NIISAMA JUTTU PILDID

jesss, noh!

7. juuli 2019

Saate aru, ma nii armastan enda uut kaamerat, et ma muud ei teekski, kui jooksen ringi ja pildistan enda lapsi. Instas mitmed küsisid, ma siis siin mainin ka kohe ära, et kaamera on NikonD750 ja objektiiv on see (link). Ma ei tea, kas asi on uues kaameras, või selles, et ammu pole pildistada saanud, või selles, et lapsed ajaga ainult armsamaks läinud, aga nii meeldivad pildid ja homme on kaks beebipildistamist kah, ei jõua ära oodata!

Samas…kodus meeldib ikka kõige rohkem pildistada, tulevad sellised mõnusamad ja omanäolisemad pildid, kui stuudios. Aga no eks see on maitse asi. Täna pakin Marta kaasa ja lähen Triinule külla. Lubasin kaamera ka võtta, äkki saab head nahka.

Muudel teemadel – Kuusalus pidada palju kukeseeni olema. Kes minuga seenele tulla tahab? (See rohkem küsimus tuttavatele, ma võõrastega ei julge minna, pärast lööte mättasse ja seda jama veel tarvis). Igatahes selline seeneuudis teeb meele heaks. Ahjaa, Kiiu veehoidla kandis pidi olema ka kukekaid jalaga segada. Ma ise sain selle info fbist seentesõprade grupist, aga just ükspäev sõbrannaga arutasime, et inimesed on nende kukekakohtade jagamisega nii kitsid, nagu paljastaks riigisaladust. Seega ma nüüd kohe ütlen teile, mida ma tean. Peab ikka ära käima ja vaatama, ehk leiab. Turult osta ei raatsinud, 20€ kilo ?‍♀️ Lõuna Eestis pidi seentega muidugi veelgi paremad lood olema, aga nii kaugele seente nimel sõita ei viitsi. Siis oleks odavam juba turult osta, haha.

Ja kui juba random asjadest räägime, siis ma tahaks ära mainida, et pokebowl on maailma parim söök. No tõesti niiiii hea, lihtne teha ja pmst võib kõike kasutada. Minu lemmik on külmsuitsulõhega, aga võib ka kanaga/suitsukanaga/tofuga vms. Esimest korda tegin Ragne retsepti järgi, edaspidi panen kaussi suht kõike, mida kodus on. Täna nt polnud avokaadot, aga sain ka ilma hakkama. Õiget küüslaugukastet ka ei olnud, kasutasin caesarikastet. Aga nii hea sai! Õhtul on plaanis Triinule tacosid teha, mmm… söök.

Ps! Sain kommentaari, et mu blogi on viimasel ajal nii igav ja minuga ei juhtu midagi põnevat. No sorri sõbrad, üritan edaspidi põnevamat elu elada. Samas, öö oli mul raju. Üritasin läbi une kuse, okse ja rinnapiimaloikude vahel kuiva lapikest leida, kus edasi magada. Beat this!

Ps2! Kui ma praegu tunnen, et ma vajan seda Equa nutiveepudelit, siis mis te arvate. Ausalt. Kas ma kasutaks seda, või see jääks seisma ja ma võiks sama hästi 79€ põlema panna?

 

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kaisa 8. juuli 2019 at 21:45

  Issver, see pilt Lendest on nii hea… väike Nukitsamees.
  Ma pean rohkem su blogi lugema, siis saan teada, et sul on päev täis tegemisi ja ei vaju suvalt murelikotiga aiaväravast sisse ja ei kuule Marilt, et emme läks ära ja tuleb homme, issi magab ja nemad lähevad sünnipäevale.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuli 2019 at 11:46

   Aga vähemalt annnab Mari infot 😀

   • Avatar
    Vasta Kaisa 10. juuli 2019 at 04:00

    Jah, Mari on teil hea valvelauatöötaja!

 • Avatar
  Vasta Väike müü 8. juuli 2019 at 17:22

  Mul oleks ka seeneseltsilist vaja Harjumaal, äkki ikka kaalud seda võhivõõraga metsa minekut?
  Kohti tean rohkem Pärnumaal.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuli 2019 at 11:46

   kas on huvi mind mättasse lüüa?

 • Avatar
  Vasta My 8. juuli 2019 at 09:11

  Ma käisin eile Muhus kukekaid korjamas- megapalju on teisi siin.

