NIISAMA JUTTU

halleluuja, ma olen tagasi!

5. detsember 2020

Issand, mul on tunne, nagu ma oleks seitse aastat kuskil koopas elanud, aga tegelikkuses ma lihtsalt lamasin tegevusetult ja ootasin, millal ma vanajumala rüppe saaks. Ma ei kassinud, kui seda arvate, lihtsalt nautisin liialt vist enda lapsevaba nädalat veidi liiga palju veiniga ja vanadus on ka seal maal, et peale seda pole päevi tegevusvõimet. Lisaks sellele viisin ma oma arvuti parandusse, sest mu pooled klahvid ei töödanud ja nii kehv oli üldse midagi kirja panna, kui enamuse ajast lihtsalt raevukalt klaviatuuri peksma pidin.

Aga need päevad on nüüd läbi – eluvaim on sees, klahvid töötavad ja mul on veel kaks “lapsevaba” päeva alles, olenemata sellest, et ma neljapäevast saadik nendega männikul tsillisin. Mõtlesin, et ega mul arvutita nagunii seal linnas ka midagi teha pole. Ja kuna Kardol oli tahtmine välja minna, siis oli see ideaalne kooslus – ma sain lamada, aga lapseparves, nagu ühe ema kord ja kohus on.

See on hämmastav, kui mitu korda tundsin ma survet blogisse midagi kirja panna just siis, kui ma arvutit EI oma. Ja telefoniga ma ei suuda küll miskit teha, nii abitu olengi. Aga nagu öeldud, enam ei pea ma selles agoonias elama ja sellest ka mu maailma kõige randomim blogipostitus.

Aga et see päris random ei oleks, siis ma kirjutan teile ühe life hack’i, mille ma tiktokist õppisin. Paar kuud tagasi nägin ma seal ühte videot, kus üks naine rääkis, et tal kestsid päevad alati mega kaua, kuni ta hakkas nende ajal täiega vett jooma. Ma ei tea, kas mul nüüd just MEGA kestsid, aga äpi järgi tavaliselt viis päeva. Ja kuna mul just need alanud olid, siis mõtlesin järele proovida (see oli mingi juulikuus) ja peale seda on mu päevad iga kuu konkreetselt 3 päeva kestnud. Nii et ma ei tea, ehk on kellelegi kasulik info. Ma ei tea, miks peaks olema, aga noh, mul paremat praegu anda pole 😀

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta kk 5. detsember 2020 at 20:39

  No ma ei tea, ma joon suht palju vett, mitu liitrit päevas, päevad on alati kestnud u 6 päeva. Ei tundu mõjuvat.

 • Avatar
  Vasta Zz 5. detsember 2020 at 19:32

  Ma ükspäev instas scrollides nägin ka 😀 oli esimene pilt, et a la life hacks mida kõik tudrukud/naised teadma peaksid ja siis seal oli see sama punkt ma ei mäleta mitmendal pildil: D Jõin ka siis rohkem vett, ei teagi kas oli asi selles või siis lihtsalt selles, et mõni kuu ongi 3 päeva ja teine kuu 4-5 😀 proovin järgmine kord uuesti haha.
  Ja muidugi tore, et tagasi oled!

 • Avatar
  Vasta K 5. detsember 2020 at 15:04

  Peaks ka järgi proovima, äkki mõikabki.
  Alkoga jälle lükkuvad edasi, olen aru saanud. Kahju sellest täitsa kohe. Ei teagi, kas teha nüüd klaas veini või vett. Kisub küll rohkem selle promilli poole. ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 5. detsember 2020 at 16:32

   Ma ei tea, mul flo äpi järgi hakkavad nagu kellavärk, olenemata kas ma enne tarbinud midagi v ei ole ?‍♀️

 • Avatar
  Vasta Vaike 5. detsember 2020 at 15:01

  Fain, hakkan vett jooma, mul vahel faking kaheksa päeva, millest neli valudes.

  • Mallu
   Vasta Mallu 5. detsember 2020 at 16:32

   Ma joon mingi 3l värskat päevas siis:D