, deem kui raske see oli ja kahetsesin 😀 aga nüüd olen juba p20ne p30pro vastu vahetanud ja enam rohkem rahul olla ei saakski. Samsung on mu jaoks ikka raketiteadus, rääkimata teistest siis.. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:33

      Jaa, aga krt see Huawei on niii kallis, vaatasin et tonn maksab?

    • Avatar
      Vasta H. 20. mai 2019 at 13:49

      Soetasin täna ka selle.. Siiamaani pole kahetsenud

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:53

        Ühe päevaga kahetesmiseks peaks vist eriti kehv pill olema 😀

  • Avatar
    Vasta Vanapagan 20. mai 2019 at 09:29

    Mina arvan, et need ohatised on karma. Et kõik sitt, mis suust välja ajad, maandub sul kenasti mokkadele.
    Usu mind, ma tean, mis ma räägin. Mul on sama vinnidega. Karma peksab mind vinnidega sana usinasti nagu ma keelt peksan ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:32

      Tead ma pole suurem asi keelepeksija – kõik mida ma räägin, räägin ma arvestusega, et julgen ka teistele seda näkku öelda. Midagi halba ma ka kellelegi teinud pole, et peaks karmat pelgama, seega seda ma väga ei usu.

  • Avatar
    Vasta Karin 20. mai 2019 at 09:29

    Ma telefoni osas soovitan Xiaomi mi a2.
    Just ostsin omale ja ma ülirahul.
    Eesmise kaamera on 20megapikslit ja tagumine on eual kaamera 20+12megapikslit.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:31

      pole kuulnudki Xiaomist

      • Avatar
        Vasta Mari 20. mai 2019 at 09:40

        Xiaomi ruulib! Ausalt.

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:04

          🙂

      • Avatar
        Vasta pets 20. mai 2019 at 10:03

        https://www.mi.com/global/ See on Xiaomi leht. Mul endal on samuti Xiaomi ning megarahul. 2 aastat olnud ning probleeme pole täheldanud seni, kuid mul oli veel odavama otsa telefon

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:02

          No uurin asja!

      • Avatar
        Vasta Vaike 20. mai 2019 at 10:19

        Mul on ka Xiaomi, aga muud ma öelda ei oska, sest minu jaoks pole erilist vahet nii kaua kuni helistada saab ja messenger on. Miljon korda on maha kukkunud, aga töötab kenasti edasi.

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:01

          vähenõudlik kunde 😀

      • Avatar
        Vasta Liis Er 20. mai 2019 at 12:21

        Mul Xiaomi pocophone f1. Parim mob ever. Hinna ja kvaliteedi suhe ilusti paigas. Xiaomi ise on väga hea firma kes keskendubki tarbijale, et parimat kvaliteeti pakkuda.
        Ma oma oma ostsin Hiinast kui välja tuli, aga müüakse Elisas ka.
        Aga tõesti soovitan. Tõin isegi vennanaisele sama kuna ta saatis mulle oma lastest koguaeg nii uduseid pilte ja mul viskas üle 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:50

          kuulen esimest korda sellest firmast 😀

    • Avatar
      Vasta E. 20. mai 2019 at 17:38

      Olen ka Xiaomi klubis! Best bang for buck for sure!!! Võrdle näiteks kallima otsa Xiaomi telefoni näitajaid iPhone’i omadega ja mingit vahet pole..lihtsalt hind 2x kallim iPhone’il.. Endal juba teist aastat Xiaomi ja väga rahul, nüüd mees ostis endale ka?

  • Avatar
    Vasta Greete 20. mai 2019 at 09:26

    Malluu! Need on sinu tõelised fännid, kes tulevad esitlusele kohale. Nad teavad, milline sa oled. Ära põe, sa oled lahe 😉 päriselt

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:27

      Kuidas nad teavad kui nad mind näind ple 😀

      • Avatar
        Vasta greete 20. mai 2019 at 09:36

        no vaevalt et sa nüüd reaalsuses keegi teine oled :’D haha, ikka see sama laheda jutuga mutt Männikult

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:41

          no mai tea, äkki olen 😀

          • Avatar
            Krr 20. mai 2019 at 12:46

            No ja pealegi oled sa ka piisavalt ohatisega pilte endast jaganud, nii et keegi ei tohiks väga üllatunud olla 🙂 Ja ma tahtsin seda sama öelda, et need kes sinna tulevad, teavad sind ju läbi su blogi ja neile meeldid sa sellisena nagu sa oled :). Nii et ära stressa ja põe selle pärast!

          • Mallu
            Mallu 20. mai 2019 at 13:49

            tahaks ikka inimese moodi olla ju 🙁

    • Avatar
      Vasta Hh 20. mai 2019 at 10:57

      Vasektoomia kohta eraldi postitust palun 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:54

        Kardo raudselt on nõus, ta ise nii põnevil 😀 Eks siis lasen tal kirjutada 😀

  • Avatar
    Vasta N. 20. mai 2019 at 09:26

    Täna raadiost kuulsin, et Huaweil läheb ikka kehvasti, sest edaspidi kui google oma androidi süsteeme uuendab, ei saa Huawei omanikud uuendusi teha, seega ei tasu vast uueks telefoniks Huawei võtta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:27

      Huvitav miks siis nii? :S

      • Avatar
        Vasta Triin 20. mai 2019 at 09:37

        Googelda veidi, huaweiga ja üldse hiinaga on vaikne sõda lahti läinud.

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:40

          eiiiiiii 🙁

          • Avatar
            Tiina 20. mai 2019 at 10:14

            Telefoni koha pealt, siis Huawei on minu jaoks telefon, mida kunagi enam ei osta – liiga palju probleeme (enda telefon käis 3 korda emaplaadivahetuses garantii ajal ja lõpuks osteti tagasi). Kui aga tahad lihtsalt häid pilte teha, siis üheks heaks variandiks on OnePlus. Ise olen kasutanud 2 aastat probleemideta, kordagi kokku ei ole jooksnud, äpid toimivad kenasti ja kõik pildid saab ka väga hästi tehtud (kui paned Instagrami otsingusse #oneplus5, saad enam vähem pildi kätte, teen endale ka promo: estoniathroughcamera 😀 ) aga sõbrad on kiitnud samamoodi ka Xiaomi’t.
            Ps. OnePlus tuli just ka uute telefonidega välja, mis jõuavad 21.mai ehk homme Eestisse – OnePlus 7 ja 7pro

          • Mallu
            Mallu 20. mai 2019 at 14:02

            Mul pole muuseas üldse probleeme olnd enne oma huaweiga

  • Avatar
    Vasta K 20. mai 2019 at 09:25

    Samsung galaxy a70-l on päääris hea kaamera- 32MP. Endal on ja olen väga rahul.
    Huawei p30 kaamera pidi ka maru hea olema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:27

      Jumal kui keeruline 😀