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 08:56

   veits kaugeks jääb :/

 • Avatar
  Vasta Teele 7. juuli 2019 at 20:27

  Kui sa sellist summat veepudeli peale plaanid kulutada siis parem investeering oleks juba selline pudel https://www.livelarq.co.uk/water-bottle/

 • Avatar
  Vasta C. 7. juuli 2019 at 19:47

  Pakun, et sul jääb see veepudel seisma. Mul endal ka mitu equa pudelit. On küll ilusad ja mugavad ja keskkonna säästlikud. Aga tõsi asi on see, et ikkagi enamik ajast joon värskat nagu sinagi. Ja no värskat ostan ikka poest ja ümber valama ei hakka. Nii need pudelid seisavad riiulis…

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 08:57

   Kardan sama jah..

 • Avatar
  Vasta Maire Leidma 7. juuli 2019 at 18:35

  Vean kihla et see pudel jääb seisma. Kasutad mingi max 3 korda ja kõik

 • Avatar
  Vasta iSiil 7. juuli 2019 at 18:23

  Tead, veepudeli disain on ilus, aga veepudel töötab ka iseenesest nii, et kui ta lähedal on, küll siis jood. Maksta 75 euri on väga üleliigne, kohe päris kindlasti. Sest misasi on “right water intake”, kui mitte tühi reklaamlause :p

 • Avatar
  Vasta Vaike 7. juuli 2019 at 17:31

  Wtf, see pudel ? Anna see raha parem mulle, kui muud teha pole. Seenele tulen nädala pärast!

 • Avatar
  Vasta Kristi 7. juuli 2019 at 17:12

  Minul sama kaamera ja siiani ka väga rahul, pikematel pildistamistel väsib käsi ainult veits ära. Aga unistan hoopis sellest objektiivist: https://www.photopoint.ee/objektiivid/2351-nikon-af-s-nikkor-85mm-f-18g-objektiiv Proovi seda ka, sellesse võib armuda 😉 Samas, kui praegu uue kaamera ostuks läheks, valiks ilmselt hoopis mõne hübriidi :p Nende salatikausside võlust pole veel aru saanud aga no eks ma proovin edasi 🙂 Aga seda on hea teada, et L-Eestis kukekaid lubavad. Homme lähen nädalaks ja proovin siis ka leida 🙂

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 09:01

   Pliis dont, ma tahaks kohe kõiki erinevaid objesid ka 😀

 • Avatar
  Vasta kaisa 7. juuli 2019 at 16:54

  tänks, ma tahan ka nüüd seda pudelit. 😀 just what i needed – veel väljaminekuid. 😀

  • Avatar
   Vasta Helina 7. juuli 2019 at 19:47

   Käisin täna hommikul Viljandimaal mustikal, kukekaid ei näinud. Nii et ei pea L-Eestisse kohe tormama 😀

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 08:58

   Ups 😀

 • Avatar
  Vasta Sofi 7. juuli 2019 at 16:49

  veepudeli asemel ma ilmselt telliks Ulla ?
  https://www.ulla.io/

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 08:59

   Oo, päris lahe vidin 🙂

 • Avatar
  Vasta Kiiukas 7. juuli 2019 at 16:48

  Kiius ei ole veehoidlat, isegi mitte mingit järve vms…

  • Avatar
   Vasta Täps 7. juuli 2019 at 19:29

   Ilmselt on mõeldud Soodlat…

 • Avatar
  Vasta Karoliina 7. juuli 2019 at 16:36

  Mina võin tulla, hirmsasti tahaks metsa minna aga pole autojuhti..

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 08:59

   Bussiga, rongiga, jala..? 😀

 • Avatar
  Vasta Liis 7. juuli 2019 at 16:33

  Mulle on silma jäänud SmartCup veepudel, selllega saab panna kindla temperatuuri (suvel näiteks külmemaks ja talvel soojemaks) ja pudel hoiab siis seda. See pudel maksis vist 100 euri kanti või oli isegi üle 100, siiani on hakanud rahast kahju ja ei ole veel raatsinud osta.

 • Avatar
  Vasta Birgit 7. juuli 2019 at 16:13

  Küta jah ruttu mõni intriig üles, siis saab rahvas rahus pureda su kallal jälle, et sa ei suuda ikka ilma draamata elada ja kõik seesugune jura 😀
  Mul tekkis üks teine küsimus hoopis. Sorry, äkki sa saad päevas mingi 50x seda sama küsimust, aga mis värk sellega on, et telefonis blogi lugedes jääb alati osa teksti reklaami taha peitu? Või kas ainult mul on nii ja pean lihtalt leppima sellega? 😀